Mladički Corgi naprodaj v Connecticutu: 11 najboljših rejcev! (2022)

Mladički Corgi za prodajo v Connecticutu

Iščete vzreditelje s mladiči Corgi za prodajo v Connecticutu? Ko ste pripravljeni začeti razmišljati o Corgiju, morate razmisliti, kje boste iskali mladičke Corgi za prodajo v Connecticutu. Vaš prvi instinkt je morda trgovina za male živali, vendar je najbolje, da se tega izogibate.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladički Corgi, ki so naprodaj v Connecticutu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Border Collie v Connecticutu in Najboljši rejci rottweilerjev v Connecticutu.

Rejci Corgi v Connecticutu

Rejci Corgi v Connecticutu

Rejci Corgi v Connecticutu postavljajo zdravje svojih psov na prvo mesto, kar je zelo pomembno pri zagotavljanju bolj zdravega legla. Svoje mladičke Corgi tudi socializirajo, zato so prijazni in veseli. Ta vodnik vam bo olajšal nalogo iskanja najboljših rejcev Corgijev v Connecticutu. Vključujemo tudi seznam rejcev Corgijev v sosednjih državah.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljši pasji šamponi proti linjanju in Najboljši pas za kravato.

1. PuppySpot’s Corgis za Connecticut

PuppySpot's Corgis za Connecticut

PuppySpot je odlično spletno mesto za vse, ki želijo dobiti novega mladička Corgi. Z več kot 200.000 do zdaj prodanimi mladiči in 10.000 ocenami s petimi zvezdicami vam zagotavljajo najboljše rejce brez mlinov za mladiče ali prevarantov.

Njihov izjemno strog postopek presejanja vključuje več kot sto meril, ki jih opravi manj kot 10 % rejcev. Sodelujejo tudi z AKC in American Humane Society ter zagotavljajo 10-letno zdravstveno garancijo za vse kupce in zdravstveni pregled celotnega telesa za mladičke.

Na PuppySpotu so naprodaj samo mladički, ki so bili že skoti, čakalnih vrst pa ni, zato vam ne bo treba dolgo čakati, da pripeljete novega družinskega člana domov. Njihovo spletno mesto je zelo enostavno za uporabo, z oceno A+ pri Better Business Bureau, in vam lahko dostavijo vašega mladička s svojo zasebno letalsko družbo, ki leti po vsej državi.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kmetija Corgiville

Kmetija Corgiville

Ta cenjeni žlahtnitelj Connecticut Corgi hrani valižanske korgije AKC Pembroke. Prav tako se ukvarjajo s trajnostnim življenjem in prodajajo sveže ekološke pridelke s svoje kmetije. Njihovi korgiji, vzgojeni na domačiji, so srečni in zdravi, lastniki Northropa pa morajo svoje pse pred vzrejo testirati na genetske zdravstvene težave. Crogiville Farm Corgis ima tudi spletno trgovino, kjer prodajajo blago in darila Corgi. Vsi njihovi psi so po ugodni ceni. Zato si oglejte njihovo spletno stran in Facebook stran za podrobnosti.

Podrobnosti kmetije Corgiville

3. Repi vizije

Repi vizije

Ta cenjeni vzreditelj se nahaja v Albanyju v NY, ki ni predaleč od Connecticuta. Pri Tails of Vision sta lastnika Holly J. Goldman-Craig in Leonard Craig tako navdušena nad Corgisom (in psi na splošno) – delajo vse, kar je v njihovi moči, da izboljšajo pasmo.

Hranijo Cardigan Corgis v vseh barvah: merle, tigrasti, črno-beli Vsi njihovi psi so registrirani v AKC, ponujajo pa tudi plemenske storitve. Tails of Vision si je prislužil tudi AKC-jevo oznako Breeder of Merit. Craigovi že več kot dve desetletji vzrejajo mladičke valižanskega korgija za prodajo v Connecticutu. V tem obdobju so izdelali prvake, lovce in službene/terapevtske pse.

Vsi njihovi mladički so socializirani, zato vam zagotavljamo najboljši temperament. Njihova pričevanja kupcev kažejo, da so njihovi psi odlični družinski psi in lovski partnerji. Njihovi Corgi so prav tako vzrejeni zaradi dolgoživosti, visoke inteligence, lepe konformacije in odličnega temperamenta.

Podrobnosti o repu vizije

4. Vzreditelj CT

CT vzreditelj Corgis

CT Breeder je vodilni vzreditelj psov mladičkov Corgi v Connecticutu. Nahajajo se v mestu Fairfield, CT. Rejci CT hranijo zbirko oblikovalskih in čistokrvnih psov, vključno s pasmama Pembroke in Welsh Corgi. Vsi njihovi mladički imajo poglobljen posvet, evidenco o cepljenju in zdravstvene preglede.

Ponujajo storitve, kot so šolanje psov, striženje itd. Ekipa CT Breeder je sestavljena iz trenerjev, ki so se učili pri strokovnjakih za pse Garyju Newmanu. Torej ste lahko prepričani, da bo vaš mladiček Corgi dobro usposobljen in ima odličen temperament.

Podrobnosti o vzreditelju CT

5. Brogan Corgis

Brogan Corgis

Brogan Corgis, ki jo je leta 1976 ustanovila Mari Carroll, je majhna psarna, ki se ukvarja z mladiči Corgi za prodajo v Connecticutu. Nahajajo se v Westportu, CT. Gospa Carroll pravi:Naše ni ‘posel’; naša pristna ljubezen do Corgijev nas spodbuja, da si prizadevamo za dobrobit pasme. Vsak pes je za nas zaklad.”

Mari Carroll je sedem let služila tudi v upravnem odboru PWCAA – uradnega kluba Pembroke Welsh Corgi v Ameriki. Je tudi AKC-jeva vzrediteljica zaslug. Brogan Corgis hrani samo mladičke, ki so bili testirani na boke, oči, von Willebrandovo bolezen in degenerativno mielopatijo (DM).

Podrobnosti o Brogan Corgisu

6. Cooperjev korgi

Cooperjev Corgis

Copper’s Corgis se nahaja v Rowleyju, MA, njegova lastnica Cathy Seale pa si je pri AKC-ju prislužila značko za zasluge. Vsi njeni pembroški valižanski korgiji imajo odličen temperament in veselo osebnost. Svoje pse testira na von Willebrandovo bolezen in jim pred parjenjem očisti oči in jih certificira pri CERF. Oglejte si njihovo spletno stran za podrobnosti o prihajajočih leglih.

Podrobnosti o Cooperjevem Corgisu

7. Reinwood Pembroke Corgis

Reinwood Pembroke Corgis

Ta vzreditelj Pembroke Corgis iz New Jerseyja si prizadeva za legla z dobrim temperamentom in atletskimi sposobnostmi. Vsi njihovi starševski psi so podvrženi testiranju CERF, vWD in OFA, da zagotovijo bolj zdrava legla. Reinwood Pembroke Corgis so na voljo v rjavi, sable, črno-beli, rdeči in črno-rjavi barvi.

Reinwood Pembroke Corgis Podrobnosti

8. Calista Corgis

Calista Corgis

Lastnika Calista Corgis – John in Gaye Georges – imata sedež v New Yorku. Pembroke Welsh Corgis gojijo že več desetletij in se strogo držijo pravil, ki jih je določil Pembroke Welsh Corgi Club of America, Inc. Calista Corgis so tudi člani različnih Corgi klubov, vključno s prestižnim Mayflower Pembroke Welsh Corgi Clubom.

Vsi Calista Corgis so podvrženi certifikatu Penn Hip, OFA in CERF. Testirajo se tudi za von Willebrandovo bolezen in degenerativno mielopatijo. Ti etični rejci Corgijev so ponosni na svoje krvne linije in stojijo za vsakim mladičkom. Calista Corgis je prejela tudi certifikat Breeder of Merit od AKC.

Podrobnosti o Calista Corgis

9. Vaccarella Corgis

Vaccarella Corgis

Še en zelo cenjeni vzreditelj Corgijev, Vaccarella Corgis, se nahaja v slikovitih gričih Cobleskill, NY – tukaj boste našli čudovite Pembroke Welsh Corgis. Vaccarella Corgis ima 100-odstotno zdravstveno garancijo, kar pomeni, da rejci obljubljajo, da bodo mladička vzeli nazaj, če bo imel zdravstvene težave v enem letu. Oglejte si njihovo spletno stran in Facebook strani za pričevanja kupcev in fotografije njihovih trenutnih in preteklih legl.

Podrobnosti o Vaccarella Corgisu

10. Corgi Rescue v Connecticutu

Reševanje Corgi v Connecticutu

Vedno je dobro posvojiti Corgija, ne pa nakupovati. Corgi Rescue zavetišča imajo pogosto čiste in mešane pasme Corgijev. Njihova spletna stran kaže, da je organizaciji v zadnjih nekaj letih uspelo nadomeščati več kot 12.000 Corgijev.

Podrobnosti o reševanju Corgi v Connecticutu

11. HoneyFox Corgis

HoneyFox Corgis

Če ne najdete mladičkov Corgi za prodajo v Connecticutu, se obrnite na Honeyfox Corgis iz Pennsylvanije in preverite, ali imajo prihajajoče leglo. Lastnica HoneyFox Corgis, ga. Susan Strickland, je prejela certifikat Breeder of Merit od AKC.

Njena ljubezen s Corgijem se je začela leta 1981, ko je v mamini kliniki za poslušnost spoznala svojega prvega Corgija. Danes se kmetija Honeyfox nahaja na več kot 6 hektarjih zemlje v jugovzhodni Pensilvaniji. Njihovi Corgi so vzrejeni zaradi prijaznih in odprtih temperamentov ter zdrave strukture. Mnogi njihovi psi so prvaki in zmagovalci razstav.

Podrobnosti o HoneyFox Corgisu

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Connecticutu

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Connecticutu

Zdaj, ko imate seznam rejcev Corgi v Connecticutu in bližnjih državah, se obrnite na tiste, ki jih lahko obiščete. Pomembno je, da z vzrediteljem vzpostavite vseživljenjski odnos, da mu lahko postavljate vprašanja o vzgoji svojega kužka. Obiskati morate psarno, da zagotovite, da so psi vzgojeni na zdravem in čistem mestu.

Odgovoren vzreditelj, ki se iskreno zanima za dobro počutje Corgijev, bo s ponosom razkazal svoje psarne. Najboljše mesto za prodajo mladičkov Corgi v Connecticutu je pri vzreditelju, ki izvaja zdravstvene preglede starševskih psov.

Pomembno je zahtevati te zdravstvene kartoteke matere in očeta, da se zagotovi, da so negativni za pogoste genetske težave Corgi, vključno z von Willebrandovo boleznijo in degenerativno mielopatijo.

Poleg tega mora vzreditelj preveriti, ali imajo pse težave z očmi, in jim dati certifikat CERF pred vzrejo. Dobri rejci Corgijev v Connecticutu vas bodo obdržali na čakalnem seznamu. Bodi potrpežljiv. To je pomembno za zagotovitev zdravega Corgija z veselo in prijazno osebnostjo.

Tudi vzreditelj, ki ga izberete, mora biti pripravljen potrpežljivo odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Postavili vam bodo tudi več vprašanj o vašem domu in življenjskem slogu. To je ključni pokazatelj, da je vzreditelju res mar za svoje pse.

Vodniki za Corgi: Kdaj Corgiji prenehajo rasti?

Več informacij o mladičkih Corgi iz Connecticuta

Več informacij o mladičkih Corgi iz Connecticuta

Corgi so drzni, pametni in aktivni psi. Naj vas njihova majhna velikost ter kratke in trmaste noge ne zavedejo: ta pasma je bila razvita za pomoč svojim lastnikom med lovom. Kasneje so jih uporabljali tudi kot pastirske in kmečke pse za zatiranje škodljivcev.

Corgis so dveh vrst: Cardigan in Pembroke Welsh Corgis. Obe vrsti sta eni izmed najboljših psov; vaše življenje ne bo nikoli dolgočasno, ko imate Corgija! Zgornji rejci gojijo pembroke Welsh Corgis, medtem ko par vodi tudi pasmo Cardigan.

Cardigan Corgis so nekoliko večji od Pembroke Corgis. Njihova stopala so tudi bolj zaobljena in se nagibajo k ukrivljenosti navzven. Povprečna višina Corgijev je 11,5 palca, povprečna teža pa 31 funtov.

Vodniki za Corgi: Ali Corgis Sploot?

Zaključek za “Pužke Corgi za prodajo v Connecticutu”

Zaključek za mladičke Corgi za prodajo v Connecticutu

Zanesljivo Corgi rejci v Connecticutu se resnično zanimajo za dobrobit pasme. Nekateri so prejeli tudi certifikat Breeder of Merit in zagotavljajo, da imajo mladiči zdrav temperament in so zdravi. Izogibajte se rejcem, ki ponujajo čajne skodelice Corgis v prodaji.

Pasma je že zelo majhna. Torej obstaja velika verjetnost, da je vzreditelj vzredil dva zelo majhna Corgija ali celo enega Corgija z drugim majhnim psom. Takšne vzreje lahko kasneje pri psih povzročijo težave z mišično-skeletnim sistemom.

Zato je zelo pomembno, da med iskanjem najbolj zdravih mladičkov Corgi za prodajo v Connecticutu izberete ugledne in etične rejce. Upamo, da vam bo zgornji seznam rejcev pomagal dodati zdravega mladička v vaše gospodinjstvo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Corgi, ki so naprodaj v Connecticutu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Corgi od vzreditelja v Connecticutu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Kaj so nekatere smešne stvari Corgis” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.