Enostavna DIY kostanjeva palica za otroke za noč čarovnic

Iščete čudovito in preprosto idejo za noč čarovnic? To kostanjevo ročno izdelano otroško noč čarovnic je zelo enostavno narediti. Otroci lahko z nekaj osnovnimi materiali ustvarijo te netopirje, ki jih bodo obesili po hiši kot zabavno ročno okrasje. Enostavne za izdelavo, tudi poceni. Ti netopirji so ljubki, vendar ne grozljivi okraski za noč čarovnic!

Rumeni papir s črno besedo Halloween, ki drži okras netopirja

Chestnut Bat Kids Halloween Craft

Izdelava te male ideje o netopirju je enostavna in ne traja veliko časa ali materiala. Otroci bodo z veseljem ustvarili te netopirje in jih nato prikazali, da si jih bodo lahko ogledali vsi. Z večinoma gospodinjskimi materiali bodo otroci lahko naredili kotel (velika skupina) netopirjev.

Pri teh netopirjih je super, da skoraj ni ničesar za kupiti. Z izjemo kostanja ima večina ljudi dovolj materialov ali vsaj nekaj, kar lahko uporabijo, da so netopirji že pri roki. Marsikomu je pri roki celo kostanj. Če morate kupiti torbo, imate zdaj na voljo okusno poslastico za prigrizek med ustvarjanjem z otroki na noč čarovnic.

Če radi uporabljate oreščke ali lupine za izdelavo, vam bo všeč ta kmečki jesenski venec. Lepa je in tako enostavna za izdelavo! Lahko naredite tudi te luštne bleščeče želode in jih dodate v skledo jesenskega popotrija za iskrico in zabaven dodatek k vašemu dekorju.

Plovilo iz črnega netopirja na modrem papirju s ponarejenimi bučami

Ali lahko uporabim drug oreh razen kostanja?

Za izdelavo teh netopirjev vam ni treba uporabiti kostanja. Pomembno je, da uporabite nekaj z gladko površino, na primer pecan. Gladka površina omogoča, da je telo netopirja videti naravno in olajša pritrditev materialov na lupino.

Nekatere ideje vključujejo lešnike, oreščke makadamije, želod, pekane in seveda lahko uporabite stvari, kot so pobarvani zamaški steklenic in podobno, če vam je ljubše. Če tega ne želite, ni treba narediti z orehom za glavo. Kot okras smo uporabili celo reciklirano plastično palico za žlico! Možnosti je neskončno.

Ozadje za noč čarovnic s kostanjevim netopirjem v ospredju na mizi

Kakšne druge načine lahko naredim krila?

Če želite njihova krila narediti iz nečesa drugega, kot sem uporabil jaz, lahko uporabite skoraj vse, kar lahko razrežete v obliko. Spodaj je nekaj idej, ki bi lahko delovale pri tem projektu. Mnogi od teh predmetov so že v črni barvi ali pa bi jih lahko preprosto pobarvali v črno.

 • Penast papir ali obrtna pena
 • Papirne plošče
 • Karton
 • Posterboard
 • Cardstock
 • Tkanina s škrobom oz Mod Podge da se utrdi

Ustvarjen netopir na ozadju papirnatega ozadja za noč čarovnic

Kaj naj uporabim, da naredim obraz na palici?

Obraz je ključ do ljubkosti te obrti za noč čarovnic. Zato se želite prepričati, da izgleda odlično. Svinčnik za barvanje je zelo priročen in kar sem uporabil, lahko pa vzamete karkoli imate pri roki in ustvarite svoj nasmejan ali namrščen obraz netopirja.

Za izdelavo obraza lahko uporabite nekaj tako preprostega, kot so google oči. Druga možnost, ki je nekoliko bolj zapletena, je, da uporabite barvo s čopičem ali pa uporabite pisalo za barvanje, kot sem to storil jaz.

Odvisno od površine lahko za ta obraz uporabite trajni marker. Poleg teh predlogov lahko uporabite tudi stvari, ki jih imate naokoli, kot so klobučevina, preja in gumbi. Zabavno je gledati po hiši in ustvarjati.

Vijolično ozadje za noč čarovnic pod izdelanim kostanjevim netopirjem

Kako naj obesim tega palico?

Ta obrt za noč čarovnic za otroke iz netopirjev je tako luštna, ko je obešena in prikazana. Obesiti jih je lahko zelo preprosto z le nekaj stvarmi. Odločiti se boste morali, ali naj sedi pokonci (za obešanje na steno ali venec) ali z obrazom, ki gleda navzgor ali navzdol (za obešanje s stropa). Ko se o tem odločite, lahko priložite eno od spodnjih idej, da ustvarite način, da to obesite na steno ali strop.

 • Ribiška vrvica
 • Vrvica
 • Vrv
 • Trak
 • Okrasni trnek
 • Ukazna kljuka
 • Potisni gumb ali natikač

Ženska, ki v rokah drži kostanjev netopir

Bo kostanj pokvarjen?

Kostanj lahko po določeni starosti pokvari. Čeprav lahko trajajo precej časa, lahko tudi začnejo gniti precej hitro, odvisno od lokacije, odprtin v matici itd.

Tako je pri teh malih kostanjevih netopirjih. Čeprav je posebno ohraniti obrti, ki jih ustvarjajo vaši otroci, ker bodo ti kostanji pokvarjeni, tega ne želite obdržati. Kostanjeve netopirje je najbolje odstraniti po odstranitvi okraskov za noč čarovnic.

Črna obrtna palica na beli mizi

Potrebne zaloge

Črne papirnate kostanjeve škarje in pisalo na beli mizi

Kako narediti netopirja iz kostanja

Na kosu črnega obrtnega papirja poiščite obliko krilastega roba.

Roka v rumeni majici risba na črnem papirju

Izrežite eno krilo in ga uporabite kot predlogo za sledenje ustreznega drugega krila. Odložite te na stran.

Izrežite krila netopirja iz črnega papirja z modrimi škarjami

Z istim kosom papirja izrežite dva majhna trikotnika in ju postavite na stran.

Drobni črni trikotniki iz papirja na beli mizi

Na sredino kostanja z belim pisalom narišite nasmeh z dvema pikama za očesce na dnu in majhno piko tik za nos.

Ročno risanje obraza na kostanju z belim peresom

Z vročim lepilom pritrdite googly oči tik nad belim nosom.

Ženska drži kostanj z narisanim obrazom

Zložite spodnji (ne koničasti) konec trikotnikov, tako da imate zelo majhno “ustnico”. Lepite jih na vrh kostanja z vročim lepilom ali lepilom za obrt.

Ročno lepljenje ušes na kostanj za izdelavo netopirja

Zložite obe krili na polovici na isti točki, da ustvarite “gibanje” kril. Nato na samem robu najširšega dela prepognite majhen kos, da ustvarite “ustnico” za pritrditev na kostanj.

Ročno zložljivo črno krilo za pritrditev na kostanj

Na obeh straneh obraza prilepite krila.

Roka drži papirnato krilo ob obrazu kostanjevega netopirja

Če palico obesite, pritrdite kavelj z vročim lepilom.

Pokažite palico za zabavo za noč čarovnic!

Kostanjev netopir v rokah

Več enostavnih obrti za noč čarovnic

Eden mojih najljubših letnih časov za okrasitev mora biti noč čarovnic. Toliko čudovitih malih idej, ki so zabavne za otroke, in seveda veliko sablasnih stvari za odrasle. Spodaj je nekaj mojih najljubših, ki jih boste naredili letos!

Donos: 1

Okras netopirjev za noč čarovnic na modri mizi

Vzemite nekaj preprostih zalog, da naredite tega čudovitega in lahkega DIY kostanjevega netopirja. Popolna otroška obrt za noč čarovnic!

Aktivni čas
10 minut

Skupni čas
10 minut

Težave
Enostavno

Ocenjeni stroški
1 USD

Opombe

Netopirja obesite na strop kot zabavno novo okrasje za noč čarovnic.

Priporočeni izdelki

Kot sodelavec Amazon in član drugih pridruženih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Naredite kup teh in jih položite vzdolž plašča za zabaven venec.

Kostanjev netopir na rumeno -črnem papirju za noč čarovnic

Odlični so tudi za darila ob noči čarovnic!

Okras netopirja na vrhu vijoličnega papirja za beležke