Goldendoodles za prodajo Orange County — 4 najboljši rejci! (2022)

Predloga Goldendoodle-Prodam-Orange-County

Ste na območju Orange Countyja in sanjate o lastništvu Goldendoodla, odkar pomnite? Popolnoma razumemo – Goldendoodles so eni izmed najpametnejših, najslajših in najbolj prijetnih mladičkov! Čeprav ste morda prepričani, da želite svoji družini dodati Goldendoodle, boste morda nekoliko zmedeni glede tega, kako najti vzreditelja in kako vedeti, ali je vzreditelj vreden zaupanja.

V tem članku smo sestavili seznam naših zelo priljubljenih rejcev Goldendoodle v okrožju Orange in v vsej južni Kaliforniji. Upoštevali smo le etične rejce, ki poudarjajo skrbno ravnanje s svojimi psi in mladiči, nismo pa niti upoštevali rejcev, za katere smo mislili, da imajo vprašljivo moralo. Kot rečeno, nismo imeli prostora, da bi vključili vse na naš seznam, in tam je nekaj čudovitih rejcev doodle, ki smo jih izpustili na našem seznamu.

Če se pogovarjate z rejcem, ki ga nismo preverili, lahko običajno na nekaj preprostih načinov ločite dobro od slabega. Večinoma bodo kakovostni rejci zelo zaskrbljeni, da bi njihovi mladički Goldendoodle šli v dobre in ljubeče domove. Verjetno vas bodo vprašali o vaših nagnjenjih, koliko prostega časa imate, vaših izkušnjah s hišnimi ljubljenčki in vašem finančnem položaju.

Večinoma so slabi rejci Goldendoodle v okrožju Orange zainteresirani samo za dobiček in jim je vseeno, komu gredo njihovi mladički. Čeprav bodo morda prodajali po nižjih cenah kot pri dobrih rejcih, bodo njihovi mladički podobno nižje kakovosti v smislu zdravstvenih težav, vedenjskih težav ali celo identitete pasme (številni slabi rejci vam bodo povedali, kar želite slišati, da vam prodajo svoje mladičke ).

Drugi članki, ki bi jih želeli: Rejci Labradoodle v okrožju Orange in Rejci Goldendoodle v Kaliforniji.

Mladički Goldendoodles v okrožju Orange

Goldendoodles so zelo priljubljeni hibridi “dizajnerskega psa”, ki mešajo pudla s čistokrvnim zlatim prinašalcem. Ti psi so prisotni že dolgo časa, vendar so v zadnjih nekaj desetletjih doživeli porast priljubljenosti.

Mladički Goldendoodle so dobro znani po tem, da so neverjetno ljubeči in inteligentni, in kot velik bonus je, da se komaj odlijejo, zaradi česar so tako hipoalergeni, kot so lahko psi. Poleg tega so mladiči Goldendoodle odlični psi za nove lastnike psov, a so tudi popolni spremljevalci tudi za izkušene lastnike, res so vsestransko najboljši!

Ti mladički so zelo ljubeči in igrivi ter imajo radi otroke in druge pse. Čeprav so zelo zvesti in ljubeči do svoje družine, verjetno ne bi bili odlični psi čuvaji, ker imajo radi tudi tujce. Doodles so enostavni za nego in urejanje ter so na voljo v različnih velikostih od mini do standardnih, tako da lahko najdete popolno velikost za svoj prostor.

Znani so po tem, da jih je enostavno trenirati, preveč pametni za lastno dobro, ter zelo energični in igrivi. Ti psi potrebujejo veliko sprehodov in igranja, zato se prepričajte, da jim lahko posvetite takšno pozornost, če nameravate enega posvojiti zase.

Goldendoodles običajno tehtajo od 50 do 90 funtov in imajo življenjsko dobo 10-15 let. Vendar pa lahko v Orange County dobite miniaturne in srednje velike mladičke Goldendoodle, ki tehtajo bistveno manj.

1. Riverdoodles Bernedoodle & Goldendoodles

Riverdoodles Bernedoodle

Prvi na našem seznamu rejcev Goldendoodle v okrožju Orange je River Doodles. River Doodles je odličen vzreditelj v južni Kaliforniji, ki se ponaša s tem, da je domači vzreditelj – kar pomeni, da vse svoje mladičke vzgajajo ročno v svojem domu, tako kot bi vi svojega hišnega ljubljenčka. Pozdravljamo visoke standarde, ki jih ta rejec zavzema za genetsko testiranje in etično vzrejo ter vzgojo in ravnanje s svojimi psi in mladiči.

Vse svoje mladičke izpostavijo družbenim in okoljskim dražljajem, s katerimi se bodo verjetno srečali v vašem domu, kar jim pomaga pripraviti mladičke na njihovo dolgo in srečno življenje z vami. River Doodles je specializiran za Goldendoodles in Bernedoodles, vsi njihovi mladički pa so vrhunski in super srčkani.

Informacije o vzreditelju Goldendoodle:

2. Sunkissed Doodles Orange County

Sunkissed Doodles

Sunkissed Doodles je še en majhen domači družinski rejec v okrožju Orange, ki resnično obožuje svoje delo in živali vseh vrst. So visoko izobraženi v najboljših vzrejnih praksah in vodijo svoje poslovanje z največjo potrpežljivostjo in skrbjo za mladičke, ki jih vzrejajo. Ena od njihovih najpomembnejših prioritet je zdravje njihovih psov in mladičkov, kar je ena od stvari, ki jih ločijo od mnogih rejcev, ki jih poganja denar.

Imajo zelo strokovno osebje, ki je namenjeno pomoči novim družinam mladičev pri učenju najboljših tehnik za vključevanje njihovih novih kužkov v njihovo življenje, pa tudi nasvete za šolanje in nego zanje. Ponašajo se s svojim obsežnim postopkom presejanja, da bi našli prave družine za svoje mladiče Goldendoodle za prodajo in izvajajo številne preglede temperamenta mladičkov, da bi našli pravo osebnostno ujemanje za vašo družino.

Informacije o vzreditelju Goldendoodle:

Za več si oglejte: F2 Goldendoodles naprodaj! in Goldendoodles za prodajo v Houstonu!

3. Gail’s Doodles OC

Gail's Doodles

Gail’s Doodles je vzrediteljica logotipov, ki jo sestavljata Gail Ferrell in njen sin Kevin. Ta dvojec kot mati je neverjetno skrben in strasten do tega, kar počne, ter deluje le po najvišjih standardih. Medtem ko drugi člani njihove družine radi pomagajo, sta mati in sin ekipa solastnika podjetja z načrti, da Kevin prevzame poslovanje, ko se Gail napol upokoji.

Ta sladka družina vzreja doodles od leta 2004 in so specializirani za Goldendoodles in Bernedoodles različnih velikosti.

Informacije o vzreditelju Goldendoodle:

4. Doodles Golden Liberty

Doodles Golden Liberty

Golden Liberty Doodles je še en izmed naših najljubših rejcev na območju SoCal. Ta mali vzreditelj je certificiran GANA in vzreditelj Blue Ribbon Goldendoodle, ki se vestno drži standardov zdravstvenega testiranja GANA.

Ta vzreditelj je dobro znan po svojih odličnih vzgojnih praksah – zagotavljajo zgodnjo nevrološko in socialno stimulacijo za vse svoje mladičke, pa tudi vedenjsko usposabljanje in izpostavljenost okoljskim dražljajem. Z vsemi svojimi psi in kužki se ravnajo kot z deli svoje družine in z veseljem poskrbijo, da bo vsak ljubljeni mladiček nameščen v popolnem domu.

Na njihovem spletnem mestu je veliko koristnih virov, ki vam bodo pomagali, da se pripravite na novega kužka in vam pomagamo skozi postopek posvojitve. Nahajajo se zelo blizu okrožja Orange. Če iščete vzreditelja GANA Goldendoodle blizu okrožja Orange, bi moral biti to vaš najboljši izbor.

Informacije o vzreditelju Goldendoodle:

Posvojite mladičke Goldendoodle

Goldendoodle za prodajo Orange County

Vemo, da je lahko mamljivo, da se odpravite naravnost k vzreditelju, če iščete novega mladiča Goldendoodle za svojo družino v okrožju Orange, vendar vas močno pozivamo, da raje razmislite o posvojitvi mladička iz lokalnega zavetišča za živali. Obstaja nešteto psov in mačk, ki trenutno sedijo v zavetiščih za živali po vsej državi in ​​mnogi od njih bodo evtanazirani, če ne bodo kmalu posvojeni.

Če imate srce za določeno pasmo, kot je Goldendoodle, boste morda presenečeni, ko boste izvedeli, da teh zaželenih mladičkov ni tako težko najti v lokalnih zavetiščih in so za delček cenejše. Lahko celo uporabite nekaj iskalnikov, da poiščete pasmo, ki vas zanima, v zavetiščih po vsej državi, ali pa se celo pridružite skupinam na družbenih omrežjih, ki so namenjene vračanju predanih psov določenih pasem.

Seveda ni sram kupiti pri vzreditelju – še posebej pri enem od skrbnih rejcev na tem seznamu, vendar vas pozivamo, da najprej obiščete zavetišče in preverite, ali najdete popolnega psa za svojo družino.

Ne glede na to, ali se odločite za zavetišče ali vzrediteljsko pot, pazite, da mladičkov nikoli ne kupujete v trgovinah za male živali ali zunaj seznama craigslist. Številna takšna mesta pridobivajo svoje mladiče iz zlorabnih krajev, kot so mlini za mladiče, in nakup pri njih samo okrepi možnost, da takšni kraji obstajajo.

Mladički Goldendoodle so veliko dela

Prav tako si morate vzeti nekaj časa, da razmislite, ali ste zdaj pripravljeni imeti psa. Hej, psi so veliko dela in ni sram odložiti, dokler ti življenje ne postane manj noro! Psi potrebujejo veliko pozornosti, časa in denarja, da ostanejo zdravi in ​​srečni.

Poleg vse hrane in igrač, ki jih potrebuje vaš kosmati prijatelj, bodo potrebovali tudi redne obiske veterinarja in rutinska zdravila, kot so srčna glista ter zdravila proti bolham in klopom.

Številni psi iz zavetišča so bili predani, potem ko so njihovi lastniki ugotovili, da ne morejo ustrezno skrbeti zanje, zato je najbolje, da ste iskreni sami s seboj, ali res lahko skrbite za psa na način, ki ga potrebujejo. Če bi predali svojega sladkega kužka, bi bilo navsezadnje travmatično za oba!

Zaključek za Goldendoodles za prodajo Orange County

Goldendoodle-Prodaja-Orange-County-vrhunski rejci

Mladički Goldendoodle v okrožju Orange so eni najslajših psov naokoli in res ni boljšega spremljevalca za vas in vašo družino. Če iščete rejce, upamo, da vam je bil ta članek koristen – vsi rejci na našem seznamu so fantastični!

Spet pa je veliko, česar nismo imeli prostora za vključitev, tako da če nobeden od teh rejcev ni pravi za vas, je pravi zagotovo tam. Druga možnost je, da svojega novega kosmatega prijatelja vedno poiščete v lokalnem zavetišču za živali.

Všeč vam bo tudi: