8 najboljših reševalcev psov na Škotskem! (2022)

Predloga-najboljši-pes-reševalci-na-škotskem

Reševanje psov igra ključno vlogo pri reševanju psov pred grozljivimi okoliščinami, kot so zloraba, zapuščenost in nasilje. Vendar kljub hvalevredno delu niso prejeli zasluženega priznanja. Zato smo v tem članku poskušali izpostaviti najboljše reševanje psov na Škotskem in njihove prispevke.

Reševanje psov je ključnega pomena pri zagotavljanju hrane, zavetišča, veterinarske oskrbe in sterilizacije za brezdomne živali, ne glede na njihovo pasmo in starost. Prav tako izvajajo in olajšajo šolanje in rehabilitacijo neželenih psov.

Poleg tega so hišne ljubljenčke ponovno oddali primernim prosilcem, da bi zapuščenim psom zagotovili ljubeče domove in jih rešili pred evtanazijo. Navdušujoče je, da se vse več ljudi odloča za posvojitev reševalnih psov, namesto da bi jih kupili pri rejcih.

Posvojitev spodbujamo z vsem srcem, zato smo v tem članku predstavili 8 najboljših reševalcev psov na Škotskem.

1. Borders Pet Rescue

Borders Pet Rescue

Borders Pet Rescue je bil ustanovljen leta 1988 in ima sedež v Earlstonu na Škotskem, zadnja tri desetletja pa se ukvarja z reševanjem in ponovnim domovanjem hišnih ljubljenčkov. Njihova ekipa je zelo navdušena nad reševanjem hišnih ljubljenčkov na Škotskem in rehabilitacijo zapuščenih hišnih ljubljenčkov.

Borders Pet Rescue ponuja celovite storitve posvojitve hišnih ljubljenčkov. Vsako leto uspešno zavetišče in ponovno nastani več kot 200 hišnih ljubljenčkov, vključno s psi vseh pasem in velikosti.

Zagotavljajo tudi veterinarsko oskrbo in vedenjsko usposabljanje, da bi psom v njihovi oskrbi dali najboljše možnosti za iskanje stalnega in ljubečega doma. Poleg tega poskrbijo, da so vsi psi kastrirani ali sterilizirani, mikročipirani in negovani.

Poleg tega organizacija širi zavest o odgovornem lastništvu hišnih ljubljenčkov. Zagotavlja tudi storitve sterilizacije za zmanjšanje bremena neželenih, potepuških in divjih psov v družbi.

Ekipa, ki ljubi živali pri Borders Pet Rescue, skrbi tudi za izobraževanje in podporo novopečenim staršem. Obiščete lahko njihovo spletno stran in si ogledate seznam psov, ki so na voljo za posvojitev.

Informacije o reševanju psov:

2. Dobro počutje škotskih živali

Dobro počutje škotskih živali

Škotska ustanova za dobro počutje živali, ki se nahaja v Glasgowu, deluje 24 ur in služi kot zavetišče za polni delovni čas za živali. Nudi storitve oskrbe, rehabilitacije in ponovne namestitve brezdomcev, nesrečnih in poškodovanih hišnih ljubljenčkov.

Objekt je ponosen, da je v ospredju prizadevanj za preprečevanje krutosti do živali. Poleg tega ponujajo celoten nabor storitev, vključno z reševanjem prostoživečih živali, ponovnim domovanjem hišnih ljubljenčkov ter zdravljenjem poškodovanih živali in obolelih.

Poleg tega organizacija spodbuja vez med človekom in živaljo ter nešteto zdravstvenih, socialnih in psiholoških koristi, pridobljenih z živalskim druženjem. Ekipa pri Scottish Animal Welfare omogoča tudi storitve posvojitve za potencialne starše.

Scottish Animal Welfare meni, da je ponovno namestitev psov velika odgovornost; skrbno pregledajo prijavitelje. Ustrezne kandidate nato primerjamo s psi glede na starost, pasmo, temperament in osebnost psa.

Poleg tega ustanova zagotavlja, da so vsi psi cepljeni, mikročipirani in kastrirani ali sterilizirani. Za sterilizirane/kastrirane mladičke celo zagotovijo bone, ko dosežejo pravo starost.

Lahko jih pokličete in povprašate za več informacij o posvojitvi hišnih ljubljenčkov; njihova linija za pomoč je odprta od ponedeljka do petka od 9.30 do 17.30 (GMT).

Informacije o reševanju psov:

3. Reševanje psov Islay

Reševanje psov Islay

Islay Dog Rescue se nahaja v Ayrshire. Ta objekt za reševanje psov upravljata Lorraine Jardine in ekipa navdušenih prostovoljcev s kmetije Glen Islay.

Lorraine in ekipa sta predani reševanju psov, ki so na robu smrti. Izgubljenim in brezdomnim psom ponuja zavetje ljubezni in sočutja.

Islay Dog Rescue deluje že več kot desetletje in od svojega nastanka je ta neprofitna organizacija uspešno rešila in zavetila na stotine hišnih ljubljenčkov. Ekipa Islay Dog Rescue je navdušena nad delom, ki ga opravljajo, in se osredotoča na reševanje majhnih psov na Škotskem in vedno pazi na ustrezne starše, da bi čim več hišnih ljubljenčkov ponovno naselili.

Objekt ponuja različne storitve, vključno z, vendar ne omejeno na veterinarske zdravstvene preglede, zdravljenje bolh, zdravstvene in vedenjske ocene, kastracijo in sterilizacijo, za vse svoje reševalce.

Informacije o reševanju psov:

Preverite za več: Najboljši reševalci psov v Chicagu! in najboljši reševalci psov v Ohiu!

4. Dokler vsak pes nima doma

Dokler ima vsak pes dom

Ta dobrodelna organizacija za reševanje, rehabilitacijo in ponovno nastanitev je skrbno zavetišče za potepuške, nezaželene in izgubljene pse. Dokler vsak pes ima dom s ponosom sprejema pse vseh velikosti, starosti in pasem.

Dobrodelna organizacija je bila ustanovljena z namenom pomagati zapuščenim in težavnim psom živeti boljše življenje. Sčasoma se je razvil v popoln rehabilitacijski center za pse, ki potrebujejo različne tretmaje.

Danes ta dobrodelna organizacija ponuja različne storitve, specializirana pa je za delo s psi z zgodovino ugrizov, agresivnimi nagnjenji in vedenjskimi težavami. V objektu se promovirajo sodobne, tehnične in etične metode ravnanja in šolanja rešenih psov.

Najboljša stvar pri tem reševanju je, da nudijo doživljenjsko zavetje psom, ki jih zaradi vedenjskih ali zdravstvenih težav ni mogoče ponovno namestiti. Poleg tega nudijo rehabilitacijske storitve za usposabljanje psov z vedenjskimi težavami, da lahko postanejo primerni za ponovno namestitev.

Če ste v Aberdeenu ali njegovi okolici in želite posvojiti psa, obiščite to posebno dobrodelno organizacijo ali preverite razpoložljive pse na spletu, da začnete postopek.

Informacije o reševanju psov:

5. Društvo za pomoč psom Škotske

Društvo za pomoč psom Škotske

Društvo za pomoč psom Škotske je dobrodelna organizacija. Ne prejema nobenih vladnih sredstev in deluje v celoti z donacijami in članstvom. Ustanovljeno je bilo leta 1956 kot letovišče za pomoči potrebne, poškodovane in brezdomne hišne ljubljenčke.

Primarni cilj tega reševanja psa je splošno dobro počutje mladičkov. Objekt nudi storitve, kot so veterinarska pomoč, sterilizacija, usposabljanje staršev in drugo.

Društvo za pomoč psom Škotske ponuja tudi finančno podporo staršem psov z nizkimi dohodki s svojim sterilizacijo in sheme veterinarske pomoči. Ta organizacija velja za eno najstarejših in najbolj zaupanja vrednih reševalcev psov na Škotskem.

Vsi psi v tej ustanovi so kastrirani/kastrirani, mikročipirani in cepljeni. Če želite posvojiti psa iz Društva za pomoč psom, morate oddati spletno prijavo, ki bo natančno preučena v strogem postopku preverjanja.

Ko boste izbrani, bo organizacija organizirala obisk na domu, da bi razumela vašo osebnost, življenjski slog in pasemske preference. Nato se boste uskladili s posvojenim psom in začelo se bo 2-tedensko obdobje naselitve. Po 2 tednih se opravi nadaljnji obisk za podporo in nasvet.

Informacije o reševanju psov:

6. Perthshire Abandoned Dogs Society

Društvo zapuščenih psov Perthshire

Perthshire Abandoned Dogs Society (PADS) je leta 1985 ustanovila predana ljubiteljica živali Sylvia Hales. Ta dobrodelna organizacija se nahaja v Perthu in gosti več kot 30 psov v psarnah.

Na Škotskem velja za zaupanja vrednega reševalca majhnih psov. Psarne PADS so bile pred kratkim obnovljene in zdaj lahko sprejmejo več psov.

Sylvia in njena ekipa se zavezujejo, da bodo rešenim psom zagotovili hranljivo varno bivališče z ljubeznijo, sočutjem in skrbjo. Njihove psarne nadzirajo veterinarji in strokovnjaki za ponovno namestitev.

Poleg tega ima PADS tudi manjšo bolnišnično enoto, kjer psom zagotavljajo potrebne zdravstvene preglede in veterinarsko oskrbo. Zato ste lahko prepričani, da so psi, ki so na voljo za posvojitev, zdravi in ​​ljubljeni.

Če želite posvojiti psa PADS, jih morate izpolniti in oddati obrazec za posvojitev. Če bo vaša prijava uspešna, boste povabljeni na srečanje z izbranim psom v psarni.

Politika tega reševanja psov je zagotoviti čim več informacij o posvojiljivih psih. Prav tako zagotavljajo kakršne koli vedenjske nagnjenosti ali zdravstvene težave, ki se lahko pojavijo.

Če bo šlo vse gladko, bo pes vaš. Vendar pa bodo inšpektorji PADS prišli na nadaljnji obisk po nekaj tednih.

Informacije o reševanju psov:

7. Škotski SPCA

škotski SPCA

Škotska dobrodelna organizacija za zaščito živali, ki je bila ustanovljena že leta 1839, v zadnjih dveh stoletjih služi hišnim ljubljenčkom in družinam v Lothiansu in Edinburghu.

Organizacija ima ekipo izkušenih in predanih reševalcev, ki delajo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da bi olajšali živali, ki potrebujejo pomoč. Ti policisti dosežejo reševalne pse iz več različnih okoliščin, vključno s poškodbami na cesti, ujetimi hišnimi ljubljenčki in drugim.

Škotski SPCA ljubko skrbi za potrebe rešenih hišnih ljubljenčkov, dokler se ne združijo s svojimi lastniki. Zagotavlja prvo pomoč, zdravstveni nadzor in veterinarsko oskrbo rešenim živalim. Ta organizacija velja za pionirsko dobrodelno organizacijo reševanja hišnih ljubljenčkov na Škotskem.

Informacije o reševanju psov:

8. Dogs Trust

Dogs Trust

Ta ustanova je bila ustanovljena pred več kot tremi desetletji kot eno največjih društev za zaščito psov na Škotskem. Dogs Trust, zadnji na tem seznamu reševalcev psov na Škotskem, želi povezati brezdomce in zapuščene pse s skrbnimi starši za vedno.

Ta dobrodelna organizacija ima sedež v Glasgowu, vendar ima centre po vsej Škotski, kamor lahko hišne ljubljenčke odpeljete na rehabilitacijo, zdravljenje in ponovno namestitev. Dog Trust zagotavlja oskrbo psov, šolanje psov, vedenjsko zdravljenje in še več.

Poleg tega to zaupanje ponuja tudi storitve ponovnega domovanja za lastnike hišnih ljubljenčkov, ki ne morejo več skrbeti za svoje ljubljene hišne ljubljenčke, kot bi si zaslužili. Ekipa osebno obišče dom potencialnih novih lastnikov in opravi intervjuje, da se prepriča, ali bo vaš ljubljenček odšel v ljubeč nov dom.

Poleg tega ta organizacija pozdravlja širšo javnost, da sodeluje prek zbiranja sredstev, članstva, sponzorstva, filantropije, korporativnih partnerstev in še več.

Informacije o reševanju psov:

Kako izbrati reševalca psov na Škotskem

Kako izbrati reševalca psov na Škotskem

Na Škotskem delujejo številni reševalci živali. Če ste rešili psa in iščete zaupanja vredno zavetišče za žival, morate izbrati ugleden in zanesljiv pas za reševanje. To bo zagotovilo, da bo rešeni hišni ljubljenček šel v varne roke in dobil boljšo prihodnost.

V ta namen morate imeti na kontrolnem seznamu označene vse naslednje točke.

  • Ali organizacija pokriva vaše območje?
  • Kakšen je sloves reševalca?
  • Ali ima reševalec dovolj sredstev, potrebnih za skrb za psa?
  • Ali je reševanje v lasti in upravljanju predane/zavzete ekipe?

Po drugi strani pa, če želite posvojiti psa iz enega od reševalcev psov na Škotskem, ustvarite kontrolni seznam naslednjih bistvenih točk:

  • Je reševanje psa dovolj ugledno?
  • Če potrebujete čistokrvnega psa, potrdite, ali reševalna zavetišča hrani čistokrvnih psov?
  • Ali reševanje ponuja ustrezne veterinarske in zdravstvene ustanove?
  • Kako reševalna skupina pridobi pse?
  • Ali je reševalna skupina pripravljena zagotoviti celotno zgodovino psa?

Zaključek za najboljše reševanje psov na Škotskem

8 najboljših reševalcev psov na Škotskem!  (2022)

Vse informacije o reševalnih skupinah so bile pridobljene iz zanesljivih in verodostojnih virov. Verjamemo, da bi to zagotovilo potrebne smernice o najboljših reševanjih psov na Škotskem.

Kljub razpoložljivosti dejstev vam vedno priporočamo, da obiščete te reševalce na kraju samem, da pridobite informacije iz prve roke.

Všeč vam bo tudi: