Mladički Bernedoodle v Mississippiju: 6 najboljših rejcev! (2022)

Mladički Bernedoodle v Mississippiju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše vzreditelje z mladički Bernedoodle v Mississippiju za prodajo. Bernedoodle je prvotno hibrid bernskega planšarja in pudla, vendar se odstotek obeh pasem psov lahko razlikuje med generacijami.

Večgeneracijski Bernedoodli so mešanica med Bernedoodle in bernskim planšarjem ali dvema staršema Bernedoodle, ki se naravno razmnožujeta. Velikost Bernedoodla se bo razlikovala glede na velikost starša pudla. Ker so pudlji različnih velikosti, tudi Bernedoodle. Bernedoodle lahko tehta od 10 funtov do 90 funtov.

Bernedoodle združuje najboljše lastnosti pudljev in bernskih planšarskih psov; ima nizko odpadajočo dlako pudlja in prizemljen temperament bernskega planšarja. Hipoalergeno in prijazno? Ni čudno, da so mladički Bernedoodle dandanes v modi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči Bernedoodle v Mississippiju za prodajo, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Cavapoo v Mississippiju in Rejci Goldendoodle v Mississippiju.

Rejci Bernedoodle v Mississippiju

Rejci Bernedoodle v Mississippiju

Poglejmo si nekaj rejcev Bernedoodle v Mississippiju.

Priporočila izdelkov Bernedoodle: Najboljša pasja hrana za Bernedoodle in Najboljša krema za tace za pse.

1. Bernedoodles podjetja PuppySpot za Mississippi

PuppySpot's Bernedoodles za Mississippi

Ker iščete vzreditelje z Bernedoodles v Mississippiju za prodajo, vam toplo priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete primernega Bernedoodla iz udobja svojega doma v Mississippiju.

Vsi rejci Bernedoodle, ki imajo mladičke navedene na spletnem mestu, morajo opraviti postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš mladiček varno prispel izven vašega doma v Mississippiju. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Bernedoodle za prodajo v Mississippiju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Oxford Bernedoodles

Oxford Bernedoodles

Oxford Bernedoodles je dobro znan vzreditelj, ki v Mississippiju vzreja mladičke F1 Bernedoodle. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate čudovite slike preteklih in sedanjih mladičkov Bernedoodle, da se odločite. Ali niste v Oxfordu, MS? Ali pa ste daleč od vzreditelja?

Ni problema. Oxford Bernedoodles ponuja dostavo in pošiljanje po vsej državi. Če vas zanima nakup pri Oxford Bernedoodles, jih kontaktirajte prek kontaktnega obrazca na njihovem spletnem mestu ali preko e-pošte in telefonske številke, navedene spodaj.

Podrobnosti Oxford Bernedoodles

3. Psarne za magnolije

Psarne za magnolije

Magnolia Kennels, ki se nahaja v Poplarvilleu v Mississippiju, verjame v vzrejo stare šole, svoje mladičke pa vzrejajo in vzgajajo na kmetiji skupaj z vsemi svojimi domačimi živalmi. Magnolia ima zelo oseben pristop k vzreji Bernedoodles.

Lastnik Houston Hook, njegova žena in trije otroci sodelujejo pri vzgoji mladičkov. Osebna pozornost vsakega družinskega člana vodi do dobro prilagojenih mladičkov in prilagojene izkušnje za stranke.

Če niste na območju Mississippija, lahko mladičke prepeljejo do vašega praga. Imajo nekaj različnih možnosti, kot so zračni prevoz, dostava od vrat do vrat in cestni prevoz.

Če vas zanima nakup pri tem rejcu hišnih ljubljenčkov v Mississippiju, morate upoštevati naslednje:

 • Vsi mladički odidejo s svojimi prvimi cepljenjem, vključno s cepljenjem Neopar, v Parvo.
 • Vsi mladički bodo na tekočem z zdravili za razglistenje.
 • Mladičke bodo z vrečko za hrano in enoletno zdravstveno garancijo poslali v svoje večne domove.
 • Če želite izvedeti več o prihajajočih leglih, bi bilo dobro spremljati njihov blog.
 • Samica je bernski planšarski pes, očetov pes pa rdeči standardni pudlj.

Podrobnosti o pasjah Magnolia Kennels

4. Muscadine Kennels

Muscadine Kennels

Muscadine Kennels se nahaja v Mississippiju in je specializiran za bernske planšarske pse in bernedoodle. Njihov profil je naveden na spletni strani tržnice American Kennel Club, kar vam daje predstavo o njihovi verodostojnosti. Muscadine Kennels ima novo stran z leglom, kjer lahko najdete posodobljene informacije o prihajajočih leglih.

Čeprav trdijo, da sledijo etičnim praksam vzreje, ta vzreditelj ne daje nobenih pretiranih trditev. Odkrito priznavajo, da njihovi starši hišnih ljubljenčkov niso certificirani OFA.

Poleg tega ima Muscadine Kennels izjavo o zavrnitvi odgovornosti, da bi se morali vsi kupci mladičev zavedati zdravstvenih težav, s katerimi bi se lahko soočili mladički Bernedoodle. Za več informacij o postopku nakupa tega rejca mladičev v Mississippiju lahko izpolnite njihovo kontaktno stran.

Podrobnosti o psarni Muscadine

5. Bernedoodle 4 Vi

Bernedoodle 4 Vi

Bernedoodle 4 You se nahaja v Ozarksu v Missouriju, približno šest ur vožnje od Mississippija. Svoje mladičke dostavljajo tudi na izbrana mesta; lahko pokličete rejca, da dobite informacije o pošiljanju in dostavi na vašem območju.

Bernedoodle 4 You vzgaja svoje mladičke od staršev, ki so bili zdravstveno testirani. Vsi mladički imajo enoletno zdravstveno garancijo, ki vključuje genetsko testiranje in doživljenjsko podporo.

Če vas zanima nakup pri Bernedoodle 4 You, potem morate vedeti naslednje:

 • Prihajajo z začetnim paketom za mladiče.
 • So mikročipirane.
 • Vse veterinarske zdravstvene kartoteke so na voljo in jih kupec dobi ob nakupu.
 • Prvo cepljenje se opravi pri sedmih tednih.
 • Razglistijo jih pri dveh, štirih, šestih in osmih tednih.
 • Dobijo odejo z vonjem po materi in bratu.
 • Če se vaš kuža pošilja, bo prišel skupaj z zabojom, v katerem je prišel.
 • Vzreditelj vam nudi doživljenjsko podporo, če potrebujete kakršno koli podporo.
 • Svoje ime lahko uvrstite na seznam rezervacij. Za uvrstitev vašega imena na seznam je potreben nepovratni depozit v višini 310 USD.

Bernedoodle 4 You Podrobnosti

6. Bernedoodles avtorja Charlie

Bernedoodles avtorja Charlie

Zadnji na seznamu rejcev z mladički Bernedoodle v Mississippiju za prodajo je “Bernedoodles avtorja Charlie.” Bernedoodles by Charlie se nahaja v Kentuckyju, približno šest ur vožnje od Mississippija. Ponosni so na vzrejo in prodajo mladičkov Bernedoodle z zajamčenim zdravjem.

Vzreditelj je začel vzrejati hipoalergene pse z nizko linjanjem, ko je ugotovil, da so bernedoodles inteligentni psi, ki jih je mogoče zlahka trenirati. Ugotovili so, da so ti veseli in zdravi hibridi zaradi svojega čudovitega videza, prijaznega temperamenta in minimalnih zdravstvenih težav kot nalašč za vsako družino.

Če vas zanima nakup mladičkov Bernedoodle v Mississippiju ali Kentuckyju, morate upoštevati naslednje:

 • Ne dovoljujejo obiskov psarne, lahko pa se pogovarjate z videoklepetom ali facetime.
 • Mladički imajo šesttedenski obisk pri veterinarju, ko opravijo vsa cepljenja. Pri osmih tednih so pripravljeni na odhod domov.
 • Svojih mladičkov ne pošiljajo ali dostavljajo. Če jih želite srečati na pol poti, lahko to uredijo, vendar boste morali plačati.
 • Vzrejne pravice ne prodajajo, vsi mladički pa bodo morali biti sterilizirani ali kastrirani v enem letu od nakupa mladička. Lahko jih obvestite po elektronski pošti ali po pošti ZDA.
 • Če želite rezervirati svojega mladička Bernedoodle, boste morali izpolniti rezervacijski obrazec.
 • Ne morejo vam zagotoviti barve mladiča.
 • Pri dveh tednih starosti bodo posameznike na čakalni listi začeli obveščati, da so mladički prispeli.
 • Če želite, da vaše ime ostane na čakalnem seznamu, je potreben nepovratni depozit, in imate 48 ur časa, da odgovorite, potem ko vas kontaktirajo o tem, ali želite še naprej biti na seznamu.

Bluegrass Bernedoodles Podrobnosti

Kako izbrati rejca Bernedoodle v Mississippiju

Kako izbrati rejca Bernedoodle v Mississippiju

Ko iščete zanesljivega vzreditelja mladičev Bernedoodle, se prepričajte, da so dobro obveščeni in znajo odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Poleg tega se prepričajte, ali jim je resnično mar za dobro počutje psov; rejci ne bi smeli le iskati prodaje, ampak tudi iskati dober dom za svoje mladičke.

Recimo, da niste prepričani o legitimnosti rejca. V tem primeru jih morate fizično obiskati, da si lahko ogledate prostore in si vzamete čas za ogled vseh pomembnih osnovnih informacij.

Na primer, vprašajte vzreditelja, ali lahko stopite v stik s preteklimi strankami. Dober vzreditelj bo imel dobre odnose z vsemi svojimi preteklimi strankami in bi vas moral napotiti k zadovoljnim prejšnjim strankam.

Nekateri glavni znaki dobrega rejca so:

 • Dobili vas bodo v vzrejnem objektu, kjer koli že to. Običajno bo to njihov dom.
 • Psi so v hiši in so pogosto izpostavljeni ljudem.
 • Lahko se srečate s starši, vzreditelj pa bi moral imeti možnost predložiti dokumente v zvezi s starši.
 • Objekt mora biti čist in higienski.
 • Število leglov mora biti minimalno, število krat, ko ima mati leglo, pa redko.
 • Če ima vzreditelj več vzrejnih parov psov, bi to lahko pomenilo, da gre za mlin za mladiče in ne za zakonito vzrejno ustanovo.
 • Vzreditelj vam bo lahko odgovoril na vsa zdravstvena ali genetska vprašanja v zvezi s pasmo. Če obstajajo zdravstvene težave, mora biti vzreditelj odkrit in pošten.
 • Vzreditelj mora biti pripravljen vzeti žival nazaj, če ne morete skrbeti zanjo.
 • Vzreditelj mora imeti za vas seznam vprašanj, ki lahko vključujejo vprašanja o vaših bivalnih prostorih, koliko časa boste lahko namenili skrbi za psa, kdo še živi v vašem domu in zakaj si v tem trenutku želite psa , itd

Povezano: Koliko stane Bernedoodle?

Zaključek za “Psečke Bernedoodle v Mississippi”

Zaključek Za

Tukaj imaš. Če iščete mladičke Bernedoodle za prodajo v Mississippiju, je to nekaj odličnih izbir. S tem seznamom v roki boste imeli prednost pri iskanju svojega naslednjega hišnega ljubljenčka.

Čeprav smo navzkrižno preverili podatke vsakega rejca, vam priporočamo, da sami stopite v stik s temi rejci. Postavite vprašanja na svojem seznamu in se prepričajte, da vzreditelj preveri vsa vaša polja, preden se odloči.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Bernedoodle v Mississippiju za prodajo, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Bernedoodle od vzreditelja v Mississipiju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Bernedoodle” spodaj: