8 najboljših reševalcev psov v Vzhodni Angliji! (2022)

Temaplte-najboljši-pes-reševalci-v-vzhodni-Angliji

Reševanje živali je potrebno bolj kot kdaj koli prej, glede na vedno večjo populacijo hišnih ljubljenčkov in prekomerno vzrejo mlinov za mladiče. Vsako mesto ima obilo neželenih psov, ki živijo na smrtni kazni v državnih zavetiščih, in Vzhodna Anglija ni nič drugačna. Če želite psa rešiti pred to grozno usodo, se obrnite na reševalce psov v Vzhodni Angliji.

East Anglia ima veliko znanih reševalcev psov, ki nudijo zatočišče, hrano in veterinarsko oskrbo neželenim živalim, dokler ne najdejo ljubečega doma. Večina teh zavetišč in reševalcev ima politiko brez ubijanja, kar pomeni, da živali iz kakršnega koli razloga ne odlagajo.

Ti dobronamerni reševalci psov lahko izkoristijo podporo ljubiteljev psov. Zato, če si želite dobiti hišnega ljubljenčka, ga raje posvojite iz reševalnih organizacij, kot da ga kupite.

Če vas zanima, pobrskajte po spodnjem seznamu 8 najboljših reševanj psov v Vzhodni Angliji.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Najboljši reševalci psov v East Midlandsu.

1. Dogs Trust UK

Dogs Trust

Prvi na našem seznamu je Dogs Trust. Od leta 2003 vsako leto skrbijo za več kot 16.000 neželenih psov prek svoje mreže 20 centrov za rehome po vsej Veliki Britaniji.

Dog’s Trust najde nove domove za pse, ki iščejo drugo priložnost v življenju. Poleg tega se zavzema za izboljšanje dobrega počutja psov in zagotavlja informacije o odgovornem lastništvu psov, tako da ponuja brezplačno mikročipiranje, subvencionirano sterilizacijo in druge nasvete.

Njihova politika neuničevanja pomeni, da zdravih psov nikoli ne bodo ubili samo zato, ker jih ni mogoče ponovno namestiti. Namesto tega zagotavljajo večno bivališče za takšne pse vse življenje.

Informacije o reševanju psov:

2. Norfolk & Suffolk Animal Trust

Norfolk & Suffolk Animal Trust

Norfolk & Suffolk Animal Rescue (NASA) je registrirana dobrodelna organizacija za živali, ki je bila ustanovljena leta 1986. Njen glavni cilj je skrb za, rehabilitacijo in vrnitev domov nezaželenih, zapuščenih in zlorabljenih psov. To naredi tako, da brezdomnim psom zagotovi zatočišče, dokler ne najdejo svojih večnih domov.

To reševanje psov in mladičkov v Vzhodni Angliji ima strog postopek posvojitve, da se zagotovi, da so psi in lastniki primerni drug za drugega. Center poskrbi, da je vsak pes psihično in fizično zdrav, preden ga lahko posvojijo in ne dovoli posvojitev, če pes ni primeren za družino.

Nekatere njihove politike posvojitve so naslednje:

 • Ne dovolijo posvojitve družinam z otroki, mlajšimi od 10 let.
 • Ne sprejemajo psov, ki so pokazali agresijo.
 • Njihove pse kmalu po prihodu v psarno pregleda in mikročipira veterinar.
 • Njihovi psi so hranjeni in redno sprehajajo 7 dni v tednu.

Informacije o reševanju psov:

3. Center za reševanje psov Meadowgreen

Center za reševanje psov Meadowgreen

Reševalni center za pse Meadowgreen je zasebni center za reševanje živali, ki se ne financira iz dobrodelnih sredstev, ki deluje v Norfolku že več kot 30 let. Cilj Meadowgreen-a je reševanje in vračanje domov psov po Združenem kraljestvu, ki so bili zapuščeni, zlorabljeni, zanemarjeni ali jih lastniki ne želijo več.

Namesto da bi si prizadevali za hitre posvojitve, želijo najti prave domove za svoje pse in verjamejo v ujemanje ljudi s psom, ki je pravi zanje. Z oddajanjem psov se jim ne mudi, vsi psi pa živijo v svojih rejniških domovih, dokler ne najdejo popolnega ujemanja, kar poveča možnosti za uspešno posvojitev.

Kako lahko posvojite psa iz Meadowgreena?

 • Obiščite njihovo spletno stran in si oglejte profile razpoložljivih psov
 • Ker so reševalci majhnih psov, je obisk le po dogovoru. Če vam je na spletni strani všeč pes, pokličite center in se dogovorite za termin.
 • Ko si bosta s psom všeč, vam bo dovoljeno posvojiti psa za simbolično plačilo.

Informacije o reševanju psov:

Preverite več: Najboljši reševalci psov v Connecticutu! in najboljši pasji vrtci v Houstonu!

4. Zavetišče za živali PACT

Zavetišče za živali PACT

PACT Animal Sanctuary, ustanovljen leta 1995, je neprofitna organizacija 501(c)(3). Z več kot 1200 živalmi v zavetišču za živali je eden največjih reševalcev psov v Vzhodni Angliji.

Je varno zatočišče za nezaželene, zapuščene in zlorabljene živali. Poleg mačk in psov rešujejo tudi zajce, morske prašičke, dihurje, koze itd.

Poleg reševanja in rehabilitacije se PACT aktivno zavzema tudi za pravice živali. Ima čast, da je samo lani rešil več kot 5000 psov pred prodajo na mednarodnih tržnicah s pasjim mesom.

Če želite posvojiti iz PACT, vedite, da sprejemajo pse in mačke iz državnih zavetišč, ki bodo najverjetneje evtanazirani, če jih ne rešijo. Medtem ko imajo nekateri od teh psov agresivnost in vedenjske težave, PACT verjame, da jih je večino mogoče rehabilitirati z usposabljanjem in ljubeznijo.

Vseh psov pa ni mogoče rehabilitirati, zato ima PACT tudi program rezidenčnih psov. Poleg tega PACT dovoljuje le resnim staršem hišnih ljubljenčkov, da posvojijo svoje pse. Temeljito vas bodo pregledali in se prepričali, da ste sposobni skrbeti za reševalne pse, preden vam ga dajo.

Kljub temu imajo na voljo nekaj neverjetnih psov za posvojitev. Lahko obiščete njihovo spletno stran, da si ogledate profile razpoložljivih psov in se pozanimajte.

Informacije o reševanju psov:

5. Life In Balance Reševanje psov

Reševanje psov Life In Balance

Life in Balance Dog Rescue (LIBDR) s sedežem v Lowestoft Suffolku je majhna neprofitna organizacija, ki je namenjena pomoči zapuščenim in slabo obravnavanim psom. LIBDR je ponosen, da vsakega psa poveže z njegovim popolnim lastnikom na podlagi združljivosti in življenjskega sloga, kar ima za posledico številne uspešne domove.

Ponujajo tudi pomoč in podporo lastnikom psov, ki jih zaradi nepredvidenih okoliščin, kot sta smrt ali bolezen, ne morejo več zadržati. Poleg tega so zelo ponosni na to, kar počnejo, in poskušajo čim več izobraževati o sterilizaciji in kastraciji.

Kako lahko posvojite psa iz Life in Balance Dog Rescue?

 • Obiščite spletno stran za posvojitev na njihovem spletnem mestu in poiščite podrobne informacije o vseh psih, ki so pripravljeni na posvojitev.
 • Pošljite spletni obrazec, ki je na voljo na njihovi spletni strani, da začnete postopek prijave.
 • Po pregledu, če bo vaša prijava uspešna, vas bo reševalna služba kontaktirala za nadaljnje postopke.

Druge podrobnosti o postopku posvojitve so podrobno razložene na spletni strani Life in Balance Dog Rescue; preverite njihova pogosta vprašanja ali jih pokličite za nadaljnjo pomoč.

Informacije o reševanju psov:

6. Reševanje živali Suffolk

Reševanje živali Suffolk

Center za reševanje živali Suffolk je neprofitno zavetišče za živali, namenjeno pomoči potepuškim, zapuščenim in nezaželenim živalim. Nudi zavetje, hrano in zdravstveno oskrbo za pse, mačke in male hišne ljubljenčke. Poleg tega skrbijo tudi za osirotele hišne ljubljenčke, dokler niso pripravljeni na ponovno namestitev.

Center za reševanje živali Suffolk deluje z velikodušnimi donacijami posameznikov in podjetij, zbranimi z zbiranjem sredstev. Ne prejemajo državnih sredstev.

Vse posvojitve se pregledajo, da se zagotovi, da se dobro ujemajo tako za živalsko kot človeško družino; vsak posvojitelj podpiše pogodbo o posvojitvi, preden vzame svojega novega družinskega člana domov.

Posvojitve potekajo v zavetišču, ki je odprto tako za obiskovalce kot za goste: mačke in pse, ki so trenutno v posvojitvi, lahko obiščete v rednem delovnem času, sedem dni v tednu.

Informacije o reševanju psov:

7. Reševalni center za dobro počutje psov

Reševalni center za dobro počutje psov

Canine Welfare Rescue Center je zavetišče za male živali, ki je odprlo svoja vrata leta 2009. Ustanovljeno je bilo na podlagi reševanja psov iz Romunije, zdaj pa sprejema tudi pse lokalnih lastnikov, ki jih ne morejo več obdržati.

To reševanje majhnih psov v Vzhodni Angliji sprejme potepuške pse iz lokalnega območja in jih poveže z ljubečimi domovi. Canine Welfare Rescue (CWR) je posvečen dobremu počutju psov in trdo dela, da bi pse v svoji oskrbi namestil v domove za nego.

Njihova politika posvojitve je zasnovana tako, da zagotovi, da noben od psov ne bo nikoli več vrnjen v reševalni center. Poudarki njihove politike psov so:

 • Kandidati morajo biti stari 18+ let, da lahko posvojijo psa
 • Prosilci morajo ob posvojitvi podpisati pogodbo o skrbništvu, lastništvu, odgovornosti in vrnitvi psa, če ga ne želite več ali ne morete skrbeti zanj.
 • Kandidati morajo imeti varen in primeren prostor za psa
 • Kandidati morajo biti pripravljeni in sposobni plačati pristojbino za vašega psa, vključno s pristojbinami za posvojitev, stroški prevoza, zdravstvenimi stroški in hrano

Njihov strog postopek ima za posledico najboljše ujemanje za prijavitelja in psa. Za več podrobnosti jih lahko kontaktirate.

Informacije o reševanju psov:

8. Broken Halo Animal Rescue

Broken Halo Animal Rescue

Zadnji na seznamu reševanih psov v Vzhodni Angliji je Broken Halo. Broken Halo, ustanovljen leta 2015, je prostovoljno voden center za reševanje živali v središču Suffolka, ki zagotavlja reševanje, rehabilitacijo in ponovno namestitev živali po vsej Vzhodni Angliji.

Verjamejo, da si vsaka žival zasluži ljubezen in spoštovanje ter si prizadevajo pomagati vsaki živali, ki potrebuje skrb in pozornost. Njihov cilj je trdo delati, da bi našli ljubeče večno domove za vseživljenjske sopotnike.

Poleg tega se po svojih najboljših močeh trudijo, da bi vse svoje živali naselili z nekom, ki razume lastnosti pasme, posebne potrebe ali malo dodatnega TLC, ki ga morda potrebujejo. Vse živali v njihovi oskrbi so seznanjene s cepljenji, razglistene in negovane ter se izobražujejo za socializacijo in vedenje.

Informacije o reševanju psov:

Zaključek za najboljše reševanje psov v Vzhodni Angliji

8 najboljših reševalcev psov v Vzhodni Angliji! (2022)

Za zaključek se bodo zavetišča in reševanja psov razlikovali od enega do drugega, ne glede na to, ali gre za pasmo, za katero so specializirani, velikost ali lokacijo.

Najboljši način, da poiščete resnično varno mesto za svojega na novo posvojenega hišnega ljubljenčka, je spletna raziskava. Oglejte si naš zgornji seznam možnosti za najboljše reševanje psov v Vzhodni Angliji in se prepričajte, da so dobro spoštovana organizacija.

S pravim reševanjem hišnih ljubljenčkov v Vzhodni Angliji vam ni treba skrbeti, da boste našli nov dom za svojega kužka. Vse kar morate storiti je, da preverite njihovo spletno stran in poiščete psa, ki vam ustreza.

Ali veste za reševanje psa v Vzhodni Angliji, ki smo ga zamudili? Sporočite nam v komentarjih!

Všeč vam bo tudi: