9 najboljših reševanj psov v East Midlandsu! (2022)

Predloga-najboljši-pes-reševalci-v-vzhodnem-Midlandsu

Ali vas je iskanje reševalcev psov v East Midlandsu pripeljalo do te objave? Če je tako, ste na pravem mestu.

Vsak rešeni pes si zasluži ljubeč dom in starše. Mnogi med njimi čakajo na svoje nove lastnike v različnih psarnah, da bodo živeli lepo življenje.

Medtem ko so različne reševalne skupine svoje storitve posvetile reševanju življenj zapuščenih in potepuških psov, potrebujejo tudi vašo podporo. K njihovemu plemenitemu cilju lahko dragoceno prispevate tako, da posvojite svojega naslednjega ljubljenčka iz ene od teh hiš za reševanje psov.

Vendar pa morate najprej zagotoviti, da je reševalna skupina, ki jo izberete za svojega naslednjega hišnega ljubljenčka, zanesljiva. Ta članek vsebuje vse potrebne informacije o najboljših reševanjih psov v East Midlandsu.

Na ta seznam smo vključili najbolj zanesljive, ugledne in aktivne reševalne centre, ki vam bodo pomagali najti najboljšega psa za posvojitev.

1. Reševanje psov East Midlands

Reševanje psov East Midlands

East Midlands Dog Rescue (EMDR) je v zadnjih dveh desetletjih reševal in vračal nezaželene in zapuščene pse. Njihove psarne in reševalni centri se nahajajo v Enderbyju v Leicestershireu.

Vendar pa je ta organizacija ponosna, da je aktivno reševanje mladičev v East Midlandsu. Za rešene pse skrbijo v skrbno nadzorovanih in vzdrževanih pesjakih.

V povprečju EMDR vsako leto poskrbi za več kot 200 psov. Organizacija ima zelo skrbno osebje, ki ga sestavljajo registrirani veterinarji in medicinske sestre.

Poleg tega skupina poskuša najti ljubeče nove domove za pse s pozivi skupnosti. Na njihovi spletni strani lahko najdete nekaj odličnih psov za posvojitev!

Informacije o reševanju psov:

2. Samo za pse

Samo za pse

To reševalno skupino je pred 25 leti leta 1997 ustanovila strastna skupina ljubiteljev psov. Samo za pse je bilo ustanovljeno z namenom ustvariti varno in skrbno zavetišče za brezdomce, zapuščene in zanemarjene pse na območju Ashbourna.

Primarni cilj te organizacije je predano delo za dobrobit zapuščenih, poškodovanih in nezaželenih psov. Vodijo zelo strogo politiko neuničevanja, po kateri se uspavajo le izjemno agresivni psi.

Do danes je samo za pse rešilo več kot 6000 psov.

Poleg tega so vsi psi v tem reševalnem centru opremljeni s potrebno veterinarsko oskrbo in cepljenjem. Poleg tega razčiščevanje, mikročipiranje in kastracijo izvaja tudi registrirano veterinarsko osebje.

Organizacija je znana po tem, da svoje rešene pse in mladiče nadomešča na odgovoren način in brez dolgih seznamov omejevalnih smernic.

Informacije o reševanju psov:

3. Psarne za reševanje živali Babworth

Psarne za reševanje živali Babworth

Babworth Animal Rescue Kennels (BARK) je reševalna skupina v zasebni lasti, ki sta jo leta 2005 ustanovila Elaine in Darren Shaw. Sprva je bila to dobičkonosna kinološka dejavnost, kasneje pa so jo lastniki spremenili v skrbno zavetišče za pse v stiski.

Danes BARK velja za enega najboljših reševalcev psov v East Midlandsu.

BARK je doslej rešil na tisoče mačk in psov iz neugodnih okoliščin. Opravljajo veterinarsko oskrbo in s tem povezane storitve za vse pse, ki so prisotni v psarni.

Na njihovi spletni strani lahko najdete različne vrste psov za posvojitev. Njihovi psi uživajo zdravstveno zavarovanje profesionalnega veterinarja in so v celoti cepljeni.

BARK vneto spodbuja posvojitev psov, ki so prisotni v svojih psarnah in imajo zelo sodelovalno ekipo reševalcev, ki nikoli ne oklevajo navesti dejstev o zgodovini in zdravstvenem kartonu svojih psov.

Informacije o reševanju psov:

Preverite več: Najboljši reševalci psov v Houstonu v Teksasu! in najboljši reševalci psov v Chicagu!

4. Leicester Animal Aid

Leicester Animal Aid

To reševanje je leta 1956 začela Dorothea Farndon kot “projekt za hišne ljubljenčke”. Sprva se je projekt osredotočil na reševanje velikih psov v East Midlandsu, kasneje pa so bili pred grozljivimi okoliščinami rešeni tudi mladički.

Sčasoma se je ta pobuda razvila v enega največjih in najaktivnejših centrov za reševanje in vračanje domov na območju Leicestershirea. Od leta 1970 Leicester Animal Aid vsako leto zagotavlja varno zavetje za več kot 400 zanemarjenih in potepuških psov.

Stran za posvojitev tega reševalnega spletnega mesta prikazuje popolnoma cepljene, razglistene in kastrirane pse. Ker je ta organizacija zasebna reševalca, je odvisna od prostovoljcev, donacij in posvojitev.

V njihovih pesjakih lahko najdete zdravega in negovanega hišnega ljubljenčka.

Informacije o reševanju psov:

5. Reševanje psov na pol poti

Reševanje psov na pol poti

Ta organizacija je zasebna neprofitna reševalna skupina, ki se ukvarja z reševanjem življenj težavnih psov. Začelo se je leta 2005 kot ‘satelitski’ reševalni zavetišče psov s severa, namenjenih za evtanazijo.

Večino psov, ki so v njihovi oskrbi, so rešili iz ulic in groznih razmer v mlinu za mladiče. Z leti se je Halfway Home Dog Rescue uveljavil kot vodilno reševanje kužkov v East Midlandsu.

Poleg tega imajo predano ekipo delavcev, ki se zavzemajo za pozitiven prispevek k oskrbi in reševanju živali. Organizacija ima spodobno zbirko velikih psov in mladičkov, pripravljenih za posvojitev.

Informacije o reševanju psov:

6. Jerry Green Dog Rescue

Reševanje psov Jerry Green

Jerry Green Dog Rescue (JGDR) je leta 1961 ustanovil ljubitelj psov Jerry Green. Jerryjeva vizija je bila upravljati prostor, kjer se do zanemarjenih in zapuščenih psov ravna z ljubeznijo, sočutjem, prijaznostjo in skrbnostjo.

Ta reševalna skupina ima bogato zgodovino reševanja življenj psov ne glede na njihovo pasmo, starost ali velikost. Danes JGDR služi svojemu ustanovitelju s celotno paleto storitev v zvezi z vsemi ravnmi lastništva psov.

Za morebitne nove lastnike ima JGDR patentiran postopek ‘Meet and Match’, ki pomaga zagotoviti edinstveno izkušnjo posvojitve tako novim lastnikom kot psom JGDR. Vsaka družina, ki posvoji psa Jerry Greena, uživa namensko nadaljnjo oskrbo, usposabljanje in podporne storitve.

JGDR je nedvomno eden najboljših reševalcev psov v East Midlandsu. To skupino lahko podprete z donacijami ali z nakupom predmetov v njihovih dobrodelnih trgovinah.

Informacije o reševanju psov:

7. Yappy Ever After Dog Rescue

Yappy Ever After Dog Rescue

To reševalno skupino je leta 2014 ustanovila Louise Radford, ki sta jo navdihnila dva lastna posvojena psa. Yappy Ever After Dog Rescue ima sedež v Derbyju, vendar je skupina prerasla v mrežo reševalcev po vsej Veliki Britaniji.

Njihovi psi so zaradi izjemne skrbnosti hitro posvojeni, zato boste morda morali počakati, da vam psa ponudijo v posvojitev. Tej dobrodelni organizaciji lahko pomagate s PayPalom ali bančnim nakazilom.

Informacije o reševanju psov:

8. Dobro počutje psov Wellingborough

Dobro počutje psov Wellingborough

Wellingborough Dog Welfare (WDW) velja za veliko reševanje psov v East Midlandsu. Ustanovljeno je bilo davnega leta 1993 kot varno zavetišče za potepuške pse, da bi pobegnili iz evtanazije. Od takrat so pomagali tisočim psom najti novo življenje in spoznati ljubeče nove družine.

WDW je bila lokalno vodena dobrodelna ustanova in je zato v celoti odvisna od donacij. Lahko si pomagate s finančno pomočjo ali s posvojitvijo enega od psov iz njihove psarne.

Informacije o reševanju psov:

9. Dom za reševanje in upokojence Ark

Dom za reševanje in upokojence Ark

Prvotno ustanovljen kot Ashbourne Animal Welfare Charity leta 1988, se je The Ark Rescue and Rehomeing Center razvil v popoln center za reševanje in ponovno namestitev za pse, ki potrebujejo pomoč. Z leti je postal eden najboljših reševalcev psov v East Midlandsu.

Zdrave pse, pa tudi mačke, ki so na voljo za posvojitev, najdete na njihovi spletni strani. Ta organizacija deluje na podlagi javnih donacij in zato potrebuje vašo finančno podporo, da še naprej rešuje življenja psov in mačk.

Informacije o reševanju psov:

Kako izbrati reševalca psov v East Midlandsu

Ko izbirate med najboljšimi rešitvami psov v East Midlandsu za naslednjo posvojitev psa, si morate zastaviti naslednja vprašanja:

  • Ali ima reševalna skupina dober ugled in rekord pri reševanju in vračanju psov v domovino?
  • Ali je veterinarsko in negovalno osebje certificirano?
  • Ali reševalna skupina zagotavlja dovolj veterinarske oskrbe in zdravstvenih ustanov?
  • Ali reševalna skupina zagotavlja popolno zdravstveno kartoteko in zdravstveno anamnezo psa?

Zaključek za najboljše reševanje psov v East Midlandsu

9 najboljših reševanj psov v East Midlandsu!  (2022)

Vse omenjene informacije o najboljših reševanjih psov v East Midlandsu smo pridobili iz najbolj zanesljivih virov. Prepričani smo, da bi bil ta blog v pomoč pri izbiri reševalnega centra pri posvojitvi vašega naslednjega hišnega ljubljenčka.

Všeč vam bo tudi: