Lepa otroška ideja za darilo za torto s pleničnim utegom

To je popolno darilo za vsako bodočo mamo, ki se ukvarja s fitnesom ali Crossfitom. To je odličen način, da ji pokažete svojo hvaležnost in ji čestitate za nov dodatek v njeni družini. Ta torta s pleničnimi plenicami na temo telovadnice je narejena iz plenic in nekaj potrebščin za obrt s prikupno malo plišasto živaljo, ki je videti, kot da poskuša dvigniti mreno. Je odličen osrednji element za vsak otroški dan – ali pa samo kot sladko darilo za novopečene starše.

zelena torta iz plenic z mreno na kuhinjskem pultu pod belimi napeljavami

Plenična torta z mreno

Plenične torte so vedno zabavne za rojstvo otroka ali tematsko darilo za starše. Zelo enostavno jih je narediti in jih je mogoče izdelati v vseh vrstah tem. Plenične torte lahko uporabite kot osrednji del na baby showerju, kot okras v otroški sobi, nato pa jih razstavite, da lahko starši uporabljajo plenice in plišaste živali.

S to čudovito torto iz plenic z mreno lahko podarite zabavno darilo, ki je tudi uporabno. Če vam je ta ideja všeč, vam bo všeč plenična torta s temo džungle ali celo ta plenična torta s temo sove. So nekatere izmed mojih najljubših nedavnih kreacij, ki so preprosto preveč ljubke in tematske za poseben prihod. Zabavajte se pri ustvarjanju tega, da bo ustrezal vaši družini ali prijatelju, ki pričakuje.

rdeča in bela pikčasta stena za zeleno plenično torto

Kaj lahko uporabim za palico na torti iz plenic za fitnes?

Najlažja možnost bi bila prazna cev iz kartonskega ovojnega papirja. Ker je nisem imela pri roki, sem le zlepila nekaj zvitkov papirnatih brisač. Enako lahko storite tudi z zvitki toaletnega papirja, če je potrebno.

Druge možnosti bi bile, da uporabite nekaj, kot je moznik, ki je bil pobarvan ali zavit, ali celo zvita odeja, ki bi jo lahko uporabili tudi starši, ko pride otrok. Ena mojih najljubših idej pa je, da ga zamenjam s kartonsko cevko za pošiljanje, ki vključuje plakat ali družinski portret, ki bi šel v otroško sobo ali na steno otroške sobe.

zelena torta plenic z utegom z mini slonom pred belo steno

Na katere druge načine lahko naredim to telovadnico s temo?

Obstajajo preprosti načini za dodajanje drugih predmetov na temo telovadnice. Kako boste okrasili svojega, bi bilo odvisno od osebnosti novopečenih staršev ali celo od teme in barv njihovega otroškega prhanja. Všeč mi je ideja, da bi to darilo prilagodili tako, da bo res ustrezalo tistemu, ki ga prejme. Spodaj je nekaj idej, ki bi po mojem mnenju izgledale odlično s tem darilom projekta.

 • Dodajte majhno vedro, kot je otroško vedro za pesek, in dodajte znak na sprednji strani, ki pravi rabljene brisače. To je odličen kraj za dodajanje otroških umivalnikov, oblačil ali celo prejemnih odej.
 • Nadevano žival oblecite v majico ali otroško majico z imenom lokalne telovadnice.
 • Dodajte skakalno vrv ali celo naredite svojo z vrvico in washi trakom.
 • Z obročki ali sponkami za zobe ustvarite nekaj obročev, ki izgledajo kot proga z ovirami na mizi, kjer razstavite to torto iz plenic z mreno.
 • Vsako od “uteži” ali svežnjev plenic zavijte v enobarven papir, nato pa z markerjem narišite številko teže nanje, tako da so bolj podobni pravim uteži.

Čeprav morda ne ustreza večini žensk po nosečnosti, če veste, da se bo oseba, ki prejema to zdravilo, želela vrniti v telovadnico, bi lahko celo priložili nekaj darilnih kartic za trenerja ali podobnega, ki so jih zataknili v plenice, da imeti preskok, ko se otrok rodi. Pri tem pa bodite previdni, saj so nekateri bolj občutljivi na pridobivanje telesne teže kot drugi.

zelena torta plenic z mreno pred modro in belo steno

Kaj naj storim z dodatnimi plenicami, ko je torta narejena?

Glede na to, kako veliko boste naredili to darilo, vam bo verjetno ostalo nekaj plenic. Te boste želeli podariti tudi staršem, tako da je lahko zabavno, kako jih pokažete ali podarite.

Te plenice lahko ustvarijo manjšo, bolj tradicionalno, ali celo nekaj preprostega, kot je ta ideja o torti za otroško dudo. Lahko jih tudi pospravite v darilno vrečko, da jih po otroškem prhanju zdrsnete staršem. Drug zabaven način uporabe je, da jih zavijete okoli otroških steklenic, oblačil ali drugih daril in jih nato zvežete v velik sveženj, da ga starši razgrnejo in odvijejo za še več presenečenj.

plenična torta z mreno z zelenim slonom na leseni mizi

Potrebne zaloge

zaloge za torto iz plenic na rdeči mizi

Kako narediti torto iz plenic z mreno

Začnite tako, da ustvarite palični del svoje mrene. Če imate prazno cev za ovojni papir, lahko ta korak preskočite. V nasprotnem primeru boste želeli z lepilnim trakom zlepiti 3 do 4 prazne zvitke papirnatih brisač, da ustvarite osnovo za torto s plenicami.

roke držijo trak, ovit okoli cevi za papirnate brisače

Ko ustvarite palico, jo zavijte v robni papir ali ovojni papir in razrežite, da jih obrežete. Nato papir prilepite na kartonsko cev.

dama, ki zvija cev v zelenem papirju

Za dodaten slog uporabite majhen trak in lepite na en konec te cevi, nato ga navijte okoli cevi, da ustvarite spiralno barvo poudarka, nato pa na nasprotni konec prilepite lepilo ali trak, da ga pritrdite.

ovijanje rumenega traku okoli zelene cevi

Nato boste pripravili vse svoje plenice za uporabo na torti. Vsako plenico zvijte v cev in pritrdite z majhnim gumijastim trakom.

ročno zavezovanje gumijastega traku okoli plenice

To nadaljujte, dokler ne naredite med 50 in 60 zvitih plenic. Odvisno od velikosti uporabljene plenice bo morda morala biti več ali celo manj.

zvite plenice, pritrjene na rdečo mizo

Začnite tako, da postavite približno 20 plenic na konec v krožni obliki. Na sredini pustite majhno luknjo.

roke držijo zvite plenice pokonci na rdeči mizi

Okoli sredine ovijte velik gumijast trak ali dolžino traku, da pritrdite snop. To ponovite za drugi velik sveženj plenic.

Konec mrene, ki ste jo ustvarili, zataknite skozi odprtino v sredini, tako da na eni strani ostane približno 10″-12″.

zelena kartonska cev, ki se vstavi v sveženj plenic

To ponovite z drugim velikim snopom plenic na nasprotni strani mrene.

ročno zavezovanje gumijastega traku okoli snopa plenic na zeleni kartonski cevi

Zdaj dodajte eno vrsto plenic okoli vsakega konca mrene. To lahko traja od 4 do 8 plenic. Zavarujte jih z gumijastim trakom.

ročno polnite plenice v vrsto okoli zelene kartonske cevi

Ko so vse “uteži” plenic na svojem mestu, dodajte košček čipkastega traku okoli manjših enojnih plenic na vsakem koncu.

ročno lepljenje čipkastega traku na majhen snop plenic

Z uporabo svetlejšega odtenka papirja ovijte dva notranja večja svežnja plenic.

lepljenje svetlo zelenega papirja okoli snopa plenic

Nazadnje dodajte plišasto žival na sredino in jo postavite na mizo ali desko za prikaz!

ženska, ki drži torto za plenice pred črnim kavčem

Več idej za torto iz plenic

Če želite več idej za obdarovanje torte s plenicami svojim prijateljem in družini, imamo zagotovo na izbiro veliko možnosti. Spodaj je še nekaj mojih najljubših stvaritev, za katere vem, da bodo zagotovo uspešnica pri novih starših v vašem življenju. Poskrbite, da boste te zamisli dodali med zaznamke, natisnite vadnice ali jih pripnite na otroško desko na Pinterestu, da bodo priročne za vaš naslednji otroški tuš!

Donos: 1

zelena bučica za torto iz plenic na kuhinjskem pultu

To čudovito darilo za torto s pleničnimi utegami je popoln dodatek k vsakemu otroškemu prhanju za ljubitelje telovadnice! Tudi zabavna dekoracija za tuš!

Aktivni čas
30 minut

Skupni čas
30 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
20 $

Navodila

 1. Povežite papirnate cevi (iz papirnatih brisač) skupaj, da ustvarite eno samo cev, ki je dolga 3′ do 4′. ženske roke držijo cevi za papirnate brisače s trakom
 2. Ko ste povezani, položite na robni papir ali ovojni papir, zvijte, da pokrijete, nato obrežite, da se prilega.
 3. Papir prilepite na kartonsko cev. dama, ki reže zeleni papir
 4. Začnite na enem koncu cevi, prilepite tanek rumeni trak na mesto, nato ga začnite zvijati, da dodate spiralo traku čez zeleni papir. ročno rezanje rumenega traku z modrimi škarjami
 5. Nadaljujte z lepljenjem po potrebi, da se pritrdi na cev, nato pa to odložite.
 6. Zdaj začnite zvijati plenice do koncev mrene. Zvijte v cev in okoli vsake plenice ovijte gumijast trak. ročno valjanje plenice na rdeči mizi
 7. To boste ponavljali, dokler ne boste zvili 50 do 60 plenic. Število se razlikuje glede na velikost plenice.
 8. Postavite jih na koncih drug ob drugega, nato pustite odprtino na sredini plenic. roke držijo zvite plenice pokonci na rdeči mizi
 9. Konec mrene zataknite v odprtino v plenicah in jo pritrdite z gumijastim trakom okoli središča, da se pritrdi na palico iz kartonske cevi.
 10. Položite mreno s plenicami na koncu na mizo, nato pa jo potisnite skozi sredino, tako da ostane 1″ na koncu zunaj plenic. ročno zavezovanje gumijastega traku okoli snopa plenic na zeleni kartonski cevi
 11. Nato okoli konca mrene dodajte vrsto enojnih plenic in jo pritrdite s trakom ali gumijastim trakom. ročno zavezuje rumeni trak okoli snopa plenic
 12. Ko je na svojem mestu, ovijte manjšo “utež” plenic s čipkastim trakom in jo prilepite na svoje mesto, da jo pritrdite.
 13. To ponavljajte na drugi strani, dokler ne dobite polne mrene.
 14. Zdaj ovijte dolžino svetlo zelenega papirja čez notranje svežnje plenic. lepljenje svetlo zelenega papirja okoli snopa plenic
 15. Darilo z plišasto živaljo na sredini mrene, kot da dviguje uteži. gospa postavlja slona za torto s pleničnimi plenicami

Opombe

Zamenjajte barve, da bo to ustrezalo kateremu koli spolu ali ostanite spolno nevtralni.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

plenična torta z mreno z zelenim slonom na leseni mizi

To bi bilo videti odlično z nekaj majhnimi lažnimi utežmi ali celo 1 funt težkimi bučicami poleg tega na mizi.

zeleni poudarki na plenični tortni mreni z polnjeno živaljo zelenega slona

Okrasite z drugimi barvami ali celo z logotipom lokalne telovadnice.

ženska, ki drži zeleno mreno iz plenic