Cute Wood Slice Spring Chicken Decoration

Ta ljubek spomladanski piščanec, ki ga je enostavno narediti, je popolna dekoracija za vse pomladne in velikonočne sezone. Ko iščete popolno pomladno dekoracijo, preskočite modne butike in sami ustvarite vrhunski rustikalni dekor. Kombinirajte lesene rezine z močnim lepilom za les in ustvarite zabavno dekoracijo, ki je vsestranska kot osrednji del, na plašču ali celo obešena v vašem domu!

ženska v sivkastem puloverju, ki drži piščanca

Cute Wood Slice Spring Chicken Decoration

Tako težko je najti ljubke spomladanske dekoracije. Vse je osredotočeno na veliko noč in včasih si zaželiš samo pomladi. Ker rada izdelujem z lesenimi rezinami, sem se odločila narediti nekaj spomladanskih okraskov za piščanca. Te lesene piščance je mogoče uporabiti kot podeželski slog kmečke hiše, za praznovanje začetka toplejšega vremena spomladi ali kot del velikonočnega dekorja. Odlično izgledajo poleg obrti, kot je ta ideja o piščancu za cvetlični lonec!

Te majhne rezine lesa lahko dobite v številnih trgovinah na vašem območju. Rokodelske in velike trgovine imajo pogosto te rezine po zelo ugodni ceni. Včasih lahko kose lesa najdete celo v trgovinah z dolarji. Zelo so priročni za vse vrste dekorjev, vključno s to ljubko obrtjo zajčkov iz lesenih rezin in celo s temi čudovitimi majhnimi foto okraski iz lesenih rezin.

Če lesenih rezin ne najdete v lokalni trgovini, jih lahko kupite tudi na spletu. Mesta, kot je Amazon, spletna mesta trgovin z obrtjo, kot je Michaels, ali spletne trgovine, kot je Etsy. Če živite v gozdnatem območju, lahko naredite rezine v odrezanem kraku. Med obrezovanjem lahko uporabite odpadlo okončino ali tisto, ki je odrezana z drevesa.

lesena rezina piščanca na rdeče-belem pikčastem papirju

Načini za prilagajanje te pomladne piščančje dekoracije z lesenimi rezinami

Temu lesenemu piščancu puščam surov videz in pustim, da zasijejo naravne barve lesa. Vendar pa lahko svojega piščanca naredite edinstvenega z vsemi vrstami zabavnih dodatkov. Spodaj je nekaj odličnih idej, ki so nam všeč.

  • Prva enostavna možnost je, da lesene kose pobarvate ali obarvate, da date piščancu edinstven videz.
  • Uporabite pisala ali barvo za obrt, da narišite obraz na leseni rezini ali celo dodajte majhne podrobnosti, kot so krila ali perje.
  • Na stranice lesa prilepite pravo perje.
  • Dodajte bleščice ali detajle bleščečega lepila, da se ptica iskri.

Bodite ustvarjalni in s preprostimi spremembami nastavite svojega piščanca tako, da bo imel edinstveno osebnost. Ne glede na to, ali gre za drugačno barvo, madež ali okras, ki ji daje slog, obstajajo številne možnosti, da bo ta piščančja obrt imela vaš slog in osebnost.

lesena rezina piščanca z roza pentljo na beli mizi

Kako prikazati ta dizajn lesenega piščanca

Obožujem rustikalne dekoracije, kot je ta. Odlično je za dodajanje nečesa edinstvenega vašemu plašču ali osrednjemu delu velikonočne večerje. Ta je dovolj majhna, da je lahko del druge dekoracije, a tudi dovolj velika, da izstopa sama, če vam je ljubše.

To piščanca lahko postavite na polico, knjižno omaro, mizo ali plašč. Druge možnosti vključujejo dodajanje žice, da jo obesite s stropa. Seveda mi je všeč ideja, da bi pod piščanca prilepili težko palico za moznike in jo enostavno zataknili v lončnico.

Dodajte to svojemu dekorju pred verando za zabaven mali pomladni dodatek, ki je srčkan in preprost. Idealen je za tiste z rustikalnim slogom ali stilom kmečke hiše.

lesena rezina piščanca na leseni mizi z lučmi

Potrebne zaloge

marker za lesene rezine in škarje na beli mizi

Kako narediti piščanca iz lesa

S škarjami ali obrtnim nožem odrežite lubje z vrha in dna večje lesene rezine, tako da boste imeli ravno vrh in ravno dno z zaokroženo stranjo.

Enako storite samo na eni strani manjše lesene rezine. Te robove lahko zgladite z brusnim papirjem, če želite čistejši rob.

ročno brušenje lesenih rezin

Zdaj prilepite manjšega na večjega, tako da sta oba zlepljena skupaj na sploščenih prostorih.

ročno lepljenje lesenih rezin

Nato prilepite ovalno leseno rezino na stran “ptice”, da ustvarite krilo.

lepljenje kosa krila na leseno rezino piščanca

Pobarvajte krilo s smetano, roza ali rjavo barvo in ga pustite, da se posuši. Po želji lahko v tem času pobarvate celotno ptico, ni pa nujno, da ustvarite rustikalni videz.

ročno slikanje krila na leseni rezini piščančje roza

Ko se krilo posuši, na sprednjo stran dodajte majhen kljun iz lesa. To je enostavno narediti iz odpadnega lesa, zobotrebca ali celo moznika, ki je bil narezan na konico. Če ni na voljo, lahko uporabite klobučevino ali papir, da ustvarite majhen vrh.

ročno lepljenje kljuna na piščanca lesene rezine

Nato z markerjem ustvarite oko na strani.

črni marker, ki riše oko na piščancu z rezino lesa

S kleščami oblikujte kos kovinske ali cvetlične žice v “m”.

Vrvico ohlapno ovijte okoli “m” in nato prilepite na svoje mesto. Želite, da se pokaže nekaj kovine, a če želite, jo lahko pobarvate ali pa ovijete vrvico do konca okoli kovine, tako da je popolnoma pokrita.

ročno ovijanje vrvice okoli kovine

Ta rep prilepite na spodnjo stran ptice pod krilom.

ročno lepljenje repa na leseno rezino piščanca

Nato izrežite nekaj traku in ga zavežite okoli vratu ptice, nato pa konce zavežite v lok. Prilepite to, da se pritrdi na svoje mesto.

roka, ki drži modre škarje, ki režejo roza trak

Če želite, lahko dodate dodatne okraske, kot so perje, bleščice, ali pobarvate druge rezine lesa, preden jih prikažete!

lok z roza trakom na piščancu, ki sedi na beli mizi

Več preprostih velikonočnih obrti

Če želite ali potrebujete več navdiha za ustvarjanje ljubkih malih obrti na temo piščancev, si oglejte nekaj mojih priljubljenih spodaj. Odlične so v pomladnih mesecih, vendar so idealne tudi za velikonočno dekoracijo. Kmalu se lotite izdelave in poskrbite, da boste te vadnice dodali med zaznamke ali natisnite za naslednji dan izdelave!

Donos: 1

lesena rezina piščanca na mizi z vijoličnimi cvetovi v ozadju

Pretvorite lesene rezine v to čudovito malo velikonočno piščančjo rezino! Odlična spomladanska obrt!

Aktivni čas
15 minut

Dodatni čas
15 minut

Skupni čas
30 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
1 $

Opombe

Pobarvajte lesene rezine v različne barve, da bo vaš piščanec videti edinstven.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

rdeči in beli pikčasti papir pod leseno rezino piščanca

Vse rezine lesa lahko tudi pobarvate ali obarvate, da date temu piščancu svoj edinstven videz.

modra miza pod leseno rezino piščanca

Všeč mi je ideja, da jih naredim v različnih velikostih, da ustvarim srčkano majhno družinico piščancev!

lesena rezina piščanca z roza pentljo na mizi z lučmi