Mladički Cavapoo za prodajo v Kansasu: 6 najboljših rejcev! (2022)

Cavapoo-Puppies-For-Sale-in-Kansas-Top-Breeders-template

Morate vedeti, če iščete vzreditelje s mladiči Cavapoo za prodajo v Kansasu. Priljubljenost Cavapoosa se je v zadnjih nekaj desetletjih močno povečala. Številne družine in posamezniki obožujejo to pasmo zaradi njenega slovesa kot nelinjajočega in hipoalergenega psa.

Zaradi svoje mirne in prijazne narave so odlični družinski psi spremljevalci. Kljub temu sta priljubljenost in veliko povpraševanje tega oblikovalskega psa povzročila, da so mlini za mladiče in rejci mladičev na dvorišču izkoriščali potencialne lastnike mladičev. Vendar pa je naša ekipa raziskala rejce Cavapoo v Kansasu, da bi vam pomagala.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči Cavapoo za prodajo v Kansasu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Cockapoo v Kansasu in Najboljši rejci Bernedoodle v Kansasu.

Rejci Cavapoo v Kansasu

Rejci Cavapoo v Kansasu

Imeti zdravega in srečnega kužka se začne z izbiro pravega vzreditelja. Vzreditelje mladičev Cavapoo v Kansasu lahko enostavno najdete na spletu, toda kako lahko ugotovite, ali so vredni zaupanja in zanesljivi? Da bi vam pomagali narediti pravo izbiro, so tukaj najbolj priporočeni vzreditelji za nakup mladičev Cavapoo v Kansasu.

Cavapoo vodniki: Kdaj je Cavapoo popolnoma odrasel in Cavapoo prednosti in slabosti.

1. PuppySpot’s Cavapoos za Kansas

PuppySpot's Cavapoos za Kansas

Ker iščete vzreditelje s mladiči Cavapoo za prodajo v Kansasu, priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Cavapoo iz udobja svojega doma v Kansasu.

Vsi rejci Cavapoo z navedenimi mladiči morajo iti skozi postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Kansasu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Cavapoo za prodajo v Kansasu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kmetija črnega smodnika

Kmetija črnega smodnika

Black Powder Farm Little Dogs je ugleden vzreditelj psov v SE Kansasu. Ta vzreditelj mladičev se osredotoča predvsem na mladičke Cavapoo. Vzrejajo pa tudi AKC Cavalier King Charles španjele in občasno leglo mini in toy pudljev. Vse svoje mladičke vzrejajo in vzgajajo na družinski kmetiji ter jim nudijo vso podporo in pozornost, ki jo potrebujejo.

Black Powder Farm ljubeče vzgaja svoje mladičke z mnogimi igrami z odraslimi in otroki. Genetsko testirajo starše psa za dedno bolezen, da zagotovijo, da mladički nimajo kakršnih koli zdravstvenih težav. BPF tudi ustrezno skrbi za pasje starše ter poskrbi, da so pred vzrejo zelo zdravi in ​​veseli.

Poleg tega imajo vsi mladički tega rejca dveletno garancijo genetskega zdravja. Garancija zadostuje za zaupanje, da proizvajajo samo kakovostne, zdrave in srečne mladičke. Imajo eno najbolj razumnih cen posvojitve v industriji. Njihova pristojbina za posvojitev vključuje mikročip, odstranjevanje črvov, začetne izdelke za mladiče in dva temeljita veterinarska pregleda.

Ko izberete kužka, ki ga želite, in plačate začetni depozit, lahko svojega novega krznenega prijatelja prevzamete v njihovem domu. Ta vzreditelj ponuja tudi storitve pošiljanja, tako da vam lahko varno pošljejo vašega mladička. Zdravje teh mladičkov je za tega rejca ključnega pomena. Vsi njihovi psi so testirani na DNK, na psih pa opravijo tudi OFA. Vedno jih lahko pokličete za napotke in nasvete, saj nudijo doživljenjsko podporo za vas in vašega novega krznenega prijatelja.

Ta vzreditelj ne izdaja mladičkov, ki niso pripravljeni. Mladički pogosto ostanejo pri njih vsaj osem tednov, preden jim dovolijo, da se pridružijo svojemu novemu domu. Nekateri mladiči pa ostanejo pri vzreditelju dlje, odvisno od njihove pripravljenosti. Ta vzreditelj ima tudi rad, da njegovi mladički tehtajo dva kilograma in so popolnoma odstavljeni, preden jih oddajo.

Podrobnosti o kmetiji Black Powder Farm

3. Angelski kužki

Angelski mladički

Angelic Puppies se nahaja v Northeast Kansas. To podjetje je znano po vzreji nekaterih najboljših oblikovalskih psov v Kansasu. Angelic Puppies, ustanovljen leta 2002, je vzredil in vzgojil na tisoče mladičkov. Ta pasja družina vzreja in vzgaja mladičke v svojem domu in kot člani njihove družine.

Oblikovalski psi, ki jih vzrejajo, vključujejo Cavapoos, Cavachons, Shihpoos in Cavatzu. Če iščete zdrave in lepe oblikovalske pasme, se lahko zanesete na tega rejca. Svoje mladičke vzgajajo v skrbnem okolju, ki jim omogoča, da zrastejo v družabne in prijazne odrasle pse.

Cilj te pasje družine je vzrejati in vzgajati srečne, ljubke in igrive spremljevalce. Ljubezen in skrb, ki jo dajejo tem mladičkom, jim olajšata prehod v novo družino. Ta vzreditelj vzgaja svoje mladičke in tako ustvarja trdne temelje za nadaljevanje njihovega šolanja. Vsi mladički tega rejca so podprti z enoletno genetsko zdravstveno garancijo.

To pomeni, da bo vzreditelj prevzel odgovornost za vsako genetsko povzročeno zdravstveno stanje. Ta družina, ki ljubi pse, vodi dosleden rutinski urnik za zdravje svojega očeta, dokler ne pridejo v svoj novi dom. Na spletu so našteli vse svoje razpoložljive mladičke. Vendar jih morate poklicati, da preverite, ali je mladiček, ki vas zanima, še na voljo.

Po potrditvi bodo mladička preselili na »Sprejem v teku” dokler ne izvedete plačila. Vendar pa morate plačati nepovratni depozit v višini 300 $, preden odstranijo fotografijo vašega mladička s svojega spletnega mesta. Vsak teden vam bodo pošiljali slike vašega novega krznenega prijatelja, da vam povedo, kako jim gre.

Podrobnosti o angelskih mladičkih

4. Prerie Hill Mladički

Mladički Prairie Hill

Prairie Hill Puppies je eden najstarejših rejcev v Kansasu. Ta vzreditelj vzreja in vzgaja kakovostne mladičke Cavapoo, Aussiedoodle, Bernedoodle in Sheepadoodle od leta 2003. Vzrejajo vse svoje mladiče z najboljšimi lastnostmi, vključno s socializacijo, izjemno konformacijo in temperamentom.

Ta vzreditelj uporablja tudi najboljše industrijske prakse, da bi ljubiteljem psov zagotovil srečne in zdrave mladičke. Specializirani so za vzrejo psov malih in velikih pasem. Njihovi mladički so sijajni in dobro usposobljeni. Prav tako so iz velikega rodu, saj vzreditelj psa pred vzrejo testira na dedne bolezni.

Poleg tega je vsa njihova vzreja certificirana OFA, registrirana v AKC in testirana na DNK. Poleg tega, da je zelo zavzet, ta vzreditelj izvaja obsežne raziskave za razvoj in izboljšanje teh mladičkov. Imajo čudovito skupino delavcev, ki imajo radi in poskrbijo za potrebe teh mladičkov.

Ta vzreditelj vzgaja svoje mladičke v domačem okolju, da je prehod v njihove domove nemoten. Poleg tega vsi njihovi mladički prejmejo popolno zdravstveno oceno, preden jih oddajo. Vsi skupaj sodelujejo pri ustvarjanju zdravih, srečnih in dobro socializiranih mladičkov v ljubečem domačem okolju.

Njihova glavna prednostna naloga je ustvariti zdrave mladičke in pri tem tesno sodelujejo z licenciranimi veterinarji. Mladički tega rejca imajo urejene in strižene nohte, dišečo odejo, razpored/zapis cepljenja, zdravstveno spričevalo USDA, vzorec nutrisourcea, registriran in implantiran mikročip AKC, razpored/zapis za razglistenje in še več.

Podrobnosti o mladičih Prairie Hill

5. Psarne Loe

Loe Kennels

Če iščete najboljšega vzreditelja mladičev Cavapoo z odličnim ugledom v Kansasu, je Loe Kennels ena najboljših možnosti. Loe Kennels vzgaja različne pasme psov od leta 1996. Imajo nekaj desetletij izkušenj v industriji in vzrejajo nekaj najboljših in najbolj zdravih mladičkov v državi.

Loe Kennels vzgaja te mladičke kot del svoje družine. Mladičkom namenjajo veliko pozornosti, ljubezni in skrbi, dokler ne odidejo v nove domove. Imajo domačega veterinarja, ki opravi popoln zdravstveni pregled psov. Vsi mladički, ki so v njihovi oskrbi, so pred oddajo cepljeni in očiščeni po navodilih svojega veterinarja.

Ta vzreditelj tudi kastrira vse svoje moške mladiče, preden jih izda. Mladiči imajo rodovnik 4 generacije, mikročip za varnostne namene ter slike mladičeve matere in očeta. Imajo razumno stopnjo posvojitve, kar mnogim družinam olajša sprejem novega krznenega prijatelja v svoje domove.

Podrobnosti o psarni Loe

6. Puppy Perfectionist

Puppy Perfectionist

Zadnji na seznamu rejcev s mladiči Cavapoo za prodajo v Kansasu. Ta rejec je specializiran za vzrejo Cavapoos in je pri tem zelo dober. V preteklih letih so vzredili in vzgojili številne mladiče in večina njihovih strank jih vedno priporoča ali pa se vrača po več.

Puppy Perfectionist nudi družinske mladičke spremljevalce. Naučili vas bodo vsega, kar morate vedeti o tej pasmi, vključno z njihovimi prehranskimi potrebami. Ti mladički imajo izjemne zdravstvene temperamente, zaradi česar so odlični za skoraj vsak dom. Poleg tega ta vzreditelj poskrbi za preprosto, zabavno in informativno lastništvo mladičev.

Puppy Perfectionist sodeluje s profesionalnimi veterinarji, ki izvajajo popolne zdravstvene preglede za te mladičke, preden jih pošljejo domov. Te mladičke pred oddajo tudi cepijo in razglistijo. Prav tako si prizadevajo biti za vedno del življenja svojih kužkov, saj nudijo doživljenjsko podporo.

Podrobnosti o mladičku Perfekcionist

Zaključek za “Cavapoo mladičke za prodajo v Kansasu”

Zaključek Za "Mladički Cavapoo za prodajo v Kansasu"

Najbolje bi bilo biti previden pri iskanju najboljših mladičkov Cavapooja v Kansasu. Obstaja veliko rejcev na dvorišču in ne želite, da bi na koncu imeli mladička takšnih rejcev. Samo najboljši, ugledni in zaupanja vredni rejci iz Kansasa proizvajajo kakovostne, zdrave in srečne mladičke Cavapoo. Za ljubeče, igrive, aktivne in zdrave mladičke se lahko zanesete na rejce, navedene v tem priročniku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Cavapoo za prodajo v Kansasu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Cavapoo od vzreditelja v Kansasu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik pasme psov Cavapoo” spodaj: