Mladički Cane Corso naprodaj v Louisiani: 7 najboljših rejcev! (2022)

Cane-Corso-Puppies-For-Sale-In-Louisiana-Top-Breeders-template

Iščete vzreditelje s mladiči Cane Corso za prodajo v Louisiani? Tukaj je tisto, kar morate vedeti. Cane Corso je masiven, mišičast in impozanten pes zastrašujočega videza, ki izvira iz kraljevskega mastifa. Ta stara italijanska pasma izvira iz rimskih vojnih psov in je bila prvotno vzrejena za lov in varovanje.

So veliki psi, visoki od 23,5 do 27,5 palcev na ramenih in tehtajo od 90 do 120 lbs. Imajo kratko, gosto dlako, ki je lahko črna, tigrasta ali rjava, in mišičaste, atletske postave. Cane Corsos so znani po tem, da so zvesti, zaščitniški in inteligentni, včasih odmaknjeni do tujcev, a popolnoma predani svoji družini.

Kot vsi delovni psi tudi Cane Corsos potrebujejo službo in premalo stimulirani velikan se lahko znajde v vseh vrstah težav, na primer, da si izkoplje pot do središča zemlje ali prežveči luknjo v vaši steni ali ograji. Cane Corsos so veliki, impozantni psi, ki imajo lahko težave s prevlado, če jih vodi šibek vodja tropa. Zagotovo niso idealna pasma za neizkušena in prestrašena gospodinjstva, saj vas bodo preizkušali na vsakem koraku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči Cane Corso za prodajo v Louisiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci psov v Louisiani in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Louisiani.

Rejci Cane Corso v Louisiani

Rejci Cane Corso v Louisiani

Če se odločite, da je Cane Corso za vas, bo pravilno vzgojen mladiček zmanjšal tveganje vedenjskih ali zdravstvenih težav v prihodnosti. Če iščete Cane Corso v Louisiani, so tukaj naši najljubši rejci, ljubeče kurirani po obsežnih raziskavah.

Priporočila izdelkov Cane Corso: Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. PuppySpot’s Cane Corsos za Louisiano

PuppySpot's Cane Corsos za Louisiano

Začnimo naš seznam rejcev s mladiči Cane Corso za prodajo v Louisiani, je zaupanja vredna platforma PuppySpot. Ta organizacija sama ni vzrediteljica; namesto tega se združi z uglednimi rejci po vsej Združenih državah, da vam prinese najboljše mladičke, ki so na voljo.

Če želite poiskati mladička svojih sanj, vnesite pasmo, barvo in spol mladička, ki ga iščete, in sprejemljiv radij od vašega doma. Če vnesete ta merila, boste pripeljali do seznama mladičkov, med katerimi lahko izberete, ki ustrezajo vašemu iskanju.

PuppySpot navaja samo mladičke, ki so že rojeni, tako da boste, ko izberete svojega mladička, vedeli, da morate počakati, da jih odpeljete domov, dokler niso stari od 10 do 12 tednov. Samo nekaj tednov čakanja, da domov pripeljejo mladička, je odlična možnost za ljudi, ki želijo hišnega ljubljenčka takoj, namesto da bi mesece ali celo leta preživeli na čakalni listi za mladička pri vzreditelju.

PuppySpot zahteva, da vsak vzreditelj zagotovi potrdilo o veterinarskem zdravstvenem pregledu za vsakega mladička, ki ga prodaja. Med tem zdravstvenim pregledom bo pooblaščeni veterinar tretje osebe ocenil mladička in se prepričal, da je v dobrem zdravju in da nima osnovnih dednih stanj.

Še vedno priporočamo, da svojega kužka odpeljete k veterinarju čim prej, ko ga pripeljete domov, da se prepričate, da je zdrav. PuppySpot se zavzema za zdravje svojih živali, zato ponujajo tudi 10-letno zdravstveno garancijo, da vas zaščitijo pred nepredvidenimi stroški zaradi neznanih dednih stanj za življenje vašega ljubljenčka.

Vsi bodoči starši hišnih ljubljenčkov vedo, da je lahko ena ovira za lastništvo pasme vaših sanj potovanje, da svojega kužka pripeljete domov. PuppySpot blaži to breme s ponudbo storitev dostave na večino letališč po Združenih državah (vključno z Louisiano). Na mnogih področjih ponujajo celo storitev od vrat do vrat, kar pomeni, da bo spremljevalec kužka spremljal vašega novega hišnega ljubljenčka od doma njihovega vzreditelja naravnost do vaših vrat.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Regata Cane Corso

Regata Cane Corso

Steve in Kristi Odstrcil iz Regatta Cane Corso je eden najbolj znanih rejcev v Louisiani. Njihovi Cane Corsos so čistokrvni in izvirajo iz prvenstvene krvne linije, zaradi česar so njihovi psi resnično izjemni. Regatta Cane Corso ne prodaja le mladičev, ampak ponuja tudi plemenske storitve, kar pomeni, da lahko uporabite njihovo najboljšo rodovniško spermo za parjenje ali oploditev svojega psa za vrhunsko leglo.

Regatta, registrirana pri Ameriškem kinološkem klubu (AKC), je strokovnjak za vzrejo, usposabljanje in zdravje svojih ljubljenih legl. Ob zaključku prodaje imajo vsi njihovi mladički zdravstveno spričevalo, ki zagotavlja ustrezen veterinarski pregled, testiranje in cepljenje za vašega novega družinskega člana.

Podrobnosti regate Cane Corso

3. Waltonov Cane Corso

Waltonov Cane Corso

Cheryl Walton je bila ustanoviteljica in lastnica Waltonovega Cane Corsa že več kot 12 let. Ona in ostali Waltonovi trdo delajo, da bi vzgojili najboljše Cane Corso z odličnimi krvnimi linijami. Vsi njihovi psi so zdravstveno preizkušeni in ročno vzgojeni, kar ima za posledico socializirane mladičke, pripravljene za svoje nove družine.

Njihovi mladički pridejo v AKC-mikročipirani in imajo strog postopek prijave za preverjanje primernosti bodočih lastnikov. Če opravite postopek pregleda, lahko položite depozit v višini 300 $, ki se izravna s stroški vašega novega kužka.

Cene njihovih mladičkov se gibljejo med 2.600 in 3.500 $, svoja legla pa izpustijo šele po 10 tednih, kar daje svojim mladičkom dovolj časa za preživljanje z mamo in sorodniki. Če veljate za primernega lastnika za njihovega mladička, Walton’s ponuja različne možnosti, da do vas pripeljete novega družinskega člana, vključno s prevzemom in leti. Vsi njihovi mladički imajo zdravstvene garancije, registracijo, ažurna cepljenja in druge zdravstvene storitve.

Podrobnosti o Waltonovem Cane Corso

4. Triple Crown Cane Corso

Triple Crown Cane Corso

Natika Anderson iz Triple Crown Cane Corso se šteje za pasjo socialno delavko. Pri TCCC si prizadevajo svoje mladičke namestiti v najboljše domove z družinami, ki bodo ustrezale življenjskemu slogu Cane Corsa. Mladičkov ne namestijo brez obiska na domu, in če se vam zdi primerno, lahko rezervirate psa po lastni izbiri. Po standardih AKC se vsak mladiček prodaja z garancijo za genetsko zdravje in temperament.

Njihovi mladiči šampionske krvne linije se prodajajo s klavzulo o sterilizaciji ali kastraciji in omejeno registracijo AKC, kar pomeni, da če nameravate sodelovati v razstavah konformacije, je vaš mladiček v solastništvu TCCC. Njihova stroga prodajna pogodba nadalje določa, da mora biti vaš kuža dobro socializiran in seznanjen s cepljenji in preventivnimi zdravstvenimi storitvami, kot so zdravila proti srčnim glistam.

Imajo tudi klavzulo o vrnitvi k vzreditelju, ki določa, da se morate po vsakem primeru odpovedati svojemu psu, najprej se odločijo, ali bodo svojega kužka vzeli nazaj in še naprej skrbeli zanj. To zagotavlja, da njihovi mladički nikoli ne končajo v zavetiščih, in ta klavzula je zaščitni znak etičnega, odgovornega vzreditelja.

Podrobnosti Triple Crown Cane Corso

5. Psarna Cane Corso Outlaw

Psarna Cane Corso Outlaw

Veteran zalivske vojne in mož Laure, Mike je ustanovil Outlaw Cane Corso ali na kratko OCC, potem ko se je zaljubil v čistokrvnega Cane Corsa. Vodilna svetovna avtoriteta je potrdila njihovo gojilnico na Cane Corsu, dr. Paolo Berber, biolog, ki je neposredno sodeloval pri obnovi tradicionalnih Cane Corsos, ki so hitro izumirali.

OCC uporablja genetsko manipulacijo za vzrejo psov prave krvne linije, kar pomeni, da njihovi psi niso mešane ali razvodene različice originalnega Corsa. To je nekaj, na kar so ponosni, njihova spletna stran in Facebook stran pa ponujata ogromno znanja, s katerim lahko zagotovimo, da bodo ljubitelji Cane Corsa po vsem svetu pravilno cenili tega psa. Ne vzrejajo psov za potrditvene razstave, ker ne verjamejo, da je bil Cane Corso zgrajen za to.

Proizvajajo najboljše Cane Corso, ki izžarevajo regalije, moč in lepoto z uporabo selektivne metode vzreje, zlasti vzreje v liniji. Outlaw Kennel si prizadeva vzrejati pogumne pse z močnim občutkom odgovornosti, zvestobe, budnosti ter vrhunske inteligence in zagona. Njihove pse večinoma prodajajo vojski in organom pregona, vsi njihovi mladički pa imajo zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o psarni Outlaw Cane Corso

6. Brockov Cane Corso

Brockov Cane Corso

Ustanoviteljica, Tracy Brock, je majhna vzrediteljica, ki je namenjena pridelavi zdravih, inteligentnih in atletskih Cane Corsos. Registrirani pri AKC, ponujajo doživljenjsko podporo rejcem, tako da lahko dobite pomoč skozi celotno življenjsko dobo vašega psa.

Njihovi psi so vzrejeni in vzgojeni za delovno vožnjo in nudijo osnovno usposabljanje poslušnosti za to impozantno pasmo. Tracy vse bodoče lastnike pregleda glede njihove predanosti, samozavesti, izkušenj in doslednosti pri usposabljanju, s čimer zagotovi, da bodo vsi njeni mladički odšli k ustreznim lastnikom, ki lahko obvladajo pogosto zahtevno pasmo.

Podrobnosti Brockovega Cane Corso

7. DTR Louisiana Cane Corso mastifi

DTR Louisiana Cane Corso mastifi

Korey in Allie sta lastnika Louisiana DTR Cane Corso Mastiffs. Ta družina vzreja Cane Corsos že več kot šest let, njihovi psi pa so znani po tem, da so lepi, zaščitniški in enakomerni. Ta AKC in ICCF (Mednarodna zveza Cane Corso) vzreditelj ima visoke standarde, njihova legla pa so običajno zelo povpraševana z dolgo čakalno vrsto.

Polog v višini 500 $ bo zagotovil rezervacijo, povprečna prodajna cena njihovih mladičkov pa je približno 1.800 $, vključno z morebitno pristojbino za pošiljanje. Njihovi Cane Corsos se vzrejajo predvsem zaradi temperamenta, zdravja in postave, nekateri njihovi vrhunski mladiči pa se prodajajo z vzrejnimi pravicami. Vsi njihovi mladički so dobro socializirani z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki, zaradi česar so idealni družinski psi in dobri pasji državljani.

Podrobnosti o mastifih DTR Louisiana Cane Corso

Izbira vzreditelja Cane Corso v Louisiani

Izbira vzreditelja Cane Corso v Louisiani

Izbira vzreditelja ni zanemarljiv podvig, še posebej, če imate opravka z masivnim, impresivnim psom, kot je Cane Corso. Kot vsaka pasma je tudi Cane Corsos genetsko nagnjena k določenim zdravstvenim stanjem, vključno z:

  • Displazija kolkov in komolcev: Displazija kolka je, ko se kolčni sklep ne prilega pravilno v vtičnico. To je lahko boleče stanje za pse, ki sčasoma povzroči artritis in šepanje. Komolčna displazija je podobna, vendar prizadene komolčni sklep namesto kolka.
  • napihnjenost: Napihnjenost, znana tudi kot želodčna torzija, je stanje, ko se želodec napolni s plinom in se zvija, kar prekine oskrbo s krvjo. Napihnjenost je lahko usodna, če se ne zdravi hitro.
  • Entropija ali ektropija: Okvara veke lahko povzroči psu nelagodje in celo slepoto.

Poleg tega so Cane Corsos masivni, močni psi. Pazljivo izberite svojega vzreditelja, da zagotovite, da bo vaš novi Cane Corso vzrejen z močnim poudarkom na stabilnem temperamentu in je prvih nekaj tednov svojega življenja dobro socializiran.

Zaključek za “Mančke Cane Corso za prodajo v Louisiani”

Cane Corsos v Louisiani

Cane Corsos zagotovo niso pes za vsakogar, še posebej ne za lastnike psov prvič ali obotavljajoče. Trdno, dosledno usposabljanje je nujno za to zahtevno pasmo. Če se odločite, da je pasma za vas, upamo, da vas ta seznam usmeri v pravo smer, da dobite svojega nežnega velikana.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Cane Corso v Louisiani, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Cane Corso pri vzreditelju v Louisiani, lahko izveste več o tej pasmi psov, tako da si ogledate “Začetniško Vodnik po Cane Corso” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.