Maltipoos za prodajo v Arkansasu: 5 najboljših rejcev! (2022)

Predloga Maltipoos-For-Sale-in-Arkansas-Top-Breeders-Top

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce z Maltipoos za prodajo v Arkansasu. Če razmišljate o dodajanju novega kosmatega družinskega člana, ki se rad crklja in vas spremlja na vsakodnevnem sprehodu, je Maltipoo morda popoln dodatek vaši družini.

Ta oblikovalska hibridna pasma združuje najboljše od maltežanov in miniaturnega pudlja ter vam daje čudovit snop krzna, ki je pripravljen ugajati.

Glede na priljubljenost Maltipooja in njegov oblikovalski izvor, morate pri izbiri svojega novega mladiča poiskati uglednega vzreditelja.

Tukaj vam predstavljamo Maltipoo in pojasnjujemo, zakaj je ugleden vzreditelj tako pomemben. Da bi vam pomagali najti svojega popolnega kužka, ponujamo tudi seznam najboljših rejcev Maltipoo v Arkansasu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev z Maltipoos za prodajo v Arkansasu, si lahko ogledate ta druga priporočila rejcev: Najboljši rejci Aussiedoodle v Arkansasu in Najboljši rejci Bernedoodle v Arkansasu.

Pred nakupom Maltipooja iz Arkansasa

Rejci Maltipoo v Arkansasu

Maltipoo je križanec med maltežancem in miniaturnim pudljem. Ti psi so nežni, igrivi, zelo inteligentni in hipoalergeni z malo ali nič izlivanja. Primerne so tako za družine, ki živijo v hišah z dvoriščem, kot tudi za tiste, ki živijo v stanovanju.

So zelo enostavni za treniranje in so popoln kosmati družinski član za prve lastnike psov. Maltipoo je med 8-14 palcev na rami in tehta med 5-20 funtov.

Imajo srednje do dolgo dlako s kodri ali valovi in ​​so na voljo v različnih barvah, vključno s črno, modro, rjavo/čokoladno/jetrno, smetano, rjavo, zlato/rumeno, rdečo in belo. Njihova barva je lahko dvobarvna, tribarvna, smoking, sable ali merle vzorci.

Medtem ko so Maltipooji na splošno zdravi psi, so dovzetni za zdravstvene težave, vključno z luksacijo pogačice, alergijami, zobnimi boleznimi, progresivno atrofijo mrežnice in sindromom belega tresljaja. Priporočljivo je, da vsi plemenski psi prejmejo zdravstveno dovoljenje prek Ortopedske fundacije za živali (OFA) za zdravje pogačice.

Vodniki Maltipoo: Maltipoos samec proti samici in Prednosti in slabosti Maltipooja.

Kako najti uglednega rejca Maltipoo v Arkansasu

Kako najti uglednega rejca Maltipoo v Arkansasu

Ko iščete svojega novega kužka, se želite izogniti mlinom za mladiče, kjer se vzreja več psov za dobiček, pogosto ne upoštevajte zdravja psov in mladičev.

Tukaj je nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati pri iskanju uglednega vzreditelja:

  • Vzreditelj se je pripravljen pogovarjati z vami in odgovarjati na vprašanja: ugleden vzreditelj ima rad svoje pse in pasmo ter se je več kot pripravljen pogovarjati z vami in odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Glede na to, da so specializirani za pasmo, so za vas ogromno informacij, ko iščete mladička, pa tudi skozi vse življenje vašega mladička. Ne bodite presenečeni, če ima vzreditelj vprašanja tudi za vas. Njihov cilj ni ustvariti največ dobička, temveč zagotoviti, da bodo njihovi mladički odšli v ljubke, za vedno domove.
  • Morda boste morali počakati na mladička: Ugledni vzreditelji nimajo vedno na voljo mladičkov. Legla so načrtovana, plemenskim psom pa damo čas med legli. To pogosto pomeni, da boste za vašega novega kužka uvrščeni na čakalni seznam.
  • Prosite za ogled staršev: Ugleden vzreditelj vam bo omogočil, da spoznate plemenske pse in si ogledate, kje so mladički vzgojeni. To vam daje priložnost, da vidite, kako bi lahko izgledal vaš novi kuža, in si ogledate pogoje, v katerih so mladički vzgojeni.
  • Vprašajte o socializaciji: Ugledni rejci pogosto začnejo trenirati z novimi mladiči takoj, pri čemer mnogi opravijo posebno šolanje mladičev, ki vključuje zgodnjo socializacijo in morda celo šolanje za kahlico.
  • Vprašajte o zdravstvenih spričevalih: Vprašajte, ali so bili plemenski psi zdravstveno pregledani in ali lahko vidite zdravstvena spričevala. Prav tako vprašajte, ali mladiči prihajajo z zdravstvenimi garancijami. Te informacije bi moral biti sposoben zagotoviti ugleden žlahtnitelj.

Vodniki Maltipoo: Ali so Maltipoos Smart in Kaj je Teacup Maltipoo?

Rejci Maltipoo v Arkansasu

Rejci Maltipoo v Arkansasu

Ko se odločite, da je Maltipoo prava pasma psov za vašo družino, se začne iskanje popolnega vzreditelja Maltipoo. Tukaj ponujamo seznam petih najboljših rejcev Maltipoo v Arkansasu in okoliških državah, ki vam bodo pomagali začeti iskanje.

Priporočila za izdelke Maltipoo: Najboljši šamponi za maltipoo in Najboljša pasja hrana za zdravje sklepov.

1. PuppySpot’s Maltipoos za Arkansas

PuppySpot's Maltipoos za Arkansas

Če ste poiskali svoja lokalna območja in še vedno ne najdete uglednega vzreditelja Maltipoo, vaše iskanje še ni končano. PuppySpot ponuja edinstveno rešitev. Pri PuppySpotu ugledni rejci opravijo dolgotrajen postopek presejanja, preden so odobreni.

Po odobritvi lahko rejci navedejo svoje razpoložljive mladičke na tržnici PuppySpot. Tukaj lahko iščete popoln obraz mladička, ki govori z vami.

Ko boste našli popolnega mladička, bo PuppySpot sodeloval z vami in vzrediteljem, da bo poskrbel za dostavo vašega novega mladička neposredno do vaših vrat.

S mladičkom PuppySpot vam nikoli ni treba skrbeti za rejce in zdravstvene težave. PuppySpot je tako prepričan v svoje rejce, da nudijo 10-letno zdravstveno garancijo pred genetskimi napakami.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Bear Creek Maltipoo

Bear Creek Maltipoo

Bear Creek Maltipoo, ki se nahaja v Umpireju v Arkansasu, je družinski vzreditelj, ki sta ga lastnika in upravljata Risa in David Krantz. Že od leta 2007 vzrejajo genetsko zdrave in srečne mladičke Maltipoo.

Vzgajajo maltipoo prve generacije (F1), kar pomeni, da so njihovi vzrejni psi čistokrvni malteški in miniaturni pudlji.

Vsi njihovi vzrejni psi so podvrženi rednim veterinarskim zdravstvenim pregledom in vsak je gensko testiran, da se zagotovi dobro genetsko zdravje mladičev.

Vsi mladički imajo veterinarski zdravstveni pregled in zdravstveno garancijo. Ponujajo pomoč in podporo vsem svojim družinam kužkov in radi prejemajo posodobitve in fotografije, ko mladiči odraščajo.

Bear Creek Maltipoo Podrobnosti

3. DogGone mladički

DogGone mladički

DogGone Puppies, ki se nahaja v mestu Billings, Missouri, je specializiran za vzgojo oblikovalskih mladičkov maltežanov, ših-cu, mal-shi, maltipoo, shih-poo, pudl, Yorkie-poo in morkie. Ta družinska vzrediteljica postavlja zdravje in srečo svojih psov in mladičev na prvo mesto in vsi njeni psi so del družine.

DogGone Puppies se osredotoča na zdravje svojih mladičev, saj vsi novi mladički prejmejo zdravstveno spričevalo, trenutna cepljenja in razglistitev, preden se odpravijo v svoj novi dom. Poleg tega ima vsak mladiček 2-letno zdravstveno garancijo.

Poleg tega imajo profesionalnega fotografa, ki posname vso njihovo leglo od rojstva, tako da prejmete CD foto album s slikami dojenčkov vašega novega mladiča. Ponujajo financiranje nakupa vašega mladička.

Podrobnosti o DogGone Puppies

4. Psarna Midnight Acres

Pisarna Midnight Acres

Midnight Acres Kennel, ki se nahaja v Libanonu v Missouriju, vzreja spremljevalne mladičke od leta 1997, specializirano za havance, maltežance, pudlje igrače, havapoe in maltipoe.

Trudijo se zagotoviti zdrave, srečne mladičke in so svojim staršem mladičkov vedno na voljo po telefonu in elektronski pošti, saj verjamejo, da se njuna zveza ne konča, ko svojega kužka odpeljete domov.

Na voljo so vam, da odgovorijo na vsa vprašanja ali nudijo podporo, kadar jo potrebujete. Prizadevajo si za pridelavo zdravih mladičkov in nudijo 1-letno zdravstveno garancijo pred genetskimi boleznimi.

Podrobnosti o psarni Midnight Acres

5. Kužki princese

Princeski mladički

Zadnji na seznamu rejcev z Maltipoos za prodajo v Arkansasu je “Princeski mladički.” Princess Puppies, ki se nahaja v mestu Lena v Louisiani, je specializirana za vzgojo Yorkijev, Shih-Tzujev, maltežanov, Maltipoos in Yorkie-poos.

Zelo so ponosni na vzgojo zdravih, srečnih družinskih mladičkov in vsem novim staršem mladičkov nudijo 10-letno zdravstveno garancijo pred genetskimi napakami in boleznimi. Radi podpirajo svoje novopečene starše in se veselijo novosti o svojih dojenčkih.

Podrobnosti o mladičkih princes

Zaključek za “Maltipoos za prodajo v Arkansasu”

Sklep za Maltipoos za prodajo v Arkansasu

Naša ekipa pri We Love Doodles upa, da vam bo ta seznam rejcev z Maltipoos, ki so naprodaj v Arkansasu, pomagal, da psa prej uvedete v svoj dom.

Ne pozabite – ne glede na to, ali nameravate kupiti Maltipoo z našega seznama v Arkansasu ali prek drugega vira, vam priporočamo, da opravite raziskavo za dodatno pripravo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev z Maltipoos za prodajo v Arkansasu, si lahko ogledate:

Preden kupite mladička Maltipoo pri vzreditelju v Arkansasu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Vodnik pasme psov Maltipoo” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.