9 najboljših rejcev jazbečarjev v Missouriju! (2022)

Rejci jazbečarjev v Missouriju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce jazbečarjev v Missouriju. Jazbečarji, ki jih ljubkovalno poznamo tudi kot psi wiener ali psi klobase, so kratkonogi, dolgi telesi, psi hrta. Na voljo so v različnih tipih plašča, kot so gladki, žični in dolgi lasje.

Jazbečarji so bili razviti za odišavljenje, preganjanje in izpiranje živali, ki se vrtijo. Obstaja veliko razlogov, zakaj so jazbečarji ena najbolj priljubljenih pasem psov na svetu. Sem spadajo miren temperament, dobro vedenje, prijazna narava in nenavadna oblika.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci boksarjev v Missouriju in Najboljši rejci francoskih buldogov v Missouriju.

Mladički jazbečarja naprodaj v Missouriju

Mladički jazbečarja naprodaj v Missouriju

Želite posvojiti mladička jazbečarja? Sestavili smo seznam najboljših rejcev jazbečarjev v Missouriju.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljši otroški voziček s predelkom za pse in Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za majhne pse.

1. Jazbečarji PuppySpot za Missouri

Jazbečarji PuppySpot za Missouri

Ker iščete rejce jazbečarjev v Missouriju, priporočamo, da si ogledate zaupanja vredno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive mladičke jazbečarjev kar iz udobja svojega doma v Missouriju.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci jazbečarjev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Missouriju. Preden nadaljujete z iskanjem mladička jazbečarja za prodajo v Missouriju, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. KB DOXIES

 KB DOXIES

KB DOXIES je mali vzreditelj kakovostnih miniaturnih jazbečarjev z več kot 25 letnimi izkušnjami. Cilj njihovega programa je zagotoviti zdravega, socializiranega družinskega spremljevalca. Svoje pse imajo radi kot svoje.

Vsi mladički so vzgojeni v svojem domu in so dobro socializirani z drugimi psi in ljudmi. Živijo v podeželskem okolju in imajo veliko ograjeno območje, kjer lahko tečejo in se igrajo. Plemenske pse in mladiče hranimo z visoko kakovostno hrano in vitamini, da ostanejo zdravi.

KB DOXIES Podrobnosti

3. Wade’s Kennels, LLC

Wade's Kennels, LLC

Wade’s Kennels, LLC je majhna psarna v družinski lasti v Jefferson Cityju v Missouriju. Njihovi jazbečarji so na voljo v različnih barvah in vzorcih v kratkih, dolgih in žičnih dlakah. Ker so jazbečarje začeli vzrejati leta 2004, so radi majhni in tako želijo tudi ostati. Jazbečarji so vzrejeni zaradi ljubezni do pasme, ne zaradi denarja.

Skrbijo predvsem za vzgojo zdravih mladičkov. Ker nimajo veliko psov, nimajo vedno mladičkov. Da bi se izognili prekomernemu razmnoževanju, imajo le nekaj legla na leto. Mladički se skotijo ​​in vzgajajo v klimatsko nadzorovanih pesjakih. So razvajeni in komunicirajo z otroki, drugimi psi in celo mačkami.

Mladiček ne more iti v svoj novi dom do osmih tednov. Pred odhodom jih čaka pregled pri veterinarju ter cepljenja in glista. Vsak mladiček ima pisno zdravstveno garancijo in je registriran v AKC ali ACA. Wade’s Kennels, LLC je registrirana pri Ministrstvu za kmetijstvo Missourija in državnem sekretarju Missourija.

Podrobnosti Wade’s Kennels, LLC

4. Cool Runnin jazbečarji

Cool Runnin jazbečarji

Dickie in Roberta imata Cool Runnin jazbečarje. Zdaj, ko so njuni otroci odrasli, ima par čas, da vzgaja te čudovite, ljubeče pse na svojih 12 hektarjih v mestu Polo, MO. Njihovi psi živijo v njihovem domu skupaj z njihovimi mladiči. Vsi mladički so dnevno obdelani, socializirani in so vnaprej razvajeni.

Vsi mladički v svoje življenje prinašajo veselje in komedijo. Par je zadnja tri leta bral, raziskoval in spoznaval pasmo. To je proces vseživljenjskega učenja. Dve njuni dekleti sta bili že prikazani na razstavah AKC & UKC. Tako lahko pričakujete veselega, energičnega spremljevalca od Cool Runnin Dachshunds.

Podrobnosti o Cool Runnin jazbečarjih

5. Psarna Cadillac

Psarna Cadillac

V očarljivem mestecu Bakersfield v Missouriju je prijetna butična pesjaka Cadillac Kennel. Od leta 2005 se ukvarjajo z vzrejo kakovostnih mladičkov in imajo nekaj super luštnih mladičkov naprodaj. Z velikim ponosom so si prizadevali zagotoviti najbolj zdrave in najboljše mladičke miniaturnega jazbečarja, ki so na voljo.

Prizadevajo si najti izjemne domove za te izjemne dojenčke. Cadillac Kennel je psarna Blue Ribbon. So ena od devetih psarn, ki jih je podelila država Missouri. Cadillac Kennel je bila priznana kot ena najboljših psarn v Missouriju.

Blue Ribbon Kennel Program priznava najboljše psarne v Missouriju z vrhunskim programom za mladiče. Poleg tega je Blue Ribbon Kennel predana industriji s sodelovanjem v priložnostih za nadaljnje izobraževanje in je certificirana z Zakonom o objektih za nego živali Ministrstva za kmetijstvo Missourija (ACFA).

Podrobnosti o psarni Cadillac

6. Kmetija Mooney Dogwood Hills

Kmetija Mooney Dogwood Hills

Kmetija Mooney Dogwood Hills se nahaja v bližini Richlanda, Missouri, v gorovju Ozark. Obožujejo jazbečarje. Rejci jih imajo za prijazne in so se za vzrejo odločili iz ljubezni in strasti do njih. Vzgajajo zdrave, dobro usposobljene mladičke, ki vas spremljajo v vašem življenju.

Uživajo v druženju svojih kužkov z vnuki. Torej, če se prikradejo na sliko ali dve, ne bodite presenečeni. Natalee, njuna vnukinja, se morda celo oglasi na telefon. Imajo dovoljenje in jih pregledajo USDA, država Missouri in njihov veterinar.

Mladički Mooney Dogwood Hills Farm so dobro socializirani in imajo čas za igro s svojimi mladiči in drugimi kužki. Poleg mladičev jazbečarja ponujajo Maltipoo (ali Maltepoo) mladički, mladički papillona in mladički pudla igrače.

Podrobnosti kmetije Mooney Dogwood Hills

7. Southern Style Puppies LLC

Southern Style Puppies LLC

Zagotovljeno je, da je mladiček iz Southern Style Puppies LLC srečen, zdrav in ga je z veseljem imeti. Tesno sodelujejo s strokovnjaki, ki imajo obsežno znanje o negi, hranjenju, zdravju in razmnoževanju psov. Osebje je dobro usposobljeno za vse vidike oskrbe živali.

Objekti izpolnjujejo in presegajo stroge standarde današnjih zahtev. Poleg tega imata licenco in inšpekcijo Ministrstvo za kmetijstvo Missourija in Ministrstvo za kmetijstvo Združenih držav Amerike.

Tukaj je nekaj stvari, zaradi katerih izstopajo:

  • Zdravstveno testiranje se izvaja na odraslih psih, da zagotovimo, da dobite zdravega mladička.
  • Da bi zagotovili, da so njihovi psi brez bruceloze, jim dajo preiskavo krvi.
  • Testirali so tudi za progresivno atrofijo mrežnice. Na srečo nobeden od njihovih psov nima PRA.
  • Njihovi veterinarji rentgensko slikajo njihove pse za komolce, displazijo kolkov in Legg-Calve-Perthes.
  • Imajo pasjega oftalmologa, ki potrjuje, da njihovi psi nimajo dednih očesnih bolezni.

Podrobnosti o podjetju Southern Style Puppies LLC

8. Jazbečarji AJM

Jazbečarji AJM

Miniaturna pasma jazbečarjev AJM, “tween” in majhni standardni jazbečarji. Vzrejajo se tako dolge kot gladke dlake. Njihov glavni poudarek je na mladičih, občasno pa ponujajo tudi odrasle upokojene. Svoje pse obravnavajo kot družino. Psi so vzgojeni v domačem okolju.

Zato je veliko priložnosti, da se igrajo s svojimi brati in sestrami in tečejo naokoli. To je dobro za razvoj in srečo mladičkov. Poleg tega so vzreditelji s certifikatom AKC, kar pomeni, da lahko od njih pričakujete kakovostne mladičke.

Ob nakupu mladička pri AJM jazbečarjih prejmete 2-letno zdravstveno garancijo pred življenjsko nevarnimi prirojenimi motnjami. Če se v dveh letih pojavijo težave z vašim kužkom, ga bodo zamenjali z enakovrednim, ko bo ta na voljo.

Kupec je odgovoren za vse veterinarske stroške, povračil pa ni. Pooblaščeni veterinar mora mladička pregledati v 72 delovnih urah po prevzemu, da potrdi to garancijo.

Podrobnosti o jazbečarjih AJM

9. Jesenski vetrič

 Jesenski vetrič

Zadnji na seznamu najboljših rejcev jazbečarjev v Missouriju je “Jesenski vetrič.” Autumn Breeze je majhen domači vzreditelj in ima jazbečarje v lasti od leta 2008. Eden njihovih prvih jazbečarjev je bila Sadie; bila je vesela, polna življenja, sladka, ljubeča in vse, kar si lahko želiš od hišnega ljubljenčka.

Žal je Sadie leta 2017 nepričakovano umrla, svojo pot z jazbečarji pa pripisujejo njej. Skupaj s svojimi kužki svojim psom dajejo ljubezen in pozornost 24 ur na dan.

Psi se ne puščajo v pesjaku ali puščajo zunaj dalj časa. Namesto tega njihove pse hranijo z Royal Caninom in jim dajejo naravne dobrote (brez surove kože). Posledično rodijo mladiče z odlično konformacijo in temperamentom, saj jim je tako zelo mar za vsakega posebej.

Podrobnosti o jesenskem vetriču

Mladički jazbečarja v Missouriju

Mladički jazbečarja v Missouriju

Jazbečarji so zelo energični in imajo veliko vzdržljivosti. Uživajo na sprehodih, igrah zunaj z drugimi psi ter lovu in kopanju. Dokler se dnevno gibljejo zmerno, se lahko prilagodijo tudi majhnim bivalnim prostorom. Pol milje hoje dvakrat na dan (približno 10 minut vsak) je približno prav. Ko je čas omejen, bo dejavnost, kot je pridobivanje, izpolnila njihovo potrebo po dejanju.

Kako izbrati vzreditelja jazbečarjev v Missouriju

Kako izbrati vzreditelja jazbečarjev v Missouriju

Googlajte vzreditelja jazbečarjev in preberite morebitne komentarje ali ocene na spletu. Lahko vidite, ali so bili ljudje zadovoljni s svojim mladičkom jazbečarja, ko so ga kupili od tega vzreditelja. Pri izvajanju raziskav se ne zanašajte samo na spletne ocene, saj jih je mogoče zlahka manipulirati ali ponarediti.

Kje najdete rejca jazbečarjev v Missouriju?

Kje najdete rejca jazbečarjev v Missouriju

Za priporočila se posvetujte s prijatelji in družino. Posel večine rejcev prihaja od ust do ust, ko imajo zvezdniški ugled. Večina uglednih rejcev svojih jazbečarjev ne oglašuje, ker jim tega ni treba. Vsako leto se vzredi več mladičkov, dobri domovi pa so vedno na voljo. To dosežejo z ustvarjanjem trdnega ugleda v skupnosti jazbečarjev.

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Missouriju”

Zaključek za The

Do zdaj to veš Jazbečarji so lepi psi. Družinam lahko prinesejo veliko veselja, zahtevajo pa tudi pozornost in skrb. Izbira vzreditelja pomeni, da se strinjate s filozofijo in slogom rejca. To je prvi korak k lastništvu jazbečarja. Vesel lov na jazbečarje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete jazbečarja domov od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Dachsuhnd prednosti in slabosti” spodaj: