Mladički Aussiedoodle naprodaj v Arkansasu – 4 najboljši rejci! (2022)

Aussiedoodle-Puppies-for-Sale-in-Arkansas—Top-Breeders-template

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete mladičke Aussiedoodle za prodajo v Arkansasu. Vas zanima posvojitev novega mladička Aussiedoodle v svojo družino?

Razumemo – ti psi so eni najbolj srčkanih in najbolj inteligentnih psov naokoli. Aussiedoodles so dobro znani po tem, da so odlični družinski psi, in posledično so neverjetno priljubljeni.

Dobra novica je, da je pogosto na izbiro veliko odličnih rejcev, ne glede na to, kje živite. Vemo, da je pri iskanju pravega vzreditelja Aussiedoodle za vašo družino lahko nekoliko zmedeno, zato smo samo za vas sestavili seznam naših najljubših rejcev iz Arkansasa.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Aussiedoodle v Arkansasu, si lahko ogledate ta druga priporočila rejcev: Najboljši rejci Cavapoo v Arkansasu in Najboljši rejci Labradoodle v Arkansasu.

Rejci aussiedoodle v Arkansasu

Rejci aussiedoodle v Arkansasu

Kot oblikovalska pasma, ki meša avstralske ovčarje in standardne pudlje, je aussiedoodle znan po najboljših lastnostih obeh matičnih pasem.

Dobiš neverjetno inteligenco, igrivost, zvestobo in prijaznost, od standardnega pudlja pa poslušnost, nizko odpadanje in navdušenje.

Glede na to, da so tako avstralski ovčarji kot standardni pudlji ponavadi energični psi, je aussiedoodle znan tudi po tem, da je zelo energičen.

Zato morate biti pripravljeni preživeti ure igranja s svojim psom ali ga vzeti na sprehode ali tek. Ti psi uspevajo v domovih, ki imajo veliko prostora za igranje in igranje, v manjših prostorih, kot so stanovanja, pa se počutijo nekoliko zaprte.

Aussiedoodles so odlični z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki in jih je enostavno trenirati. Aussiedoodles v povprečju tehtajo med 25 in 70 funtov in imajo življenjsko dobo 10-13 let.

Če nameravate kupiti Aussiedoodle pri vzreditelju, bi morali biti pripravljeni porabiti med 500 in 5000 $, čeprav vam seveda predlagamo, da svojega novega Aussiedoodla posvojite iz zavetišča ali reševalne skupine, namesto da ga kupite.

Povezano: Aussiepoo vs. Aussiedoodle – v čem je razlika?

1. Aussiedoodles podjetja PuppySpot za Arkansas

PuppySpot's Aussiedoodles za Arkansas

Ker iščete mladičke Aussiedoodle za prodajo v Arkansasu, toplo priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Aussiedoodle iz udobja svojega doma v Arkansasu. vse

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Avstralski labradoodles Fairytale Lane

Avstralski labradoodles Fairytale Lane

Ta vzreditelj iz Arkansasa je skrben in strasten vzreditelj Aussiedoodle, ki se ponaša z vzrejo psov najboljšega zdravja in temperamenta. Izvajajo obsežno genetsko testiranje s pomočjo Paw Print Genetics in se držijo vseh kodeksov ravnanja, ki jih je določila WALA.

Njihovi mladički so lepi in so od rojstva socializirani z ljudmi, otroki in drugimi živalmi, kar jim pomaga zagotoviti, da lahko sobivajo v vsakem okolju.

Podrobnosti o avstralskih labradoodlih Fairytale Lane

3. Super Doodle

Čudovit doodle

Ta specializirani rejec je mreža družin, ki vzrejajo avstralce, bernedoodle in ovčarje po vseh strogih standardih, ki jih pričakujete od najboljših rejcev.

Trdno verjamejo, da lahko vsakdo »pasma” dva psa, je za pravilno vzgojo psov potrebna posebna skrb in pozornost. Poleg tega ta vzreditelj verjame, da zgodnja socializacija, izpostavljenost dražljajem in usposabljanje prispevajo k uspehu, zdravju in dolgoživosti njihovih mladičkov skozi vse življenje.

Vsak mladiček v vsakem leglu je ročno vzgojen s strani tega vzreditelja in vsak je deležen skrbne nege in pozornosti, kot bi jo imel vsak član njihove družine.

Njihovo spletno mesto zelo jasno pove, da niso posrednik za mladiče, temveč kolektiv vdanih in strastnih družin, ki imajo radi črkale in so odločene vzgajati najboljše mladičke.

Čudovito, Doodle vse svoje vzrejne pse obravnava tudi kot družino, in poudarjajo, da so ti psi tako ljubljeni in tako veseli, da prispevajo k njihovim fenomenalnim leglom.

Zagotavljajo tudi, da vam bodo med postopkom izbire kužka komunikativni in v pomoč ter vas spodbujajo, da ste med odločanjem premišljeni in potrpežljivi.

Čudovite podrobnosti o logotipu

4. Doodles Amos in hrast

Doodles Amos in hrast

Zadnji na seznamu rejcev z mladički Aussiedoodle, ki so naprodaj v Arkansasu, je “Doodles Amos in hrast.” Amos and Oak Doodles je sladki družinski vzreditelj, ki se nahaja v severnem osrednjem Arkansasu.

Nahajajo se na pet hektarjev čudovite zemlje in preživijo ure v igri in pohajkovanju s svojimi ljubljenimi psi in kužki. Ta vzreditelj je posvečen vzreji najboljših psov in zagotavljanju, da ima vsak mladiček enakomeren temperament in čisto zdravje.

Da bi to dosegli, svoje pse in mladiče temeljito pregledajo glede zdravstvenih težav in ocene temperamenta, kar jim omogoča nadzor, katere lastnosti se prenašajo in katere ne.

Vsi njihovi mladički so že od rojstva vzgojeni s skrbnostjo in ljubeznijo, od rojstva pa so izpostavljeni družbenim in okoljskim dražljajem, s katerimi bi se lahko srečali v svojih prihodnjih domovih.

Ta vzreditelj je odločen pomagati uskladiti primerne mladičke s pravimi domovi in ​​izvaja podrobna preverjanja preteklosti, da zagotovi, da bodo njihovi mladički končali v ustreznih družinah.

Podrobnosti o logotipih Amosa in hrasta

Dobri proti slabi vzreditelji Aussiedoodle

Dobri proti slabi vzreditelji Aussiedoodle

Kako prepoznati dobrega ali slabega vzreditelja? Kako ugotoviti, kateri so vredni zaupanja in katerim se je treba izogibati? Vemo, da je postopek izbire pravega vzreditelja za vašo družino zmeden, zato smo se odločili, da vam damo nekaj nasvetov, ki jih lahko upoštevate med postopkom iskanja.

Običajno obstaja nekaj preprostih načinov, kako ugotoviti, ali je vzreditelj dober žlahtnitelj, začenši z dobrimi rejci. Za začetek dobri rejci skrbijo predvsem za zdravje in dobro počutje svojih psov in mladičkov.

Vsakemu kužku bodo dali prednost skrb in pozornost, ki si jo zaslužijo, in posledično ne bodo imeli na voljo tone legla ali mladičkov naenkrat. Dobri vzreditelji bodo tudi zelo zaskrbljeni, kje končajo njihovi mladički, in bodo vse svoje potencialne kupce zastavili podrobna vprašanja, da bodo izvedeli več o njih.

Ne glede na to, ali so ta vprašanja zastavljena osebno ali na obrazcu ali vlogi, bodo vprašanja osredotočena na vaš življenjski slog, zaposlitev, dohodek, prosti čas, navade, zgodovino lastništva hišnih ljubljenčkov in druge podobne stvari.

Prav tako bi morali pričakovati, da bo dober vzreditelj imel za vas dolg seznam priporočil glede vzgoje vašega novega mladička. Ti se lahko gibljejo od hrane za njihovo hranjenje do blagovne znamke zdravil za klope, ki jim jih dajete, vendar bi morali na splošno dobiti vtis, da je vaš vzreditelj dobro obveščen in skrbi za dolgoročno zdravje svojih mladičkov.

Na drugi strani spektra se bodo slabi rejci veliko manj ukvarjali s tem, kdo ste, in veliko bolj s tem, koliko lahko plačate. Posledično bodo pogovori z njimi manj osredotočeni na mladiče in njihovo zdravje ter bolj na ceno mladičkov.

Lahko rečejo stvari v skladu z »naši kužki so najboljši naokoli in so običajno x denar, vendar si mi všeč, zato ti dam popust.” Skratka, slabi rejci so zelo osredotočeni na denar in bodo uporabili prodajne taktike in laskanje, da bi vas pritegnili.

Posvojite, ne kupujte svojega psička Aussiedoodle

Sprejmi, ne nakupuj

Morda ste to besedno zvezo že slišali in z dobrim razlogom. Toliko psov v sistemu zavetišča ne bo nikoli našlo ljubečih domov, ki si jih zaslužijo. Razumemo privlačnost nakupa mladička pri vzreditelju (res, imamo), vendar vas pozivamo, da vsaj obiščete svoje lokalno zavetišče, preden se obrnete na vzreditelja.

Morda vas čaka sanjski pes. Mnogi ljudje so tudi presenečeni, ko izvejo, da je v zavetiščih mogoče najti veliko psov čistokrvnih in dizajnerskih pasem in jih ni težko najti.

Pogosta zmota je, da so vsi psi iz zavetišča mutavci ali divje/agresivne pasme. Če vas posebej zanima posvojitev Aussiedoodle, lahko uporabite iskalne funkcije, ki jih ponujajo številna zavetišča na svojih spletnih mestih.

Ti vam omogočajo, da filtrirate njihove razpoložljive živali na podlagi pasme, značilnosti, razpoloženja ali drugih meril, ki jih ima zavetišče na svojem mestu.

Poleg tega se lahko pridružite številnim skupinam Aussiedodle Rescue na družbenih medijih. Te skupine so namenjene preprečevanju Aussiedoodles iz sistema zavetišč tako, da jim poiščejo domove in rejnike znotraj skupine.

Prepričajte se, da ste pripravljeni na psička Aussiedoodle

Prepričajte se, da ste pripravljeni na psička Aussiedoodle

Številne optimistične nove lastnike hišnih ljubljenčkov preseneča, koliko dela je potrebno za vzgojo psa ali mladička. Ne samo, da potrebujete veliko časa, pozornosti in energije, da se posvetite svojemu novemu kosmatemu prijatelju, ampak morate imeti tudi finančna sredstva, da pokrijete vse njegove stroške in jih ohranite srečne in zdrave.

Psi so živa bitja, ki so popolnoma odvisna od ljubezni in skrbi svojih lastnikov. Podobno kot pri človeškem otroku si ne morete vzeti dneva prostega od obveznosti lastnika hišnega ljubljenčka, če ste utrujeni ali bolni. Zato se prepričajte, da ste pripravljeni na tovrstno obvezo.

Zaključek za “Aussiedoodle mladičke za prodajo v Arkansasu”

Aussiedoodle mladički za prodajo v Arkansasu

Aussiedoodles so čudoviti. So igrivi, zvesti, inteligentni in se odlično razumejo z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki. V mnogih pogledih so popoln družinski pes.

Upamo, da vam je ta članek pomagal pri iskanju popolnega rejca Aussiedoodle na območju Arkansasa. In vedno ne pozabite, da je bolje posvojiti kot nakupovati za svojega kužka.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu mladičev Aussiedoodle za prodajo v Arkansasu, si oglejte spodnje povezave:

Preden kupite Aussiedoodle pri vzreditelju v Arkansasu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Aussiedoodle Dogs 101 – vse, kar morate vedeti” spodaj: