DIY Acorn Mouse Easy jesenska dekoracija

Moj najljubši del jesenske sezone so vsi projekti in obrti, ki jih naredim sam. Ta obrt DIY živalskega želoda je zabaven način, da iz tistega, kar najdete zunaj, ustvarite srčkan okras na temo jeseni! Zberite želode, vzemite pištolo za lepilo in nekaj očesnih oči, in že ste pripravljeni!

Poskusite lahko tudi s temi drugimi jesenskimi okrasnimi projekti, ki jih boste dodali svojemu domu!

živali iz želoda pin slika, ki se glasi, kako narediti žira žival

Miška iz želoda

Kaj bi naredili z njimi, ko je po jeseni neskončno veliko želodov po tleh? Zakaj bi se seveda norčevali iz projektov DIY z njimi! Obstaja toliko načinov, kako lahko želod spremenite v nekaj zabavnega. DIY Glitter Acirns so odličen začetek, vendar okrasitev miške iz želoda popelje na drugo raven (da ne omenjam, da so srčkani na pogled).

Če tako kot jaz uživate v sprehodih v naravi, se boste zagotovo vrnili z veliko zbirko želodov. Potem je čas, da za začetek izvlečete nekaj obrtnih potrebščin! Lahko jih celo malce bolj oblečete, da jih prilagodite in ustvarite različne za prikaz.

Kolikor so živali iz želoda ljubke, so tudi enostavne. Ta projekt lahko dokončate v nekaj minutah! Poleg tega verjetno že imate vse potrebne zaloge. To bi verjetno lahko naredili z zavezanimi očmi (skoraj).

Želodove miši na vrhu panja

Kje lahko najdem najboljši želod za uporabo?

Ko nabirate želod, poiščite velik hrast. Če ga nimate na svojem dvorišču, jih boste morda našli v lokalnem parku ali na drugih javnih površinah, kjer so hrasti. Želodi padajo na tla v septembru in oktobru, zato zberite čim več, da boste imeli dovolj za vse vrste obrti, projektov in celo idej za darila.

Oblika in barva vašega želoda se bosta razlikovali, saj lahko celo isto drevo odvrže vse vrste različnih želodov. Različne vrste želoda bodo delovale za vse različne vrste projektov.

Za svoje živali miši, narejene iz želoda, poiščite tiste z dolgo obliko in svetlo barvo. Ti želodi najbolje delujejo pri tem projektu. Želodi, ki so krajši, debelejši ali temnejše barve, se težje obdelujejo in lahko dajo različne končne rezultate

Žirna miška sedi na zelenem brstu

Ali lahko svojo želodovo miško okrasim po meri?

Čeprav okraskov miši iz želoda nisem prilagajal, zagotovo lahko. Bodite ustvarjalni in poglejte, kam vas bo pripeljalo! Poigrajte se z različnimi barvami, oblikami in vsem, kar si lahko zamislite. Spodaj je nekaj idej za začetek.

  • Uporaba obrtna barva in vsako miško pobarvaj v različne barve
  • Dodajte majhne podrobnosti s flomastrom ali peresom
  • Poškropite jih z bleščečo barvo
  • Pobarvajte ali obarvajte ušesa in dodajte podrobnosti

Roka drži želodovo miško ob rumeni roži

Kako naj prikažem svoje žirače?

Odlična uporaba teh okraskov živalskih mišic je, da jih razstavite v hiši za občutek padca. Zelo rad jih uporabljam kot koščke za prikaz na kaminu. Lepo izgledajo tudi ob projektih iz borovca ​​ali lesa, da v vašem domu ustvarijo kmečki občutek.

Čeprav so odlični za notranjo uporabo, jih lahko postavite tudi zunaj na vašem vrtu. Postavite jih na staro deblo drevesa, na katero koli cvetje na vašem vrtu ali pa samo na zemljo ali umazanijo. Druga bitja bodo radi prišla in si ogledala te živalske želode. Lahko bi jih celo dodali na svoj pravljični vrt skupaj s temi zabavnimi pravljičnimi dodatki.

Lahko bi postali še bolj spretni in si ogledali, katere druge živali lahko naredite iz želodov, ter jih skupaj prikazali.

Želodove miši na lesnih šiškarjih ob borovih storžih

Potrebne zaloge

Kako narediti živali iz želoda

Začnite tako, da postavite dve lupini želoda drug poleg drugega, kot vidite spodaj. Prepričajte se, da notranjost lupine sedi na mizi, nato pa zlepite koščke skupaj z vročim lepilom in pazite, da pritisnete, da se dobro držijo skupaj. Ti bodo služili kot noge vaše žirave miši miši.

Lepljenje živalskih mišjih nog skupaj

Nato zlepite en kos želoda navpično med koščke lupine, da služi kot telo. Nato drugi želod lepite vodoravno na vrh, kot je prikazano spodaj.

Lepilo na glavi živali DIY miši iz želoda

Čas je za ušesa! Eno od preostalih lupin želoda nalepite na vrh glave na desni strani. Prepričajte se, da je notranjost lupine obrnjena navzven, da je zelo podobna ušesom.

Dodajanje desnega ušesa živalskemu okrasju DIY živali

Nato na levo stran prilepite zadnjo preostalo lupino želoda in vsak kos potisnite skupaj, tako da se dotikata.

Lepljenje ušes dekoracije miši živali

Na stran glave dodajte nekaj lepila in na mesto, kjer ste dodali lepilo, položite očesno oko, pri tem pazite, da pritisnete, da se drži. Nato na drugo stran miške iz želoda dodajte lepilo in še eno grdo oko.

Dodajanje googly očesa želodu okrasja miši živali

Ponovite te korake za vsako od preostalih živali miši. Končali ste!

Miški živalski okraski, prikazani na mizi

Več jesenskih projektov

Ustvarjanje jesenskih okraskov in projektov je odličen način za dobrodošlico v novi sezoni tik pred prazniki. Vnesite svež občutek, da ste zunaj, in vaš dom postane toliko bolj prijeten! Spodaj je nekaj mojih najljubših jesenskih projektov, za katere vem, da boste uživali tako kot jaz.

Tiskanje fotografij po korakih:

Donos: 4

Miška iz želoda DIY

Vzemite želode s svojega dvorišča in jih spremenite v ljubko in zabavno živalsko dekoracijo, ki jo lahko prikažete v svojem domu ali na vrtu.

Aktivni čas
5 minut

Skupni čas
5 minut

Težave
Enostavno

Ocenjeni stroški
5 USD

Materiali

  • Glupe oči
  • 2 želoda na žival

  • 2 lupine želoda na žival

Opombe

Prilagodite svoje živali z obrtno barvo ali označevalci za fine konice.

Priporočeni izdelki

Kot sodelavec Amazon in član drugih pridruženih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Galerija dokončanih projektov

Te ljubke žirače lahko dodate zunaj na svojem vrtu, da bodo uživala druga bitja.

Roka drži mišo pred želodom pred sončnico

Dodajte jih skupaj z borovci ali rezinami dreves za kmečki občutek v vašem domu.

4 miši želoda na tlakovanem kamnu

Združite jih, da ustvarite “družino” miši miši.

Štiri želodove miši na belem pultu