DIY Unicorn Plenic Cake Vadnica

Če iščete edinstveno darilo ob rojstvu otroka, ne iščite dlje od te torte s pleničnimi samorogi. Ta čarobna torta je narejena iz zvitih plenic in samorogovega roga, zaradi česar je tako čudovita kot praktična. Bodoči srečni starši bodo cenili premišljenost tega darila, dizajn samoroga pa bo zagotovo hit. Je nevtralen glede na spol, enostaven za izdelavo, cenovno ugoden in se bo ujemal s skoraj vsako barvno temo!

plenična torta samorog na leseni mizi

Unicorn Plenic torta

V zadnjih nekaj letih so samorogi postajali vse bolj priljubljeni pri otrocih in odraslih. Ta torta s pleničnimi samorogi je priljubljeno darilo ob rojstvu otroka, ki je praktično in čudovito. Torta je narejena z uporabo plenic, nekaj potrebščin za obrt in ponarejenega cvetja, da ustvarite preprost, a čudovit prikaz ali dekoracijo, ki je tudi kot nalašč za novopečene starše, ki jih lahko odnesejo domov in jih uporabijo po rojstvu otroka.

Če želite otroškemu prhanju dodati več te čarovnije samoroga, je na voljo čudovit venec samoroga iz prešitega papirja, ki je idealen za venec za vrata na zabavi. Lahko pa samo pregledate ta seznam idej za izdelavo samorogov in poiščete nekaj idej za zabave ali dekoracijo! Bonus ideja je ta srčkan mali piškotek iz samoroga ideja ali celo te samorogovi piškoti za zabavo! Slastno in očarljivo.

samorogova plenična torta pred napisom na tabli, na katerem piše, da je dekle

Ali lahko to naredim višje?

Da, to torto lahko naredite višje. Naredili boste več plasti, da ga zgradite. Vsako plast vsakič naredite nekoliko manjšo, kot plasti torte. Dodajte okraske samoroga na zgornjo plast torte, kot je prikazano.

Ne priporočam, da naredite več kot 5 plasti in v idealnem primeru se ustavite pri 3. To je samo zaradi stabilnosti. Ko greste višje, poskrbite, da boste skozi sredino in robove položili nekaj palic za moznike, da se torta ne prevrne zaradi teže.

plenična torta samorog na mizi z belim ozadjem

Kakšne velikosti naj uporabim plenice za torto iz plenic?

Najboljši del priprave takšne torte iz plenic je, da lahko uporabite poljubne plenice. Najraje uporabljam večje plenice, da lahko starši nekaj časa razstavijo torto s plenicami samorog. To je tudi odlična ideja, ko to torto podarite nekomu s starejšim otrokom, kot bi lahko pri posvojitvi. Uporabite lahko tudi manjše plenice, če je to velikost plenic, ki jo starši potrebujejo.

Torej, če bi odgovorili na vprašanje v številkah, bi torta s plenicami samorog porabila od 20 do 75 plenic, odvisno od velikosti uporabljene plenice.

modro ozadje oblaka za torto iz plenic samorog

Kaj lahko uporabim za samorogov rog?

Za rog samoroga uporabljam zvit papir, kot je karton. Rad uporabljam močnejši papir, ker se bolje drži. Lahko kupite samorogove rogove, klobuke z samorogovimi rogovi ali pa jih naredite iz nečesa tako preprostega, kot je gradbeni papir. Samo to idejo moram deliti za a naglavni trak iz samorogovega roga to bi bil popoln način, da na vrh dodaš nekaj zabavnega, kar bi lahko starši prihranili za svojega malčka pozneje v življenju.

Če želite nekaj bolj trajnega, lahko uporabite modelirno maso ali celo kupite otroška brisača s kapuco samorog ki ga lahko prevlečete preko hrbtne strani torte in vrha, da ustvarite rog, ki ga želite.

ženska v karirani srajci drži torto iz plenic samorog

Načini za prilagajanje moje torte s plenicami unicorn

S to torto lahko zagotovo postanete ustvarjalni in jo naredite sami. Kot pri vseh naših obrtnih projektih je to le vadnica z idejo, ki jo lahko uporabite, in jo lahko prilagodite svojemu slogu ali potrebam. Spodaj je še nekaj idej za prilagoditev.

  • Uporabite različne barve papirja za obraz in rog.
  • Na obraz, rog ali trakove dodajte razpršilo z bleščicami.
  • Rože zamenjajte s svetlečimi trakovi ali celo s penečimi pom pomi.
  • Za ovijanje plenic namesto papirja uporabite odeje, krpe za podrigivanje, plenice iz blaga ali otroška oblačila.
  • Okoli torte dodajte otroške igrače, obročke za zobe, dude, stekleničke, otroški šampon in druge higienske pripomočke.
  • Uporabite googly eyes in roza marker, da ustvarite obraz z očmi in rožnatimi lici.

samorogova plenična torta na mizi ob ozadju table

Potrebne zaloge

plenice roza papir bel papir in ponarejeno cvetje na zeleni mizi

Kako narediti torto s plenicami samorog

Začnite tako, da ustvarite podlago za svojo torto iz plenic. Iz kartona sem izrezala 12-palčni krog in ga nato pokrila s tkivnim papirjem ali ovojnim papirjem.

Nato na vrh tega kroga dodajte nekaj trakov dvostranskega lepilnega traku in ga odložite, dokler se vaše plenice ne zvijejo.

ročno dodajanje traku na roza podlago za torto iz plenic

Približno 30 plenic zvijte v cevi in ​​vsako ovijte z majhnim gumijastim trakom ali trakom, da se varno drži.

roke zvijajo plenice na zeleni mizi

Ko zvijete plenice, jih začnite polagati na podlago rožnatega kroga. Postavite jih na svoje konce, tako da stojijo visoko. Na tej podlagi boste uporabili približno 20 plenic. Ostalo pustite za zgornjo plast.

Opomba: Če ne želite, da se lepijo na trak, jih lahko tudi preprosto postavite in ovijete s trakom ali gumijastim trakom.

ročno polaganje zvitkov plenic na roza podlago

Okrog tega kroga plenic ovijte nekaj rožnatega pikčastega traku in pritrdite konec z lepilom ali sponko.

ročno lepljenje roza traku na snop plenic

Zdaj zavijte preostalih 10 plenic v krog. Okoli sredine pritrdite z gumijastim trakom. Z istim trakom iz prvega snopa ovijte manjši snop.

Postavite majhno plast plenic na večjo. Zataknite nekaj moznikov skozi zgornjo plast plenic navzdol do dna, da jih držite na mestu.

sedenje majhnega snopa plenic na vrhu večjega za plenično torto

Zdaj lahko okrasite okoli plasti tako, da vtaknete koščke lažnega cvetja, trte ali zelenja. Dodajte veliko cvetja, vendar pustite, da se nekaj plenic vidi skozi.

ročno dodajanje ponarejenega cvetja torti iz plenic

Na kos belega papirja ali kartona narišite dve oči/trepalnici samoroga.

ročno risanje trepalnic na bel papir

To postavite na vrh osnovne plasti, vendar stoji proti sprednji strani zgornje plasti. Lahko ga zalepite ali prilepite na trak okoli plenic.

lepljenje traku na torto iz plenic

Zdaj izrežite dva majhna bela kosa kartona v ukrivljene oblike ušes. Na vrh jih položite z nekoliko manjšimi kosi zlatih ušes.

luščenje penastega papirja za izdelavo samorogovih ušes

Te prilepite na vrh torte v zgornjem sloju, po enega na vsaki strani, tako da med njimi ostane prostor za rog.

ročno dodajanje ušes na obe strani samorogove plenične torte

Odrežite velik kos belega papirja in ga razvaljajte v stožčasto obliko, nato pa robove pritrdite z lepilom.

ročno rezanje belega papirja

Stožec ovijte z zlatim penastim papirjem ali trakom.

ročno ovijanje zlatega penastega papirja okoli belega roga

Nato ga položite na vrh torte.

gospa dodaja samorogov rog torti iz plenic

Po želji lahko dodate dodatne rože, da zapolnite vrzeli, in vaša torta s pleničnimi samorogi je pripravljena za darilo ali razstavljanje! Zdaj lahko zavijete ali podarite torto s plenicami samorog.

samorogova plenična torta na leseni mizi

Več preprostih vadnic za torto iz plenic

Če želite na seznam darilnih projektov dodati več tort s plenicami, imamo na izbiro nekaj neverjetnih idej. Spodaj je še nekaj mojih najljubših modelov, za katere vem, da bodo zagotovo ugajali novim staršem v vašem življenju. Poskrbite, da si zamislite zaznamke, natisnete vadnice ali jih celo pripnete na tablo Pinterest z otroško tematiko.

Donos: 1

samorogova plenična torta na beli mizi z belim ozadjem

Naredite torto iz plenic Unicorn za vaš naslednji otroški tuš ali novo otroško darilo! Super lahka obrt, ki je zabavna in funkcionalna!

Aktivni čas
45 minut

Skupni čas
45 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
20 $

Opombe

Po želji okrasite z dodanim trakom ali mavričnimi trakovi.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

samorogova plenična torta pred tablo

Okrasite plenico s čipkastim trakom ali zvitim trakom, da ustvarite edinstven videz brez rož.

samorogova plenična torta pred ozadjem modrega oblaka

Papir za obraz in rogove lahko tudi poškropite z bleščicami!

samorogova plenična torta pred rdečim in belim pikčastim ozadjem