9 najboljših rejcev angleških labradorcev v ZDA! (2022)

Najboljši rejci angleških labradorcev v glavnini ZDA

Angleški labradorci so bili prvotno vzrejeni kot lovci; služili bi kot zvesti vodni psi in prinašalci lovcem v Kanadi, Angliji in Novi Fundlandiji. Od takrat pa so angleške labradorce začeli vzrejati za razstave in so pasma psov, registrirana v Ameriškem kinološkem klubu.

Ne glede na to, kje v Združenih državah živite, vam je na voljo odgovoren vzreditelj angleških labradorcev. Ker imajo ti psi lahko zdravstvene težave – zlasti s sklepi in očmi – je pomembno, da izberete vzreditelja, ki bo skrbel za vašega mladička v prvih tednih. Temperament in vseživljenjsko zdravje vašega kužka sta lahko zelo odvisna od te zgodnje oskrbe.

Sestavili smo seznam najboljših rejcev angleških labradorcev v Združenih državah, tako da lahko začnete iskati angleški laboratorij, ki ga lahko imenujete svojega.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Najboljši reševalci labradorcev in najboljši šampon za labradorce.

1. Smoky Mountain angleški labradorci

Dimljeni gorski labradorci

Smoky Mountain Labradors se nahaja v vzhodnem Tenneseeju, psarna pa je specializirana izključno za pasmo angleški labrador. Poleg proizvodnje kakovostnih, dobro oskrbovanih mladičkov, Smoky Mountain Labradors ponuja plemenske storitve in pošilja izdelke strankam po vsej državi.

Če vas zanima posvojitev dimljenega gorskega labradorca, vam ni treba biti v Tennesseeju. Mladičke iz angleškega laboratorija, registrirane v AKC, je mogoče za doplačilo odpeljati ali dostaviti kamor koli v tujino.

Smoky Mountain Labradors sprejema samo PayPal za plačilo. Stroški posvojitve vašega kužka se bodo razlikovali glede na izbrano možnost registracije, vendar lahko na splošno pričakujete, da boste za svojega psa plačali približno 6.500 $. Vaš mladiček angleškega labradorca bo dobil zdravstveno garancijo in bo na tekočem s cepljenji in razglistenjem, ko pride v vaš dom. Kužka boste morali v treh dneh pripeljati k veterinarju, da bo lahko izkoristil zdravstveno jamstvo.

Informacije o mladičku angleškega labradorca:

Informacije o vzreditelju angleškega labradorca:

2. Carica labradorcev

cesarica labradorcev

V severnem Illinoisu sedi Empress Labradors, še ena AKC registrirana vzrediteljica mladičkov angleškega labradorca. Empress Labradors je majhna psarna, vendar se objekt nahaja na več kot petih hektarjih zemlje; vaš kuža bo imel dovolj prostora za tek, igro in učenje, preden se vam bo pridružil v vašem domu.

Mame in očetje pri Empress so registrirani v AKC, vendar bo imel mladiček, ki ga prinesete domov, omejeno registracijo. Z drugimi besedami, mladički se prodajajo kot družinski hišni ljubljenčki in kot del pogodbe o posvojitvi boste morali svojega psa sterilizirati ali kastrirati.

Če želite posvojiti psa iz cesarice labradorcev, vam ne bo treba izpolniti vloge. Namesto tega boste pozvani, da položite depozit v višini 500 $, da obdržite svoje mesto na čakalni listi. Cena vašega mladička angleškega labradorca za prodajo se bo razlikovala glede na njegovo starost, vendar lahko v povprečju pričakujete, da boste za svojega psa plačali okoli 4000 $.

Informacije o mladičku angleškega labradorca:

Informacije o vzreditelju angleškega labradorca:

3. Labradorci iz sladkornega bora

Labradorci iz sladkornega bora

Za tiste, ki ste na zahodni obali, ki iščete angleškega labradorca, so lahko labradorci iz sladkornega bora dobra izbira. Ta psarna se nahaja tik pred Sacramentom v Kaliforniji in je primerna tudi za San Francisco in Reno. Psarna deluje že več kot 25 let in je odgovoren, ugleden rejec angleških labradorcev.

Mladički, ki jih proizvaja Sugar Pine Labradors, so doma vzgojeni kot del družine. To pomeni, da je posebna pozornost namenjena tako veterinarski oskrbi kot socializaciji mladičkov, s čimer poskrbite, da bo vaš novi kožuh prijazen in zdrav dodatek vaši družini, ko bo čas, da pridete z vami domov.

Mladički angleškega labradorca Sugar Pine se vsako leto vzrejajo le enkrat ali dvakrat, zato, če vas zanima posvojitev, obvezno vnesite svoje ime na seznam čim prej. Če vas zanimajo plemenske storitve, se obrnite na Sugar Pine, da ugotovite, ali je vaš pes odobren. Pristojbina za to storitev je 1.200 $.

Informacije o mladičku angleškega labradorca:

Informacije o vzreditelju angleškega labradorca:

Za več povezanih vsebin: Najboljši rejci labradorcev v Ontariu! in najboljši rejci labradorcev v New Hampshiru!

4. Teksaški verski labradorci

Teksaški verski labradorci

Če živite v Teksasu, je v bližini vzreditelj angleškega labradorca. Texas Faith Labradorsis v Willisu v Teksasu v bližini Houstona. Ta mali vzreditelj je specializiran za angleške in ameriške labradorce, psi pa so registrirani v AKC. Kljub temu se večina mladičkov prodaja z omejeno registracijo, kar pomeni, da boste morali svojega psa spremeniti kot del pogodbe, ki jo boste podpisali ob posvojitvi psa.

Trenutno obiskovalci v Texas Faith Labradors niso dovoljeni. Lastnika sta starejši par in vam zaradi zdravstvenih težav najraje omogočita, da se spoznate z novim kužkom prek videoklica. S tem ste lahko prepričani v zdravje in varnost vašega psa. Vsi mladički angleškega labradorca, ki so naprodaj, so dobro oskrbovani s strani veterinarjev in so že od malih nog socializirani z ljudmi in drugimi živalmi.

Če želite posvojiti mladička iz Texas Faith Labradors, boste opravili razgovor z lastniki in po odobritvi boste morali položiti depozit v višini 312 $. Ko bo čas, da prevzamete svojega kužka, boste plačali preostanek 1.600 $ stroškov vašega psa.

Informacije o mladičku angleškega labradorca:

Informacije o vzreditelju angleškega labradorca:

5. Na Bluff Labradorci

Na Bluff Labradorci

Novoangleški prebivalci, ki želijo posvojiti angleškega labradorca, se lahko odpravijo v Germantown v New Yorku. Tam boste našli On the Bluff Labradors, vzreditelja angleških laboratorijskih mladičkov že petdeset let! Z izkušnjami, ki so si jih nabirali skozi desetletja, je ekipa te psarne izpopolnila krvne linije in proizvaja kakovostne, zdrave in razpoložene pse.

Čakalne vrste pri On the Bluff Labradors so lahko razmeroma dolge, zato se prepričajte, da svoje zanimanje izrazite zgodaj. Spletna stran se redno posodablja z informacijami o razpoložljivih in prihajajočih leglih, velikokrat pa so prikazani psi že rezervirani!

Pogovorite se z ekipo On the Bluff Labradors, da določite znesek zahtevanega depozita in skupne stroške vašega psa. Po poizvedovanju z ekipo boste prejeli vlogo za posvojitev; ko izpolnite aplikacijo, boste povabljeni, da napredujete skozi postopek posvojitve. So eni najstarejših rejcev angleških labradorcev na našem seznamu.

Informacije o mladičku angleškega labradorca:

Informacije o vzreditelju angleškega labradorca:

6. Ljubljeni laboratoriji

Ljubljeni laboratoriji

Beloved Labs s sedežem v Minnesoti je specializiran za angleške labradorce AKC in je majhno družinsko podjetje. Pravzaprav sta si Kevin in Kristan Olson obljubila, da nikoli ne bosta razširila svojega poslovanja do točke, ko bi bilo potrebno dodatno osebje. To pomeni, da ekipa moža in žene osebno skrbi za vsakega mladička, rojenega v Ljubljenem laboratoriju.

Preden položite depozit za mladička, se morate obrniti na družino Olson. Ekipa Ljubljenih laboratorijev želi zagotoviti, da bo vsak posvojen mladiček odšel v dober in ljubeč dom. Po razgovoru boste prejeli navodila, kako položiti varščino za svojega psa in več informacij o postopku posvojitve.

Skupna cena vašega psa se lahko razlikuje glede na spol, starost in druge dejavnike. Vendar pa lahko pričakujete, da boste za svojega psa plačali okoli 2.200 $. Vaš pes bo ob prevzemu razglisten in posodobljen s cepivi, vi pa imate možnost, da svojega kužka tudi mikročipirate.

Informacije o mladičku angleškega labradorca:

Informacije o vzreditelju angleškega labradorca:

7. Dornschatnski labradorci

Dornschatten labradorci

Celo Američani, vse do Aljaske, imajo dostop do uglednih rejcev angleških labradorcev! Dornschatten Labradors je ena takih psarn; Nahajajo se v Eagle River na Aljaski, predmestju Anchoragea. Dornschatten je mali vzreditelj, ki vsako leto pridela le eno ali dve legli, čakalna lista pa je lahko dolga tudi več mesecev.

Če želite posvojiti mladička Dornschatten, boste morali položiti varščino v višini 200 $, ki se povrne. To vas bo uvrstilo na čakalni seznam; starši mladičkov se odločijo, ko so mladički stari tri tedne. Enkrat tedensko boste obiskali svoje leglo na lokaciji Dornschatten, da boste našli mladička, ki je primeren za vašo družino. Pri sedmih tednih bo vaš izbrani kuža šel z vami domov.

Pričakujete lahko, da boste za svojega psa plačali 1000 $, polog pa bo uporabljen za te stroške. Vaš kuža ima zdravstveno garancijo za njegove boke in oči, ob prevzemu pa bo v celoti na tekočem z razčiščevanjem in cepljenjem.

Dornschatten Labradors ponuja tudi plemenske storitve, če imate samico AKC, ki bi jo želeli vzrejati.

Informacije o mladičku angleškega labradorca:

Informacije o vzreditelju angleškega labradorca:

8. Angleški labradorci Shirah

Angleški labradorci Shirah

Shirah English Labradors se nahaja v Montani, blizu Missoule in Helene. Ta psarna je družinsko podjetje, ki deluje že 15 let in prideluje mladičke, ki prihajajo iz AKC-registriranih mater in bicev.

Vaš kuža bo priložen z omejeno registracijo, zato ne boste mogli kupiti psa za vzrejo. Namesto tega boste za svojega kužka podpisali pogodbo o sterilizaciji ali sterilizaciji. Vaš angleški labradorec ima dovoljenje OFA za boke in oči in bo prejel garancijo vračila denarja, če se pojavijo kakršne koli zdravstvene težave.

Obrnite se neposredno na psarno za informacije o cenah njihovih mladičkov angleškega labradorca za prodajo in razpoložljivosti trenutnih in prihajajočih legl. Rodovnik staršev vašega kužka si lahko ogledate neposredno na spletni strani angleškega labradorca Shirah, prav tako pa si ogledate slike preteklih leg, skojenih v psarni.

Informacije o mladičku angleškega labradorca:

Informacije o vzreditelju angleškega labradorca:

9. Reedovi angleški labradorci

Reedovi angleški labradorci

Zadnji na našem seznamu rejcev angleških labradorcev v Združenih državah so Reedovi angleški labradorci. Na zalivski obali Floride med Pensacolo in Panama Cityjem se nahajajo angleški labradorci The Reed’s. Ta vzreditelj je še eno družinsko podjetje, ki je specializirano za angleške labradorce in vaš Reedov mladiček bo registriran v AKC; neposredno se pogovorite z rejcem o tem, ali bo vaša registracija polna ali omejena. V večini primerov bo vaša registracija omejena.

Začetna mati in oče Reedovih angleških labradorcev sta prišla iz Anglije! Med bivanjem v tujini sta mož in žena izbrala dva čudovita psa, ki sta ju navdušila za začetek svojega posla. Če želite izvedeti več, si lahko ogledate rodovnik vsakega psa na spletni strani Reed’s English Labradors.

Če želite posvojiti mladička iz Reed’s, boste morali najprej izpolniti vlogo. V aplikaciji vas bodo prosili za informacije o vaši življenjski situaciji, službi, izkušnjah s hišnimi ljubljenčki in družini. Po odobritvi boste pozvani, da položite depozit za svojega psa, preostanek vašega stanja pa bo zapadel ob prevzemu vašega mladička.

Vaš pes bo na tekočem s svojimi cepljenji, veterinarskimi pregledi in zdravljenjem s črvi, ko bo čas, da gre z vami domov. Zaradi varnosti bo tudi mikročipiran. Če imate dodatna vprašanja o zdravstvenih garancijah, se obrnite neposredno na vzreditelja labradorca.

Informacije o mladičku angleškega labradorca:

Informacije o vzreditelju angleškega labradorca:

Najboljši rejci angleškega labradorca v Združenih državah

Rejci angleških labradorcev v ZDA

Labradorci so med najbolj priljubljenimi pasmami psov v Združenih državah, vključeni so tudi angleški labradorci. Ti psi so odlični družinski ljubljenčki; so zvesti, se jih da trenirati in se odlično znajdejo z otroki.

Vendar pa so angleški labradorci lahko dovzetni za težave z očmi, sklepi in drugimi zdravstvenimi težavami, če niso pravilno vzrejeni. Zato je pomembno, da svojega mladiča posvojite pri uglednem vzreditelju.

Ne glede na to, kje ste v Združenih državah Amerike, lahko najdete odgovornega vzreditelja, ki bo vaši družini zagotovil zdravega in dobro socializiranega kužka. Ta seznam uporabite kot vodilo, kaj iskati pri vzreditelju, nato pa poiščite psarno v bližini, ki ji zaupate, da vam bo prodala vašega novega mladička angleškega labradorca.

Všeč vam bo tudi: