Dalmatinske mladičke naprodaj v Gruziji: 6 najboljših rejcev! (2022)

Dalmatinske mladičke naprodaj v GruzijiTukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete vzreditelje z dalmatinskimi mladiči za prodajo v Gruziji. Da bi vam pomagali narediti najboljšo izbiro pri izbiri najboljših rejcev dalmatinskih rejcev v Gruziji, smo ustvarili ta priročen vodnik o najboljših rejcih, ki vam bo pomagal olajšati postopek.

Disneyjev 101 dalmatinec je pasmo morda postavil na zemljevid. Kljub temu ljudje že več sto let vzrejajo dalmatince kot vprežne pse, ki so se izkazali za koristne tudi na drugih področjih, kot so gasilstvo, lov in seveda tovarištvo.

Dalmatinci so zaradi svoje igrivosti in aktivnosti odlični spremljevalci pravim ljubiteljem psov in njihovim družinam. Dalmatinci so zelo inteligentni in imajo koristi od treninga že v zgodnjem obdobju mladičev. Če želite kar najbolje izkoristiti svojega ljubega spremljevalca, ga je najbolje začeti trenirati takoj, ko pride domov. Dalmatinci so večja pasma, visoka od 19-24 palcev in povprečno 48-52 lbs.

Zaradi tega so odlični psi za ljudi, ki imajo hiše z dvoriščem za tek in igro ali ljudi z velikimi stanovanji in dostopom do bližnje zelene površine. Potrebujejo veliko vadbe, zato morate svojega dalmatinca vsaj 90 minut na dan peljati na sprehod ali v park.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev z dalmatinskimi mladiči za prodajo v Gruziji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Yorkie v Gruziji in Najboljši rejci nemških ovčarjev v Gruziji.

Rejci dalmatinov v Gruziji

Rejci dalmatinov v Gruziji

Ko izberete pravega spremljevalca za vas in svojo družino, se ne želite počutiti stresno zaradi te velike odločitve. Ta članek vam bo služil kot vodilo pri izbiri najboljšega rejca Dalmatinca v Gruziji in vam bo dal informacije o vsakem rejcu v bližnji okolici.

Dalmatinska priporočila izdelkov: Najboljši belilni šamponi za pse in Najboljše plišaste igrače za pse.

1. Dalmatinci za Gruzijo PuppySpot

PuppySpotovi dalmatinci za Gruzijo

Ker iščete vzreditelje z dalmatinskimi mladiči za prodajo v Gruziji, priporočamo, da se pomaknete po PuppySpotu. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica, kjer lahko najdete razpoložljive dalmatinske mladičke iz udobja svojega doma v Gruziji.

Če se sprašujete, morajo vsi rejci Dalmatinov na PuppySpotu opraviti strog postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec varno prispel v Gruzijo. Preden nadaljujete z iskanjem dalmatinskega mladiča za prodajo v Gruziji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Puppy Trails

Puppy Trails

Ne iščite več, če iščete pametne in prijazne dalmatinske mladičke za prodajo v Gruziji. Puppy trails je družinsko podjetje, ki vzreja pse že skoraj deset let. Poskrbijo, da je vsak mladiček ljubljen in zanj dobro poskrbljeno tudi potem, ko najde svoj dom za vedno.

Njihova 30-akrovska kmetija je popoln kraj za pse in mladičke, da tečejo in se igrajo ves dan. Psarna je zelo domača in temperaturno nadzorovana, da so mladiči srečni in zdravi.

Dobijo tudi veliko ljubezni od osebja in lastnikov, ki jim pomagajo pri druženju z ljudmi. Vsi psi v Puppy Trails so dvakrat letno pregledani pri veterinarju, mladički pa se prodajajo z zdravstveno garancijo, veterinarskim pregledom in cepljenjem.

Podrobnosti o Puppy Trails

3. Dalmatinci Happy Trails

Happy Trails' Dalmatinci

To družinsko vodeno podjetje se zavzema za vzgojo srečnih in zdravih mladičkov v domačem okolju. Marie čudovito skrbi za svoje pse, kot da so član družine. Njeni psi so registrirani v AKC in imajo status prvaka AKC in prvaka UKC.

Opravili so tudi obsežne DNK teste, da bi zagotovili, da so čistokrvni psi. Mladički so mikročipirani, cepljeni in prejmejo ENS (Zgodnja nevrološka stimulacija) za pomoč pri socializaciji in inteligenci. V domačem okolju se mladički tudi veliko družijo z drugimi odraslimi in otroki, preden so pripravljeni na odhod domov ob desetih tednih.

Ko kupite mladička pri Happy Trails Dalmatians, prejmete tudi rodovnik 3 generacije, tako da veste, da dobivate najboljše. Marie uživa v klepetu s potencialnimi strankami, preden se odločijo za nakup mladička, tako da lahko dobi občutek, kdo bo njene mladičke odpeljal domov.

Podrobnosti o Dalmatincih Happy Trails

4. Dalmatinci polnejših točk

Dalmatinci polnejših točk

Dalmatinci Fuller Spot vzrejajo nekaj resno atletskih in inteligentnih mladičkov. Cilj Fuller Spot je vzgajati inteligenco, atletizem, ljubezen in odličen temperament. Njihovi mladički so ljubeč, vseživljenjski spremljevalec.

Molly je že od nekdaj imela strast do vzreje dalmatincev in je odločena, da bo povrnila njihov ugled, ki je bil omamljen v 90. letih. Njihove mladičke in pse hranijo v domu, kar jim daje veliko možnosti za druženje z družino in petimi otroki.

Podrobnosti o Dalmatincih Fuller Spot

5. Opal Onyx Dalmatinci

Opal Onyx Dalmatinci

Poiščite svojega srečnega in zdravega kužka tukaj v Opal Onyx Dalmations. To majhno domače podjetje vzgaja njihove mladičke “v hiši” med otroki in odraslimi, da bi jim pomagali pri druženju z ljudmi. Njihovi mladiči se vzgajajo z uporabo programa Puppy Culture, obsežnega in organiziranega programa, ki ga rejci upoštevajo, da bi pomagali pri razvoju svojega mladiča med 0-12 tednom življenja mladiča.

Ta program je razvila Jane Killion, profesionalna trenerka in vzrediteljica psov. Ne samo, da vzrejajo in vzgajajo čudovite mladičke, ampak tudi rešujejo in rešujejo Dalmatince v stiski ter jim pomagajo najti svoje večne domove. So vzreditelj razreda A z licenco USDA in vsi njihovi psi so vzrejeni s SRCEm, kar pomeni zdravje, izobraževanje, odgovornost, odgovornost in tradicijo.

Dalmatinci Opal Onyx in lastnik podjetja Issel Rodriguez so prejeli certifikate in prejeli številna priporočila za svoje vzrejske prakse s strani AKC, Good Dog in drugih. Ko kupite mladička pri Opal and Onyx Dalmations, ste lahko prepričani, da boste domov pripeljali zdravega in negovanega kužka, ki bo popoln dodatek vaši družini.

Opal Onyx Dalmatinci Podrobnosti

6. Miniaturni dalmatinci

Miniaturni dalmatinci Gruzija

Zadnji na seznamu rejcev dalmatinskih v Gruziji so miniaturni dalmatinci. Vendar pa miniaturni dalmatinci ne vzrejajo dalmatincev polne velikosti, kot pove že ime. Namesto tega so vzgojili prvega tovrstnega miniaturnega dalmatinca. Ti psi zrastejo do 15-20 funtov, zaradi česar so popoln kompromis za tiste, ki iščejo dalmatinca, vendar so omejeni s prostorom.

Miniaturnega dalmatinca je skrbno vzrejal več kot 30 let Gene Connell, veteran rejec AKC standardnih dalmatincev. Čeprav so majhni, jim ne manjka nobenih lastnosti, ki bi jih imel tradicionalni Dalmatinec, kot so atletika, inteligenca in družabnost.

Njihovi mladički imajo najnovejša cepljenja in so razglisteni, preden jim najdejo večni dom. Plantation Cherry Hill je dom edinih rejcev miniaturnih dalmatinskih rejcev po vsem svetu. Ko kupite mladička pri malih dalmatincih, boste zagotovo dobili edinstvenega mladička.

Podrobnosti o miniaturnih dalmatincih

Dalmatinski mladički v Gruziji

Dalmatinski mladički v Gruziji

Ko iščete čistokrvnega dalmatinca, je vedno najbolje izbrati uglednega vzreditelja, v nasprotju z osebo z leglom mladičev. Oglasi na internetu ali prek prijateljev se lahko zdijo vredni zaupanja, vendar povzročajo veliko težav v nadaljevanju.

Pogosto ljudje, ki prodajajo mladičke na spletu ali prek prijateljev, svojih mladičkov niso pripeljali k veterinarju, niso bili cepljeni ali razgliščeni, poleg tega pa imajo možnost, da dejansko niso čistokrvni pes, tudi če so mladički videti pravi del. .

Ko mladiček postane starejši, lahko to privede do zdravstvenih težav, kar vas stane več denarja in bolečin v srcu. Najbolje je, da svojega mladiča kupite pri vzreditelju z licenco ACT na vašem območju. Prek uglednega vzreditelja lahko obiščete objekt ali dom, se pogovorite z lastniki in preberete ocene, ki vam lahko zagotovijo, da dobite srečnega in zdravega pasemskega mladiča.

Izbira rejca dalmatinca iz Gruzije

Izbira rejca dalmatinca iz Gruzije

Zdaj, ko ste se odločili, da greste z uglednim vzrediteljem v Gruziji, kako izberete pravo obliko za vas? Hitro iskanje v Googlu vam bo prineslo veliko rezultatov, brskanje po vseh njih pa vas lahko stane veliko časa in energije.

Poleg tega seznama rejcev je tukaj ožji seznam nekaterih stvari, na katere morate biti pozorni, če se odločite za lastno iskanje:

  • Vse mladičke mora pregledati in testirati veterinar ali veterinar.
  • Poskrbite, da bodo starši in mladički deležni ustrezne skrbi in ljubezni.
  • Po nakupu vzreditelj zagotavlja popolno podporo.
  • Imajo licenco ACT ali imajo dobre ocene prejšnjih strank.
  • Mladiči se ne prodajajo, preden so stari osem tednov.
  • Vzreditelj dobro pozna pasmo.

Najpomembneje je, da se morate počutiti udobno z rejcem in okoljem. Če se ob obisku doma ali objekta počutite nelagodno, je to dober znak, da vzreditelj morda ni pravi za vas.

Kje najdete rejca dalmatinca iz Gruzije?

Kje najdete rejca dalmatinca iz Gruzije

V tem članku so navedeni nekateri najboljši rejci v Gruziji in okolici. Z našimi neodvisnimi raziskavami in kontaktiranjem rejcev smo sestavili seznam najboljših rejcev v Gruziji, da vam pomagamo pri iskanju. Naš seznam zagotovo izključuje rejce na dvorišču in mline za mladiče.

Zaključek za “najboljše rejce dalmatinskih rejcev v Gruziji”

Zaključek za The

V Gruziji in po Združenih državah je veliko rejcev, med katerimi lahko izbirate, zato je pomembno, da ste temeljiti in selektivni pri izbiri, kje kupiti svojega mladiča. Izbira Dalmatinca za vas in vašo družino je velika odločitev. Če vam vzreditelj ne more ali noče pomagati pri kakršnih koli vprašanjih in vas ne more pomiriti pri pogovoru z njim, bi bilo najbolje, da odidete.

Ko izberete dalmatinca pri katerem koli vzreditelju na tem seznamu, ste lahko prepričani, da boste našli dobro obveščene in zaupanja vredne rejce ter srečne in zdrave mladičke. Najboljši rejci skrbijo, kam gredo njihovi mladički, in želijo zanje samo najboljše družine. Vaš Dalmatinec bo ob nakupu pri odgovornem vzreditelju zraslo srečno in zdravo v prihodnjih letih.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev dalmatinskih rejcev v Gruziji, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete dalmatinskega mladiča od vzreditelja v Gruziji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme dalmatinskih psov” spodaj: