Dalmatinske mladičke naprodaj v Washingtonu: 6 najboljših rejcev! (2022)

Dalmatinske mladičke naprodaj v Washingtonu

Če iščete vzreditelje z dalmatinskimi mladiči za prodajo v Washingtonu, je ta vodnik za vas. Dalmatinec je edinstvena pasma psov, ki jo je mogoče opaziti kilometer stran, brez kakršnih koli besed. Izvor Dalmatincev je zelo skrivnosten, a obstaja že dolgo. Domneva se, da so spremljali Rome, ki so bili nomadi ali izvirajo iz Hrvaške.

Znani so tudi kot psi trenerji, saj so v preteklosti spremljali konjske vprege kot psi čuvaji. Znani so po svoji zaščitniški naravi in ​​so zanesljivi čuvaji. Zanimivo je, da se Dalmatinci ne rodijo z lisami; rodijo se popolnoma bele, njihove lise pa se pojavijo, ko dosežejo 2 do 4 tedne starosti.

Poleg tega nobena dva psa Dalmacije nimata enakega vzorca pik in vsak pes je edinstven. Dalmatinci, ki jih Ameriška kinološka zveza uvršča v nešportno skupino, so inteligentni, graciozni in prijazni. So popoln hišni ljubljenček za ljudi, ki imajo radi velike pse z nežnimi osebnostmi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev z dalmatinskimi mladiči za prodajo v Washingtonu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci huskyjev v Washingtonu in Najboljši rejci pitbulov v Washingtonu.

Rejci dalmatinov v Washingtonu

Rejci dalmatinov v Washingtonu

Poglejmo si zanesljive rejce, ki prodajajo Dalmacija mladiči v Washingtonu.

1. Dalmatinci PuppySpot za Washington

Dalmatinci PuppySpot za Washington

Ker iščete vzreditelje z dalmatinskimi mladiči za prodajo v Washingtonu, priporočamo, da si ogledate PuppySpotovo tržnico. Mnogi ljudje zaupajo PuppySpotu, tako da lahko brskate po razpoložljivih dalmatinskih mladičkih iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Vsi rejci dalmatinskih dalmatinskih mladičkov morajo izpolnjevati stroge smernice, tako da bo vaš spremljevalec varno prispel na vaš dom v Washington. Preden nadaljujete z iskanjem dalmatinskega mladiča za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Dalmatinci in pudlji Smaragdno mesto

Dalmatinci in pudlji Smaragdnega mesta

Dalmatinci in pudlji Emerald City se nahajajo v Centraliji in prodajajo mladičke v skladu s strogo politiko sterilizacije in sterilizacije. Na svoji spletni strani imajo slike svojih razpoložljivih mladičkov in čakalno listo, na katero se lahko uvrstite tako, da izpolnite prijavnico za mladiče.

Če želite kupiti dalmatinca iz Emerald Cityja, boste morali narediti naslednje:

 • Če izpolnite prijavnico in je ta odobrena, lahko izberete enega od mladičkov, ki so na voljo.
 • Če na njihovem spletnem mestu ni na voljo nobenih mladičkov, ki bi vam bili všeč, lahko svoje ime vpišete na čakalni seznam tako, da nakažete nepovratnih 100 $.
 • Potencialne kupce spodbujajo, da prevzamejo svojega kužka s fizične lokacije Emerald Cityja v Washingtonu.
 • Če svojega kužka fizično ne morete pobrati, ga lahko odpeljete na dom z vami ali z letalsko varuško. Na voljo je tudi kopenski prevoz; za več informacij se obrnite na vzreditelja.
 • Vse mladičke je treba pobrati pri osmih tednih. Kadar koli po osmih tednih vam bodo zaračunali 25 $ na dan na mladička za stroške vkrcanja.

Če vas zanimajo možnosti Guardiana, ima Emerald City na voljo tudi pse. Morali boste živeti v krogu Centralie in opraviti preverjanje preteklosti in domači pregled. Emerald City je odličen vzreditelj Dalmatinov v Washingtonu, tako da ni boljšega vzreditelja, če živite v bližini in želite posvojiti Dalmatinca.

Smaragdni mestni dalmatinci in podrobnosti o pudlih

3. Merry Go Round Dalmatinci

Veseli Dalmatinci

Merry Go Round Dalmatians ni vzreditelj Dalmatinov v Washingtonu, ampak se nahaja 6,5 ​​ure stran, blizu Portlanda v Oregonu. So registrirani člani Ameriške kinološke zveze in Dalmatinskega kluba Amerike. Vzreditelja, starejši par, sta navdušenca nad dalmatinsko že od 70. let, ko sta dobila prvega dalmatinca za hišnega ljubljenčka.

In na njihovem O nas strani, lahko izveste več o tem, kako se je njihovo potovanje z dalmatinci sčasoma spremenilo v profesionalno vzrejo. Začeli so z obiskovanjem pasjih razstav in se sčasoma navdušili nad tekmovalnim duhom razstavljanja vašega psa.

Všeč jim je bil pes, ki je imel vrhunsko fizično lepoto in temperament. Merry Go Round Dalmatinci ne vzrejajo le psov, ampak imajo tudi strokovno znanje in izkušnje pri šolanju dalmatincev. Njihovo spletno mesto prikazuje številne trofeje in nagrade, ki so jih osvojili njihovi psi.

Vsak pes na svoji strani ima opis psa in tabelo njegovega rodovnika. Če želite kakovostnega psička dalmatinca, se za več informacij obrnite na njih. Če vas skrbi 6,5-urno potovanje v Portland, se obrnite na rejce, ko pošiljajo in dostavljajo po vsej državi.

Merry Go Round Dalmatinci Podrobnosti

4. Country Nightz Ranch

Country Nightz Ranch

Country Nightz Ranch je domači dalmatinski vzreditelj, ki verjame v vzgojo zdravih mladičkov dalmatinskih spremljevalcev in ima spletno stran, ki obiskovalcem prikazuje njihovo filozofijo vzreje. Spodbujajo tudi reševanje in imajo nekaj odličnih videoposnetkov in slik svojih odraslih psov, ki vam dajejo predstavo o pasmi, ki jo prodajajo.

Ne verjamejo v parjenje v sorodstvu in se trudijo zagotoviti, da njihovi psi, ki se parijo, nimajo neposredne linije. Njihova spletna stran vsebuje podrobnosti o tem, kako so prišli do vzreje dalmatincev in vam bo dala občutek, kakšne mladičke prodajajo.

Verjamejo v to, da so mladički, ki jih vzgajajo, nenehno v bližini otrok, zato so dobro socializirani. Vzreditelj ima tri kozličke in ve, kako pomembno je poskrbeti, da so mladički izpostavljeni otrokom že od malih nog.

Country Nightz Ranch ne sledi barvam ali standardom pasme American Kennel Club, tako da, če vas zanima pes, registriran v AKC, ni vzreditelj za vas. Prodajajo samo pse za spremljevalce in ne kot razstavne pse. Če vas zanima najti dobro socializiranega ljubečega kužka, so pravi vzreditelj za vas.

Za nakup mladička morate:

 • Izpolnite prijavnico
 • Naložite denar, da se uvrstite na čakalni seznam, potem ko je vaš prijavni obrazec odobren
 • Obstaja pogodba, ki jo morate podpisati, ki vključuje genetsko jamstvo
 • Priporočajo, da svojega kužka sterilizirate in sterilizirate, ko dopolni eno leto
 • Želijo, da jim mladička pripeljete nazaj, če se odločite, da ga ne boste obdržali.
 • Želijo, da jih posodobite in se obrnete nanje, če imate kakršne koli težave ali skrbi.

Podrobnosti o ranču Country Nightz

5. Dalmatinci Hidden Hills

Dalmatinci Hidden Hills

Hidden Hills Dalmatians se nahajajo v Oregonu, vendar jih lahko dostavijo ročno po Združenih državah. Vzrejajo tako dolgodlake kot kratkodlake Dalmatince. Dalmatinci Hidden Hills imajo pet let izkušenj z vzrejo na območju Oregona.

Vzreditelj je navdušen nad izkušnjo vzreje in verjame v skrb za mladičke v domu, tako da jih je mogoče vsakodnevno spremljati.

Imajo posebno notranjo igralnico, kjer so mladički stari do štiri do pet tednov. Odlični so pri obveščanju potencialnih kupcev s slikami in videoposnetki, ki jih redno pošiljajo po prihodu legla.

Vsi starši so zdravstveno testirani pri Hidden Hills Dalmatians z naslednjimi testi:

Poleg celovite zdravstvene garancije je na voljo enoletna garancija za zdravje kolkov, ki jo najdete na njihovi spletni strani. Zdravje in temperament sta prioriteta pri Hidden Hills in se potrudijo, da so kupci zadovoljni.

Hidden Hills ima razširjen program usposabljanja, kjer se Dalmatinci lahko strokovno usposabljajo, vključno z usposabljanjem za naslednje povelje:

 • Inhibicija ugriza
 • Izklopljeno
 • Sedi
 • pridi
 • dol
 • Psarna
 • Navajanje na kahlico

Če želite izvedeti več o nakupu mladička pri Hidden Hills Dalmatian, si oglejte pogodbo, ki je na voljo na njihovi spletni strani. Ugotovili boste, da morate plačati 500 $, da rezervirate svojega mladička.

Podrobnosti o Dalmatincih Hidden Hills

6. SeaSpecs Dalmatinci

SeaSpecs Dalmatinci

Zadnji na seznamu rejcev z dalmatinskimi mladiči za prodajo v Washingtonu je “SeaSpecs Dalmatinci.” SeaSpecs Dalmatians je majhen hobi vzreditelj. Običajno imajo leglo na voljo le vsakih nekaj let, vendar bi vas z veseljem napotili k bližnjemu vzreditelju, če nimajo na voljo legla.

SeaSpecs Dalmatinci sodelujejo v tekmovanjih Conformation, Obedience, Agility in Tracking ter imajo ekipo psov na voljo za javna fotografiranja in javne dogodke. Njihovo zadnje leglo je bilo leta 2017 in imajo slike mladičkov iz tega legla. Poleg tega imajo rodovnik, tako da lahko izsledite prednike vsakega psa.

Čeprav SeaSpecs v kratkem ne bo imel legla, vas bodo lahko usmerili v pravo smer. So člani številnih dalmatinskih klubov in so na svojo stran vključili tudi nekaj lokalnih rejcev dalmatinskih rejcev, na katere vas lahko napotijo. Vredno bi bilo poskusiti stopiti v stik z njimi, če iščete dalmatinske mladičke za prodajo v Washingtonu.

Podrobnosti o SeaSpecs

Kako izbrati dalmatinske mladičke v Washingtonu

Kako izbrati dalmatinske mladičke v Washingtonu

Dalmatinci so graciozna, lepa in inteligentna pasma psov; kdo si ne bi želel Dalmatinca? Če iščete vzreditelja dalmatinca v Washingtonu, se je dobro pozanimati o koeficientu parjenja v sorodstvu, dejavniku, ki je ključnega pomena za zdravje psa. Po AKC je za pse sprejemljiv koeficient 10 % in manj.

Če ima vaš pes višji koeficient sorodstva, to pomeni, da ima pes lahko prirojene zdravstvene težave. Še en pomemben nasvet pri izbiri dobrega vzreditelja je, da obiščete njihov objekt in preverite, kako je poskrbljeno za mladičke. Nato si lahko ogledate odrasle pse, da dobite idejo, kakšni bodo mladički, ko bodo dosegli polno velikost.

Zaključek za “Dalmatinske mladičke naprodaj v Washingtonu”

Zaključek Za

Tukaj imaš. Nekaj ​​odličnih rejcev, med katerimi lahko izbirate na območju Washingtona. Dalmatinci so čudovita pasma psov, ki se jih res ne moreš naveličati. Morda ne potrebujete 101, vendar upamo, da boste našli tistega popolnega.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev z dalmatinskimi mladiči za prodajo v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete dalmatinca od vzreditelja v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse o dalmatincu – lastnosti in vzgoja” spodaj: