9 najboljših rejcev boksarjev v Oklahomi! (2022)

Rejci boksarjev v OklahomiČe iščete vzreditelje boksarjev v Oklahomi, morate vedeti nekaj stvari o tej pasmi, preden ga dodate svoji družini. Ti veliki psi so na rami visoki približno dva metra in tehtajo od petinšestdeset do osemdeset funtov.

Njihova življenjska doba je deset do dvanajst let, kar je povprečje za psa te velikosti. Ti igrivi, ljubeči mladički so odlični z otroki, vendar bodo potrebovali nekaj usposabljanja, da se bodo dobro razumeli z drugimi psi.

Odlični so tudi pri sprejemanju novih ljudi v vaš dom, vendar so sposobni čuvaji. Ta pasma ne izgubi veliko in ne potrebuje veliko negovanja, vendar se ponavadi malo sline. Te ljubke energijske kroglice so željne ugoditi svojim gospodarjem in so najboljše, ko jim daš službo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev boksarjev v Oklahomi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci francoskih buldogov v Oklahomi in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Oklahomi.

Mladički bokserja naprodaj v Oklahomi

Mladički bokserja naprodaj v Oklahomi

Če menite, da je ta pasma primerna za vašo družino, preberite, da boste našli uglednega vzreditelja, ki vam bo pomagal prinesti popolnega kosmatega prijatelja v vaš dom.

Priporočila za izdelke Boxer: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljši pasji koraki za avtomobile.

1. PuppySpot’s Boxerji za Oklahomo

PuppySpot's Boxerji za Oklahomo

Ker ste na potovanju za rejce boksarjev v Oklahomi, priporočamo, da si ogledate zaupanja vredno spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete razpoložljive mladičke boksarjev kar iz udobja svojega doma v Oklahomi.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci boksarjev opraviti postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno prispel v Oklahomo. Preden nadaljujete na pot za mladička bokserja za prodajo v Oklahomi, si oglejte spletno mesto PuppySpot spodaj.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Roper’s Boxers

Roperjeve boksarice

Roper’s Boxers je prvi na našem seznamu najboljših rejcev boksarjev v Oklahomi. Lastnika Michael in Brandi vzgajata boksarje že več kot dvajset let. Kot štiriindvajsetletna veterinarska medicinska sestra Brandi svoje usposabljanje uvršča v rejski program, da zagotovi, da so njene živali zdrave in srečne. Ponosni so na vzrejo psov z mirnimi temperamenti, ki so inteligentni in jih je mogoče naučiti.

Vsi mladički iz te psarne prihajajo s kupiranimi repi in odstranjenimi kremplji. Prihajajo tudi z evidenco o cepljenju in razglistenju, mikročipom, zdravstvenimi kartoni, dokumenti AKC in drugimi ustreznimi informacijami. Prav tako bodo mladičke poslali domov z majhno vrečko hrane za mladiče in odejo, ki jim bo pomagala, da se ustalijo v novi družini.

Vsak kuža ima omejeno registracijo AKC, vendar je celotna registracija včasih na voljo za vsak primer posebej. Če se želite uvrstiti na čakalni seznam za enega od mladičkov bokserja iz te psarne, mu boste morali poslati 300 $ nepovratnega pologa, da bodo imeli mladička po vaši izbiri.

Podrobnosti o Roper’s Boxers

3. Dentonova psarna

Dentonova psarna

Jeremy in Debra Denton že enajst let vzrejata boksarice v Pryorju v Oklahomi. Njihovi psi in mladički živijo v njihovem domu z otroki kot cenjeni družinski člani. Zagotavljajo zdrave in dobro socializirane mladičke, ki so popoln dodatek vsakemu domu.

Vzgajajo boksarje, ker jih imajo radi in niso v tem zaradi denarja. Ta filozofija jim pomaga ohranjati nizke cene, tako da stroški nikomur ne preprečijo, da bi v svoje gospodinjstvo dodal enega od svojih mladičkov bokserja. Vsi mladički imajo popolno AKC registracijo, evidenco o cepljenju in razglistenju ter mikročip. Cene mladičkov se gibljejo od 750 do 900 dolarjev.

Podrobnosti o psarni Denton’s

4. Lieben Boxers

Lieben Boxers

Ta psarna je specializirana za proizvodnjo boksarjev z nekaterimi najboljšimi krvnimi linijami po vsem svetu. Sarah Sanchez je ta program vzreje ustanovila leta 2009 na svojem posestvu z desetimi hektarji v Earlsboru v Oklahomi. Načrtuje le eno leglo na leto in v svojem domu vzgaja mladičke skupaj z družino.

Ta omejen urnik vzreje ji omogoča, da se osredotoči na vsakega mladička posebej, da zagotovi ustrezno usposabljanje in socializacijo. Sarah načrtuje vsako leglo vsaj eno leto vnaprej, tako da ima vzrejni par dovolj časa, da opravi vse potrebne zdravstvene teste, da zagotovi zdravo potomstvo.

Vsi mladiči boksarjev iz te psarne imajo petletno genetsko zdravstveno garancijo, omejeno registracijo AKC, pogodbo o sterilizaciji in kastraciji, genetsko testiranje, kupirane repe, odstranjene kremplje ter evidenco o cepljenju in razglistitvi. Mladiči bodo prav tako začeli osnovno šolanje poslušnosti, zaboja in kahlice. Nakupna cena za te pse je 2.800 $ ne glede na leglo, spol ali barvo.

Podrobnosti o boksarjih Lieben

5. Sistler Boxers in Bostons

Sistler Boxers in Bostons

Lastnica psarne pri Sistler Boxers and Bostons, Cami Sistler, je članica AKC Breed with HEART Program. Pred načrtovanjem legla vsi njeni plemenski psi opravijo OFA (Ortopedska fundacija za živali) testiranje kolkov in DM (degenerativna mielopatija) testiranje.

Če želite priti na čakalno listo za enega od teh mladičkov bokserja, morate poslati Cami 100 USD nepovratnega pologa. Ko boste izbrali svojega mladiča, boste morali v treh dneh poslati še 400 USD nepovratnega depozita, da boste držali tega mladička. Preostali znesek skupnih stroškov vašega novega hišnega ljubljenčka zapade v plačilo, ko je mladiček star sedem tednov.

Cene se razlikujejo glede na krvne linije, zato se boste morali za natančne stroške obrniti na vzreditelja. Vsak kuža ima čist zdravstveni list, zdravstveno jamstvo pred genetskimi motnjami, kupiran rep, odstranjene kremplje, evidenco o cepljenju in razglistenju, mikročip in prijavo za registracijo AKC.

Sistler Boxers in Bostons podrobnosti

6. Besten Boxers

Najboljši boksarji

Namen te psarne, registrirane pri AKC, je izdelati mladičke boksarjev najvišje kakovosti, da bi prinesli srečo v njihove nove družine. Imajo trideset let izkušenj z vzrejo in ročno izbirajo svoje matere in potomce za izjemne fizične in temperamentne lastnosti. Vsi psi opravijo zdravstvene teste, preden načrtujejo leglo. Vsi mladički imajo evidenco o cepljenju in razglistenju, zdravstvene garancije, registracijske papirje AKC in mikročip.

Podrobnosti o Besten Boxers

7. Gorvodne psarne

Gorvodne psarne

Lastnica psarne Jeannie Salmon je vzrediteljica AKC za zasluge in se ukvarja z vzrejo boksarjev od leta 1994. Prav tako že približno dvajset let aktivno razstavlja boksarje. Vse svoje boksarice je opravila z genetskim testiranjem in letnimi srčnimi testi, da se prepriča, da so v dobrem stanju za vzrejo. Mladički iz te psarne so dobro socializirani in vzgojeni v domači družini. Ta vzreditelj je ponosen na vzgojo srečnih, zdravih mladičkov in jih bo namestil le v domove, kjer se njihovi novi lastniki z njimi ravnajo kot z družino.

Podrobnosti o gorvodnih psarnah

8. Tribute Cockers in Boxers

Tribute Cockers in Boxerji

Lastnika te majhne hobi psarne Meladee in Jerry Boyle že deset let razstavljata in vzrejata boksarje. Vsi mladički imajo enoletno zdravstveno garancijo, cepljenje, evidenco o razglistitvi, mikročip, AKC omejene registracijske papirje ter pogodbo o sterilizaciji in sterilizaciji.

Podrobnosti o kokerjih in boksaricah Tribute

9. Booten’s Boxers

Booten's Boxers

Zadnji na seznamu najboljših rejcev boksarjev v Oklahomi je “Booten’s Boxers.” Booten’s Boxers je zadnja psarna na našem seznamu najboljših rejcev boksarjev v Oklahomi. Vzrediteljica Cheryl Booten obožuje boksarice, odkar je pred mnogimi leti posvojila svojo prvo popolnoma belo samico.

To ljubezen je izkoristila, da je pred osmimi leti ustanovila svoj vzrejni program, ki ga še naprej izboljšuje z mentorstvom Cami Sistler iz Sistler’s Boxers in Bostons. Vsi njeni plemenski psi pred vzrejo opravijo zdravstvene teste in ocene temperamenta.

Booten’s Boxers podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v Oklahomi

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v Oklahomi

Izbira uglednega vzreditelja boksarjev v Oklahomi je lahko velika. Če želite zagotoviti, da boste kupili srečnega in zdravega kužka, jih shranite koristni nasveti v mislih:

  • Preden se strinjate z nakupom, prosite za ogled svojega kužka. Če vam omejitve COVID preprečujejo obisk ustanove, prosite vzreditelja za Zoom videoposnetek vašega mladička in njegovega okolja.
  • Zagotovite, da obstaja pogodba, ki vas in rejca zaščiti pred neetičnimi praksami.
  • Prosite za ogled rezultatov DNK in zdravstvenih pregledov za odrasle pse in mladičke.
  • Prepričajte se, da vam je všeč vzreditelj, ki ga izberete. Če si ne morete predstavljati, da bi jih sredi noči poklicali na nujno pomoč s svojim kužkom, boste morda želeli nadaljevati.

Več informacij o boksarjih v Oklahomi

Več informacij o boksarjih v Oklahomi

Ko poskušate najti mladičke boksarjev v Oklahomi, se morda ne zavedate, kako pomembno je, da svojega novega hišnega ljubljenčka kupite pri uglednem rejcu.

Najpomembnejši razlog, da skrbno izberete svojega vzreditelja, je ta, da bodo samo dobro obveščeni rejci lahko zagotovili, da starši vašega mladička nimajo genetskih motenj, ki bi jih lahko prenesli na svoje potomce.

Čeprav rejci na dvorišču, mlini za mladiče in trgovine za male živali svoje živali cepijo in veterinarsko pregledajo, bodo le najboljši rejci poznali krvne linije vseh vpletenih plemenskih živali.

Zaključek za “najboljše rejce boksarjev v Oklahomi”

Zaključek za najboljše rejce boksarjev v Oklahomi

V podjetju We Love Doodles smo vsi tudi starši hišnih ljubljenčkov. Vemo, kako pomembno je, da kupujete pri uglednem rejcu in kako nemogoče je vedeti, ali izberete pravega. Upamo, da je ta seznam najboljših boksar Rejci v Oklahomi vam bodo pomagali najti vzreditelja, pri katerem se boste počutili prijetno, in tistega, ki vas bo lahko primerjal z vašim popolnim pasjim spremljevalcem.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev boksarjev v Oklahomi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička bokserja od vzreditelja v Oklahomi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov boksarjev” spodaj: