Miniaturno božično drevo z zlatim okrasnim prstanom

Kako lep je ta miniaturni prstan z zlatim okrasjem? To je neverjetno enostavno narediti in izgleda popolnoma osupljivo. Obstaja toliko načinov, kako narediti to preprosto obrt in jo narediti po svoje. Ustvarite jih nekaj za okrasitev okolice ali ustvarite še več za darila. S preprostimi pripomočki in malo lepila lahko naredite peneče in čudovito drevo, ki ga boste dodali svojemu prazničnemu okrasju!

Miniaturno zlato drevo na rdečem mizi

Okrasni prstan Miniaturno božično drevo

Ta božič naredite svoje miniaturno božično drevo! Z obročki in okraski lahko ustvarite čudovito drevo za praznično sezono. Izdelati ga je enostavno in zabavno, lahko pa ga celo personalizirate z barvo ali bleščicami. Všeč mi je zlati videz, vendar jih lahko naredite v kateri koli barvi za edinstven videz.

To je odlična ideja za darilo za prijatelje in družino, ki imajo radi božič! Ko ga bodo prejeli, tudi ne bodo želeli prenehati izdelovati svojih dreves. Če vam je všeč ideja o mini drevescih, si oglejte ta seznam naših najljubših mini božičnih dreves. Obstaja veliko idej, od preprostih otroških projektov do zapletenih zgrajenih predmetov, za katere boste morda potrebovali električno orodje!

zlato drevo na lažnem snegu z rdečim ozadjem

Kaj lahko uporabim za prstane?

Ko izdelujete to drevo, je glavni del drevesa narejen iz obročev. Uporabite lahko katero koli vrsto prstana, ki jo imate pri roki ali pa jo najdete. To je nekaj zabavnega za izdelavo s poceni ali predelanimi predmeti, zato bodite ustvarjalni. Spodaj je nekaj idej, ki delujejo odlično.

  • Obroči za tuš zavese
  • Leseni obroči
  • Plastični vezivni obroči
  • Obroči iz stiropora

Najlažje je najti ali uporabiti lesene obroče ali obroče za zavese za prho. Najlažje jih je zlepiti in najbolje držijo barvo.

Če nimate nobenega od teh majhnih obročkov, lahko uporabite tudi kartonske obročke. S skodelico lahko začrtate krog obročev in nato z drugo manjšo skodelico naredite sredino. Najlažje je obročke izrezati z nožem Exacto in ne s škarjami. Vendar vedite, da boste pri uporabi kartona želeli izbrati veliko debelejši tip in bodite previdni glede teže vaših okraskov, saj so prstani glavna podpora za ta projekt.

modra miza z zlatim božičnim drevescem pred sivo opeko

Katero barvo naj uporabim?

Obstaja veliko vrst barv, ki jih lahko uporabite, vendar se mi zdi, da je barva v razpršilu najlažja. Uporaba barve v razpršilu omogoča lažjo pokritost in olajša doseganje. Za prekrivanje prstanov lahko uporabite tudi akrilno barvo. Če uporabljate tekočo barvo, lahko obročke potopite v barvo in jih obesite, da se posušijo, če želite, da se enakomerno prevleče, vendar vedite, da lahko ta metoda porabi več barve in je nekoliko dražja.

črna miza z belim ozadjem, ki drži zlato drevo in črno luč

Ali moram barvati prstane?

Ne! Če uporabljate obroče za zavese za tuš, jih boste morda našli v različnih barvah. za lesene prstane lahko izgledajo odlično samo z naravnim videzom ali celo z malo madeža. Všeč mi je tudi ideja, da uporabite nekaj, kot je barvit washi trak, da zavijete prstane, namesto da jih pobarvate.

Ali lahko temu prazničnemu drevescu dodam luči?

Obstaja veliko majhnih nizov lučk, ki jih lahko preprosto dodate temu prazničnemu drevesu. Ti svetlobni nizi so lahko v sklopih, ki delujejo na baterije, ali v sklopih, ki se vklopijo. Katera koli od teh bo delovala s to božično dekoracijo. Lučke lahko ovijete okoli obročev ali jih spletete skozi drevo kot celoto. Uporabite lahko bele luči, barvne luči ali niz enobarvnih luči.

miniaturno drevo zlatega prstana na beli mizi

Kako lahko prilagodim svoje miniaturno božično drevo?

Kadar koli izdelujem obrt, se rad prepričam, da obstajajo preprosti načini za prilagajanje. To še posebej velja, če ga bom tukaj delil z vami. Vem, da ker nimajo vsi enakih zalog na voljo ali pri roki, so možnosti nujne. Spodaj je nekaj idej, za katere menim, da bi bile super pri tem projektu.

  • Eden najpreprostejših načinov, kako narediti to miniaturno božično drevo po svoje, je sprememba barve. Možnosti za to vključujejo barvanje vsakega prstana v drugačno barvo, da ustvarite mavrično drevo, ali jih pobarvate v enobarvno barvo ali celo dodate le bleščice. Uporabite lahko tudi različne barve okraskov znotraj enobarvnih prstanov.
  • Na drevo dodajte niz božičnih lučk.
  • Nalepite več miniaturnih okraskov ali majhnih okraskov, kot so majhne snežinke, ki smo jih dodali.
  • Drevo poškropite z lažnim snegom za zimski videz.
  • Lepite ali razpršite bleščice na naključnih mestih za dodatno iskrico.

Najboljši del te obrti je, da jo je tako enostavno narediti! Vse, kar potrebujete, je nekaj zalog iz trgovine z dolarji (ali celo samo okoli vaše hiše) in uro časa. Sledite našim preprostim navodilom po korakih spodaj, da ga naredite sami!

zlato božično drevo, ki poteka pred pravim božičnim drevesom

Potrebne zaloge

leseni prstani z zlatimi okraski in barvo v spreju

Kako narediti zlato miniaturno božično drevo

Če želite ustvariti osnovo vašega drevesa, zlepite 6 do 7 obročev skupaj na njihovih straneh.

To ponavljajte, tako da zmanjšate število obročev za 1, dokler ne dobite vsaj 4 do 5 “krogov” obročev.

Zdaj jih zložite od največjega do najmanjšega in jih pritrdite z lepilom.

Celotno drevo pobarvajte z zlato barvo in ga postavite na stran, da se posuši.

Odstranite obešalnik z okrasnih kroglic in jih prilepite med vsak obroč. Uporabil sem različno zlato v različnih stilih.

Na vrh drevesa pritrdite snežinko, zvezdo ali angela.

Na koncu na naključne točke med zlatimi kroglicami prilepite nekaj miniaturnih snežink ali okraskov.

zlati prstan mini drevo na mizi z

Več mini božičnih dreves

Če želite več navdiha za vašo praznično dekoracijo, si oglejte še nekaj naših najljubših projektov miniaturnih dreves. Spodaj je nekaj odličnih idej za dodajanje edinstvenega DIY dekorja vašemu domu v tem prazničnem času. Poskrbite, da boste te objave dodali med zaznamke, natisnite vadnice ali jih pripnite na svoje plošče Pinterest, da jih boste zlahka našli, ko ste pripravljeni za izdelavo!

Donos: 1

Miniaturno zlato drevo na rdečem mizi

Zberite zaloge in naredite ta edinstven in čudovit prstan z zlatim okrasjem, miniaturno božično drevo! Popolna obrt za dolar v trgovini z obročki za zavese za prho, poceni okraski, barvo v razpršilu in lepilom!

Aktivni čas
30 minut

Dodatni čas
30 minut

Skupni čas
1 uro

Težavnost
enostavno

Opombe

Zmešajte in uskladite barve barv in okraskov za drugačen videz.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

komoda, prekrita s borovci in mini zlatim drevescem

Dodajte bleščice, da bo vaš na svetlobi drugače zaiskal!

ženska v sivem puloverju drži zlato mini božično drevesce

Lahko jih celo naredite v različnih velikostih, da bi polici ali mizi dali videz kmetije božičnega drevesa!

zlato božično drevo na rdečem namiznem tekaču ob rjavih krožnikih