Čudovit dekor jesenske vrtnice iz umetnih listov

Všeč mi je, kako lep se je izkazal ta projekt! Tako preprosto lahko sami naredite dekor jesenske vrtnice samo s predmeti! Z uporabo umetnih jesenskih listov, cvetlične žice in lepila lahko ustvarite osupljive šopke ali posamezne rože, ki jih prikažete ali dodate drugim jesenskim dekorjem. To je eden mojih najljubših projektov sezone!

Lažna vrtnica iz listov na papirju z jesensko tematiko

Dekor iz lažne vrtnice

Iz različnih predmetov smo naredili rože. Od osnovnih papirnatih rož do rož iz tkanin in celo teh hladnih cvetov pomarančne lupine, je na tone predmetov, ki jih lahko spremenite v cvetlični aranžma. Tudi preja v tem cvetličnem šopku pom pom deluje odlično. Tokrat pa sem pograbil ponarejene liste, ki so ostali od drugih projektov, in jih spremenil v vrtnico, ki je iskreno, absolutno čudovita.

Če pravega ne morem imeti, me ponarejajo rože. Zakaj torej ne bi uporabili umetnega lista in ga spremenili v cvet? Seveda je vrtnica odlična izbira in te praktično zaživijo kot svež cvet, medtem ko jih naredite!

Oranžna listna vrtnica in bele veje v beli vazi

Ali lahko za to uporabim različne barve listov?

Vsekakor! Osredotočil sem se na jesensko dekoracijo, zato sem za ta projekt uporabil oranžne in ponarejene jesenske liste. Če imate različne sveže zelene, oranžne, rumene ali temno rdeče liste, lahko vsi sodelujejo pri tem projektu. V idealnem primeru bi moral biti list, ki ga uporabljate za svojo vrtnico, večji, podoben obliki javorjevega lista, ki je prikazana tukaj. Različne oblike je lahko nekoliko težje razporediti v želeno obliko vrtnice.

Na kakšne načine lahko prikažem te ponarejene vrtnice?

Oh, ideje, ki jih imam! Seveda jih lahko uporabljate, kakor želite, vendar mi je všeč ideja, da jih postavim v druge okraske ali jih uporabim kot samostojen šopek. Spodaj je nekaj zabavnih načinov, s katerimi lahko iz teh vrtnic naredite edinstveno jesensko dekoracijo.

  • Naredite poročni šopek, ga uporabite kot osrednji del na poroki, da se ujema s to jesensko butonjerico ali temi poročnimi očali iz jesenskega lista.
  • Ustvarite šopek in kravato z velikim rumenim, oranžnim, temno rdečim ali zlatim lokom in darite nekoga ali ga postavite v jesensko vazo kot osrednji del.
  • Cvetove položite na krajša stebla in jih dodajte na venec ali majhen osrednji zaslon.
  • Prilepite v umetne rože, ki so nevtralne barve, da se bolje prilegajo jesenski temi.

Umetne listne vrtnice na beli mizi

Kako lahko naredim te iskrice?

Ali držite prijatelje blizu in sovražnike bližje? No, to deluje s tem, ker so bleščice najboljši prijatelj vsakega obrtnika in včasih najhujši sovražnik. Očitno je to moj prvi nasvet. Cvetjem dodajte malo brizgnega lepila, nato pa v bleščicah razpršite. Obrnite jih in odstranite odvečne bleščice, zdaj pa imate bleščeč šopek, ki bo v svetlobi utripal in prikaz izgledal še bolje.

Ali moram dodati liste tam, kjer se steblo pritrdi?

Medtem ko dodajate liste okrog oblike vrtnice, da ji da odprt cvetlični videz, boste morda želeli dodati tudi manjše zelene liste tik pod tistimi, kjer se steblo pritrdi. Ni nujno, je pa lep dodatek, še posebej, če jih nameravate uporabiti sami in ne v šopek.

Ženska z veliko ponarejeno vrtnico

Kako jih lahko očistim?

Eden najslabših delov dekoracije doma je prah, ki ga pogosto nabira. Ker imam doma mačke, se zdi, da to samo podvoji prah zaradi plavajoče mačje dlake. Tako je prašenje velik del moje rutine in takšne stvari z majhnimi kotički so lahko frustrirajoče, ker se v njih tako enostavno ujame prah.

Priporočam tri možnosti. Prvi je ta, da so po koncu sezone cvetje pred shranjevanjem zaviti v plastično vrečko, tako da se prah ali umazanija ne nabirajo v letu, preden se ponovno prikažejo. Drugič, zračni rezervoarji, ki jih uporabljate na računalniških tipkovnicah, so odlična izbira za uporabo z majhnimi predmeti, kot je ta. Le držite jih nad košem za smeti ali jih odnesite ven, da jih poškropite. Nazadnje sem ugotovil, da je orodje za odstranjevanje prahu Swiffer odlična izbira, ki resnično zgrabi prah iz majhnih prostorov brez potrebe po tekočem čistilu.

Dve ponarejeni vrtnici v rokah

Potrebne zaloge

Lažni oranžni listi in cvetlična žica na beli mizi

Kako narediti jesensko vrtnico iz umetnih listov

Spodnji rob lažnega lista prepognite in ga prilepite nase ter tako ustvarite raven rob, ki bo obrnjen navzgor na cvet.

Roke zložljivega lista

Stranski rob ponarejenega lista pritrdite na vrh kosa cvetlične žice.

Ročno valjanje pomarančnega lista po cvetlični žici

Začnite ovijati list okrog sebe in vsakih nekaj ovojev pritrdite z lepilom. Bodite previdni, da bo to tesno in enakomerno pritrjeno.

Lažni list na cvetlični žici v rokah

Nadaljujte z drugim listom, pritrjenim na prvi z lepilom. Zavijte drugi list, dokler ni popolnoma zavit.

Ročno ovijanje lažnega lista okoli cvetlične žice

Nato prilepite sredino lista na zunanjo stran teh zavitih listov, nato pa zgornji del prepognite, da ustvarite raven rob, in lepilo za pritrditev. Zložite te robove nazaj, da ustvarite gube cvetnih listov. To ponovite dva do trikrat, dokler se sredina vrtnice ne napihne, kot želite.

Cvet je sestavljen na beli mizi

Zdaj prilepite tri razgrnjene liste na dno vaše rože, tako da so koničasti robovi obrnjeni navzgor in navzven. Po potrebi lahko na sredino dodate lepilo proti drugim cvetnim lističem, da jih pritrdite na svoje mesto.

Ročno dotikanje lista na ponarejeni vrtnici

Zdaj lahko pokažete svoje vrtnice!

Lažna oranžna maska ​​na cvetu

Več idej za jesensko dekoracijo

Če vam je všeč ideja okrasitve vašega doma za jesen, poiščite zabavne ideje, zaradi katerih se bo vaš dom jeseni počutil kot oaza dobrodošlice. Ne glede na to, ali želite bučo, želod, venec ali kaj povsem drugega, je na spodnjem seznamu nekaj edinstvenega, kar lahko dodate v notranjo opremo. Zagotovite si, da boste vadnice kmalu dodali med zaznamke, pripeli ali natisnili!

Donos: 1

Lažni cvet pomaranče na doily

Ostanke ponarejenih listov spremenite v ta čudovit dekor jesenske vrtnice! Preprost upcycling projekt, ki je lepo prikazan!

Aktivni čas
10 minut

Skupni čas
10 minut

Težave
Enostavno

Ocenjeni stroški
1 USD

Opombe

Naredite ducat in jih povežite skupaj za velik jesenski šopek za poroko.

Priporočeni izdelki

Kot sodelavec Amazon in član drugih pridruženih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Galerija dokončanih projektov

Umetna vrtnica iz lesenega zaboja na beli mizi

Te so odlične za dodajanje daril za jesensko sezono!

Ženska v črnih hlačah drži dve ponarejeni vrtnici