Mini venci za božično drevo

Če želite eno najpreprostejših obrti za božično dekoracijo, morate narediti ta girlando za božično drevo. Izdelava je tako preprosta in v vaš dom prinese veliko veselja. Z minimalnimi zalogami, ki jih potrebujete, bo ta girlanda tako srčkana, ko bo visela po vašem domu in ne bo trajala časa za izdelavo.

mini penasto božično drevo na sponkah za perilo, ki visi na belem ladji za okrasjem prazničnih zvezd

Mini girlanda za božično drevo

Božič prihaja in za vas imamo popolno praznično obrt! Ta girlanda bo lepo izgledala na vašem kaminu ali visi nad vrati. Odlično je tudi kot poceni darilo za prijatelje in družinske člane, ki morda sami niso tako spretni.

To je odlična alternativa božičnemu vencu iz mehčadi iz severnih jelenov, ki smo ga izdelali lani. Lahko pa zmešate in ujemate ter enega obesite na plašč in enega na vrata! Tako zabavno je dodajati muhavost svojemu prazničnemu okrasju, kot je ta!

praznični papir, ki drži mini božično drevesce

Ali moram uporabljati robčke?

Če bi namesto ščipalk za perilo želeli uporabiti nekaj drugega, lahko. Vendar pa se morate prepričati, da uporabljate nekaj, kar je mogoče pritrditi na vrvico. Kot podlago za božična drevesca lahko uporabite palice za obrt. Palice za obrt lahko nato prilepite na vrvico, da ostanejo na mestu.

Karkoli boste uporabili za osnovo dreves, se prepričajte, da je trdno in da bo drevo lahko držalo na mestu. Prav tako želite zagotoviti, da ga je mogoče enostavno pritrditi na vrvico. Vejice, palice za obrt, mozniki itd. so odlične možnosti za nadomestitev tega.

Ampak, če uporabljate sponke za perilo in imate na koncu dodatke, jih lahko spremenite v to visečo dekoracijo snežinke ali celo v to čudovito držalo za prtičke.

mini drevesni venec, ki visi na beli steni nad prazničnim dekorjem in lažnim snegom

Kateri je najboljši papir za izdelavo dreves?

Zelo rad uporabljam penasti papir za drevesa, ker se najbolje drži, ker je trden. Spodaj so še druge odlične možnosti, ki jih lahko uporabite za izdelavo teh dreves.

  • Karton
  • Gradbeni papir
  • Karton
  • klobučevina
  • Papir za beležke

Samo ne pozabite, če želite, da je tako trd, boste morda morali dodati nekaj škroba, Mod Podge ali celo samo naložiti papir skupaj, da bo debelejši. Želite, da vaša drevesa stojijo naravnost in nimajo mehkih vej.

mini girlanda za božično drevesce, položena na mizo s čipko in zlato vrvico perlic

Ali lahko drevesom dodam okraske?

Samim drevesom lahko popolnoma dodate okraske ali okraske! Kako čudovito bo videti z majhnimi okraski, pritrjenimi na drevesa?

Dodajte stvari, kot so miniaturni zvončki, miniaturni okraski, okrasni kamni, bleščice, kroglice ali koščki bleščečega čistila za cevi, da bodo bolj podobne pravemu drevesu. Seveda, če uporabljate navaden papir, boste morda želeli tudi poškropiti z razpršilom z bleščicami ali dodati bleščice ob robove, če želite.

To je odličen način, da svojim božičnim drevescem dodate malo več sijaja in sijaja. Vsako drevo lahko naredite enako ali vsakemu drevesu dodate nekaj malo drugačnega.

tri zelena mini drevesa na sponkah na beli mizi

Ali jih je mogoče namesto tega dodati nizu božičnih lučk?

Niz lučk je čudovit način, da pokažete to božično drevesce. vendar morate biti previdni. Najprej se želite prepričati, da drevesa sama niso blizu nobene luči. Prepričajte se, da je med lučkami in papirjem dovolj prostora, ker je papir vnetljiv. Kadarkoli prižgete luči, se prepričajte, da ne ostanejo brez nadzora. Vedno je treba nadzorovati, ko so luči prižgane. Ponovno je to zato, ker je papir vnetljiv.

mini drevesa s priponko na beli girlandi, ki ležijo na rdeči mizi

Kaj lahko uporabim za vrvico Garland?

Pri izdelavi girlande se morate odločiti, kakšno vrvico želite uporabiti. Uporabite lahko vse, kar imate pri roki. Trak ali preja sta preprosta izbira, ki sta na voljo. Vrvica bo girlandi dodala rustikalen videz. Bleščice lahko uporabite za zelo prazničen videz. Rafija je še ena odlična možnost. Če želite jasno možnost nanizanja girlande, lahko namesto tega uporabite težko ribiško vrvico. Vse, kar imate pri roki, bo videti čudovito.

dve mini drevesi s pripenjalkami na belem lancu z rdečimi lažnimi jagodami, ki visijo zgoraj

Kje lahko to prikažem?

Ta girlando za božično drevo lahko razstavite kjer koli po hiši. Idealen je za vrata ali oboke. To obesite okoli sprednjega dela plašča. Lahko se uporablja tudi na božičnem drevesu. Povsod, kjer lahko pritrdite vrvico, bi to izgledalo čudovito.

mini girlanda za božično drevesce, ki visi na leseni steni

Potrebne zaloge

bela miza z zelenimi papirnatimi sponkami za perilo in pom pom

Kako narediti venec iz perila za božič

Izmerite dolžino bleščeče niti, da se prilega vašemu plašču ali vratu, nato jo odrežite in navijte skozi konec igle za oblazinjenje.

Z iglo nanizajte pom pom na nit tako, da pustite 3″ do 4″ med vsakim pom pomom in ga odložite.

iglo potisnemo skozi beli pom pom

Na hrbtni strani najsvetlejše barve penastega papirja narišite majhen trikotnik. Odrežite to.

Položite trikotnik naslednjega odtenka penastega papirja in uporabite dno kot osnovo, ki vas bo vodila, da na vsaki strani narišete malo navzdol pod kotom, da bo videti kot sredina drevesa. Izrežite ta kotni trak papirja.

ročno risanje na zelenem papirju

Nato ponovite ta postopek, da oblikujete osnovo vašega drevesa. Izrežite ga in odložite.

trije kosi božičnega drevesa na beli mizi

Kose prilepite na vsako sponke za perilo, pri čemer pustite majhno vrzel med vsakim trakom penastega papirja, da ustvarite večplasten videz drevesa.

prst drži peneči papir na perilici

Položite vrvico, ki ste jo naredili s pom pom, in pripnite drevesa med vsako pom pom.

ročno dodajanje dreves za pripenjanje v venec

Obesite na plašč, vrata ali steno!

zelena venec za perilo na beli deski s ponarejenimi jagodami

Več idej za božično dekoracijo

Ker so prazniki tik pred vrati, je čas, da začnete izdelovati vse tiste okraske, ki jih želite na svojem prazničnem drevesu ali po hiši. Spodaj je nekaj čudovitih idej, ki jih lahko dodate na seznam svojih projektov. Dodajte jih med zaznamke, natisnite vadnice ali jih pripnite na svojo božično tablo Pinterest!

Donos: 1

mini božični venec, ki ga polagajo sladkarije na praznični papir

Ustvarite čudovito mini girlando za božično drevesce s preprostimi pripomočki za zabaven praznični venec, ki ga boste letos obesili na svoj plašč!

Aktivni čas
20 minut

Skupni čas
20 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
0 $

Opombe

Uporabite kateri koli gradbeni papir ali obrtni papir namesto penastega papirja, če je to potrebno za to drevo.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

mini drevesni venec na rjavi mizi s čipkami in perlicami

Dodajte ta venec na svoj plašč ali čez vrata!

dama v beli srajci, ki drži mini božično drevesce