Enostavno DIY čistilo za cevi Holly Wreath Ornament

Ena mojih najljubših stvari je izdelovanje okraskov z otroki. Ta okrasni venček za čiščenje cevi je klasična možnost, ki jo je vsak predšolski otrok izdelal na enem ali drugem mestu. Je zabavno, poceni, enostavno in klasično. Kakšen je boljši način za praznovanje praznikov, kot da to naredite s svojimi otroki vseh starosti?

dama, ki drži mini ornament pred drevesom

Okrasek za venček iz božikovine za čiščenje cevi

Če je vaš proračun majhen ali želite le nekaj, kar je enostavno narediti z otroki, potem je to tisto, kar morate izbrati. To je preprosta popoldanska obrt, ki je odlična za zimske počitnice ali uporabo v učilnici, polni z energijo in pripravljenimi na počitnice otrok. Naredite jih v klasični zeleni ali kateri koli zabavni barvi, ki jih otroci izberejo in jih dodajte na praznična drevesca, darila ali z žebljičkom na srajci.

Če želite otrokom narediti nekaj drugega, je ta božični okrasek za kroglico DIY iz pom pomov odlična možnost, ki je hitra in enostavna. Druga ideja bi bila, da naredite enega od teh ljubkih božičnih okraskov v roli toaletnega papirja ali celo božičnih okraskov za obrt!

mini venček, ki visi na leseni božični dekoraciji

Kaj lahko uporabim za okrasitev svojega venca?

Obstaja veliko načinov za okrasitev venca. Ker je to preprost okras, je kot nalašč za to, da svojim otrokom pustite, da uporabijo svojo domišljijo, da ustvarijo nekaj edinstvenega zanje. To pomeni, da jim daste možnosti in različne predmete, ki jih lahko dodajo, in ne naredite posebnega videza. Spodaj je nekaj idej, ki se odlično obnesejo za ta okras.

  • Poškropite z bleščicami ali uporabite lepilo z bleščicami na različnih točkah, da zasije.
  • Uporabite različne barve čistil za cevi in ​​trakov za edinstven videz.
  • Dodajte miniaturne okraske, ki jih kupite v predelu miniaturnih obrti v vaših lokalnih obrtnih trgovinah.
  • Med presledki med čistilom za cevi prepletite trak.
  • Okoli venca dodamo mletje.
  • Poškropite s ponarejenim snegom ali lepite na umetne snežne kose.

venec za čiščenje cevi proti znaku snežaka

Kaj je mogoče uporabiti za obešanje tega venca?

Na sredino venčka sem dodala dolžino traku, ki je idealna za obešanje na drevo. Ta korak lahko preskočite in uporabite tradicionalni kavelj za okras ali celo uporabite nekaj, kot je sponka za papir. Seveda mi je všeč ideja, da uporabim samo trak, vrvico, prejo, vrv ali rafijo, tako da ima ta rustikalni videz. Če želite, ji lahko dodate tudi drugo čistilo za cevi enake ali drugačne barve kot obešalnik. Obstaja veliko možnosti, ki odlično delujejo s tem projektom.

okrasni venec za čiščenje cevi, ki visi na beli steni

Kakšno lepilo naj uporabim, ko jih izdelujem z otroki?

Vroče lepilo je moja prednost pri večini obrti, še posebej, ko želim, da nekaj ostane varno. To ni nič drugače, vendar če ga pripravljate z otroki, je pomembno, da uporabite nekaj varnega. Nestrupeno lepilo je obvezno. Tradicionalno otroško šolsko lepilo, kot je Elmerjevo lepilo, bi lahko delovalo, vendar bi trajalo nekoliko več in bi potrebovalo daljši čas sušenja. Všeč so mi lepljive možnosti lepila, ki niso strupena, ker se bolje držijo in držijo dlje.

mini okras za venček za čiščenje cevi na drevesu

Za kaj se te lahko uporabljajo?

Očitno so odličen okras za božično drevo, a to še ni vse. To so zabavna možnost za okrasitev darila. Lahko jih prilepite ali zalepite na vrh paketa in dodaja popolnoma nov videz.

Druga možnost je, da jih lahko postavite na venec, ki ga obesite zunaj, tako da je to nekakšen začetek venca. Zabaven in edinstven dodatek! Lahko pa na zadnjo stran dodaš varnostno zatič in jo nosiš kot zatič ali pustiš, da jo otroci nosijo na jakni.

Moja najljubša ideja, če ne visi na drevesu, je, da jih pritrdite na vrvice nekaj centimetrov narazen in jih spremenite v girlando, ki jo obesite na vaš plašč! To je še posebej zabavno, če jim dodate nekaj različnih barv čistil za cevi.

okras za čistilo za cevi, ki visi na božičnem drevesu

Potrebne zaloge

škarje in čistila za cevi na beli mizi

Kako narediti okras za venec iz čistila za cevi

Čistilo za cevi ovijte okoli peresa ali svinčnika, da ustvarite “vzmeti”. To ponovite 4 do 5-krat, da ustvarite dovolj za obliko venca.

vrtenje čistilca cevi okoli peresa

Konce vsake vzmeti pritrdite skupaj z vročim lepilom. Oblikujte v krog.

Odrežite dolžino traku in ovijte zanko čez venec ter skozenj nato zavežite konec, da ustvarite zanko za obešanje.

ročno dodajanje rdečega traku na zeleni okras venca

Iz božičnega traku ustvarite pentljo in jo prilepite na vrh venca, kjer se nahaja viseči trak.

Roka drži lok na vrhu ornamenta

Okrog venca v intervalih prilepite miniaturne zvončke.

Med zvončke pritrdite pom pom.

ročno dodajanje pom pom mini ornamentu

Dodajte dodatne okraske ali bleščice in jih obesite na praznično drevo!

ženska v karirani srajci, ki drži mini okrasni venec

Več božičnih okraskov DIY

Če potrebujete več idej za izdelavo lastnih domačih okraskov, ne iščite dlje od mojega seznama priljubljenih spodaj. Ne glede na to, ali želite nekaj edinstvenega, česar nima nihče drug, ali želite obrt za otroke, bodo spodnje ideje zagotovo uspešnica na vašem božičnem drevesu letos. Vzemite si trenutek in natisnite vadnice, jih pripnite na Pinterest ali dodajte med zaznamke objave v spletnem dnevniku, tako da lahko pozneje dostopate do njih, da jih ustvarite in delite!

Donos: 1

roke držijo mini venček ornamnet

Naredite to klasično otroško obrt, da jo letos obesite na vaše praznično drevo! Enostavno DIY čistilo za cevi okrasek iz božikovega venca je odličen dodatek k vsakemu božičnemu drevesu!

Aktivni čas
5 minut

Skupni čas
5 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
0 $

Opombe

Poškropite z razpršilom z bleščicami, da se bodo lesketale na božičnem drevesu.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

leseni blok božična dekoracija, ki drži miniaturni venec

Zabavajte se z dodajanjem mini okraskov, kroglic ali zvončkov, da bo vaš edinstven.

zeleni venec mini ornament, ki visi na jagodah

Lahko jih celo poškropite z lažnim snegom!

venec za čiščenje cevi na drevesu