Koda kupona Premier Pups: 250 $ POPUSTA na novega kužka! (2022)

Zakaj priporočamo Premier Pups?

Premier Pups revolucionira način, kako ljudje najdejo zdrave mladičke, ne da bi morali prebirati množico različnih rejcev psov.

Če iščete novega kužka, veste, da je najtežji del najti zanesljivega vzreditelja. Poleg tega obstajajo številne prevare, v katerih se bodo ljudje lažno predstavljali za rejce in vzeli vaš depozit, ne da bi kdaj pripeljali psa. Premier Pups pregleda vse rejce psov, da zagotovi, da so ugledni in da boste dobili mladička.

Poleg tega so bili vsi rejci mladičev Premier Pups temeljito preverjeni in imajo USDA certifikat. Pravzaprav je sprejetih le približno deset odstotkov vseh rejcev, ki se prijavijo. Prav tako na svoji spletni strani navajajo mladičke šele po rojstvu, tako da natančno veste, kako izgledajo, katerega spola so in kako veliki so.

Končno, Premier Pups skrbi za dobro počutje vseh mladičkov, ki gredo skozi njihov sistem. Zato imajo vsi njihovi mladički, ki so naprodaj, 10-letno zdravstveno garancijo, ki je vodilna v industriji. Ne boste našli drugega vzreditelja, ki bi nudil zdravstveno jamstvo za mladičke, ki jih prodajajo.

Premier Pups bo vašega kužka dostavil tudi kamor koli v celinskih Združenih državah.

Ali je Premier Pups zakonit?

Da, Premier Pups je zakonit in sami smo kupili mladička pri njih. Tukaj je tisto, kar nam je bilo všeč pri njihovem postopku:

  • Premier Pups poskrbi za vse preglede rejcev namesto vas in sprejemajo samo rejce psov z državno licenco. USDA in AKC podpirata svoje standarde.
  • Imajo ogromno mladičkov, ki iščejo nov dom. Če se obrnete na lokalne rejce, obstaja velika verjetnost, da bodo imeli od šest mesecev do enega leta čakalno dobo. Premier Pups je odlična možnost, če ne želite čakati na mladička.
  • Izberete lahko spol, velikost in barvo plašča. Večina drugih rejcev potrebuje polog, preden vam dovolijo ogled psa. PuppySpot vam omogoča, da natančno vidite mladička, ki ga kupujete, ker navaja samo skotene mladičke.
  • Zdravstvena garancija velja 10 let. Noben drug vzreditelj ne bo jamčil za zdravje svojih mladičkov 10 let. To je najbolj radodarna ponudba, kar smo jih videli, in je tudi najdaljša.
  • Storitev za stranke je odlična. Odgovor boste vedno prejeli v 24 urah. Posamezni rejci so znani po tem, da se počasi odzivajo in vam posvečajo malo pozornosti.

Zaključek za kodo kupona Premier Pups

Premier Pups je bralcem We Love Doodles podelil ekskluzivno kodo kupona za 250 $. Uporabite kodo WLD250 ob blagajni in prejmite 250 $ popusta na naslednjega mladička. Upamo, da vam bo vaš naslednji mladiček všeč!