Hitro in enostavno Fall Felt Felt Leaf Wreath Dollar Store Craft

Ali želite jeseni za svoja vhodna vrata narediti kaj preprostega, ugodnega in lepega? Ta enostaven jesenski venec iz klobučevine je popolna obrtna ideja za prodajo dolarjev, ki jo lahko naredite v hipu za le nekaj dolarjev. Všeč mi je, da je to rustikalno in hkrati moderno. Od avgusta do novembra je popolna dekoracija vrat!

Jesenski venec, obešen na belih vratih s steklenimi vložki

Jesenski list iz venca iz klobučevine

V različnih trgovinah z opremo za dom sem videl podobne venčke za več kot 50 dolarjev in teh stroškov preprosto ne morem upravičiti. Torej je smiselno narediti enega samega sebe. Preprosta oblika venca, nekaj kosov klobučevine, nekaj cvetlične žice, lepila in škarj. V tem venčku imate manj kot 10 USD in lepši rezultat, kot bi ga imeli, če bi kupili domišljijsko različico.

Če želite več idej za druga vrata ali plašče v svojem domu, ne skrbite, imam nekaj odličnih jesenskih vencev, ki so lepi in cenovno ugodni. Moj najljubši je ta rustikalni jesenski venec z naravnimi elementi, toda ta enostaven jesenski venec s cvetjem iz filca je še ena krasna izbira, ki jo je zelo enostavno narediti.

Lesena in steklena vrata z visečim vencem

Kaj lahko uporabim, če nimam filca?

Ker želite, da imajo rože globino in da ostanejo v obliki, ki jo ustvarite, boste želeli nekaj trdega. Filc je idealen, ker je mehak, vendar ohranja obliko. Penast papir je še ena odlična možnost in tudi poceni. Če imate samo tkanino, jo lahko uporabite, vendar priporočam, da jo prekrijete z Mod Podge ali razpršite škrob, da bo težje. Nato izrežemo in oblikujemo.

Tega ne bi naredil s papirjem, če naj bi visel zunaj. Če pa bo v zaprtih prostorih, bi lahko enak rezultat dobili s kartonom ali nekim težjim obrtnim papirjem.

Podoba vena iz jesenskega lista na belih vratih od blizu

Kakšna je najboljša oblika venca za to?

Za to se najbolje obnese venec vinske trte, saj želite cvetna stebla vtakniti v venec, da izgleda naravno. To bi lahko naredili s penastim vencem, ki je bil ovit v trak, tkanino ali mešanico, vendar ne bi bil videti tako naraven.

Druga možnost, ki bi se pri tem dobro obnesla, so oblike senovih venčkov. Ustreza jesenski temi in se lahko uporablja s cvetjem, da izgleda naravno. Če ni na voljo nič drugega, lahko žično obliko vedno ovijete v rafijo, nato pa liste pritrdite z lepilom, da ustvarite podoben videz za vaš jesenski venec.

Oranžni in rumeni lažni listi na vinskem vencu, ki visijo na belih vratih

Kje lahko obesim jesenski listni venec?

To lahko gre skoraj povsod, vendar sta najpogostejša mesta za obešanje venca plašč in vhodna vrata. Lahko bi ga položili ravno na mizo s svečo na sredini kot osrednji del ali ga obesili na steno nad jedilno mizo ali kot del okrasja dnevne sobe. Ni pravilnega načina uporabe ali prikaza tega. Uporabite ga za tisto, kar želite v vašem domu.

Ženska, ki drži jesenski barvni listni venec

Kako lahko obesim venec?

Ena najboljših stvari pri vinskem vencu je, da je toliko področij, da lahko vanj potegnete obešalnik. Če visijo na steni ali nad plaščem, so lahko odprti prostori med trtami idealni za zdrs čez kavelj ali žebelj na steni. Pri obešanju na vratih lahko uporabite tradicionalni obešalnik pred vrati ali isti žebelj ali kavelj.

Seveda lahko okoli zanke ali skozi vinske trte dodate zanko vrvice, traku, vrvi ali podobnega, da jo obesite na omenjeni trnek, vendar se obesite še navzdol na vrata ali steno.

Jesenski venec na oranžni preprogi

Potrebne zaloge

Barvni filc na mizi z vencem vinske trte in škarjami na vrhu

Kako narediti jesenski list iz venca iz klobučevine

Zložite kos klobučevine navzdol 2 ″, nato pa iz klobučevine izrežite okroglo obliko, dolgo približno 3 ″. Obrežite robove, da ustvarite obliko listov z zaobljenim koncem in koničastim koncem.

Pomarančni občutek se reže

Uporabite ta list kot šablono, da izrežete več listov iz drugih barv filca, dokler ne dobite približno 10 do 12 v vsaki barvi.

Ročno izrežite list iz pomarančnega filca

Morali bi imeti med 50 in 60 listov.

Na polovico enega od listov dodajte polovico vročega lepila, nato pa drugo stran prepognite in jo zapečatite. Ustvarjanje lista, ki je na enem koncu odprt, a na drugem rahlo zašiljen in zaprt.

Lepljenje listov filca skupaj na dnu

To ponovite z vsemi listi.

Kupi listov iz klobučevine na belem pultu

Odrežite 3 ″ koščke cvetlične žice, po eno za vsak list.

Na en konec listastega lista dodajte malo lepila.

Lepljenje klobučevine nad vencem

Nato potisnite cvetlično žico znotraj zaprtega konca lista.

Dodajanje cvetlične žice na list

Nato dodajte lepilo na drugi konec in ga položite v venec, da ga pritrdite.

Vstavljanje cvetličnega žičnega lista v venec

Žico rahlo upognite, tako da bo list obrnjen proti sredini ali zunaj oblike venca.

Dodajanje listov vinskemu vencu

Ponovite to, menjajte barve vsakih 1 do 2 centimetra in se premikajte po obliki venca, dokler ni večinoma pokrita z listi. Spodaj boste še vedno videli obliko venca, vendar bo prikazal tudi večinoma liste.

Venec iz jesenskega lista na beli mizi

Pritrdite trak ali vrvico in obesite po želji.

Ženska v črnih hlačah z listnim vencem

Več idej za jesensko dekoracijo

Jesen je zagotovo moja najljubša sezona za okrasitev. Avgusta lahko nekaj postavite in deluje do novembra. Kaj pri tem ni všeč? Poleg tega je to moja najljubša sezona z lepimi hladnimi vetriči, toplimi barvami povsod in vonjem lesenega dima v zraku. Zato seveda rad izdelujem obrti v čast tem stvarem. Spodaj je še nekaj mojih priljubljenih, ki jih lahko kmalu dodate med zaznamke, pripnete ali natisnete!

Donos: 1

Jesenski listni venec na oranžni preprogi, obdan s ponarejenimi listi

Kombinacija naravno rustikalnega venca vinske trte in malo filca lahko ustvarite ta krasen jesenski venec iz klobučevine!

Aktivni čas
45 minut

Skupni čas
45 minut

Težave
Enostavno

Ocenjeni stroški
10 USD

Navodila

  1. Zložite kos klobučevine navzdol 2 “, nato pa iz klobučevine izrežite zaobljeno obliko, dolgo približno 3”. Obrežite robove, da ustvarite obliko listov z zaobljenim koncem in koničastim koncem.
  2. Uporabite ta list kot predlogo, da izrežete več listov iz drugih barv filca, dokler jih v vsaki barvi ni približno 10 do 12. Morali bi imeti med 50 in 60 listov.Ročno izrežite list iz pomarančnega filca
  3. Na polovico ene strani listov dodajte malo vročega lepila, nato pa drugo stran prepognite in jo zapečatite. Ustvarjanje lista, ki je na enem koncu odprt, na drugem pa rahlo zašiljen in zaprt.
  4. To ponovite z vsemi listi. Kupi listov iz klobučevine na belem pultu
  5. Odrežite 3 “koščke cvetlične žice, po enega za vsak list.
  6. Na en konec cvetlične žice dodajte malo lepila in ga potisnite v zaprt konec lista. Dodajanje cvetlične žice na list
  7. Nato dodajte lepilo na drugi konec in ga položite v venec, da ga pritrdite.
  8. Žico rahlo upognite, tako da bo list obrnjen proti sredini ali zunaj oblike venca. Dodajanje listov vinskemu vencu
  9. Ponovite to, menjajte barve vsakih 1 do 2 centimetra in se premikajte po obliki venca, dokler ni večinoma pokrita z listi. Spodaj boste še vedno videli obliko venca, vendar bo prikazal tudi večinoma liste.
  10. Pritrdite trak ali vrvico in obesite po želji. Jesenski venec, obešen na belih vratih s steklenimi vložki

Opombe

Dodajte zelenje okoli cvetov za drugačen videz.

Priporočeni izdelki

Kot sodelavec Amazon in član drugih pridruženih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Galerija dokončanih projektov

Lesena in steklena vrata z venčkom

To bi lahko naredili tudi z zeleno in rumeno klobučevino za pomlad ali celo modro -belo za zimo.

Listni venec visi na belih vratih

Na vrhu dodajte lok iz mešanice za dodaten videz.

Jesenski venec visi na belih vratih