Mladički Cane Corso naprodaj v Connecticutu: 4 najboljši rejci! (2022)

Mladički Cane Corso za prodajo v Connecticutu, CT

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete vzreditelje s mladiči Cane Corso za prodajo v Connecticutu. Cane Corsos so kljub slabemu ugledu precej priljubljeni v Združenih državah in po vsem svetu.

Ljubitelji hišnih ljubljenčkov v Connecticutu in Združenih državah so zelo povprašeni in imajo radi te pse. Kljub temu se mnogi potencialni lastniki ne zavedajo pomena uglednih rejcev, ko iščejo najboljše mladičke Cane Corso za prodajo v Connecticutu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Cane Corso z mladički za prodajo v Connecticutu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pšeničnih terierjev v Connecticutu in Najboljši rejci pomeranskih psov v Connecticutu.

Mladički Cane Corso za prodajo v Connecticutu

Mladički Cane Corso za prodajo v Connecticutu

Iskanje dobrega vzreditelja je zelo pomembno, če želite tega psa v najboljšem možnem obnašanju. Ti psi potrebujejo kakovosten trening poslušnosti, da se naučijo nekaterih manir, zato jih morate kupiti od nekoga, ki mu zaupate in verjamete, da je psu zagotovil osnovno usposabljanje, ki ga potrebuje. Da se vam pomaga zadovoljiti z najboljšim Cane Corso mogoče, smo pregledali in našteli nekaj najboljših rejcev Cane Corso v Connecticutu.

Priporočila izdelkov Cane Corso: Najboljše udarne ovratnice za zadrževanje psa na dvorišču in Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse.

1. Sleeping Giant Cane Corsos

Spači velikanski Cane Corsos

Sleeping Giant Cane Corsos je najljubši vzreditelj mnogih ljubiteljev hišnih ljubljenčkov, ki iščejo to pasmo psov. Ta vzreditelj ima skoraj tri desetletja izkušenj s proizvodnjo in vzgojo te pasme psov. Corso ni pasma psov za vsakogar, vendar je SGCC svoje mladičke impresivno vzgojil v odlične družinske pse.

Mladički so atletski, pametni in željni ugajanja. Ta vzreditelj trenira pse, da imajo radi otroke, obiskovalce in druge živali. Corsos so prevladujoča pasma psov in zahtevajo veliko usposabljanja in socializacije v fazi dojenčka. Ti psi so lahko ljubeč, zvest dodatek vaši družini z ustreznim treningom.

SGCC je majhen vzreditelj psov, njihovi mladički in psi pa živijo z njimi v njihovem domu. Mladički lahko uživajo v izkušnji, da so del družine, preden se preselijo v svoje večne domove. Prejmejo vso ljubezen, skrb in usposabljanje, ki jih potrebujejo za začetek življenja. Ta vzreditelj ima tudi fantastičen objekt na prostem, kjer se njihovi psi lahko igrajo, ko vreme dopušča.

Sleeping Giant Cane Corsos vzreja samo pse s certifikatom Pennhip, OFA ali FCI HD. Psi nimajo degenerativne bolezni sklepov ali genetsko dednih zdravstvenih stanj. Cilj tega rejca je roditi zdrave, zdrave mladičke Corso z odličnim temperamentom. Za vzdrževanje kakovostnega cikla zdravih mladičkov SGCC vzreja le enkrat letno.

Svojih potomcev ne vzrejajo v zaporednih toplotnih ciklih; pred vzrejo naslednjega legla jim vedno pustijo počivati ​​celo leto. Ta vzreditelj se ne ukvarja z vzrejo, da bi prodajal mladiče. Imajo zaposlitev za polni delovni čas in si ustvarijo nekaj časa za nego psov. SGCC se razmnožuje zaradi ljubezni, ki jo imajo do Corsosa.

Prizadevajo si vzrejati in vzgajati popolnoma zdrave Corso z odličnim temperamentom. Ta rejec vlaga veliko sredstev in denarja v proizvodnjo svojih legl. Vzrejajo se tako, da izpolnjujejo in presegajo standarde FCI in AKC. Poleg tega ta vzreditelj porabi veliko časa za rokovanje, opazovanje in igranje z mladički.

Uporabljajo tudi metodo Super Dog ali Bio Sensor, kar daje mladičem vrhunsko prednost za življenje. Pri dveh tednih vsakega mladička ločijo od sorodnika in mu vsak dan posvetijo najmanj 30 minut pozornosti. Ta strategija pomaga graditi samozavest in socialne veščine psov. Vsi njihovi mladički so tudi cepljeni, veterinarsko pregledani in mikročipirani.

Podrobnosti o spečem velikanskem Cane Corsosu

2. Mystic Valley Cane Corso

Mystic Valley Cane Corso

Mystic Valley Cane Corso je eden redkih zanesljivih rejcev Corso. Ta rejec se nahaja v Freetownu v Massachusettsu. Lahko se odpravite na majhen izlet, da v njihovem obratu kupite svojo najljubšo pasmo psov. Ta vzreditelj je bil sprva v mestu, toda zaradi ljubezni do svojih psov so se preselili na deželo.

Corso potrebujejo ljubezen in skrb in ta vzreditelj pozna najboljše načine za nego. MVCC namenja kakovosten čas tudi poučevanju in usposabljanju teh psov. Zagotavljajo, da so mladički odlični z otroki, odraslimi in drugimi živalmi. Mystic Valley Cane Corso je majhen družinski vzreditelj.

Po obsežnih raziskavah o pasmi je ta družina imela svojega prvega Corso, imenovanega Zeus. Žal je pes zgodaj umrl. Smrt psa je v družini pustila praznino, zato so se odločili za nakup psičke Mile. Zaradi fantastičnih izkušenj s to pasmo sta se odločila razširiti družino. Ta rejec pred vzrejo opravi vrsto zdravstvenih testov na očeh in demih.

Zagotovili so, da so psi popolnoma zdravi in ​​zdravi. Ta rejec ima čist zapis o pridelavi zdravih in lepih Corsos. Ljubitelji psov potujejo v to ustanovo družinskega rejca po svoje ljubke mladičke iz različnih držav. Svoje mladičke vzrejajo tako, da izpolnjujejo in presegajo standarde FCI, ICCF in American Kennel Club.

Corsos so močne, hitre in okretne pasme psov. Najti vzreditelja, ki proizvaja Corso z odličnim temperamentom, je redko. Na srečo se lahko zanesete na tega vzreditelja, ko iščete mladička z dobrim temperamentom. Delajo na socializacijskih veščinah psov, zaradi česar so prijaznejši, preden se preselijo v svoje večne domove.

Podrobnosti Mystic Valley Cane Corso

3. Prvak Cane Corsos

Prvak Cane Corsos

Champion Cane Corsos je tudi v Massachusettsu, nekaj ur vožnje od Connecticuta. Novica o kakovosti Corsosa, ki ga proizvaja ta rejec, se je razširila po vsej državi. Ta rejski posel se je začel kot družinska strast, zdaj pa se je razvil v nekaj velikega in uspešnega. Campion Cane Corsos vzreja pse s prijaznimi lastnostmi in se brezhibno prilega kot odlične družinske hišne ljubljenčke.

Ta rejec se s tem poslom ukvarja že od leta 2000 in imajo odlične izkušnje z vzrejo in vzgojo korzov. V rejski industriji izstopajo, ker vzrejo odgovorno in sledijo najboljšim trgovskim praksam. Cilj CCC je vzgajati odličnost v temperamentu, tipu in zdravju. Vzreja samo iz duševno zdravih in zdravstveno preizkušenih bičev in mater je bistvenega pomena, in to podjetje se tega zaveda.

Skrbno načrtujejo in izberejo svojo vzrejno stalež, da ne rodijo nič drugega kot najboljše mladičke. Champion Cane Corsos je posvetil tudi veliko časa, denarja in truda za spodbujanje splošnega zdravja, strukture in stabilnega temperamenta mladičkov. Zagotavljajo tudi bistvene nasvete za usposabljanje za te pse. Toda vzreditelj priporoča, da porabite kakovosten čas za usposabljanje svojega psa ali najamete profesionalnega trenerja, ki bo to storil namesto vas. Lahko jih pokličete ali pošljete po e-pošti, da rezervirajo mladička za vas v naslednjem leglu.

Podrobnosti o prvaku Cane Corsos

4. Vzreditelj CT

CT vzreditelj Cane Corso

Zadnji na seznamu najboljših rejcev s mladiči Cane Corso za prodajo v Connecticutu je “CT vzreditelj.” CT Breeder je ena največjih trgovin za mladiče v Connecticutu. Če iščete zdrave, dobro socializirane in srečne mladičke Cane Corso za prodajo v Connecticutu (CT), je to eno najboljših krajev za iskanje.

CT Breeder ne vzreja svojih psov; zaloge dobijo od uglednih rejcev v Združenih državah. Tej pasmi psa namenjajo posebno nego, ki si jo zasluži. Vsi njihovi rejci so registrirani, licencirani in pregledani. Ta trgovina za male živali zagotavlja, da gredo skozi njene roke le najboljši, najbolj zdravi mladički, saj je ogrožen tudi njen ugled.

Nimate posla z vzrediteljem, ampak s trgovino. Selektivni so tudi glede domov za mladiče, saj tej pasmi ne morejo vsi nameniti ljubezni, pozornosti, socializacije in usposabljanja, ki jih potrebujejo. Ti psi zahtevajo veliko človeške interakcije in to dobijo že od CT Breederja.

Vsi mladički CT Breederja so pred prodajo cepljeni, veterinarsko pregledani in mikročipirani. Ob nakupu mladička prejmete tudi zdravstveno garancijo. Še ena odlična stvar te organizacije je, da zagotavljajo doživljenjsko podporo svojim kužkom po preselitvi v njihove večne domove.

Podrobnosti o vzreditelju CT

Zaključek za “Pužke Cane Corso za prodajo v Connecticutu”

Zaključek za mladičke Cane Corso za prodajo v Connecticutu

Pasma Cane Corso je zelo inteligenten pes. Ti psi se hitro učijo, se zlahka prilagajajo in so odlični pri poslušnosti in drugih vrstah usposabljanja. So atletski in aktivni mastifi. Vendar pa ima lahko ta pasma te izjemne lastnosti le, če jo vzreja in vzgaja profesionalni vzreditelj.

Najboljši rejci Cane Corso v Connecticutu pridelujejo in vzgajajo zdrave, usposobljene, prijazne in ljubke mladičke z odličnimi temperamenti. Pri iskanju najboljših mladičkov Cane Corso za prodajo v Connecticutu se lahko zanesete na naša priporočila.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Cane Corso za prodajo v Connecticutu, si lahko ogledate:

Preden prinesete domov Cane Corso od vzreditelja v Connecticutu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o lastništvu mladička Cane Corso” spodaj: