Malteški mladiči v Massachusettsu – 7 najboljših rejcev! (2022)

Predloga za malteške-psičke-v-Massachusetts-Top-7-Breeders

Malteški psi so majhni psi z velikimi osebnostmi. Več kot dve desetletji so bili najbolj priljubljen pes v Ameriki, vendar je njihova priljubljenost začela upadati.

Ne glede na njihovo uvrstitev, so ti psi še vedno eni najboljših psov, ki jih boste našli kjer koli. Ne glede na to, ali iščete Maltežanca za druženje ali razstavo v Massachusettsu – imamo za vas.

V tem članku si bomo ogledali najboljše rejce malteških živali v Massachusettsu. Zaradi omejenega števila rejcev maltežanov v Massachusettsu smo seznam dopolnili z malteškimi rejci iz sosednjih držav, ki dostavljajo v Massachusetts.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Rejci šib v Massachusettsu in rejci Havanese v Massachusettsu.

1. Čisto maltežan

ČISTO MALTEŽAN

Na seznamu se uvršča Purely Maltese s sedežem v Missouriju. Ta psarna je v lasti in upravljanju Haley Shelton.

Haley je za poročno darilo prejela maltežanko. Maltežan je bil pomemben del njene naraščajoče družine in je resnično razvil svojo ljubezen do pasme maltežanov in njihovega druženja.

Vzreditelju je v čast, da ohranja linijo teh neverjetnih psov, hkrati pa ustvarja družbo za druge!

Haley obožuje svoje pse in njen cilj je vzrejati zdrave, srečne in dobro socializirane maltežane. Predana je zagotavljanju družinam čudovitih, zdravih, dobro socializiranih hišnih ljubljenčkov.

Drži se malteških standardov in posveča svoj čas, energijo in prizadevanja, da zagotovi, da so njeni mladički pripravljeni, da se pridružijo vaši družini in se odlično znajdejo v svojih domovih od trenutka, ko se rodijo.

Poleg malteškega zdravja in temperamenta se Haley močno osredotoča na socializacijo. Njena želja je zagotoviti, da bodo vsi njeni malteški mladički vaši vseživljenjski družinski člani.

Mladički se dnevno družijo z otroki in drugimi živalmi, vključno z mačkami in odraslimi psi (veliki in mali). Haley in njena ekipa v ustreznih intervalih predstavita neznance in zvoke. To omogoča, da so mladički malteški pripravljeni na življenje v gospodinjstvu z ljudmi, zvoki in vonjavami.

Vsi mladički maltežanov tega rejca imajo 1-letno zdravstveno garancijo. Zdravstvena garancija krije genetske težave ali okvare, ugotovljene v 12 mesecih.

Malteški mladiček iz Haley se giblje med 1200 in 2200 $.

maltežan Informacije o rejcu:

2. Bella Dolce Maltese

BELLA DOLCE MALTEŠKA

Bella Dolce Maltese je v lasti in vodi Kathryn Henzerling.

Kathryn vzreja in razstavlja malteške pse že več kot 20 let. Svoje pse ima za svoje življenje in živi z njimi v svojem domu v Arizoni.

Kathryn je odraščala v družini, ki je vedno imela majhne pse, kot so jorkširski terierji in toy pudlji. Z reševanjem je začela, ko se je prvič poročila, a je vedno hodila na pasje razstave kot gledalka. Kmalu zatem se je Kathryn lotila razstavljanja in vzreje konformacije.

Prav ta izkušnja je oblikovala Kathryn pogled na malteške pse in njena vzrejska načela.

Podobno kot Haley je tudi Kathryn zelo navdušena nad socializacijo. Vzrediteljica pravi, da babica vsak porod nosi. Začne z zgodnjo nevrološko stimulacijo (ENS) in terapijo na dotik za spodbujanje duševne rasti mladička.

Vsi malteški psi, ki jih skrbi Kathryn, dobivajo tedenske kopeli, vitamine in dodatke, ustrezno vadbo, kakovostno hrano in zobozdravstvo dvakrat letno.

Vsi malteški psi imajo 12-mesečno zdravstveno garancijo in se gibljejo med 3500 in 7000 $.

maltežan Informacije o rejcu:

3. Jodijev maltežan

JODIJEV MALTEŽAN

JoDi’s Maltese je majhna družinska vzrejna hiša, ki jo ima v lasti in vodi JoAnn Rausch.

JoAnn je maltežancu predstavil drag prijatelj na pasji razstavi AKC v Denverju. Medtem ko je imela njena prijateljica zlate prinašalke, je bila JoAnn očarana z milostjo in čari, ki jih imajo maltežani. Pravzaprav se spominja, da je v tistem trenutku vedela, da je to pasma zanjo.

Skoraj desetletje pozneje JoAnnova ljubezen in predanost malteški pasmi nista omajali.

Vsi njeni malteški mladiči so vzgojeni v njenem domu in so dobro socializirani z otroki in številnimi drugimi metodami, kot so desenzibilizacija v gospodinjstvu, desenzibilizacija negovanja, usposabljanje v zabojih in zvočna stimulacija med drugim.

Ko bodo mladički malteški mladički dovolj stari, jim JoAnn želi dovoliti, da z njo potujejo v službo in spremljajo njene vnuke, da navijajo na vadbi in v lokalnem univerzitetnem kampusu.

Vzreditelj prav tako želi zagotoviti, da so vsi mladiči malteškega psa cepljeni in pregledani pri veterinarju z licenco, preden pridejo domov k vam. Veterinar pregleda vse od srca do pogačice.

Vsi malteški mladički JoAnn imajo 12-mesečno zdravstveno garancijo in se gibljejo od 3500 do 4000 $.

maltežan Informacije o rejcu:

Za več si oglejte: Najboljši rejci maltežanov v Minnesoti! in najboljši rejci maltežanov v New Jerseyju!

4. Blossoming Gem’s Maltese

CVETOČI DRAGULJSKI MALTEŽ

Blossoming Gem’s Maltese je v lasti in upravljanju ekipe mati-hčerka, Joan in Meghann Moore.

Dva malteška vzreditelja verjameta, da sta zaščitnika prihodnosti pasme. Njihovo poslanstvo je vzrejati visokokakovostne malteške mladiče, obenem pa ohraniti svojo šampionsko krvno linijo za prihodnje generacije.

Joan in Meghann radi razkazujeta svoje ljubljenčke prav tako kot uživata v stiskanju z njimi. Pred vzrejo vsi njihovi odrasli psi opravijo obsežno zdravstveno testiranje, da se zagotovi, da se na svet rodijo le najbolj zdravi mladički malteškega psa.

Oba sta izjemno navdušena nad tem, kar počneta in kaj upata doseči kot rejca. Prizadevajo si, da bi vedno delali s strastjo, srčnostjo in pristnostjo ter resnično skrbeli za malteško linijo.

Za socializacijo svojih malteških mladičkov oba vzreditelja uporabljata različne metode obogatitve, kot so zvočna stimulacija, desenzibilizacija gospodinjstva, šolanje v zaboju in domače šolanje med drugim.

Cene malteških mladičkov teh rejcev se gibljejo od 3.000 do 3.800 $ in imajo 12-mesečno zdravstveno garancijo.

maltežan Informacije o rejcu:

5. Malteški angel maltežan

MALTANGEL MALTEŽAN

MaltAngel je v lasti in upravljanju kalifornijske Sheile Riley.

Od leta 1993 Sheila vzreja izključno malteške pse šampione AKC. Je sovzrediteljica zmagovalke svetovne razstave psov 2011 in zmagovalca Cruftove najboljše pasme v letih ’06 in ’07. Je tudi sovzrediteljica maltežanov ’06 #1 v ZDA.

Sheila in njena posadka sta poleg odličnosti psarne osvojila srca in pritegnila pozornost številnih malteških navdušencev in občudovalcev po vsem svetu.

Njihovi malteški psi so znani po gracioznem gibanju, osupljivem videzu, zvočni strukturi in očarljivih, ljubečih osebnostih. Malteški psi so lahko odlični v razstavnem ringu in kot vaš družinski spremljevalec.

Sheila svojo odgovornost kot vzrediteljica jemlje resno in zagotavlja, da ima vsak malteški mladiček čim boljši začetek. To vključuje ustrezno zdravstveno oskrbo in socializacijo, a pravi, da se vedno začne še prej kot rojstvo.

Vzrediteljica maltežank skrbi za uspeh svojih malteških mladičkov s skrbno izbiro staršev vsakega legla. Sheila in njena ekipa vam bodo z veseljem povedali več o življenju z Maltežanom in o tem, kako se bodo ne le izboljšali, ampak tudi presegli vaša pričakovanja!

Za socializacijo svojih malteških mladičkov oba vzreditelja uporabljata različne metode obogatitve, kot so zvočna stimulacija, desenzibilizacija gospodinjstva, šolanje v zaboju in domače šolanje med drugim.

Malteški mladiči tega rejca imajo 12-mesečno zdravstveno garancijo.

maltežan Informacije o rejcu:

6. Leonin maltežan

LEONIN MALTEŽAN

Leonin Maltese je v lasti in vodi Leona Lupulesku. Leona in njena družina radi vzgajajo malteške pse in mladičke in so maltežancem globoko vani.

Leona je svojo malteško pot začela leta 2005, ko je dobila svojega ljubkega maltežanca, ki se je izkazal za pomemben del njenega vzrejnega programa.

Vzreditelj se zavzema za odgovorno vzrejo psov in navaja, da ne namerava vzrejati večjega števila psov ali rasti.

Leona in njena ekipa so navdušeni nad Maltežani. Skrbno načrtujejo vsako vzrejo in svoje mladičke malteške namestijo le v družine, za katere verjamejo, da bodo svojim mladičkom zagotovile enako raven skrbi in predanosti.

Vsi mladički maltežanov teh rejcev imajo začetna cepljenja in zdravstveno garancijo. Vsi malteški psi so veterinarsko pregledani, hranjeni s kakovostno pasjo hrano in dobro usposobljeni.

Mladički malteškega psa tega rejca imajo 12-mesečno zdravstveno garancijo, Leonino doživljenjsko podporo in začetni komplet za mladiče.

maltežan Informacije o rejcu:

7. Avguštini Maltežani

AVGUSTINI MALTEŽANCI

Augustines Maltese je v lasti in upravljanju veteranske vzrediteljice Linde Augustine.

Linda se že več kot 20 let razstavlja in vzreja maltežanov. V preteklih letih je dosledno proizvajala prvih deset maltežanov in je zelo ponosna na svoje mladičke.

Linda pravi, da je vse, kar počne s svojim maltežanom, namerno, od skrbnega izbora plemenskih psov do obsežnih zdravstvenih testov.

Njen cilj je vzrejati zdrave malteške pse z odličnimi temperamenti, delovnimi zagoni in konformacijo, ki so zvesti rodu pasme.

Vzrediteljica naredi vse, da svoje mladičke maltežanke socializira, da bi jih bilo enostavno šolati in prilagajati novemu domu. Linda nudi 24-mesečno zdravstveno jamstvo za vse mladičke malteške živali ter doživljenjsko podporo.

maltežan Informacije o rejcu:

Zaključek za malteške mladičke v Massachusettsu

Malteški mladički v Massachusettsu - Najboljši rejci

Malteški pes je čudovit spremljevalec za ljudi vseh starosti. Želimo vam vse najboljše pri iskanju malteškega kužka!

Všeč vam bo tudi: