Koda za popust PuppySpot: 100 $ POPUSTA na novega kužka! (2022)

Opazili boste, da boste prejeli popust na celotno nakupno ceno za vašega novega kužka. Uživajte v svojih 100 $ popusta na novega kužka!

Zakaj priporočamo PuppySpot?

Več o našem poglobljenem pregledu PuppySpot si lahko preberete tukaj. Skratka, PuppySpot spreminja način, kako lahko ljudje dobijo zdrave mladičke brez težav s pregledovanjem ton različnih rejcev psov.

Če iščete novega kužka, veste, da je najtežje najti uglednega vzreditelja. Poleg tega se dogaja veliko prevar, kjer bodo “rejci” vzeli vaš depozit. PuppySpot pregleda vse rejce psov, da preveri, ali so ugledni in boste 100 % dobili mladička.

Poleg tega so vsi rejci, ki jih je pregledal PuppySpot, temeljito preverjeni in certificirani USDA. Pravzaprav bo sprejetih manj kot 10 % vseh rejcev, ki se prijavijo. Prav tako navajajo mladičke na svoji spletni strani šele po rojstvu, tako da natančno veste, kako izgledajo, njihov spol in velikost.

Nazadnje, PuppySpot skrbi za zdravje vseh svojih mladičkov, ki prihajajo skozi njihov sistem. Zato ponujajo vodilno 10-letno zdravstveno garancijo za vse svoje mladičke za prodajo. Ne boste videli drugega rejca, ki bi ponujal tovrstno zdravstveno garancijo za mladičke, ki jih prodajajo.

PuppySpot bo vašega novega kužka dostavil tudi kamor koli v celinskih Združenih državah. Prepeljali so več kot 200.000 mladičkov in imajo lastna letala, namenjena prevozu.

Je PuppySpot dobro mesto za nakup mladička?

Da, PuppySpot je dober kraj za nakup mladička, odvisno od vaše situacije. Osebno smo kupili enega izmed naših kužkov pri PuppySpotu in imeli res super izkušnjo. Tukaj je tisto, kar nam je bilo všeč pri njihovem postopku:

  • PuppySpot opravi vse preglede rejcev namesto vas in sprejmejo samo rejce psov s certifikatom države. Njihove standarde podpirata USDA in AKC.
  • Imajo veliko izbiro mladičkov, ki so pripravljeni najti dom. Če se obrnete na rejce, ki so vam blizu, obstaja velika verjetnost, da bodo imeli čakalno listo, ki je dolga od 6 mesecev do 1 leta. Če ne želite čakati na mladička, potem je PuppySpot odličen.
  • Izberete lahko spol, velikost in barvo plašča. Za večino drugih rejcev položiš polog in ne vidiš, kako izgleda mladiček. S PuppySpotom lahko vidite točno tistega mladička, ki ga kupite, saj navajajo samo rojene mladičke.
  • 10-letna zdravstvena garancija. Noben posamezen vzreditelj ne bo ponudil 10-letne zdravstvene garancije za svoje mladičke. To je izjemno velikodušno in najdaljše, kar smo našli.
  • Služba za stranke. Podpora za stranke je vrhunska in vam bo vedno odgovorila v 24 urah. Posamezni rejci se običajno odzivajo izjemno počasi in vam ne posvečajo toliko pozornosti.

Edina pomanjkljivost uporabe PuppySpota je, da boste plačali rahlo premijo za nakup mladička pri njih.

Zaključek za kodo za popust PuppySpot

PuppySpot je bralcem We Love Doodles podelil ekskluzivno kodo za popust 100 $. Uporabite kodo WLD100 na blagajni in prejmite 100 $ popusta na naslednjega mladička. Upamo, da boste uživali pri uporabi tega kupona!