Mladički Basset Hounda v Washingtonu: 5 najboljših rejcev! (2022)

Mladički Basset Hounda v Washingtonu

Če iščete vzreditelje s mladiči Basset Hounda v Washingtonu za prodajo, potem morate vedeti tole. Basset naj bi izviral iz 6. stoletja v Franciji in je znan po psih. Predvidljivo je ime Basset Hound po francoski besedi Bass, kar pomeni nizek. Menijo, da je bil baset genetska mutacija psa svetega Huberta ali krvnega psa.

Ti psi se uporabljajo za sledenje plena na tleh, ker imajo nizko težišče in odličen vonj. Te lastnosti uporabljajo za izgon plena iz gostega listja in se uporabljajo pri lovskih odpravah v Veliki Britaniji in Franciji. Basset Hounds niso dobri psi čuvaji, so pa odlični lovci.

Zato je pomembno, da jih hranimo v ograjenem prostoru, da ne odidejo po vsakem vonju, na katerega naletijo. Basset Hound lahko tehta do 70 funtov. Vendar pa imajo zdravstvene težave kot druge pasme psov, kot so glavkom, napihnjenost in trombopenija, zato morate psa kupiti pri pristnem in etičnem vzreditelju.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči Basset Hounda v Washingtonu za prodajo, si lahko ogledate: Najboljši rejci dalmatinskih rejcev v Washingtonu in Najboljši rejci huskyjev v Washingtonu.

Mladički Basset Hounda naprodaj v Washingtonu

Mladički Basset Hounda naprodaj v Washingtonu

Tukaj je seznam zanesljivih rejcev Basset Houndov v Washingtonu.

Priporočila izdelkov za Basset Hound: Najboljša kostna juha za pse in Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse.

1. PuppySpot’s Basset Hounds za Washington

PuppySpot's Basset Hounds za Washington

Ker iščete vzreditelje s mladiči Basset Hounda v Washingtonu za prodajo, toplo priporočamo ogled spletne strani PuppySpot. PuppySpot je namenska tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Basset Hounda iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Vsi rejci Basset Houndov na PuppySpotu morajo izpolnjevati določene smernice, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Washingtonu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Basset Hounda za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Tuckleberry Bassets

Tuckleberry Bassets

Tuckleberry Bassets se nahajajo na čudoviti podeželski razširjeni lokaciji v okrožju Snohomish. Tuckleberry Bassets je v lasti vzrediteljice Carol, ki ima oseben pristop k vzreji mladičkov. Vsi mladički so rojeni na lokaciji in zanje skrbi Carol.

Po skotitvi mladičkov ostanejo v hiši vzreditelja deset tednov. Vzreditelji skrbijo za vse mladičke osebno, prve tri tedne pa jih vzreditelj spremlja vsako uro.

Vadba za kahlico se začne pri treh tednih, po enem mesecu pa se začne proces socializacije. Če ste zainteresirani za nakup mladiča Tuckleberry pri rejcu Basset Hounda v Washingtonu, potem morate vedeti naslednje:

 • Izpolnite njihov kontaktni obrazec in izrazite zanimanje za enega od njihovih mladičkov.
 • Nekaj ​​slik si lahko ogledate na njihovi spletni strani, da dobite dobro predstavo o videzu mladičkov.
 • Po izpolnitvi obrazca vas bodo poklicali na razgovor.
 • Če opravite razgovor, bodo opravili preverjanje referenc.
 • Pri šestih tednih so vsi mladički izšolani za povodec.
 • Pri sedmih tednih so vsi mladički izšolani v zaboj.
 • Vsi mladički so razglisteni in oskrbljeni s potrebnimi cepljenja, preden jih pošljejo v svoje domove za vedno.

Tuckleberry Bassets Podrobnosti

3. Houndful Hearts

Houndful Hearts

Houndful Hearts se nahaja v Florence, Oregon, 8 ur vožnje od Washingtona. So odlična možnost, če ne najdete nobenih mladičkov Basset Hounda za prodajo v Washingtonu. Houndful Hearts se nahaja na prelepi obali Oregona in ima za prodajo mladiče evropske pasme Basset Hound. Verjamejo, da morajo svoje mladiče hraniti v domu in se ne imenujejo vzrejni objekti ali psarna.

Ta vzreditelj Basset Hounda verjame v to, da svojim mladičkom Basset Hounda omogoči vadbo in veščine preživetja. Vsak dan vse mladičke odpeljejo na plažo na sprehod, in čeprav Basset Hounds niso naravni plavalci, vsi Houndful Hearts Bassets znajo plavati. Evropski basset ima kljub svoji zgodovini zelo lahkoten, umirjen temperament.

Zanimivo je, da je družabna zver. Rad ima družbo in uživa s svojimi lastniki. Ti Basset Houndi imajo radi otroke in so odlični za družine z otroki. Vendar pa priporočajo, da se Basset Hounda ne pušča samega in da ima približno 90 % časa drugega psa, žival ali človeka.

Če želite kupiti pri Houndful Hearts, potem morate vedeti naslednje:

 • Za letos imajo načrtovanih sedem legl. Če letos iščete mladička Basset Hounda, je to morda vaš vzreditelj.
 • Na svoji spletni strani imajo slike svojih mater, ki vam dajejo predstavo o tem, kako izgleda odrasel baset.
 • Ob nakupu kupec prejme vse zdravstvene kartone.
 • Ponujajo dveletno garancijo in naslednja štiri jamstva za genetske okvare: glavkom, Von Willebrandova bolezen, trombopatija in bolezni srca.
 • Vsi mladički dobivajo Nuvet vitamine vsak dan prvih osem do deset tednov.
 • To jamstvo velja samo, če je vaš kuža dve leti na vitaminskem režimu Nuvet.
 • Ko psička odpeljete domov, boste imeli 96 ur časa, da ga veterinar pregleda in ugotovi, ali ima kakšne zdravstvene težave.
 • Če ima vaš kuža zdravstvene težave, ne boste prejeli povračila. Houndful Hearts bo vašega kužka zamenjal samo za novega, vendar vam ne bo vrnil kupnine.

Podrobnosti Houndful Hearts

4. Bassets za dvorišče

Bassets za dvorišče

Backyard Bassets se nahaja na hektarju čudovitih kmetijskih zemljišč v Gig Harbourju v Washingtonu in trdijo, da imajo najboljše mladičke Basset Hounda v državi. Alyssa je ime vzrediteljice in ima na svoji spletni strani odličen videoposnetek, ki predstavlja, kdo je in kaj je kot vzrediteljica Basset Houndov v Washingtonu. To je odličen način, da jo spoznate in bolje spoznate.

Ona je iz Kalifornije, ima dva Basset Hounda, in ima enega rešenega Bloodhounda in mini prašiča. Odraščala je z Bassetom in njen prvi pes je bil Basset, ki je bil reševalni. Njen prvi pes je bil razlog, zakaj je vzreditelj želel imeti Bassets, ko odraste. Potem ko so imeli enega Basseta, so želeli dobiti še enega, saj Bassetom gre bolje, ko niso sami.

Na koncu so dobili moškega Basseta in voila. Proces vzreje se je začel. Toda Alyssa se je želela prepričati, da na splošno izboljšuje pasmo. Njeni Basset Houndi prihajajo iz velikih krvnih linij in so napol Evropejci. Oba sta bila gensko testirana in sta izjemno zdrava.

Poleg tega vzreditelj verjame v to, da svojim Basset Houndsom omogoči prostor za igro in vadbo, tako da lahko razvijejo prijazne osebnosti. Backyard Bassets je majhen vzreditelj in ne vzreja za denar, ampak želi v skupnost dati boljše mladičke, in trdo delajo, da bi zagotovili, da rodijo zdrave mladičke.

Če vas zanima nakup mladička pri Backyard Bassets, potem morate vedeti naslednje:

 • Celoten postopek se fotografira in snema po tem, ko pes zanosi, tako da se bodoči kupci počutijo vključeni v proces.
 • Z rejcem se lahko obrnete po e-pošti in nastavite zoom ali telefonski klic.
 • Če vas zanima, se obrnite na vzreditelja in preverite, ali je na poti prihajajoče leglo.

Podrobnosti o igriščih za dvorišče

5. Mladički Hutchinson Basset Hound

Mladički Hutchinson Basset Hound

Zadnji na seznamu rejcev s mladiči Basset Hounda v Washingtonu za prodajo je “Mladički Hutchinson Basset Hound.” Hutchinson Basset Hound Puppies ima Facebook stran, na katero se lahko obrnete za več informacij. Vzrejajo mladiče Basset Hounda in imajo na svoji strani nekaj odličnih slik mladičkov, ki jih trenutno prodajajo.

Pogosto lahko naletite na rejce, ki nimajo spletnih mest, ampak samo strani družbenih medijev. Hutchinson je eden od teh rejcev. Trenutno imajo nekaj čudovitih, čudovitih mladičev, ki so energični in polni življenja. Vsi so veterinarsko pregledani in zdravstveno pregledani. Bili so cepljeni, mikročipirani, razglisteni in pripravljeni najti svoj večni dom.

Ker pa lokacija Hutchinsona na njihovi Facebook strani ni jasna, bi bilo dobro, da jih pokličete, da se pozanimajo, ali lahko prevažajo svoje mladičke. Ker je lokacija tega rejca nejasna, morda nima mladičkov Basset Hounda v Washingtonu; dobro se bo vprašati, ali so odprti za zračni in cestni promet.

Podrobnosti o mladičkih Hutchinson Basset Hound

Kako izbrati mladičke Basset Hounda v Washingtonu

Kako izbrati mladičke Basset Hounda v Washingtonu

Basset Hound je čudovita pasma psov, ki zahteva veliko pozornosti in ljubezni. Če vas zanima nakup Basset Hounda, se morate zavedati odgovornosti za to. Je odličen lovski pes, saj ima močan voh. Poleg tega morate imeti ograjeno dvorišče, da vaš Basset Hound ne odide. Basset Hounds odvaja veliko plinov in se pogosto sline.

Če vas to moti, potem morda ta pasma psov ni za vas. Basset hrti potrebujejo zgodnje usposabljanje za poslušnost, saj so trmasta pasma in pogosto lajajo, zato jih je treba že zgodaj usposobiti. So ljubeči in odlični za velike družine, saj se bolje razumejo z drugimi živalmi ali ljudmi v bližini. So družabna pasma, zato če iščete skrbnega, sproščenega psa, je Basset pravi za vas.

Zaključek za “Pužke Basset Hounda v Washingtonu”

Zaključek Za

Tukaj imate – nekaj odličnih rejcev na območju Washingtona. Če iščete a Basset Hound mladička, se obrnite na te vzreditelje, saj imajo nekateri prihajajoča legla. Kot vedno, se prepričajte, da preverite vzrejno ustanovo in od starševskih psov pridobite vse ustrezne zdravstvene dokumente, preden kupite svojega mladiča. Postavite vprašanja rejcu in osebno obiščite objekt, da se razgledate. Upam, da boste našli svoje Basset Hound kmalu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Basset Hounda v Washingtonu za prodajo, si lahko ogledate:

Preden svojega Basset Hounda uvedete v svoj dom v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vse, kar morate vedeti o lastništvu Basset Hounda” spodaj: