9 najboljših rejcev Sheltie v Kaliforniji! (2022)

Rejci Shetlandskih ovčarjev (Sheltie) v Kaliforniji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Sheltie v Kaliforniji. Prvotno vzrejeni kot psi čuvaji kmetov na Shetlandskih otokih, so shelty danes priljubljeni kot družinski spremljevalci.

So zelo energični in se ukvarjajo s športom. Čeprav Shetlandski ovčarji (Sheltie) so ljubeči, so lahko zaščitniški do svojih lastnikov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Sheltie v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila za rejce: Najboljši rejci italijanskih hrtov v Kaliforniji in Najboljši rejci beagle v Kaliforniji.

Mladički Sheltie naprodaj v Kaliforniji

Mladički Sheltie naprodaj v Kaliforniji

Če je to pes za vas, poskrbite, da ga posvojite od priznanega rejca. Najti ga je morda nekoliko težavno, glede na ogromno število mlinov za mladiče na trgu. Vendar smo vaše iskanje zožili s tem seznamom najboljših rejcev Sheltie.

Priporočila izdelkov Sheltie: Najboljša pasja hrana za zdravje sklepov in Najboljše postelje za pse na prostem.

1. PuppySpotovi mladički Sheltie za Kalifornijo

PuppySpotovi mladički Sheltie za Kalifornijo

Ker iščete rejce Sheltie v Kaliforniji, je vredno poskusiti PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih šetlandskih ovčarjev iz udobja svojega doma v Kaliforniji.

Vsi rejci Sheltie s mladiči, navedenimi na platformi, morajo iti skozi postopek pregleda s strani PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš pes varno odpremljen na vaš dom v Kaliforniji.

Preden nadaljujete z iskanjem mladička Shetlandskega ovčarja za prodajo v Kaliforniji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Caitlin Shelties

Caitlin Shelties California

Caitlin Shelties je vrhunska rejec Shetland Shelties s sedežem v San Joseju v Kaliforniji. Ta rejec je član Kluba Shetlandskih ovčarjev Severne Kalifornije in Ameriškega združenja Shetlandskih ovčarjev. Njihov cilj je izdelati šetlandske ovčarje, ki ustrezajo standardom Severnokalifornijskega kluba Shetland Shetland Sheetdog Club in American Shetland Sheetdog Association.

Shelti iz te psarne so pogosto lepi, lepo vzgojeni, inteligentni in zdravi. V Caitlin Shelties vsi psi odraščajo v hiši in dobijo vso pozornost in nego, ki jo potrebujejo. Ta vzreditelj vse pse obravnava kot družinske člane. Specializirani so za vzrejo belih in sable šetlandskih ovčarjev.

Letno proizvedejo približno 2 do 4 legla. Tukaj boste našli “show quality” samice, ki lahko blestijo v ringu. Vsi njihovi psi se vsakodnevno gibljejo dovolj in so dobro socializirani. Odrasli šetlandski ovčarji se počutijo udobno tudi v hiši. Ta vzreditelj svoje pse pelje na razstave.

Njihovi psi so zelo prijetni z neznanimi obrazi. Imajo odlične temperamente in če želite kakšnega posvojiti, se obrnite na tega vzreditelja. Na vaš e-poštni naslov bodo odgovorili s koristnimi informacijami, ki vam bodo pomagale posvojiti popolnega mladička za vas.

Podrobnosti o Caitlin Shelties

3. Karosel Shelties

Karosel Shelties

Karosel Shelties je še en vrhunski vzreditelj v zvezni državi Kalifornija. Sestavljajo jo Jennifer McFarlin, Robin McTaggart in Jade Molina. Psarna je polna številnih čudovitih šetlandskih ovčarjev, ki se želijo preseliti v nove zaslužne domove. Poleg njihove lepote imajo ljudje radi pse iz Karosel Shelties zaradi njihove visoke inteligence in zvestobe.

Ta vzreditelj se je začel ukvarjati s proizvodnjo Sheltijev leta 1990. Po svojih najboljših močeh se trudijo vzrejati zdrave, zdrave pse z odličnimi temperamenti. Karosel Shelties je pri svojih metodah vedno etičen in izvaja vsa potrebna testiranja. Torej ste prepričani, da dobite mladička od tukaj, da boste dolgo živeli.

Karosel Shelties Podrobnosti

4. Relyt

Relyt Shelties

Kristina Rickard vodi ta čudovit dom Shetland Sheepdogs. Profesionalni vodnik ima številna priznanja in je AKC vzreditelj zaslug. Relyt uživa članstvo v kinološkem klubu Shasta in ameriškem klubu Brittany.

Vzrejati sheltyjev so začeli leta 2014 in od takrat so vzgojili veliko kakovostnih psov. Relyt ima odličen vzrejni program, katerega cilj je izdelati naslednjega najbolj zmagovalnega psa.

Če želite od njih posvojiti mladička, ga pokličite. Vedeti morate, da bodo od vas zahtevali nekaj osebnih podatkov.

To jim bo pomagalo zagotoviti popolno ujemanje za vas. Vsi psi v Relytu so veterinarsko pregledani in imajo zdravstveno garancijo. Ko izpolnite prijavo, vam bo Kristina odgovorila z informacijami o cenah, razpoložljivosti in zahtevanih korakih.

Podrobnosti o Relytu

5. Močvirja Shelties

Marshland Shelties

Marshland Shelties je dom nekaterih najboljših kalifornijskih Shetland Shelties, vodita pa jih Marsha Wheatcroft in Daniel Wheatcroft. Z več kot štiridesetletnimi izkušnjami se je ta psarna izkazala za enega najboljših krajev za zdravega mladička.

Vzreditelj je zelo predan in je izdelal več kot 50 šampionov v različnih barvah. Rejec, registriran v AKC, je na svoja prvenstva pripeljal številne šetlandske ovčarje.

Marshland Shelties je tudi ponosen član Collie Club of America, Inc in American Shetland Sheetdog Association.

Če je to vaš izbrani vzreditelj za šetlandskega ovčarja, ga kontaktirajte in pošljite svojo prijavo. Vedno so pripravljeni odgovoriti na vprašanja o posvojitvi vašega mladička.

Podrobnosti o močvirjih Shelties

6. Primo Shelties

Primo Shelties

Prej znan kot Nina, je Primo Shelties začel z vzrejo leta 1967. Ta vzreditelj je zelo izkušen in je proizvedel veliko visokokakovostnih šetlandskih ovčarjev. Pridobili so si veliko prvakov Sheltie in svoj dom napolnili s mladički iz prvenstvenih krvnih linij.

Mladički iz te psarne so pregledani in certificirani brez genetskih zdravstvenih stanj. Primo Shelties za vzrejo uporabljajo samo visokokakovostne pse staršev, da zagotovijo čim bolj zdravo leglo. Ta vzreditelj je osvojil številne nagrade, vključno z najboljšo pasmo ASSA National in Best In Show to WB.

Zmagali so tudi za najboljšega prvaka pasme. Skriti zaklad zmage, CC. Če prebivate v severni Kaliforniji, natančneje v območju zaliva San Francisco, je Primo Shelties morda najboljše mesto za vašo shelti. Psarna leži na majhni kmetiji, le nekaj hektarjev, kjer psi telovadijo in se igrajo.

Vendar to ne omejuje načina, kako vzreditelj skrbi za to, da so psi. Primo Shelties je že več kot 36 let član kluba Shetlandskih ovčarjev v Severni Kaliforniji. Rejitelj je trenutno predsednik SSCNC in ima tudi druge funkcije.

Primo Shelties podrobnosti

  • naslov: Morgan Hill, CA 95038

7. Sea Haven Shelties

Sea Haven Shelties

Sea Haven Shelties, ki se nahaja v Tracyju v Kaliforniji, je v lasti Yvonne Samuelson. Ta psarna je dom številnim lepim in pametnim šetlandskim ovčarjem. Vsi psi v tej psarni so deležni veliko pozornosti in nege.

Vzreditelj se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti, da so vsi psi dobro socializirani in zdravi, preden se preselijo v svoje večne domove. Če želite posvojiti shelti iz Sea Haven Shelties, se obrnite na njih. Zagotovili vam bodo informacije o cenah, razpoložljivosti in vsem, kar potrebujete za začetek.

Podrobnosti o školjkah Sea Haven

8. Shetlandski ovčarji Anne De Witt

Shetlandski ovčarji Anne De Witt

Ta psarna je med najboljšimi, ki jih lahko najdete v sončni Kaliforniji. Shetland Sheepdogs Anne De Witt je dom številnih kakovostnih mladičkov. Številne nove domove želijo napolniti z veseljem, ki je napolnilo njihove po zaslugi njihovih psov. Njihov cilj je ustvariti zdrave in srečne pse, ki uspevajo na katerem koli področju, ki ga izberejo.

Shetlandski ovčarji Anne De Witt vzgajajo svoje pse, da so zvesti, aktivni spremljevalci. Mladički tega rejca so intuitivni, strukturno zdravi in ​​imajo čudovit temperament. Zelo se ukvarjajo s širitvijo genskega sklada, zdravjem in dolgoživostjo.

Prijavite se na njihovi spletni strani, če želite kupiti katerega od njihovih šetlandskih ovčarjev. Poskrbijo, da bodočim kupcem mladičkov zagotovijo popolno ujemanje, tako da jim postavljajo vprašanja o sebi.

Po pošiljanju vaše prijave bo ta rejec odgovoril z informacijami o cenah, razpoložljivosti in zahtevanih korakih. Ta psarna ne čaka na čakalni seznam bodočih lastnikov mladičev. Ko se obrnete na Shetland Sheepdogs Anne De Witt, vas bodo obvestili, kdaj bo naslednje leglo na voljo.

Podrobnosti o Shetlandskih ovčarjih Anne De Witt

9. Shantel Shelties

Shantel Shelties

Zadnji na seznamu rejcev Sheltie v Kaliforniji je “Shantel Shelties.” Shantel Shelties skrbno načrtuje vsako leglo, da ustvari najboljše možne školjke. Njihovi psi so znani po temperamentu in strukturi.

Njihov cilj je izdelati kakovostne šetlandske ovčarje, ki so dobro vzgojeni. Vsi njihovi psi imajo zdravstveno garancijo, njihovi mladički pa se prodajajo ob omejeni registraciji s pogodbo o sterilizaciji ali sterilizaciji.

Podrobnosti Shantel Shelties

Zaključek za “najboljše rejce Sheltie v Kaliforniji”

Zaključek za najboljše rejce Sheltie v Kaliforniji

Shelties so zelo ljubeči, vendar še vedno zaščitniški do svojih lastnikov. So odlični psi spremljevalci in so zelo primerni za ljudi, ki lahko zadovoljijo svoje potrebe po vadbi.

Če želite v svoj dom pripeljati školjko, smo za vas pripravili nekaj najboljših rejcev. Radi vam pomagamo pri posvojitvi mladička. Zato vas prosimo, da izberete z našega seznama.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Sheltie v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden kupite mladička Sheltie pri vzreditelju v Kaliforniji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »8 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Sheltie” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.