9 najboljših rejcev Yorkie v Gruziji! (2022)

Rejci Yorkie v Gruziji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Yorkie v Gruziji. Pasma psov Yorkie je edinstveno vzrejena za družbo. Njihova genetska zasnova jih naredi bolj energične, pogumne, pametne in hude.

Pogosto se spopadajo z drugimi psi in živalmi, tako velikimi kot majhnimi. Yorkie je ena najbolj priljubljenih ameriških pasem majhnih psov. Njihovi pisani plašči in velika osebnost jih je navsezadnje težko prezreti.

Ti psi živijo dolgo in so odlični čuvaji. V mnogih ameriških krajih so najbolj priljubljena pasma. Izbira pravega vzreditelja je bistvenega pomena, če razmišljate o nakupu enega od teh psov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Gruziji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Gruziji in Najboljši rejci Vizsla v Gruziji.

Mladički Yorkie naprodaj v Gruziji

Mladički Yorkie naprodaj v Gruziji

Preberite ta članek, če želite izvedeti najboljše rejce Yorkie v Gruziji.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljše luksuzne hišice za pse in Najboljše tihe škarje za pse.

1. PuppySpot’s Yorkies za Gruzijo

PuppySpot's Yorkies za Gruzijo

Ker iščete rejce Yorkie v Gruziji, priporočamo, da si ogledate PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Yorkie iz udobja svojega doma v Georgii.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci Yorkie iti skozi postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš mladiček varno odpremljen na vaš dom v Gruziji. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Yorkie za prodajo v Gruziji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Sunshine State Yorkies

Sunshine State Yorkies

“Sunshine State Yorkies” je najuspešnejši vzreditelj Yorkijev v Združenih državah. Približno 1,9 do 5,8 funtov so starši Yorkie v Sunshine State registrirani pri American Kennel Club (AKC).

Mladičke pošljemo z zdravstvenim spričevalom in potrdilom o imunizaciji obeh staršev, ki ga potrdi veterinar. Ta vzreditelj na Floridi 8 do 10 tednov pretaka videoposnetke svojih mladičkov v živo, vendar vabljeni, da jih osebno obiščete in ocenite njihove zmogljivosti.

Njihovi mladički so po ceni med 1.900 in 2.500 $, odvisno od pasme. Bodite obveščeni, da boste za rezervacijo mladička morali plačati polog med 200 in 400 $; ta znesek bo odstranjen iz končne cene psa.

Sunshine State Yorkies Podrobnosti

3. Starlet Yorkies

Starlet Yorkies

V Ocali na Floridi ima rejec več kot 15 let strokovnega znanja pri vzgoji Yorkijev v zdravem okolju. Obstajajo mladički, registrirani v AKC, ki so družabni, dobro cepljeni in pripravljeni na odhod. Prve krvne linije iz Venezuele, Španije in Rusije potekajo tudi skozi Starlet Yorkies.

Pse neguje doma in vsak igra pomembno vlogo v njenem vzrejnem programu. Za mladičke skrbijo od rojstva ena na ena, v okviru socializacijskega procesa pa so izpostavljeni otrokom in drugim psom. Kupiranje repa in odstranjevanje palč se opravi v veterinarski ordinaciji, ko so mladički stari tri dni.

V okviru priprav na selitev v nov kraj se cepijo in opravljajo redne izpite. Eno leto zdravstvenega zavarovanja je vključeno v nakup Yorkieja pri Starletu. Obstajata dve možnosti za prevzem vašega mladička: lahko se srečate z vzrediteljem na lokalnem letališču ali se srečate v hiši vzreditelja.

Starlet Yorkies Podrobnosti

4. Yorkiji iz Rimskega cesarstva

Yorki iz Rimskega cesarstva

Rejci, ki se nahajajo v Panami na Floridi, vzgajajo mladičke v svojih hišah z otroki okoli njih. Za zagotavljanje kakovosti pasem so mladički deležni obsežne socializacije in šolanja. Vzreditelj skrbno analizira mladičke in osebnost njihovih bodočih lastnikov.

Cepljenja in dehelmintizacija sta običajni predprodajni postopki za mladičke in mladiče. Izvaja se tudi zdravstveni pregled, da se zagotovi ustrezna opravljena cepljenja in preverijo bolezni in parazite.

Usposabljanje za okrepitev je bilo v rimskem cesarstvu koristno za spodbujanje kužkov, da pokažejo želeno vedenje. Igrače, sladkarije ali celo pohvale se lahko uporabljajo kot oblike nagrade. Uporaba pohval in drugih oblik pozitivne okrepitve je še vedno učinkovit način vplivanja na pasje vedenje.

Podrobnosti o rimskem imperiju Yorkies

5. Let’s Talk Yorkie

Pogovorimo se z Yorkiejem

Da bi vzgajali zdrave, srečne pse v najboljšem možnem okolju, je življenjsko delo rejca, da jih vzgaja v najboljšem možnem okolju. Poudarjajo etično vzrejno prakso in se trudijo svojim mladičkom ponuditi čim bolj prijetno okolje. Rejčev dom na Long Islandu v New Yorku je opremljen z vrtcem.

Mladički se skotijo ​​v teh boksih za mladiče in jih po nekaj dneh preselijo v ograje. Mladičkom je priložena tudi zdravstvena garancija in zdravstvena dokumentacija, vključno z razčiščevanjem in morebitnimi potrebnimi cepljenja. Zdravstveno spričevalo, ki ga je izdal usposobljen veterinar, je dokaz odličnega zdravstvenega stanja.

Poleg tega je vzreditelj dostopen, da odgovori na vse vaše pomisleke glede skrbi za Yorkie ali kakršne koli težave, ki se lahko pojavijo pri vašem mladičku. Razmislite o tem rejcu, če iščete vzreditelja z visoko vrednostjo inteligence, lepote in zdravja v svoji plemenski stalež.

Pogovorimo se o podrobnostih o Yorkieju

6. Mladički Central Parka

Mladički Central Parka

Central Park ima na izbiro široko paleto pasem psov. Vzreditelj ima več kot pet let izkušenj na področju vzreje psov. Sodelujejo z zasebnimi rejci, da vam zagotovijo najbolj zdrave in najbolj kakovostne Yorkije. Stranke, ki bodo kupile psa pri tem rejcu, bodo imele dostop do dodatnega podpornega materiala.

Zajete so vse pasme psov in ključni nasveti za iskanje pravega mladička za vašo osebnost in življenjski slog. Njihovi mladički so cepljeni in razglisteni ter mikročipirani in registrirani. Vključena je tudi enoletna zdravstvena garancija proti prirojenim okvaram.

Zagotavljajo tudi vseživljenjsko pomoč in znanje o skupnih vprašanjih, kot sta šolanje in zdravje hišnih ljubljenčkov. Pri svojih transakcijah so zelo natančni in sprejmejo pomembne ukrepe, da zagotovijo, da je vsak pes, ki pride k njim, nameščen v pravi dom. Posledično se opravijo temeljiti pregledi preteklosti in pooblaščeni veterinarji pregledajo vse mladičke, da zagotovijo zdravje.

Podrobnosti o mladičih Central Parka

7. Mladički Long Island Yorkie

Mladički Long Island Yorkie

Mladičkom na Long Islandu je zagotovljena najbolj sprejemljiva raven oskrbe v družinskem okolju. Vzreditelj prideluje mladičke, registrirane v AKC, pri čemer ohranja najvišje možne standarde.

Ker želijo preprečiti težave s prebavili, vam njihove mladičke pošljejo že cepljene in z vzorcem pasje hrane, ki ga poznate. Prihajajo tudi s celovitim kompletom za nego, ki vsebuje vse, kar boste potrebovali, da začnete kot nov lastnik hišnih ljubljenčkov. Če želite izvedeti več o njihovi metodi, jih lahko kadar koli pokličete.

Podrobnosti o mladičih Long Island Yorkie

8. Red River Kennels Yorkies

Red River Yorkies

Vzreditelj, ki se nahaja v Averyju v Teksasu, je dobro znan po svojih nenavadnih barvah in majhnih do srednje velikih mladičkih Yorkie. Njihovi mladički so mikročipirani in imajo enoletno garancijo, da zagotovite zdravega mladička.

Vsi, ki bi želeli posvojiti mladička pri vzreditelju, se morajo prijaviti na čakalni seznam, saj ima vzreditelj mladičke na voljo za posvojitev samo v določenih obdobjih leta.

Da vas bo vzreditelj spoznal in izvedel več o vaših željah, se dogovorite za sestanek z njim takoj, ko se odločite za nakup mladička. S plačilom varščine in podpisom pogodbe, ki vsebuje vsa potrebna dejstva, lahko izrazite zanimanje, da v naslednji fazi postanete lastnik hišnih ljubljenčkov.

Red River Yorkies Podrobnosti

9. Wendy’s Yorkies

Wendy's Yorkies

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Yorkie v Gruziji je “Wendy’s Yorkies.” Vzrediteljica s sedežem v Powderlyju v Teksasu je predana iskanju najpomembnejših domov za svoje mladičke, hkrati pa zagotavlja najboljšo storitev ljudem, ki jih kupujejo.

Poleg tega poskuša zagotoviti odlične storitve za stranke, medtem ko v lastnem domu proizvaja mladičke, registrirane v AKC. V sklopu paketa so mladički cepljeni proti različnim boleznim in parazitom ter razglisteni. Če želite rezervirati mladička, morate položiti polog.

Ko pride čas za dostavo mladička, bo vzreditelj sodeloval z vami, da se dogovorite za plačilo in dostavo. Mladička bo bodisi spremljala varuška v naročju ali pa ga bodo prevažali kot tovor v škatli. Če je mladiček premajhen za letenje, ga boste morali osebno prevzeti, namesto da bi ga poslali. Z rejcem lahko organizirate tudi srečanje po urniku dostave.

Podrobnosti o Wendy’s Yorkies

Kaj morate vedeti, preden domov pripeljete Yorkieja v Georgii

Kaj morate vedeti, preden domov pripeljete Yorkieja v Georgii

Yorkie je znan kot “tomboy igrača” zaradi svoje energične narave. Visoka glava psa in samozavesten način bi morali ustvariti idejo o živahnosti in lastni pomembnosti. Yorkshire terierji uspevajo v številnih dejavnostih, vključno s pasjimi športi, kot so agility, terapevtsko delo in družinsko druženje.

Yorkshire terierji lahko krmarijo po hiši ali dvorišču s svojim odličnim občutkom za vonj. Radi raziskujejo nove kraje in se lahko hitro izgubijo, če ostanejo sami. Če želi vaš mladiček iti ven, se prepričajte, da ima njegovo identifikacijsko oznako. Pomagal bi tudi mikročip, če bi izgubil svoje oznake. Ko ste na svežem zraku, ga držite stran od drugih psov.

Povezano: Primerjava pasme psov Yorkie proti Yorkie Poo.

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Gruziji”

Zaključek za najboljše rejce Yorkie v Gruziji

Ko postaneš a Yorkie lastnika prvič, boste morali izbrati pravega vzreditelja. Prepričajte se, da razumete, da so vzreditelji več kot le povezava med vami in vašim novim kužkom. Od njih je lahko odvisen celoten obstoj psa.

Yorkshire terier je ljubeč, a strašljiv prijatelj kljub svoji majhni rasti. V Združenih državah Amerike “Yorkie” je najbolj priljubljena pasma psov igrač zaradi svoje predanosti svojim ljudem, elegance in sposobnosti udobnega bivanja v majhnem prostoru.

Več zavetišč in reševalnih organizacij sprejme čistokrvne pse. Ne pozabite posvojiti! Če želite psa pripeljati domov, se morate vzdržati nakupovanja. V tem članku boste imeli vse potrebne informacije in znanje o pasmi Yorkie.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Gruziji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete Yorkie domov od vzreditelja v Gruziji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Yorkshire terier – informacije o negi in usposabljanju” spodaj: