DIY božična dekoracija v roli toaletnega papirja Gnome

Če imate radi palčke, potem bo to super ljubka ideja za vaš letošnji praznični dekor. Gnome v zvitku toaletnega papirja je zabavna predstava o klasičnem prazničnem liku. Ta čudovit božični gnom je kot nalašč za vsak praznični dekor. Ti fantje bodo med počitnicami prinesli nekaj veselja v vaš dom in vas nasmejali vsakič, ko jih vidite. In jih je tako enostavno narediti, da lahko naredite celo vas iz škratov.

dama, ki drži gnoma z rdečim klobukom

Božična dekoracija Gnome iz toaletnega papirja

Želite letošnjemu prazničnemu okrasitvi dodati nekaj veselja? Imamo samo stvar za vas! Mislim, da ni nič bolj luštno od teh fantov. Ta božična dekoracija gnoma iz toaletnega papirja je neverjetno enostavna za izdelavo in tako se boste zabavali pri izdelavi in ​​razstavljanju.

Če so vam všeč škratje, vam bo morda všeč tudi naš ljubek božični okrasek s palčki iz pom pom ali ta čudovit pokrovček za vinsko steklenico v obliki gnoma. Oba sta odlična za praznično dekoracijo in obdarovanje!

vesel božič na tabli za gnomom na rdeči mizi

Kaj lahko uporabim za podlago, če ne želim uporabljati toaletnega papirja?

Uporaba toaletnega papirja je enostavna, saj ga večina ljudi že ima pri roki. Če ga ne želite uporabljati, lahko uporabite druge stvari. Ključ do vsega, kar uporabljate, je, da poskrbite, da je kratko, široko in okroglo. Nekaj ​​stvari, ki bi delovale, je spodaj.

 • Plastične posode za stvari, kot so kava, kakav ali čips.
 • Prazne pločevinke iz zelenjave, juhe, juhe ipd. v različnih velikostih.
 • Karton ali gradbeni papir se razreže na 6″ širok in 10″-12″ dolg kos in zvije v veliko cev, ki jo lahko spnete ali zlepite ob strani kot osnovo.

Iz česa lahko naredim brado gnoma?

Obstaja toliko stvari, ki jih je mogoče uporabiti za izdelavo brade tega gnoma. Uporabljam prejo. Je poceni material in ga je mogoče zlahka najti. Spodaj je še nekaj odličnih možnosti, ki jih lahko uporabite za izdelavo gnomske brade na tej božični dekoraciji.

 • Trak ali tkanina, zvita v debele vrvi.
 • Majhna čistilna glava.
 • Lažno krzno.
 • Plann iz plastičnih vrečk, vtkanih v “prejo”.
 • Trakovi iz klobučevine
 • Trakovi iz tkanine
 • Vrvica
 • Rafija
 • Vrv

gnom s sivo brado na modri mizi z božičnimi okraski

Ali lahko Gnoma okrasim drugače?

Najboljša stvar pri izdelavi obrti je, da jih lahko naredite, kakor želite. Niste zaklenjeni v iste stare barve in sloge. Naj se ta gnom ujema z vašim slogom in dekorjem.

Svojega gnoma lahko enostavno naredite poljubne barve. Izdelujem ga v rdečem za tipično božično dekoracijo. Lahko ga uskladite z barvami vaše dnevne sobe ali kuhinje, lahko pa ga izdelate tudi v vaših najljubših barvah. Tudi samo dodajanje sporočil ali majhnih drobnarij na njihov klobuk bo videti srčkano.

Bolj zabavne ideje so, da obesite okraske ali zvonce v brado gnoma iz toaletnega papirja. Seveda veš, da bom bradi dodal tudi bleščice. Svojega gnoma je enostavno narediti edinstvenega z različnimi prazničnimi okraski, barvami ali slogi. In najboljši del? Naredite ga lahko za vse praznike, ne samo za božič!

lažni sneg na mizi z modrim ozadjem, ki drži gnoma rdečega klobuka

Kje naj prikažem svojega gnoma?

Tega majhnega škratka lahko postavite kamor koli v vašem domu. Lahko ga uporabite kot del osrednjega dela ali na plašču. Postavite ga pod svoje božično drevo. Lahko jih celo naredite več pod drevesom. Ker je znano, da palčki obožujejo vrt, postavite tega malega fanta v enega od vaših lončnic za zabaven videz.

Seveda lahko tega palčka za toaletni papir uporabite tudi kot držalo za toaletni papir v svoji kopalnici. Videli ste omarice za toaletni papir, na katere ljudje radi sedijo na zadnji strani stranišča, uporabite tega tipa za izdelavo prazničnega toaletnega papirja. Ni omejitev, kaj lahko storite s tem tipom.

rdeče-bel kariran prt pod gnomom z rdečim klobukom

Potrebne zaloge

zvitek toaletnega papirja iz sive preje iz rdečega filca in sivega penastega papirja na beli mizi

Kako narediti zvitek toaletnega papirja Gnome

Zvitek toaletnega papirja položite na bok na rob sivega penastega papirja in označite, da izmerite širino, ki jo potrebujete za izdelavo ovoja. Nato izmerite okoli zvitka toaletnega papirja, da vidite, kako dolg mora biti papir.

črto za sledenje peresa na sivem penastem papirju

Odrežite dolžino sivega penastega papirja na enako »višino« kot zvitek toaletnega papirja in enako dolžino, ki jo potrebujete, da enkrat ovijete zvitek. Morda boste morali izrezati dva trakova in ju zlepiti, da bosta dovolj dolga, da se lahko ovije okoli zvitka toaletnega papirja.

Prejo ovijte okoli kosa kartona ali podobnega predmeta, ki je enake višine kot zvitek toaletnega papirja. Nadaljujte z ovijanjem 20-30 krat, nato odrežite konec in zarežite vzdolž dna, da osvobodite prejo iz deske.

modre škarje, ki režejo sivo prejo

Tako boste dobili kup kosov preje, ki so približno dvakrat višji od zvitka toaletnega papirja ali višine sive pene, ki ste jo že izrezali.

Dodajte kratek trak vročega lepila vzdolž zgornjega roba penastega papirja, nato položite prejo čez papir, tako da sta konca na dnu in visi na vrhu papirja. Pritisnite navzdol, da pritrdite prejo na vroče lepilo.

roka, ki drži prejo navzdol na sivem papirju

Ponovite ta postopek, odrežite trakove preje in jih lepite na kos pene, dokler ni popolnoma pokrit.

dama, ki drži kos sive preje na beli mizi

Ta kos ovijte okoli zvitka toaletnega papirja in konce pritrdite skupaj z lepilom, pri čemer pazite, da ne zlepite zvitka papirja.

Osnova iz preje za ročno zvijanje okoli zvitka toaletnega papirja

Obrežite robove preje, da bodo enakomerni, nato pa osnovo odložite.

modre škarje obrezovanje konča s sive preje

Na kos belega kartona izmerite polkrog, ki je na dnu dovolj dolg, da tvori krog, ki bi se prilegal na vrh zvitka toaletnega papirja.

modre škarje, ki režejo pol kroga belega papirja

To izrežite, nato prilepite na rdeč filc in odrežite odvečni filc, da ostane pol kroga.

roke držijo bel papir na vrhu rdečega filca

Na spodnji rob polkroga dodajte lepilo, nato zvijte v stožec in držite, da se pritrdi.

roke zvijajo rdeč filc v stožčasti klobuk

To položite na zvitek toaletnega papirja.

roke, ki dajejo rdeč klobuk na vrh zvitka toaletnega papirja gnome

Postavite kroglico iz stiropora na rjav papir in izrežite krog, da se prilega krogli.

Kroglico prilepite na penasti papir in jo ovijte, tako da bo vaš gnomek postal porjavel.

modra pištola za vroče lepilo za lepljenje rjave pene na kroglo iz stiropora

Nos pritrdite na gnoma na sprednji strani tik pod dnom rdečega klobuka.

roka položi nos na gnoma

Dodajte druge dodatne okraske ali samo pokažite svojega gnoma!

gnom s sivo brado na vrhu rdečega paketa

Več zabavnih božičnih okraskov

Če želite na seznam prazničnih okraskov dodati več zabavnih idej, si spodaj oglejte nekaj mojih priljubljenih. Z enostavnimi vadnicami in številnimi odličnimi idejami lahko ta božič ustvarite vrhunsko praznično temo v vašem domu! Poskrbite, da dodate zaznamke, pripnite na Pinterest ali natisnete vadnico, da jo dodate na seznam projektov!

Donos: 1

gnom s sivo brado na vrhu rdečega paketa

Naredite to čudovito božično dekoracijo gnome v roli toaletnega papirja v samo 15 minutah ali manj! Popoln dodatek vašemu prazničnemu plašču!

Čas priprave
15 minut

Skupni čas
15 minut

Težavnost
enostavno

Opombe

Dodajte zvončke ali miniaturne okraske na brado gnoma za zabaven videz.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

rdeči klobuk pag na rdeči mizi z ozadjem na tabli

S to vadnico si lahko predstavljam celo družino škratov na plašču!

gnom z rdečim klobukom na modri mizi

Všeč mi je ideja o dodajanju okraskov na brado!

gnom z rdečim klobukom in sivo brado na mizi z rdečim kariranim prtom