Enostavne domače oznake iz božičnega darila iz treh slogov

Oglejte si te domače darilne oznake iz metulja za praznična darila, če poskušate najti način, kako popestriti obdarovanje! To je božični čas, ko si resnično želite, da bi stvari izstopale! Navdušite svojo družino in prijatelje s pametno, ročno izdelano darilno oznako, ki jih bo presenetila. Te majhne oznake je neverjetno enostavno narediti, vendar pustijo velik vtis. Odlične so za podarjanje daril na pisarniški izmenjavi daril, dajejo darilu pod drevesom nekaj pridiha ali pa naredijo nekaj bolj osebnega!

Burlap darilne oznake, ki visijo na božičnem drevesu

Pokažite jim, da vam je mar z nečim popolnoma ročno izdelanim. Konec koncev je za umetnost obdarovanja nekaj povedati. Ne glede na to, ali jih uporabljate kot okras ali okrasite božično drevo s svojim neustavljivim šarmom, se vam bodo zdeli odlični skoraj povsod! Pri teh majhnih ročno izdelanih darilnih oznakah mi je najbolj všeč, da jih je tako enostavno prilagoditi! Uporabite najljubši prejemnikov božični motiv ali pa mu dodajte kaj, od koga prihaja! Vrste modelov, ki jih lahko dodate tem stvarem, ni malo!

obrtne darilne oznake iz mešanice

Najbolj očarljive domače darilne oznake za praznična darila

Naj bodo te majhne oznake najnovejši del vaše počitniške tradicije. Ker so tako preproste za množično izdelavo, jih lahko dodate celo vsakemu darilu, ki ga podarite v tej sezoni! Nič mi ni bolj všeč kot pakiranje daril med gledanjem nekaj prazničnih filmov pred televizorjem. Pripravite si zaloge in nekaj jih preprosto naredite, medtem ko uživate v svojih najljubših prazničnih običajih.

venec burlap darilna oznaka visi na prazničnem znaku

Kaj lahko uporabim namesto burlapa?

Seveda! Za ta obrtni projekt smo se odločili le zaradi izgleda. Preprosto ga je zamenjati za kaj drugega, vendar ima svoje prednosti. Burlap se odlično ujema s pištolami za vroče lepilo, okraski in se ne razpade zlahka. Med uporabo drugih materialov boste morda opazili, da se lahko zlahka raztrgajo ali postanejo madeži.

To je res problem le, če jih uporabljate kot okras za božično drevo. Če vam ni treba zdržati več božičnih sezon, lahko zagotovo uporabite kateri koli material, ki ga želite! Pomislite, kako jih boste uporabljali. Če jih uporabljate kot oznake za obdarovanje, si na primer verjetno želite material, na katerega je zelo enostavno pisati. Nekatere odlične alternative vključujejo robusten obrtni papir (ki je na voljo v različnih barvah in teksturah!) Tkanine in majhne vrečke iz tkanine so odlične možnosti.

darilna oznaka z nekaj prazničnimi češnjami

Katere so najboljše škarje za rezanje burlapa?

Tradicionalna vreča je groba in nekoliko gosta, vsaj v primerjavi z navadnim papirjem! Premagajte frustracije tako, da izberete par škarij, ki bodo več kot zlahka prerezale material, da boste lahko uživali v izdelavi. Nekatere možnosti vključujejo škarje za tkanine ali druge rezalnike z nazobčanimi robovi. To je seveda, če vaše škarje ne morejo rezati!

domače darilne oznake okraski, ki visijo z božičnega drevesa

Kako drugače lahko okrasim te darilne oznake?

Osebno mi je všeč, da lahko iz teh čudovitih, rustikalnih oznak naredite skoraj vse, kar želite! V spodnjih podrobnih navodilih po korakih vam bomo pokazali, kako narediti snežaka, venec in okras. Izdelati jih je neverjetno preprosto z uporabo nekaterih najosnovnejših potrebščin za obrt. Edina omejitev pa je vaša domišljija! Zlomite kalup in ustvarite nekaj, kar je prilagojeno, tako da oseba, ki prejme darilo z eno od teh oznak, ve, da ste to vi. Poskusite uporabiti bombažne kroglice in klobučevino za krepko oblikovanje Božička ali pa nekaj rjavega klobučevine in palic, da ustvarite severne jelene!

darilna oznaka snežaka, ki leži na rdeči mizi z rjavim darilom

Kako dodam ime domačim darilnim oznakam?

Najlažji način za to je, da dodate ime na kakšen ločen material! Burlap, ki je navojen, je nekoliko frustrirajuće, če bi poskušali pisati s kakršno koli količino podrobnosti. Običajno bi to povzročilo neurejen videz končnega izdelka, če nameravate nanj pisati. Na srečo lahko preprosto dodate mesto za ime. Z uporabo težkega obrtnega papirja po vaši izbiri pištolo z vročim lepilom na spodnjo polovico zamenjajte manjši kos prazničnega pozdrava. Nato preprosto napišite ime neposredno nanj. Druga možnost je, da ponovite isti postopek, razen z uporabo druge vrste materiala. Za to bi dobro delovala tudi gladka tkanina.

Darilna nalepka iz zaponke z gumbi, ki visijo ob beli steni

Potrebne zaloge

obrtni material na mizi

Kako narediti darilno oznako iz domače vreče

Prva stvar, ki jo želite narediti, je, da začnete izrezovati oblike oznak iz mešanice. Najlažji način za to je, da kvadratni del večkrat zložite. Po tem izrežite oznake v spodnji obliki na želeno velikost. Če se ne počutite preveč samozavestno, začrtajte s svinčnikom ali peresom vnaprej.

cuttin gburlap

koščki narezane vreče

Z luknjačem ustvarite čisto luknjo skozi celoten kup darilnih oznak.

holepunching burlap

Zdaj lahko začnete uporabljati svoje podatke. V našem primeru uporabljamo že pripravljene oznake, seveda pa jih lahko naredite sami! Karton je kot nalašč za to, a tudi materiali iz tkanine bi dobro delovali.

nanos kosa na mešanico na mizo

podrobnosti o snežaku o plovilih iz metulja

Vsako oznako oblikujte tako, kot želite! Zaloge in metode, ki so naštete tukaj, bodo prinesle tri edinstvene modele z ljubkimi vzorci iz obrtnih materialov. Če ti niso neposredno podobni vašim zalogam, uporabite te modele kot navdih za ustvarjanje lastnih!

dodajanje podrobnosti vencu na metulju

Označevalnik je v pomoč pri dodajanju majhnih kosov podrobnosti, kot je prikazano spodaj s temi okrasnimi žarnicami.

ustvarjanje burlapovih darilnih oznak z oznako na mizi

Tako naj bi izgledale vaše izpolnjene darilne oznake! Ko končate, privežite kos traku, ki ga boste uporabili kot vrvico za oznako.

dokončane darilne oznake

Donos: 3

dokončane darilne oznake

S temi preprostimi nalepkami za darila iz mešanice popestrite svojo igro obdarovanja v teh praznikih!

Aktivni čas
15 minut

Skupni čas
15 minut

Težave
Enostavno

Ocenjeni stroški
5 USD

Priporočeni izdelki

Kot sodelavec Amazon in član drugih pridruženih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Galerija končnih izdelkov

darilna oznaka snežaka, ki visi na božičnem drevesu

Uporabite te oznake za prikaz skoraj povsod, kjer želite! Imajo širok spekter uporabe zunaj obdarovanja. Njihov ljubek kmečki šarm jim prinaša veliko privlačnosti tudi kot okraski.

venec darilno oznako, ki visi na božičnem drevesu

Te darilne oznake iz domačih vrečk so tudi odlični okraski za drevesa! Naredite korak naprej, tako da jih prilagodite svojim prijateljem ali imenom družinskega člana!

darilna oznaka snežak iz burlapa na počitniškem dekorju z rdečo in belo mizo