Bernedoodles naprodaj v Južni Dakoti: 6 najboljših rejcev! (2022)

Bernedoodles za prodajo v Južni Dakoti

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete Bernedoodles za prodajo v Južni Dakoti. Bernedoodle je izjemna izbira za družinske hišne ljubljenčke, še posebej za lastnike psov prvič in družine z alergijami na pse.

Njegove igrive osebnosti, nežnosti in enostavne vzgoje se prenašajo iz mešanice pudlja in bernskega planšarja.

Oblikovalski pes Bernedoodle se precej razlikuje od drugih Doodlov, saj so sladkoljubni in tihi in ne hiperaktivni. Bistveno je omeniti, da je Bernedoodle hibrid in ga mednarodna skupina psov ne priznava; zato ni pasemskih standardov.

Vendar pa obstajajo predani in namerni rejci, ki se trudijo za zdravje in kakovost Bernedoodla. Najdi rejce v Južni Dakoti, ki so zavezani odlični kakovosti in dobremu zdravju oblikovalske pasme psov Bernedoodle.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu Bernedoodles za prodajo v Južni Dakoti, si oglejte ta priporočila rejcev: Najboljši rejci Labradoodle v Južni Dakoti in Najboljši rejci Goldendoodle v Južni Dakoti.

Rejci Bernedoodle v Južni Dakoti

Rejci Bernedoodle v Južni Dakoti

Življenjska doba Bernedoodla je običajno med 12 in 17 let in je veliko daljša kot pri starševski mešanici. Kljub temu je nakup hišnega ljubljenčka, ki bo preživel svoje življenje na polno, odvisen od tega, kako so bili rojeni in vzgojeni. Spodaj je imenik zaupanja vrednih rejcev Bernedoodle v Južni Dakoti.

Bernedoodle vodniki: Bernedoodle prednosti in slabosti in Najboljše generacije Bernedoodle.

1. PuppySpot’s Bernedoodles za Južno Dakoto

PuppySpot's Bernedoodles za Južno Dakoto

Ker iščete mladičke Bernedoodle v Južni Dakoti za prodajo, vam toplo priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna platforma, kjer lahko brskate po številnih razpoložljivih mladičkih Bernedoodle iz udobja svojega doma v Južni Dakoti.

Vsi rejci Bernedoodle z navedenimi mladiči morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Južni Dakoti. Preden nadaljujete z iskanjem mladičkov Bernedoodle v Južni Dakoti za prodajo, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Mladiči ranča NitoMladiči ranča Nito

Nito Ranch Pups je res dom vrhunskih in zdravih bernskih planšarskih psov in bernedoodlov. So v družinski lasti in upravljanju rejskega programa s sedežem v Brandonu v Južni Dakoti, za delovanjem pa stojijo Tom in Nichole Cauwels ter njuni štirje otroci.

Vse se je začelo kot hobi vzrejni program pred približno desetletjem, zdaj pa sta zelo navdušena nad svojim delom. Strast in namernost Nito Rancha se vidita v njihovem skrbno načrtovanem programu vzreje, osredotočenem na odličnost in vrhunsko kakovost.

Cilj Nito Ranch Pups je pomagati družinam najti popolnega kosmatega spremljevalca, ki ustreza njihovemu življenjskemu slogu, in narediti hišne ljubljenčke za vedno. Njihova hiša je ugnezdena na posesti 70 hektarjev z veliko prostora za njihove pse, da se igrajo, tečejo in se mešajo z drugimi živalmi.

Matične staleže Nito Ranch so pridobljene iz najboljših krvnih linij in so pred križanjem testirane na dobro zdravje in dobro razpoloženje. Njihovi mladički so vzrejeni in vzgojeni v njihovem domu z drugačnim in edinstvenim sistemom vzreje.

To izboljša socializacijo in enostaven prehod celotnega psa v njihove večne domove. Mladiči Nito Ranch odidejo v svoje nove domove z odstranjenimi kremplji, redno razglistenimi, prvim cepljenjem, veterinarsko pregledanim in mikročipiranim.

Njihove pse pošljejo domov tudi s povodcem, pitno vodo in videoposnetki za usposabljanje. Nitovi mladički veljajo za pomemben del njihove družine in jih nameščajo le v ljubeče domove.

Postopek posvojitve na Nito Ranch Pups je neposreden in pregleden, s fantastično izkušnjo strank. Za več informacij o njunih mladičkih obiščite njihovo spletno stran ali se obrnite na Tom in Nichole Cauwels po telefonu.

Podrobnosti o mladičih Nito Ranch

3. Peščeno jezero PsarnePeščeno jezero Psarne

Nancy Jark-Krumm je zaupanja vredna in zanesljiva vzrediteljica ter možgani za pse Stand Lake Kennels v Columbiji v Južni Dakoti. Cilj pri Stand Lake Kennels je vzreja dobro strukturiranih in zdravih Bernedoodles, ki so impresiven spremljevalec.

Njihova ljubezen in strast do svojih psov sta očitni v njihovih natančno načrtovanih vzrejnih programih, v središču katerih je odličnost. Psi staršev Stand Lake so iz finih krvnih linij in so pred prehodom pregledani glede zdravja, razpoloženja in odličnega videza.

Njihovi mladički so skojeni in vzgojeni v njihovem domu in niso samo kinološki psi. Zelo jih cenijo s pozornostjo na posamezne pse, da izboljšajo dobre socializacijske veščine, da jih pripravijo na nove domove. Psi Stand Lake Kennels odidejo v svoje nove domove, potem ko so zbrali vsa starostno primerna cepljenja, razglistitev in veterinarske preglede.

Postopek posvojitve v Stand Lake Kennels je pregleden in preprost, pri čemer je zadovoljstvo strank prednostna naloga. Morebitne stranke se lahko obrnejo na Nancy po telefonu ali obiščejo spletno stran Stand Lake, da izpolnijo prijavnico in se uvrstijo na čakalno listo za prihajajoče leglo.

Podrobnosti o psarnah Sand Lake

4. Doodles Queen City Doodles Queen City

Queen City Doodles je v družinski lasti in upravljanju odgovoren vzrejni program, ki se nahaja v Spearfish, v črnih gričih Južne Dakote. Znani so po svojih doma vzgojenih in ljubljenih Goldendoodlesih in čudovitih Bernedoodlesih za odlične hišne ljubljenčke in spremljevalce.

Njihova strast je, da svojim strankam povežejo najboljše dobro strukturirane in družinsko vzgojene mladičke Bernedoodle, ki ustrezajo njihovemu življenjskemu slogu. Queen City Doodles izberejo svoje očete in matere iz najboljših krvnih linij in so temeljito pregledani glede zdravja in razpoloženja.

Starševske pasme ne bodo uporabljali za vzrejo, razen če so očiščeni vseh genetskih težav. Medtem ko se nekateri njuni mladiči skotijo ​​in vzgajajo v njihovem domu, so drugi v hiši skrbno izbranega skrbnika.

Psi Queen City odidejo v svoj novi dom po 7 tednih in morajo biti razglisteni, cepljeni in veterinarsko pregledani. Postopek posvojitve pri Queen City Doodles je pregleden in neposreden, z izkušenimi rokami, ki vam pomagajo pri prehodu. Obiščite spletno stran Queen City za več informacij o njihovih čudovitih Bernedoodlesih.

Podrobnosti o logotipih Queen City

5. Dolly’s DoodlesDolly's Doodles

Dolly’s Doodles je odgovoren, strasten in premišljen vzrejni program v Sioux Fallsu v Južni Dakoti. Znani so po svojih čudovitih mladičkih Goldendoodle in Bernedoodle, ki uspevajo kot družinski spremljevalci in hišni ljubljenčki.

Njihov cilj je vzrejati zdrave, srečne in dobro socializirane mladičke, ki so popolni za življenjski slog njihove stranke. Dolly’s Doodles vzrejni psi so genetsko testirani na zdravje in fantastično naravnanost z Pawprint Genetics.

To zagotavlja, da sta oče in mati gensko združljiva in zagotavljata zdravstveno jamstvo za celotnega mladiča. Starši se ne križajo, dokler niso očiščeni, saj so njihovi psi na prvem mestu na njihovem seznamu.

Vsi Dollyjini psi so domače pasme in doma vzgojeni, saj so mladički skojeni in vzgojeni kar v njihovem domu. Z vsakim mladičkom vsak dan skrbijo njihovi otroci, sosedje in drugi družinski člani, da se omogoči dobra socializacija in nemoten prehod.

Njihovi psi so že začeli z vsemi potrebnimi domačimi šolami in so že navajeni na vsakodnevne družinske dejavnosti. Dolly’s Doodles odidejo v svoje nove domove, veterinarsko pregledani, razglisteni, cepljeni in zajeti z genetsko garancijo.

Prav tako se celotni mladiči prodajajo na podlagi pogodbe o sterilizaciji, saj se ne smejo uporabljati kot plemenski psi. Dolly’s Doodles želijo, da se jim njihovi psi vrnejo, da bi jih ponovno naselili v situaciji, ko jih stranka ne more več zadržati.

Postopek posvojitve pri Dolly’s Doodles je gladek in brez težav, z izkušenimi rokami, ki lahko odgovorijo na vsa vprašanja o psih in pomagajo pri prehodu.

Upoštevajte, da Dolly’s Doodles trenutno ne pošiljajo svojih mladičkov, saj se pričakuje, da bodo stranke prišle po svoje hišne ljubljenčke v Sioux Falls v Južni Dakoti. Lahko jih kontaktirate po telefonu ali obiščete njihovo spletno stran za več informacij o njihovih psih.

Podrobnosti o Dolly’s Doodles

6. Dakotini BordoodlesDakotini Bordoodles

Zadnji na seznamu rejcev z Bernedoodles za Južno Dakoto je “Dakotini Bordoodles.” Dakota Bordoodles je majhen ugleden vzrejni program v lasti in upravljanju Amy in Kelly Maurer v Roscoeju v Južni Dakoti.

Specializirani so za vzrejo čudovitih Bordoodles, Bernedoodles in avstralskih Bernedoodles, ki so odlični kot idealni spremljevalci in hišni ljubljenčki. Amy in Kelly sta izkušeni roki v živalski industriji in vesta, kaj to pomeni in sta potrebni za vzgojo zdravih in vrhunskih psov.

Izkušnje in strokovno znanje Dakote Bordoodles se odražajo v njihovem dobro načrtovanem vzrejskem programu, saj le tisto, kar je za svoje stranke ustvarilo popolne mladičke. Njihov vzrejski program ni v velikem obsegu, saj si želijo vsak dan vzeti čas in posvetiti pozornost vsakemu psu.

Njihova predanost in strast do odličnosti ostajata nedotaknjena, saj si vsakodnevno prizadevajo, da bi družinam ujemali idealnega psa za njihov življenjski slog. Vzreje Dakote Bordoodles so skrbno izbrane med najboljšimi in so testirane na dobro zdravje in izjemen temperament, preden se križajo za bolj zdrave mladičke.

Poudarjajo pomen interne vzgoje psov; zato so njihovi celotni mladički skojeni in vzgojeni v njihovem domu. Vsi njihovi logotipi so zelo ljubljeni in so del družine, kjer imajo najboljši začetek.

Dakota Bordoodles za svoje kužke uvaja kulturo kužka in megleno metodo, da zagotovi, da so dobro socializirani in pripravljeni na svoje nove domove. Njihovi psi so razglisteni, veterinarsko pregledani in so na prvem cepljenju, preden se pridružijo novim družinam.

Dakota Bordoodles tako zelo skrbi za svoje pse in jih bo dala le v ljubeče in predane družine. Postopek posvojitve Dakote Bordoodles je pregleden in brez težav, brez skritih zdravstvenih pomislekov za katerega koli od njihovih psov.

Imajo storitve dostave po vsej državi za stranke, ki ne morejo osebno prevzeti svojih hišnih ljubljenčkov. Obiščite spletno stran Dakota Bordoodles za več informacij o njihovih razpoložljivih mladičkih ali pa se uvrstite na čakalni seznam za prihajajoče leglo.

Podrobnosti o Dakotinih Bordoodlesih

Zaključek za “Bernedoodles za prodajo v Južni Dakoti”

Zaključek za Bernedoodles za prodajo v Južni Dakoti

Vse odlične lastnosti inteligentnega pudlja in prijaznega bernskega planšarja so zapakirane v enem ljubkem oblikovalskem Bernedoodlesu. Zaradi izjemnih osebnosti Bernedoodle so odlična izbira za družinske dodatke, še posebej za družine z alergijami na pse.

Vendar pa priporočamo, da se obrnete na odgovornega rejca za zdrav, vrhunski in enostaven postopek posvojitve. Svojo pot posvojitve lahko začnete od tukaj s seznamom najboljših rejcev Bernedoodle v Južni Dakoti, ki je poudarjen v tem članku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev z Bernedoodles v Južni Dakoti za prodajo, si lahko ogledate:

Preden kupite mladička Bernedoodle pri vzreditelju v Južni Dakoti, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Bernedoodle” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.