9 najboljših rejcev Yorkie v Oregonu! (2022)

Rejci Yorkie v Oregonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Yorkie v Oregonu. Kaj vam pride na misel, ko pomislite na pasme igrač? Menimo, da nam na misel pridejo tipični psi, kot so mopsi, francozi, pudlji, čivave in drugi.

Eden od psov, ki ne skoči v ospredje mnogih ljudi, so jorkširski terierji. So ena majhna pasma, ki je pogosto podcenjena in je zelo primerna za domove in življenjski slog mnogih ljudi.

Yorki so samozavestni in srčkani, polni naklonjenosti, zaradi česar so popolni za starejšo generacijo in otroke. Zaradi svoje majhnosti so odličen pes za prebivalce stanovanj in ljudi, ki živijo v velikih domovih. Yorkiji so tudi hipoalergena pasma, zaradi česar so odličen pes za ljudi z alergijami.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Sheltie v Oregonu in Najboljši rejci boksarjev v Oregonu.

Mladički Yorkie naprodaj v Oregonu

Mladički Yorkie naprodaj v Oregonu

Obstaja veliko razlogov, zakaj so Yorki epski in so pes, ki bi ga morali pripeljati v svoj dom. Če iščete Yorkieja v Oregonu, nadaljujte z branjem. Ta vodnik bo pomagal izpostaviti nekaj najboljših rejcev v Oregonu in sosednjih državah.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljše keramične sklede za pse in Najboljše šok ovratnice za zadrževanje psa na dvorišču.

1. PuppySpot’s Yorkies za Oregon

PuppySpot's Yorkies za Oregon

Ker iščete rejce Yorkie v Oregonu, vam priporočamo, da brskate po spletnem mestu PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko najdete na voljo mladičke jorkširskega terierja v Oregonu iz udobja svojega doma.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih tudi, da morajo vsi rejci Yorkie na PuppySpotu opraviti postopek pregleda, kar pomeni, da bo vaš spremljevalec po nakupu varno prispel v Oregon. Preden nadaljujete na pot za mladička Yorkie za prodajo v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. AKC Yorkie Pals

AKC Yorkie Pals

Prijatelji AKC Yorkie so nastali iz skupnega interesa dveh prijateljev, ki sta bila oba rejca Yorkie. Svoje pse vzrejajo v svojih domovih in si delijo isti posel. Skupaj že več kot 20 let vzrejajo Yorkije za hišne ljubljenčke in vzrejo. Vsi psi, ki jih prodajajo, so vzgojeni v svojih domovih v družinskem okolju.

Če želite pri njih kupiti Yorkieja, morate biti potrpežljivi; imajo čakalni seznam. Nato servisirajo datum, ko vedo, da se oseba prijavi. Takoj ko imajo mladička na voljo, zainteresirane kupce prosijo, da plačajo nepovratnih 500 $ varščine za zavarovanje psa. Njihove osnovne cene se začnejo pri 2000 $ navzgor, vendar lahko postanejo dražje glede na to, kaj iščete v Yorkieju.

Podrobnosti o AKC Yorkie Pals

3. Joyful Traditional Yorkies

Joyful Traditional Yorkie's

Če iščete Yorkies kakovosti AKC, si oglejte Joyful Traditional Yorkies v Washingtonu, Oregon. So mali rejci, ki večinoma vzrejajo Parti Yorkies in tradicionalne Yorkije. Svoje Yorkije izberejo ročno, da zagotovijo, da imajo lepo svilnato dlako in imajo pravo barvo, anatomijo, gibanje, obliko glave in odličen temperament.

Zagotavljajo, da vsi njihovi starši opravijo profiliranje DNK v skladu z AKC in so pri vzreji testirani na zdravstvene težave. Prav tako zagotavljajo, da vzrejajo kakovostne mladičke v skladu s standardi AKC, vsi njihovi starši Yorkie pa so v registru AKC.

Vse svoje Yorkije vzgajajo doma in so zgodaj dobro socializirani. Hranijo se z družino in so zasuti z ljubeznijo, naklonjenostjo in igranjem. Veterinar jih tudi pregleda, pred prodajo kupijo rep in odstranijo kremplje. Pričakujete lahko, da bodo njihovi yorkiji na tekočem s svojimi injekcijami, razglisteni in imajo enoletno garancijo za genetsko zdravje.

Joyful Traditional Yorkie’s Details

4. Izjemno Wright Yorkies

Izjemno Wright Yorkies

Izjemno Wright Yorkies so družinsko vodeni rejci, specializirani samo za Yorkshire terierje. Vzrejajo jorkije, ki so na voljo v različnih barvah, so zabavni in imajo zveste osebnosti pri jorkširskih terierjih. Večina njihovih jorkširskih terierjev ima pisno zdravstveno jamstvo, ki pokriva življenjsko nevarne genetske bolezni.

Vedno si prizadevajo ustvariti najbolj zdrave in najsrečnejše pse, registrirane v AKC. Ko pri njih kupujete Yorkie, morate za zavarovanje plačati 300 USD nepovratnega pologa. Cenovni razpon teh psov se giblje med 3.500 in 5.000 $. Prav tako so popolnoma pregledni glede svojih mater in bicev, kar vam omogoča, da si ogledate zdravstveno zgodovino njihovih staršev in staršev, preden kupite mladička.

Izjemne podrobnosti Wright Yorkies

5. Elvis Yorkshire terierji

Elvis Yorkshire terierji

Ti rejci Yorkshire terierjev so se po naključju začeli ukvarjati z vzrejo Yorkijev. Vse je bilo odvisno od moškega Yorkieja po imenu Elvis, ki so ga imeli v lasti, s katerim so želeli najti psa, s katerim bi imeli mladičke. Pri vzreji tega psa so postali bolj seznanjeni z Yorkijem in ugotovili, da je težko najti visokokakovostne jorkširske terierje.

Po enem letu so ugotovili, da tudi Elvis ni prave kvalitete za vzrejo. Po tem so odprli Elvis Yorkshire terierje za vzrejo rodovnikov. Danes Yorkiji pri Elvis terierjih prihajajo iz evropskih in ameriških krvnih linij.

Trenutno imajo dve liniji Yorkies: linijo igrač in čajnih skodelic. Vse svoje Yorkije vzrejajo v skladu s standardom AKC, razen ene izjeme, barve v liniji čajnih skodelic. Vsi njihovi mladički so razglisteni, so cepljeni, imajo registracijo rodovnika in imajo enoletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o Elvis Yorkshire terierjih

6. Luksuzni Yorkies

Luksuzni Yorkies

Luxe Yorkies sledijo strogemu programu vzreje, ki običajno vzgaja jorkširske terierje s kratkim širokim gobcem, nosom z gumbi in svetlimi očmi. Ponosni so na vzgojo jorkširskih terierjev z razkošnim videzom, ki je na voljo v bogatih barvah z osupljivimi sorazmernimi obrazi.

So tudi certificirani vzreditelji Ameriškega kinološkega društva in pred vzrejo opravijo temeljite zdravstvene teste. Ta rejec je družinsko voden in deluje od leta 2005. Vsi njihovi jorkširski terierji živijo s svojo družino in so vzgojeni v naravnem okolju.

Ti rejci jih peljejo na pogoste izlete, imajo zmenke z igranjem, se crkljajo na filmskih večerih itd. Njihov dom je nekadilsko okolje in je vključen v vsako družinsko dejavnost. Svoje jorkširske terierje izberejo posebej glede na njihovo naravo. Luxe Yorkies so izkušeni rejci; za svoje programe vzreje so porabili na tisoče dolarjev.

Ob nakupu Yorkieja pri njih dobite pogodbo o mladičku. Vsak Yorkie bo imel potrebna cepljenja za svojo starost in bo razglisten, ko zapusti svoj dom. Prejeli so tudi nagrado Good Dog Excellent, ki zagotavlja, da so rejci certificirani s postopkom intervjuja, da dokažejo, da ohranjajo ustrezne standarde, ko gre za vzrejo.

Luxe Yorkies podrobnosti

7. Yorkies Blueberry Brook

Blueberry Brook Yorkies

V sosednji zvezni državi Kalifornija je Blueberry Brook Yorkies. Ta vzreditelj deluje od leta 1998 in se posebej osredotoča na Yorkije. Vzgajajo predvsem tradicionalne jorkije in parti jorkširske terierje. So družinski rejci, ki te pse vzgajajo v svojih domovih. Večina Yorkijev, ki jih vzrejajo, ima edinstvene oznake in redke barve dlake.

Stanejo med 3.500 in 4.500 $; lahko pa bolj ali manj temeljijo na njihovem rodu in fizičnih lastnostih. Njihovi repi Yorkie so kupirani tako, da ustrezajo standardom AKC in so odrezani. Ob nakupu zagotavljajo tudi zdravstveno garancijo. Blueberry Brook Yorkies ponujajo svoje pse po načelu “kdor prej pride, prvi melje”; včasih pa je lahko čakalni seznam.

Podrobnosti o borovnicah Brook Yorkies

8. kuža Nebesa

Nebesa za mladiče

Puppy Heaven se nahaja v sosednji zvezni državi Nevada. Ti rejci so specializirani za pasme igrač in čajnih skodelic, kot je Yorkshire terier. Te pse vzrejajo zadnjih 17 let in so v tem dobri. Odkar so prvič odprli, so trdili, da so pomagali tisočim družinam dobiti nove pse.

Posebej sodelujejo z rejci ročnega obiranja, ki so specialisti. Vsi njihovi psi opravljajo redne veterinarske preglede in imajo ažurna cepljenja. Pred nakupom opravijo video klic, da si lahko pred nakupom ogledate želenega kužka. Poleg tega, če nimate veliko denarja, vam ponudijo financiranje in zagotovijo posojilo do 2000 $ za svoje mladičke.

Podrobnosti o Puppy Heaven

9. Gorjess Pets Yorkies

Gorjess Pets Yorkies

V Nevadi se nahajajo Gorjessovi ljubljenčki Yorkiji. Vzrejajo Yorkije zadnjih 20 let in svojim lastnikom zagotavljajo sledljivo 35-letno zgodovino. Poleg tega se ponašajo z vzgojo Yorkijev z manjšimi zdravstvenimi težavami. Svoje Yorkije vzgajajo v svojem domu z velikim ograjenim dvoriščem, po katerem lahko tečejo mladički.

Pri vzreji svojih mladičkov poskrbijo, da imajo dober temperament in so neodvisni. Gorjess Pets Yorkies imajo tudi pravico do pogodbe o zavrnitvi in ​​enoletno zdravstveno garancijo. Za razliko od nekaterih rejcev Yorkie so hišni ljubljenčki Gorjess majhni rejci in ponavadi obstaja čakalni seznam, ko želijo priti skrbeti zanje.

Gorjesss Pets Yorkies Podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Oregonu”

Zaključek za The

Na splošno obstajajo trije glavni specializirani rejci za Yorkies v Oregonu. Če menite, da nimajo Yorkejev, ki so vam všeč, komaj čakate ali se ne ujemajo z vašimi interesi, boste morda želeli preveriti sosednji zvezni državi Nevada in Kalifornija.

Ko nameravate kupiti Yorkieja, vedno preverite, ali ima sodobno zdravstveno oskrbo, je cepljen in je bil vzgojen v družinskem okolju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete Yorkie domov od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Yorkshire terier – informacije o negi in usposabljanju” spodaj: