Craft Stick bonboni iz poprove mete

Iščete zabavno in enostavno idejo za zimsko obrt? Ta okrasek iz poprove mete je popoln projekt, ki vas popelje v praznični duh. Hitro je, poceni in tako srčkano! Lahko ga celo prilagodite z različnimi barvami sladkarij ali drugimi okraski.

Najboljši del tega DIY-ja je, da ne zahteva posebnih veščin ali dragih materialov. Vse, kar potrebujete, je nekaj osnovnih zalog iz vaše lokalne obrtne trgovine, kot so lepilne palice in trakovi. Naredite enega zase in enega za prijatelja.

rdeči in beli vrtinčasti papirnati ornament za sladkarije poprove mete na božično drevo

DIY ornament za sladkarije poprove mete

Obožujem preprosto obrt, ki izgleda odlično. S tem ornamentom iz poprove mete dobite točno to. Slaščice so čudovite in bodo popoln dodatek k darilu ali dodani vrečki s sladkarijami za okrasitev zunanjosti. Tudi otroci bodo radi naredili to preprosto obrt. Kako srčkan bo ta DIY okrasek iz poprove mete videti na drevesu?

Če imate radi sladkarije, vam bo morda všeč ta rustikalni okrasek iz bonbonov, ovit z vrvico. To je luštna ideja, ki se nekoliko bolje prilega rustikalnemu videzu, vendar ima še vedno tisto muhasto praznično temo, ki vam je všeč.

roka, ki drži rdeči in beli papirnati bonboni ornament

Kaj še lahko uporabim, če nimam palic za obrt?

Za palčko tega bonbona je najlažje uporabiti obrtne palčke. Vendar pa to ni edina stvar, ki jo lahko uporabite. Uporabite lahko karkoli podobnega.

Nekatere stvari, ki bi delovale, vključujejo palice za moznike, zmanjšane na velikost, palčke, palčke za lizike ali celo samo svinčnik! Bodite ustvarjalni in jih pobarvajte tako, da se ujemajo s temo bonbonov, ali pa pustite takšne, kot so za edinstven videz!

papirnati ornament iz poprove mete na ponarejenem snegu

Kateri je najboljši način za obešanje tega okraska?

Zelo mi je všeč ideja s trakom za obešanje tega okraska. Ustvarja zelo čuden učinek. Za obešanje pa lahko uporabite tudi preprosto vrvico. Vedno sem ljubitelj uporabe ribiške vrvice za ročne okraske, ker izgine v ozadje. Na zadnjo stran lahko prilepite tudi kavelj za okras in ga uporabite za obešanje ali enostavnejšo možnost sponke za papir.

papirnati ornament iz poprove mete na beli mizi

Kaj naj uporabim za pripravo vrtinčkov poprove mete?

Klasična mešanica bele in rdeče je osnova tega, zato seveda želite, da se vrtinčki mešajo naprej in nazaj. Uporaba kartona, gradbenega papirja, papirja za obrt ali papirja za beležke je očitna izbira.

Če jih nimate pri roki v barvah, ki jih potrebujete, lahko iz belega papirja izrežete kroge in nato pobarvate ali pobarvate nekaj krogov v rdeči barvi, da jih uporabite za vrtinčke. Pravzaprav je to odličen način, da ga naredite edinstvenega, tako da otroci obarvajo rdeče kroge z barvicami, svinčniki ali flomastri.

ornament iz papirnatih bonbonov iz poprove mete, ki visi na lesu z rdečimi lesnimi jeleni

Ali lahko to naredim s svojimi otroki?

Otroci bodo nadvse radi izdelovali ta okrasek na temo sladkarij poprove mete! Vsako leto ga bodo radi obesili tudi na drevo. Ta obrt je dovolj preprosta za izdelavo celo majhnih otrok, čeprav bodo morda potrebovali malo navodil, kako vse skupaj združiti.

Je popolna izbira za pomoč pri navadi na rezanje in lepljenje. Lahko jim daš nekaj, da narišejo kroge na papir, nato pa sledijo črtam, da jih izrežejo. Ker jih lahko pritrdite s šolskim lepilom, je to odličen varen in enostaven projekt, ki ga lahko naredijo in uživajo, ne da bi jih skrbelo, da bi se zaradi vročega lepila poškodovali.

ornament iz poprove mete, ki visi na božičnem drevesu

Kako lahko prilagodim ta okras?

Všeč mi je, da je to obrt tako enostavno prilagoditi. Obstaja veliko zabavnih načinov, kako narediti svoj edinstven okras.

  • Za vrtinčenje vaših sladkarij uporabite različne/netradicionalne barve, kot so zelena, modra, srebrna, zlata, vijolična ali roza.
  • Dodajte bleščice, kroglice, bleščice ali okrasne kamne, da bo lesketalo na drevesu.
  • Potisnite ga v kos celofana tako, da spodaj visi »palica«, zgornji del pa je zavezan kot darilo s trakom, ki se uporablja kot kavelj za obešanje na drevo.
  • Ornament lahko celo poškropite s pršilom iz poprove mete, da bo dišal po pravem bonbonu!

Ni konca, kako ustvarjalni ste lahko, ko ste pripravljeni prilagoditi ta okrasek iz poprove mete. Preprosto uporabite svojo domišljijo in naredite svoj unikaten majhen okras na temo poprove mete za drevo.

ornament iz poprove mete, ki visi ob beli steni s ponarejenimi jagodami

Potrebne zaloge

rdeče škarje za papir in trak na beli mizi

Kako narediti ornament za sladkarije poprove mete

Izmerite in izrežite 4 kroge rdečega papirja in 5 krogov belega papirja.

roka, ki drži modre škarje, ki režejo kroge iz rdečega papirja

Z lepilom za obrt pritrdite kroge skupaj, izmenjujete barve in jih vsakič premaknite za nekaj cm, da ustvarite krog vrtinčastih barv.

ročno lepljenje krogov papirja skupaj

Ko sta rdeči in beli krog zlepljena, pritrdite na rdečo obrtno palico z lepilom in držite, da se pritrdi.

kos papirnate poprove mete, prilepljen na rdečo obrtno palico

Zavežite majhen lok rdečega traku in ga prilepite na sprednji del obrtne palice pod bonbonom.

prst drži rdečo pentljo na obrtni palici

Odrežite in prilepite dolžino rdečega traku in ustvarite zanko, nato jo prilepite na zadnjo stran ornamenta, tako da je zanka nad delom sladkarij.

roka, ki drži ornament za sladkarije poprove mete na beli mizi

Po želji dodajte dodatne okraske, bleščice itd.

Obesite se z božičnega drevesa!

dama, ki v rokah drži okrasek za lizike iz papirja

Več vadnic za božične okraske

Če potrebujete več navdiha za letošnje praznično okrasitev, je spodaj nekaj odličnih idej za izdelavo domačih okraskov za vaše drevo. Ne glede na to, ali boste otroke vključili v ustvarjanje ali jih vse izdelate sami, ni pomembno – te so tako srčkane in zabavne, da jih dodate vašim božičnim tradicijam. Dodajte jih med zaznamke, natisnite vadnico ali jih pripnite na svojo najljubšo počitniško tablo Pinterest, da boste kmalu naredili!

Donos: 1

Craft Stick bonboni iz poprove mete

Ta rdeče-bel ornament andy poprove mete je odličen dodatek k vašemu prazničnemu drevescu letos! Izdelana iz papirja in enostavna za izdelavo v nekaj minutah, otroci bodo to radi naredili!

Aktivni čas
10 minut

Skupni čas
10 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
0 $

Opombe

Naredite ta okras iz obrtnega papirja, papirja za beležke ali kartona.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

dama v belem puloverju, ki drži ornament iz poprove mete pred božičnim drevescem

Te so lahko izdelane v kateri koli barvi, ne samo rdeče in bele!

lažni ornament iz poprove mete, ki visi na praznični dekoraciji na lažnem snegu