Čudovit okrasek za božično drevo iz papirja

Želite enostavno in zabavno dekoracijo, ki jo lahko naredite z otroki? Ta ljubek okrasek za božično drevesce iz papirja za otroke je zabaven in enostaven način za okrasitev vašega doma za praznike. Ker potrebujete le papir, lepilo in trak, je to odličen projekt, ki je proračunsko prijazen in ga je mogoče izdelati brez porabe veliko denarja. Poleg tega se bodo otroci zelo zabavali pri ustvarjanju lastnega unikatnega.

večbarvni okras iz solznega papirja na drevesu

Papirnati okraski za božično drevo

Obožujem rustikalno in staromodno božično dekoracijo in nič ni boljše od preprostega papirnatega okraska, da bi ta oživel na vašem drevesu. Ta projekt je zelo enostaven za izdelavo in idealna možnost za delo z mlajšimi otroki. Lahko se naučijo nekaj o rezanju, lahko ga uporabijo za prepoznavanje barv in jim dajo občutek dosežka, ko vidijo svoj okras na prazničnem drevesu.

Te so vsekakor priljubljene, ker so poceni, enostavne za izdelavo in zavzamejo zelo malo prostora. Prav tako jih lahko naredite edinstvene z različnimi prilagoditvami, ki bodo dodale videz vašega drevesa. Če želite letos več idej za izdelavo lastnih okraskov, predlagam, da začnete s tem ogromnim seznamom DIY božičnih okraskov, ki jih letos obesite na vaše praznično drevo!

ornament, podprt pred modrim trakom in okraski

Ali lahko namesto tega uporabim penasti papir?

Če želite, lahko v tem okrasu za božično drevesce uporabite peno namesto papirja. Pena je debelejša od papirja, zato bo nekoliko spremenila videz, vendar je to mogoče. Če uporabljate peno namesto papirja, ne pozabite, da bo nekoliko bolj zajetna in morda ne bo potrebovala toliko kosov, da ustvarite obliko. Za to bi verjetno lahko uporabili 4 do 6 namesto 8 kosov.

Druga ideja je uporaba klobučevine ali utrjene tkanine, ki je bila poškropljena s škrobom ali prekrita z Mod Podge. Lahko so lep dodatek, ki je nekoliko bolj trden od papirja lani za letom. Uporabite lahko tudi karton ali lepenko, vendar bi bilo potrebno nekaj več truda, da se lepo zložite v obliko.

ženska pred božičnim drevescem drži papirnati okras

Kako jih obesim na božično drevo?

Vse, kar potrebujete, je trak, dodan na sredino papirnatega okraska. V sredini lahko uporabite tudi prejo, ribiško vrvico, trak iz kroglic, vrvico ali vrv, če želite. Izberite tisto, ki se bo najbolje ujemala z vašim dekorjem.

Ali jih lahko naredim večje?

Ena od stvari, ki mi je všeč pri tem projektu, je, da ga je tako enostavno spremeniti za druge namene. Uporabite osnovno idejo tega okraska za božično drevo iz papirja, da naredite veliko večjo različico. Lahko naredite velikansko različico tega okraska in ga obesite z dreves zunaj hiše, tako kot bi na drevesu v notranjosti.

Lahko se obesi tudi na prednjo verando. Za izdelavo uporabite plastiko ali peno. Čeprav ga je mogoče izdelati v večji različici s papirjem, je težava v tem, da papir ni odporen na vremenske vplive in se bo zlahka obrabil in uničil, če ga ne odstranite. Tako ga je navsezadnje enostavno izdelati v različnih velikostih in uporabiti, kakor želite. Prepričajte se le, da izbrana podlaga deluje na mestu, kjer bo obešena.

pisan papirnati okras v obliki solz na leseni plošči

Ali lahko to prilagodim z okraski?

To je zabaven projekt za prilagajanje. Papirnati ornament je enostavno okrasiti z vsakodnevnimi materiali za izdelavo. Spodaj je nekaj dobrih idej za začetek, vendar bodite ustvarjalni in uporabite tisto, kar vam najbolj ustreza in vašo splošno temo dekorja.

  • Poškropite z bleščicami ali dodajte bleščice na robove, da se lesketa.
  • Ob robovih dodajte bleščice ali perlice.
  • Posamezne kose papirja pobarvajte z liki s počitniškim motivom.
  • Dodajte nalepke ali lepite slike na kose, da se ujemajo s temo.

papirnati okras, ki visi na lesu poleg prazničnega dekorja

Katero lepilo je najboljše za izdelavo teh z otroki?

Kadar koli ustvarjam z otroki, poskrbim za lepilo, ki je varno za otroke. Pralno belo šolsko lepilo je moja izbira, ker je nestrupeno in ne škodi otrokom. Z njim je tudi enostavno delati in cenovno ugodno.

Če imajo otroci pri izdelavi papirnatih okraskov za božično drevesce težave s stiskanjem steklenic, v katerih pride lepilo, lahko lepilo vzamete iz steklenice in ga položite na krožnik. Otroci lahko uporabijo čopič ali čopič iz pene, da nanesejo lepilo. Z otroki sem uporabil tudi lepilne palčke za možnost brez nereda, ki zelo dobro deluje za ta projekt.

roza in rumen papirnati ornament, ki visi pred lesom

Potrebne zaloge

papir in škarje na mizi

Kako narediti okrasek za božično drevo iz papirja

Prepognite 2″ do 3″ na dnu kosa papirja za obrt.

Na papir narišite obliko polmeseca, da ustvarite videz okraska v obliki kapljice.

ročno risanje na rožnatem papirju

Izrežite papir, tako da ga držite zloženega.

roza papir se reže

Uporabite to kot predlogo za risanje in izrezovanje 8 do 10 teh v različnih barvah.

narisati obliko na rumen papir

Začnite lepiti ravne strani drug na drugega, tako da se odprejo navzven.

lepljenje papirja za okras

Ko ga napol zlepite, ga odložite in ustvarite drugo polovico.

dodajanje traku papirnatim okraski

Na sredino zadnje polovice dodajte malo lepila in pritrdite trak, nato pa drugo polovico zapečatite čez trak.

roke, ki puhajo stranice papirnatih okraskov

Ko se lepilo posuši, ga obesite na drevo!

ornament v ženskih rokah

Več idej za okraske za božično drevo

Če želite letos več idej za dodajanje svojemu prazničnemu drevescu, imam na voljo veliko odličnih idej za okras. Spodaj je še nekaj mojih priljubljenih, ki so enostavni za pripravo, cenovno ugodni in odlični za otroke, da vam pomagajo pri izdelavi! Prepričajte se, da natisnete vadnico, jo pripnite na Pinterest ali ustvarite zaznamek v brskalniku, da boste kmalu naredili.

Donos: 1

okras iz solz na božično drevo

Uporabite kateri koli barvni papir, ki ga imate pri roki, da ustvarite čudovit papirnati okras za božično drevesce! To je popolna počitniška otroška obrt!

Aktivni čas
15 minut

Skupni čas
15 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
0 $

Opombe

Naredite jih v različnih velikostih, da okrasite svoje praznično drevo z vsemi papirnatimi okraski.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

roza in rumen papirnati okras pred modrim prazničnim dekorjem

Te lahko naredite tudi s prazničnimi beležkami za edinstven videz.

okrasni papir iz solze, ki visi pred ponarejenimi smučmi za sneg

Ob straneh in robovih dodajte perlice ali bleščice za bleščeč videz na svojem drevesu.

roza in rumen papirnati okras na rjavi mizi