Mladički Basset Hounda v Massachusettsu (MA) – 4 najboljši rejci! (2022)

Basset-Hound-Puppies-in-Massachusetts-Top-Breeders

A Basset Hound je znan po svojem ikoničnem lubju, odličnem sluhu in sledenju vonja. Prvotno vzrejen kot lovski spremljevalec, ki je bil priljubljen zaradi svoje sposobnosti sledenja divjadi in počasnega tempa, je ta pes od takrat prešel v status družinskega hišnega ljubljenčka za večino lastnikov Basset Houndov. V zadnjih letih so mladički Basset Hounda v Massachusettsu postali zelo priljubljeni s svojo ikono.

Eden od glavnih dejavnikov, ki je prispeval k njegovemu imenovanju za družinskega psa, je, da imajo ti mladički radi hrano in zaradi tega verjetno razvijejo debelost. Ko se teža psa poveča, se relativna aktivnost Basset Hounda začne zniževati in postanejo “leni”. Preprosto povedano, obstajale so boljše pasme za to delo, vendar to ni preprečilo, da bi Basset Hounda našel mesto ob strani mehkega lastnika.

Pravzaprav je zaradi tega mehkega in nizkoenergijskega vedenja Basset ena najboljših pasem za starejše ljudi, ki nimajo energije, da bi lovili hiperaktivnega psa. Ker tehnično spadajo v kategorijo malih psov, so odlični hišni ljubljenčki za stanovanja, ki hišne ljubljenčke omejujejo na majhne pasme.

Mladički Basset Hounda naprodaj v Massachusettsu

Če iščete svojega psa z diskouhimi ušesi, potem ne iščite dlje od našega seznama 4 najboljših rejcev za mladičke Basset Hounda v Massachusettsu! Naše raziskave temeljijo na pregledih, zdravstvenih testiranjih in informacijah s spletne strani. Po svojih najboljših močeh se trudimo izključiti vse mlinčke za mladiče, vendar vedno spodbujamo ljudi, da opravijo lastno skrbnost.

1. Spectrum Basset Hounds – Bolton, Massachusetts

Spectrum Basset Hounds - Bolton, Massachusetts

Prvi na našem seznamu najboljših rejcev Bassett v Massachusettsu so Spectrum Basset Hounds. Spectrum Basset Hounds vodita Anne Testoni in Bjorn Zetterlund. Ta rejec se nahaja v Boltonu v Massachusettsu in je dokaj dobro znan, ker tekmujejo v številnih pasjih športih. Na primer:

 • Razstave psov Conformation
 • Poslušnost in reli preizkušnje
 • Agility preizkušnje
 • Delo z dišavami
 • In terapija za hišne ljubljenčke

Vsi mladički Basset Hounda v Massachusettsu iz Spectruma morajo opraviti strog zdravstveni pregled, ki ga določita Ameriški klub Basset Hound in American Kennel Club. Mladički so vzgojeni kot hišni ljubljenčki, ne kot lovski psi v domu Anne Testoni.

Informacije o vzreditelju basetov:

2. Elen L Bach – Harwich, Massachusetts

Elen L Bach - Harwich, Massachusetts

Nato imamo Elen L Bach, upokojeno žensko, ki v Harwichu v Massachusettsu vzreja mladičke Basset Hounda za prodajo kot hobi. Elen se ukvarja z vzrejo že več kot 20 let in je eden od direktorjev Pilgrim Basset Hound Cluba, skupine 11 posameznikov, ki imajo radi to pasmo. Pravzaprav je ena od članic tega kluba Anne Testoni, ki je lastnica Spectrum Basset Hounds, naše prve vzrediteljice na seznamu.

Nima poslovnega vidika – razmnožuje se iz svojega doma na Round Cove Road. Vse posle v zvezi s pridobitvijo lastnega mladiča Basset Hounda je najbolje opraviti po telefonu.

Informacije o vzreditelju basetov:

Preverite za več: Najboljši rejci Basset Houndov v Ohiu! in mladički Basset Hounda v Pensilvaniji!

3. Stowe Farm Orchard – Millbury, Massachusetts

Stowe Farm Orchard - Millbury, Massachusetts

Tretji na seznamu je Stowe Farm Orchard, ki se nahaja v Millburyju v Massachusettsu. Ta kmetija, ki je v lasti Amy Stowe, se ukvarja z vsemi vrstami pridelkov, živali in, da, celo vzrejo psov. Pravzaprav imajo celo igrišče za šolanje psov za vaše hišne ljubljenčke – čeprav ta trenutno ne deluje zaradi pomanjkanja osebja in omejitev Covida.

Kmetija tudi ima več storitev lastnikom psov ponuja za skromne stroške:

 • Sprehodi v naravi
 • Gozdna tla
 • Agility Field
 • Podeželski sprehod
 • Pasja masaža
 • Skodelice za zamrznjene priboljške

Stowe Farm Orchard ima več različnih pasem psov, s katerimi se ukvarjajo, vključno z:

 • Nemški ovčarji
 • Mini pudlji
 • Sveti Bernardi
 • Pudlji
 • Basset Hounds
 • Veliki švicarski planšarski psi
 • Nova Fundlandija
 • Koker španjeli

Morda je trenutno težko dobiti mladička Basset Hounda iz Stowe Farm Orcharda, saj imajo trenutno samo dve samici. Zaradi tega je vzreja nekoliko počasen proces, saj morajo poiskati samca, da dobijo leglo.

Kljub temu, če ste potrpežljivi, je to eno najboljših krajev, kjer lahko dobite mladička Basset Hounda v Massachusettsu ali kateri koli od drugih pasem na zgornjem seznamu.

Informacije o vzreditelju basetov:

4. Ranč Basset Hound – Middleport, New York

Ranč Basset Hound - Middleport, New York

Zadnji dodatek na našem seznamu za mladičke Basset Hounda v Massachusettsu je ranč Basset Hound, ki je v lasti Janice Weaver. Ta vzreditelj se nahaja v Middleportu v New Yorku, tako da je malo za pohod, vendar je to najbližji vzreditelj Massachusettsu, ki izpolnjuje naša stroga merila za uvrstitev na seznam najboljših rejcev.

Če ste pripravljeni na pot v New York, če drugi rejci na seznamu nimajo na voljo mladičkov, potem priporočamo, da začnete tukaj.

Mladički so vzgojeni na desetih hektarjih zemlje, kar jim daje veliko prostora za tek in igro. Hranijo jih v klimatsko nadzorovanih pesjakih in jih redno spremljajo s pomočjo tehnologije, medtem ko družina dela na kmetiji. Kot prehransko izbiro imajo hrano za hišne ljubljenčke TLC.

Ranč Basset Hound je dom sedmim Basset Hounds, ki jih uporabljajo za vzrejo legla. Imajo različne barve, tako da lahko izbirate med različnimi oznakami, kar je prednost, ki je nekateri rejci manjših hobijev ne morejo ponuditi.

Če ste zainteresirani za pridobitev mladička Basset Hounda od tega vzreditelja, boste morali vložiti 100 $ depozita za rezervacijo mladička. Družine in obiskovalci ne smejo imeti mladičkov, dokler ne prejmejo 6-tedenskega cepiva in jih pred odhodom razglistijo.

Informacije o vzreditelju basetov:

Skrb za vašega kužka Basset Hounda

Basset je odličen hišni ljubljenček za prvega lastnika psa, saj se odlično razume z drugimi psi in majhnimi otroki. Prav tako niso tako slabi na oddelku za izpadanje, zaradi česar so zaželeni za tiste, ki trpite za alergijami na pasjo dlako.

Glede na navedeno potrebujejo dokaj redno nego las, da ostanejo v skladu in zdravi. Poleg tega je ta pasma znana po tem, da se sline, zato se boste morali pogosteje ukvarjati s čiščenjem tal, kjer koli se bo vaš prijatelj Basset odločil, da se bo nekaj časa družil.

Prav tako so precej glasni in vas bodo opozorili na zvoke tudi najtišjih motenj, zahvaljujoč njihovemu odličnemu sluhu in vonju.

Kot je navedeno zgoraj, so znani tudi po prenajedanju. Svojega mladiča boste morali razporediti, da se prepričate, da ohranja zdravo težo, ker navadno preprosto požre hrano, če je pred njimi.

Koliko lahko pričakujete, da boste porabili za kužka Basset Hounda

Povprečna cena za mladička Basset Hounda v Massachusettsu pri vzreditelju je približno 800-1500 $+. Vendar pa lahko cena doseže tudi 3500 $, če se šteje, da sta rod in zdravje mladička Basset Hounda zelo zaželena. Običajno te lastnosti vključujejo pretekle prvenstvene krvne linije, ki se držijo standardov American Kennel Club. To bi bili običajno razstavni psi.

Če se namesto tega odločite za posvojitev, lahko pričakujete, da boste porabili približno 300 $, kar je značilno za večino posvojitev, za pokritje stroškov pred posvojitvijo, ki jih je treba hraniti in obveščati o njegovih posnetkih in podobno.

Zaključek za mladičke baset v Massachusettsu – vrhunski rejci

Mladički Basset Hounda v Massachusettsu - 4 najboljši rejci (2022)

Obstaja veliko pasem psov, a le malo jih ima čudovito sestavo Basset Hounda s svojimi masivnimi ohlapnimi ušesi. Ob dejstvu, da so razmeroma nizki za vzdrževanje, se odlično družijo z otroki in imajo ta smešno srčkan način, na katerega tečejo, vas bodo zadovoljili, če jih imate za hišnega ljubljenčka.

Edina resnična pomanjkljivost kužka Basset Hounda je, da vam lahko spravi živce s tem, kako laja na skoraj vse, kar povzroča hrup. To vedenje lahko sprožijo vsi nenavadni zvoki, zato upoštevajte to, če ne marate hrupnih živali.

Če to za vas ni ovira in se še vedno zanimate, da bi dobili mladička Basset Hounda pri enem od teh uglednih rejcev, nam ne dovolite, da vas ustavimo! Vaš kosmati prijatelj pričakuje njihovo novo družino!

So ti rejci predaleč za vas? Oglejte si nekaj teh drugih rejcev v bližnjih državah:

Še vedno niste prepričani? Spodaj si oglejte ta ljubki video baset: