8 najboljših trenerjev psov v Sydneyju! (2022)

Trenerji psov v Sydneyju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete trenerje psov v Sydneyju. Psi so super. To vsi vedo. Lastništvo psa je lahko ena najbolj nagrajujočih izkušenj, ki jih človek lahko doživi. Psi so zvesti, ljubeči in nudijo družbo, ki je resnično neprimerljiva. Vendar pa lastništvo psa zahteva tudi veliko dela.

Ko ste lastnik psa, je vedno nekaj za početi, od hranjenja do sprehoda. Ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko storite kot lastnik psa, je usposabljanje svojega psa. Šolanje vašega psa ima številne prednosti, tako za vas kot za vašega ljubljenčka.

Vzgajanje psa ni nujno težko, vendar zahteva doslednost, potrpežljivost in znanje, če ste neizkušen lastnik težkega mladička. Tu pridejo profesionalci. Pošiljanje psa v center za usposabljanje ima veliko prednosti. Najbolj očiten je, da bo vašemu psu pomagal naučiti, kako se pravilno obnašati.

Psi, ki so šli skozi šolanje, so običajno bolje vzgojeni in bolj ubogljivi, kar olajša življenje tako vam kot vašemu ljubljenčku. Poleg tega lahko usposabljanje pomaga zaščititi vašega psa. Lahko jih nauči, kako se pravilno odzvati v nevarnih situacijah, kot je zanesljiv odpoklic, da bi ga zaščitili pred prometom in drugimi nevarnostmi, kot so divje živali.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu trenerjev psov v Sydneyju, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Sydneyju in Najboljši rejci pudljev v Sydneyju.

Poiščite trenerja psov blizu mene v Sydneyju

Poiščite trenerja psov blizu mene v Sydneyju

Če iščete trenerja psov v Sydneyju, ne skrbite. Za vas smo opravili težke naloge in z veseljem vam predstavljamo nekaj naših priljubljenih.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljša kostna juha za pse in Najboljše tihe škarje za pse.

1. Mutts z manirami

Mutts with Manners

Mutts with Manners s sedežem v Sydneyju je dobro znano podjetje za usposabljanje. Maria, glavna inštruktorica, ima skoraj trideset let izkušenj kot profesionalna trenerka psov in vodi osebje visoko usposobljenih trenerjev psov in psov. Mutts with Manners zagotavlja, da boste po prvem razredu svojega kosmatega prijatelja opazili razliko ali pa bo lekcija brezplačna.

Mutts with Manners ponuja 2-urno domačo lekcijo za vzgojo kužkov, ki pomaga lastnikom psov pri iskanju pravilnih tehnik ločitvene anksioznosti in pristopa k šolanju na kahlico, če so pravkar prinesli domov krznenega otroka.

Pokazal vam bo, kako prenehati gristi in se igrati, določiti smernice in preprečiti škodljivo vedenje. Mutts with Manners je specializiran za vedenjske in individualne treninge poslušnosti za starejše pse z različnimi vedenjskimi izzivi.

Mutts with Manners Details

2. K9 Trainer Sydney & Puppy School

K9 Trainer Sydney & Puppy School

Če ste starš hišnega ljubljenčka, ki živi v Sydneyju in se mora vaš kuža naučiti nekaj bontona, je K9 Trainer Sydney & Puppy School prava izbira. Liane je profesionalna in licencirana trenerka psov in ljubiteljica psov, specializirana za usposabljanje psov z vedenjskimi motnjami.

Več kot 20 let je usposabljala pse za policijske in reševalne akcije. Osnovne poslušnosti in socializacije se lahko naučite v šoli za mladiče, ki stane 220 $ za štiritedenski tečaj za 90 do 120-minutne seje. Psi vseh starosti imajo lahko koristi od usposabljanja na domu, ki ga lahko prilagodite tako, da reši kakršne koli vedenjske težave, ki jih ima vaš pasji partner.

K9 Trainer Sydney & Puppy School Podrobnosti

3. Pasje svetovanje Marka

Pasje svetovanje Marka

Na Canine Counselingu pri Marku bodo vašega psa obravnavali kot edinstvenega. Mark je licencirani trener psov, ki ima neverjetno potrpežljivost za treniranje tudi najtežjih psov. Ima certifikat nacionalne zveze trenerjev psov III za šolanje in vedenje psov in se zdaj še bolj izobražuje.

Šola za mladiče se osredotoča na osnovno vedenjsko usposabljanje, socializacijo, znake poslušnosti in preprečevanje neželenega vedenja za mladiče, stare 14 tednov ali mlajše. Tečaj šolanja mladičev, ki traja pet tednov, vam bo povrnil 200 $. Tesnoba zaradi ločitve, vlečenje povodca, pretirano lajanje, neprihajanje ob klicu in druga neželena vedenja se obravnavajo z zasebnim usposabljanjem.

Podrobnosti o pasjem svetovanju

4. Trener psov Sydney

Trener psov Sydney

Sydney Dog Trainer nudi šolanje psov v udobju vašega doma, ki pokriva vse od specializiranih vedenjskih težav ali izzivov do osnovne poslušnosti. Mark, lastnik podjetja in trener, ima certifikat III iz vedenja in šolanja psov.

Pospešeno šolanje mladičev je na voljo v vašem domu in traja le dve uri. Osnovno poveljevanje poslušnosti je delovalo z nekaterimi Avstralci; način usposabljanja za stranišče, ki ga lahko uporabite, kako sprehajati svojega štirinožnega prijatelja, se izogibati grizenju in grizljanju in še marsičesa boste lahko naučili svojega psa. Na voljo sta tudi trening poslušnosti in vedenja za starejše pse.

Podrobnosti o trenerju psov Sydney

5. Center za usposabljanje psov Sydney

Center za šolanje psov v Sydneyju

Ekipa Sydneyskega centra za usposabljanje psov s sedežem v predmestju Leppington ima več kot tri desetletja strokovnega znanja pri zagotavljanju visokokakovostnega šolanja psov po razumni ceni. Ta skupina dela s psi vseh pasem in jih trenira na več učinkovitih načinov.

Osnovni in napredni trening poslušnosti (doma ali v centru), lekcije na domu, usposabljanje agilityja, šolanje psov čuvajev za ustrezne pasme in drugo so med storitvami usposabljanja, ki jih ponuja Sydney Dog Training Centre. Obstaja celo šola za mladiče, ki vašemu novemu krznenemu dojenčku pomaga pri dobrem začetku.

Podrobnosti centra za usposabljanje psov v Sydneyju

6. Psička v pasjo šolo

Psička v pasjo šolo

Puppy to Dog School je dobro znana ustanova za šolanje psov v Sydneyju, ki uporablja pozitivne taktike in strategije krepitve za usposabljanje mladičkov po vsem mestu.

Žvečenje, kopanje, skakanje, šolanje v hiši, lajanje in druge teme so zajete v štirih urah vzgoje mladičev za 180 $. Štiritedenski tečaj za najstnike in reševalne pse stane 240 $, dodatne možnosti specialnega usposabljanja pa vključujejo trike, agilnost, zaznavanje vonja in drugo.

Podrobnosti o šoli za pse

7. Pasja brigada

Pasja brigada

Dog Brigade je organizacija s sedežem v Sydneyju, ki zagotavlja usposabljanje psov in sprehode. Dominique že več kot desetletje dela na področju dobrega počutja živali in je licenciran in izkušen trener vedenja psov.

Je članica avstralskega združenja trenerjev hišnih psov, združenja strokovnjakov za vedenje živali in združenja profesionalnih trenerjev psov delta.

Dog Brigade nudi individualno vadbo za vašega ljubkega kužka v 2-urnem srečanju na domu, ki zajema področja, kot so grizenje pri igri, osnovni ukazi, trening v kopalnici, hoja na ohlapnem povodcu in še več.

To je na voljo za mladičke, stare od 8 do 16 tednov in stane 275 $. Usposabljanje za spreminjanje vedenja stane 350 $, usposabljanje za obnašanje pa 285 $ za dvourno sejo, ki vključuje prilagojen načrt za spremembo vedenja.

Podrobnosti o pasji brigadi

8. Specialist za vedenje psov

Specialist za vedenje psov

Zadnji na seznamu najboljših trenerjev psov v Sydneyju je “Specialist za vedenje psov.” Specialist za vedenje psov priznava potrebo po poučevanju vašega pasjega spremljevalca, temveč tudi po usposabljanju in spodbujanju zdrave in posebne vezi med vami in vašim pasjim spremljevalcem.

Nathan Williams, specialist za vedenje psov z ugledno kariero in dolgoletnimi izkušnjami z usposabljanjem, je eden vodilnih avstralskih strokovnjakov za psihologijo psov.

Specialist za vedenje psov je specializiran za pomoč vašemu psu pri premagovanju specifičnih vedenjskih težav, kot je tesnoba, ki se lahko kaže kot cviljenje/lajanje, grizenje/grizenje, vlečenje povodca, pobeg ali skrivanje pred zvoki. Prav tako lahko ustavi pretirano lajanje, neprimerno skakanje in izražanje sovražnosti.

Podrobnosti specialista za vedenje psov

Kako izbrati trenerja psov iz Sydneya

Kako izbrati trenerja psov iz Sydneya

Izbira pravega centra za usposabljanje je pomembna odločitev. Morda ni lahko vedeti, kaj iskati, še posebej, če niste seznanjeni z vsemi različnimi vrstami centrov za usposabljanje. Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri odločitvi:

 1. Kakovost inštruktorjev
 2. Vrste opreme in objektov, ki so na voljo
 3. Velikost razredov
 4. Raven storitev za stranke
 5. Razpon ponujenih tečajev in cena

Poleg tega je lahko koristno zastaviti naslednja vprašanja:

 • Kakšna vrsta usposabljanja je na voljo?
 • Ali je center akreditiran?
 • Ali ima center dober ugled?
 • Kakšne so kvalifikacije trenerjev?
 • Koliko izkušenj imajo trenerji?
 • Ali obstaja garancija za vračilo denarja?

Zaključek za “najboljše trenerje psov v Sydneyju”

Zaključek za The

Dobro izšolanega psa je veselje biti zraven. To ne pomeni nujno, da je vaš pes robot, ki na slepo počne, kar hoče. To preprosto pomeni, da imate dovolj nadzora nad njim, da mu zaupate, da pride, ko ga pokličete, ali pa se lepo obnašate na povodcu, kar vam olajša. V nasprotju s splošnim prepričanjem, bolj kot je pes usposobljen, več svobode mu je dovoljeno: veliko sreče in najboljše tebi in vašemu kužku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu trenerjev psov v Sydneyju, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k trenerju v Sydney, se lahko naučite nekaj trikov tako, da si ogledate »6 impresivnih pasjih trikov, ki so lažji, kot si mislite” spodaj: