8 najboljših reševalcev huskyjev v Teksasu! (2022)

Husky reševalci v Teksasu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce Huskyjev v Teksasu. Elegantni, vitki in mišičasti sibirski haskiji so prvi športniki pasjega sveta, ki zlahka pretečejo maraton in jih opravijo do kosila.

Ti čudoviti psi, ki jih je najprej vzredilo pleme v Sibiriji, naj bi tekli na dolge razdalje v ostrem podnebju in vlekli težke sani. V njihovi naravi je, da tečejo, in ko začnejo, se zdi, da se nikoli ne utrudijo. Kot si lahko predstavljate, so ti čudoviti psi fizično naporni.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Huskyjev v Teksasu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši trenerji psov v Houstonu, Teksas, in Najboljši reševalci nemške doge v Teksasu.

Poiščite reševalca Huskyja blizu mene v Teksasu

Poiščite reševalca Huskyja blizu mene v Teksasu

Če razmišljate o nakupu Huskyja, je nujno, da opravite raziskavo in poiščete pravi reševalni center. Če menite, da je Husky za vas, smo sestavili seznam reševalcev Huskyjev v Teksasu, da lahko začnete iskati.

Priporočila izdelkov Husky: Najboljša kostna juha za pse in Najboljše alternative za zaboj za pse.

1. Reševanje Texas Huskyja

Reševanje Texas Huskyja

Texas Husky Rescue, Inc. je bil ustanovljen maja 2009 kot neprofitna organizacija za reševanje živali 501(c)3 brez plačanih zaposlenih ali obrata. Texas Husky Rescue, Inc se v celoti zanaša na prostovoljne rejniške družine, ki skrbijo za haskije, dokler jih ne namestijo v kvalificirane, ljubeče in stalne domove.

Texas Husky Rescue, Inc. je odgovorna organizacija za posvojitev živali, ki zahteva, da so vsi psi, starejši od šest mesecev, sterilizirani, preden se posvojijo. Zagotavljajo, da nobeden od psov ne prispeva k prenaseljenosti psov v njihovi skupnosti.

Korporacije, posamezniki in nepovratna sredstva pomagajo financirati dejavnosti Texas Husky Rescue, Inc. Prvič so začeli leta 2009, cilj pa je bil rešiti 30 haskijev iz zavetišč na tem območju. Ta skupina je rešila skoraj 900 psov in jih čaka še veliko več.

Podrobnosti o reševanju Texas Husky

2. Husky Heaven Inc

Husky Heaven Inc

Husky Heaven Inc je neprofitna organizacija 501 (3), ki nudi storitve podpore, reševanja in oskrbe po vsem Teksasu. Organizacija rešuje pse, zlasti haskije, iz prenatrpanih zavetišč.

Niso ne zavetišče ne psarna, medtem ko čakajo na posvojitev, večino psov rejijo v individualnih domovih. Husky Heaven Inc s svojimi programi reševanja in posvojitve skuša narediti Teksas boljše mesto za živali.

Njihove posvojitvene pristojbine in javne donacije pokrivajo večino njihovih stroškov reševanja, vendar so donacije in osebna podpora vedno dobrodošle in zelo potrebne.

Podrobnosti Husky Heaven Inc

3. Reševanje s teksaškimi psi

Reševanje psov v Teksasu

Texas Sled Dog Rescue je neprofitna prostovoljna skupina, ustanovljena januarja 2012 za pomoč rešenim sibirskim haskijem in aljaškim malamutom.

Njihov cilj je najti ljubeče, večne domove za pse ali živali in poučiti potencialne lastnike o njihovih osebnostih, ki jih njihov mamljiv videz pogosto spregleda.

Med reševanjem jih namestijo v rejniške domove, po potrebi nudijo osnovno usposabljanje in preverjanje, vključno z mikročipiranjem, sterilizacijo ali kastracijo in najnovejša cepljenja.

Njihovi prostovoljci pomagajo pri vseh vidikih reševanja, vključno s prevozom, ocenjevanjem psov, rejništvom, zastopanjem organizacije na lokalnih pasjih prireditvah, zbiranjem sredstev itd.

Podrobnosti o reševanju teksaških psov

4. Redstone Husky Rescue

Reševanje Redstone Huskyja

Redstone Husky Rescue je neprofitna organizacija, ki rešuje in skrbi za haskije in številne druge pasme v Teksasu. Organizacija rešuje pse iz zavetišč in tistih, ki so bili zanemarjeni, zlorabljeni ali zapuščeni na ulicah.

Redstone Husky Rescue je skupina prostovoljcev, ki skrbijo za živali, dokler ne najdejo stalnega doma. Ta organizacija je namenjena reševanju čim več življenj in vzpostavitvi skupnostnih programov za pomoč psom in mačkam na tem območju. Ta skupina je zelo aktivna tudi na Facebooku in pogosto objavlja fotografije svojih potencialnih posvojencev.

Podrobnosti o reševanju Redstone Huskyja

5. Humane družbe DFW

DFW Humane Society

Čeprav ni izključno reševanje, specifično za Huskyja, je DFW Humane Society, ustanovljeno leta 1967 v Irvingu, neprofitno zavetišče za živali, ki vsako leto reši približno 900 živali, vključno s psi.

Organizacija rešuje bolne, poškodovane in zanemarjene živali, ki potrebujejo zdravniško pomoč za preživetje. Dokler ni mogoče najti stalnega doma, nudi nujno medicinsko in osebno oskrbo.

Humano društvo DFW je namenjeno pomoči živalim, ki potrebujejo drugo priložnost, reševanju in skrbi zanje. Vedno bodo želeli donacije, in čeprav niso osredotočeni na določeno pasmo, imajo pogosto haskije, ki iščejo nove domove.

Podrobnosti o humani družbi DFW

6. Prijatelji za življenje

Prijatelji za življenje Husky Rescue

Friends for Life je organizacija za reševanje in posvojitev živali s sedežem v Houstonu, ustanovljena leta 2002. Organizacija pomaga čim več psom tako, da jih reši, skrbi zanje in jih posvoji.

Poleg tega organizacija pomaga pri hranjenju brezdomnih psov in vseh živali ter zagotavlja brezplačne sterilizacijske in druge storitve. Poslanstvo Friends for Life je rehabilitirati, varno in namestiti vse brezdomne živali v Houstonu.

Podrobnosti o prijateljih za življenje

7. Društvo za dobro počutje hišnih ljubljenčkov Angel varuh

Združenje za dobro počutje angelov varuhov hišnih ljubljenčkov

Pet Guardian Angel Welfare Association je neprofitna organizacija 501(c)3 s sedežem v El Pasu, ki rešuje in skrbi za živali na tem območju.

Psi in vse hišne ljubljenčke so rešeni iz zavetišč in od lastnikov, ki so prisiljeni predati svoje kosmate spremljevalce, nadzor živali in druge lokacije.

Skrb za angele varuhe hišnih ljubljenčkov zagotavlja bistveno podporo psom, dokler niso posvojeni prek programa posvojitve organizacije.

Podrobnosti združenja za dobro počutje angelov varuhov hišnih ljubljenčkov

8. Zapuščina Humane Society

 Zapuščina Humane Society

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Huskyjev v Teksasu je “Zapuščina Humane Society.” Družba Legacy Humane Society se je začela kot majhna skupina prostovoljcev leta 2008, ki je vzgajala, posvojila in reševala sibirske haskije in številne druge pse iz vsega Teksasa.

Ta organizacija je namenjena namestitvi psov v nove domove, reševanju v stiski, zdravljenju in rehabilitaciji.

Čeprav niso reševalci Huskyja, mnogi psi, ki jim pomagajo, običajno vključujejo Huskije. Morda bi bilo vredno preveriti pri njih in se uvrstiti na čakalno listo za Huskyja.

Podrobnosti o zapuščeni človeški družbi

Kako izbrati reševalca Huskyja v Teksasu

Kako izbrati reševalca Huskyja v Teksasu

Ko iščete center za reševanje sibirskega haskija, je bistveno, da izberete tistega, ki je ugleden in ima najboljše interese psov. Nekatere stvari, ki jih je treba iskati, vključujejo:

  • Reševalni center mora biti akreditiran s strani nacionalne ali mednarodne organizacije za zaščito živali.
  • Reševalni center mora imeti dobro varnostno evidenco ter biti čist in dobro organiziran.
  • Osebje v reševalnem centru mora biti dobro seznanjeno s sibirskimi haskiji in mora biti sposobno odgovoriti na vsa vaša vprašanja.
  • Reševalni center mora imeti dober postopek posvojitve in vam mora pomagati najti pravega psa za vašo družino.
  • Center ima lahko tudi klavzule o sterilizaciji/kastraciji, ki zahtevajo, da spremenite svojega novega psa, ali pa so že spremenjene.
  • Morda bodo imeli nadaljnji obisk na domu, da preverijo vašega psa.

Povezano: Vodnik pasme psov pomeranski husky.

Zakaj so sibirski haskiji odpovedani v posvojitev v Teksasu?

Zakaj so sibirski haskiji odpovedani v posvojitev v Teksasu

Sibirski haskiji so ljubki, prijazni psi, ki imajo le redko težave z agresijo kljub svojemu pogosto zastrašujočemu videzu. Večja je verjetnost, da bodo pozdravili vlomilca v dom kot pa napadli.

Vendar pa so lahko Huskiji zahtevni psi, ki niso primerni za neizkušene ali sedeče lastnike. Potrebujejo ustrezno vadbo, kar je samo po sebi izziv.

Brez ustrezne vadbe, telesne in duševne stimulacije lahko njihova odvečna energija povzroči dolgčas in frustracije, kar vodi do številnih negativnih vedenj.

1. Potencialne vedenjske težave

  • Ločitvena tesnoba – So predani družinski člani, nagnjeni k ločitveni tesnobi in so zelo glasni. Lahko bi glasno izrazili svoje nezadovoljstvo, ker so ločeni od svojih družinskih članov. Huskiji ne lajajo. Njihove vokalizacije se kažejo v tem edinstvenem “woo-wooing« in namesto tega tuljenje.
  • Destruktivno vedenje – Huskyja je težko utruditi. In če to storite, se bo takoj po dremanju ali dveh vrnilo nazaj. Premalo stimulirani Husky ima lahko več destruktivnih vedenj, kot so žvečenje, kopanje in praskanje.
  • Pobegniti – Huskiji so izjemni umetniki pobega, za katere je znano, da skačejo 6-metrske ograje. Ko so ven, jih je seveda težko ujeti. Nevzgojene haskije je treba ves čas držati na povodcu.

2. Spremembe v življenju lastnika

Seveda pa tudi pes ne more biti kriv. Včasih se zgodi pomembna sprememba v življenju lastnika, kot je sprememba stanovanja v stanovanje, odpuščanje in finančne težave, ločitev ali selitev iz države, zaradi česar se mora odpovedati svojim psom.

Povezano: Akita vs. Husky – Primerjava pasem psov.

Zaključek za “najboljše reševanje huskyjev v Teksasu”

Zaključek za The

Estetska privlačnost Sibirski haski je privedla do njegove eksplozivne priljubljenosti po vsem svetu. Vendar to ni pes za vsakogar.

Bodite pripravljeni biti zelo aktivni, da bo Husky srečen in zdrav, če se odločite, da je Husky za vas, dober za vas. Vso srečo pri iskanju popolnega mladička za vas.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanj Huskyjev v Teksasu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete Huskyja iz reševalnega zavetišča v Teksasu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Psi sibirski haskiji 101 – Ni za novince” spodaj: