8 najboljših reševalcev psov v Novi Angliji! (2022)

Reševanja psov v Novi Angliji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete reševalce psov v Novi Angliji. Če ste pripravljeni sprejeti psa v svojem domu, je verjetno, da je prvo mesto, kamor razmišljate, trgovina za male živali ali vzreditelj. Čeprav sta obe odlični možnosti, zakaj ne bi namesto tega razmislili o centru za reševanje psov?

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja psov v Novi Angliji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Angliji in Najboljši rejci ovčarjev v Novi Angliji.

Poišči reševalca psov blizu mene v Novi Angliji

Poišči reševalca psov blizu mene v Novi Angliji

Centri za reševanje psov pomagajo pri reševanju nezaželenih, zapuščenih ali celo zlorabljenih psov. Naredijo vse, kar lahko, da tem psom zagotovijo oskrbo, ki jo potrebujejo, preden jim pomagajo najti popoln dom.

Skoraj vsi centri za reševanje psov si vzamejo čas, da zagotovijo, da se družina ali posameznik, ki posvoji te pse, dobro ujema drug z drugim. Če naletite na kakršno koli težavo, si bo večina od njih vzela čas, da vam zagotovi pomoč skupaj z drugimi dodatnimi nasveti.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljša krema za tace za pse in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. Great Dog Rescue New England

Great Dog Rescue New England

Great Dog Rescue New England je neprofitna, brez zavetja in reševalna skupina vseh pasem, ki se nahaja v Novi Angliji. Vsi psi, ki so pripravljeni za posvojitev, so na voljo na njihovi spletni strani in reševalci zelo pazijo, da imajo ustrezen temperament in primernost za življenje z drugimi – vključno z otroki in živalmi.

Če vas zanima posvojitev psa, bi morali oddati vlogo za posvojitev. Če želite izpolniti in oddati vlogo, morate biti stari 24 let ali več. Ko je prijava pregledana, boste morda morali opraviti dodatne korake, kot so telefonski razgovori, obiski na domu in drugo.

Pristojbina za posvojitev psa pri Great Dog Rescue New England je 495 dolarjev za pse. Za mladiče šest mesecev in mlajše je posvojitev 550 dolarjev. Pristojbina vključuje veterinarsko oskrbo, prevoz, najemnino, cepljenje, mikročipiranje in drugo.

Great Dog Rescue New England Podrobnosti

2. Naši tovariši, reševanje živali

Naši spremljevalci Reševanje živali

Nahaja se v Connecticutu, Our Companions Animal Rescue hrani pse, mačke in majhne živali. Ustanovljeno leta 2002, je to prvo zavetišče za živali, rehabilitacijo in posvojitev v Connecticutu. To je edinstveno reševanje v Novi Angliji in vse njihove razpoložljive pse si lahko ogledate na spletu.

Če želite posvojiti psa, morate izpolniti vlogo za posvojitev. Z vašo posvojitvijo bo vaš pes prejel tudi veterinarski zdravstveni pregled, ustrezna cepljenja, teste in bo običajno poslan v svoj novi dom z informacijami o dnevni oskrbi, najljubšo igračo in drugim.

Če sploh potrebujete kakšen nasvet, vam bo Our Companions Animal Rescue zagotovil vse informacije, ki jih potrebujete. Po potrebi center ponuja tudi tečaje šolanja psov s pozitivno okrepitvijo po znižani ceni. Prav tako ni pristojbine za posvojitev, vendar je za pse priporočljiva donacija v višini 150 $, ki je odbitna od davka.

Podrobnosti o reševanju živali naših spremljevalcev

3. Reševanje ob reki

Reševanje ob reki

Riverside Rescue, ki se nahaja v Vermontu, obstaja že od leta 2003. Center deluje izključno na donacije in rešujejo vse pasme psov in mačk. Na svoji spletni strani navajajo vse pse in mačke, ki jih imajo trenutno na voljo za posvojitev, cene pa se razlikujejo glede na starost psov.

Vsi psi v reševalnem centru gredo v svoje nove družine kastrirani, imajo najsodobnejša cepiva in teste ter mikročipirani. Če vas zanima začetek postopka posvojitve, boste morali izpolniti vlogo za posvojitev.

Reševalni center gosti dogodke in zbiranje sredstev za zbiranje sredstev, imajo pa tudi spletno trgovino in glasilo, na katerega se lahko prijavite. Če želite pomagati več, lahko tudi donirate za reševanje ali sponzorirate hišnega ljubljenčka prek njihovega programa Angel varuh.

Podrobnosti reševanja ob reki

4. Marijino reševanje in posvojitev psa

Marijino reševanje in posvojitev psov

Če iščete novega najboljšega prijatelja, si oglejte Mary’s Dog Rescue and Adoption. Reševanje psov je bilo ustanovljeno leta 2001 in je od leta 2016 postalo neprofitna organizacija. Center letno reši približno 600 psov, vse pse pa imajo na voljo za posvojitev na svoji spletni strani.

Za začetek postopka posvojitve bi morali izpolniti vprašalnik za posvojitev. Nato vas bomo kontaktirali po e-pošti, preden bomo preverili reference. Lahko se opravi tudi telefonski razgovor in obisk na domu. Nato boste pred sklenitvijo pogodbe o posvojitvi plačali polog v višini 100 USD.

Preostanek se nato plača glede na starost psa. Pristojbina za posvojitev zajema veliko, vključno z obiskom veterinarja pred prevozom, zdravstvenim spričevalom New Hampshirea in še več. Če želite pomagati, lahko veliko pomagate, od darovanja do nakupa predmetov prek spletnega mesta reševalnega centra.

Podrobnosti o reševanju in posvojitvi Marijinega psa

5. Reševanje živali Rhode Island

Reševanje živali Rhode Island

Animal Rescue Rhode Island je namenjen reševanju živali, ki so v stiski. Reševalni center obstaja že od leta 1938, neprofitna organizacija pa je postal leta 1970. Ne skrbijo le za pse, ampak tudi za mačke in druge male živali.

Na svojem spletnem mestu imajo vse svoje hišne ljubljenčke, ki jih je mogoče posvojiti, zato bi morali predhodno izpolniti vlogo za posvojitev. Posvojitev psa, starejšega od sedem mesecev, stane 300 dolarjev, posvojitev psa, ki je mlajši od sedmih mesecev, pa 400 dolarjev.

Če želite pomagati Animal Rescue Rhode Island, ste lahko del njihovega programa Faithful Friends, ki bo reševanje zagotovil z mesečnimi donacijami pri delu. Prav tako lahko donirate prek njihove spletne strani ali se udeležite katerega koli od njihovih dogodkov zbiranja sredstev, da pokažete podporo.

Podrobnosti o reševanju živali na Rhode Islandu

6. Long Trail Canine Rescue

Pasje reševanje po dolgi poti

Reševanje se zavzema za reševanje, rehabilitacijo in namestitev psov, ki so bili zapuščeni ali zlorabljeni, v stalne domove. Če želite posvojiti psa, bi začeli tako, da bi izpolnili vlogo za posvojitev. Vse aplikacije se nato pregledajo, preden se določi čas za srečanje družine s psom, ki jih zanima.

Standardna pristojbina za posvojitev je 425 $ in vključuje zdravstveno varstvo, cepljenja, začasno namestitev in drugo. Če želite podpreti reševanje, ste več kot dobrodošli, da izpolnite prostovoljno prijavo. Lahko se odločite tudi za rejo psa, odvisno od količine časa in sredstev, ki jih imate.

Podrobnosti o reševanju psov Long Trail

7. Forever Home Rescue

Večno reševanje doma

Podjetje Forever Homes Rescue New England je predano reševanju življenj psov in storijo vse, kar je v njihovi moči, da zagotovijo, da ti psi najdejo svoj ljubeč dom. Če vas zanima posvojitev psa, si lahko ogledate vse različne pse na njihovi spletni strani.

Postopek je tudi preprost, začeli boste tako, da boste oddali spletno prošnjo za posvojitev, preden je določen čas, ko boste lahko spoznali psa. Nato boste podpisali pogodbo o posvojitvi in ​​plačali posvojitev, preden psa pripeljete s seboj domov.

Z vsako posvojitvijo je štiritedensko poskusno obdobje z depozitom 100 $. Pristojbine za posvojitev se razlikujejo glede na psa, vendar običajno stanejo med 400 in 500 $. S posvojitvijo boste dobili zdravstveno spričevalo z vsemi opravljenimi cepljenji, dokazilo o sterilizaciji, razglistenju in zdravstvenem stanju psa.

Podrobnosti o reševanju na domu za vedno

8. Kosmati prijatelji hranijo in rešujejo

Kosmati prijatelji hranijo in rešujejo

Zadnji na seznamu reševanih psov v Novi Angliji je “Kosmati prijatelji hranijo in rešujejo.” Neprofitna organizacija za reševanje psov Furry Friends Foster and Rescue je bila ustanovljena februarja 2014. So reševalci psov, pri čemer so vsi njihovi psi rejniki.

Vse pse, ki so na voljo za posvojitev, si lahko ogledate na njihovi spletni strani, psi pa so bili v celoti pregledani in sterilizirani ali kastrirani. Če se želite prijaviti, se boste prijavili. Če bo uspešen, vas bodo kontaktirali, da se dogovorite za sestanek s psom.

Pred sprejetjem odločitve bo izveden tudi referenčni pregled skupaj z obiskom na domu. Psi se ne prevažajo iz države in so samo za območje Nove Anglije. Pristojbina za posvojitev je 450 $ in se razlikuje glede na starost psa.

Če želite podpreti reševalni center, lahko tudi donirate na spletu ali kupite katero koli blago prek njihove spletne strani. Če ne želite posvojiti psa, lahko reševalni center podprete tudi s rejništvom.

Podrobnosti o gojenju in reševanju Furry Friends

Zaključek za “Najboljše reševanje psov v Novi Angliji”

Zaključek za najboljše reševanje psov v Novi Angliji

Kot je razvidno iz zgornjega, lahko izbirate med nekaj različnimi reševalnimi centri. Vsi imajo običajno obsežen postopek prijave za posvojitev, da zagotovijo, da gre pes v dom, ki ustreza njihovim potrebam.

Preden se odločite za posvojitev psa iz reševalnega centra, je pomembno razumeti, da to ni enostaven postopek. Ko je postopek končan, pa je neverjetno koristno in nepozabno.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja psov v Novi Angliji, si lahko ogledate:

Preden posvojite psa iz reševalnega zavetišča v Novi Angliji, lahko izveste več tako, da si ogledate »Kako se pripraviti na reševalnega psa” spodaj: