Mladički italijanskih hrtov v Ohiu: 5 najboljših rejcev! (2022)

Mladički italijanskih hrtov v Ohiu

Če iščete vzreditelje s mladiči italijanskega hrta v Ohiu za prodajo, ste prišli na pravo mesto. Z omejenimi viri na spletu se je težko odločiti, kateri je najboljši izmed stotih samooklicanih uglednih rejcev italijanskih hrtov v tej državi.

Če ste eden izmed mnogih, ki jim je težko izbrati najboljše mladičke italijanskega hrta v Ohiu pri zaupanja vrednem vzreditelju, ne skrbite! Ta članek je zasnovan tako, da vam zagotovi potrebne informacije, kot so povezave do vzrediteljevega spletnega mesta, strani družbenih medijev, e-poštni naslov, telefonska številka in naslov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči italijanskih hrtov v Ohiu za prodajo, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci bul terierjev v Ohiu in Najboljši rejci psov v Ohiu.

Rejci italijanskih hrtov v Ohiu

Rejci italijanskih hrtov v Ohiu

Brez odlašanja si oglejmo vodilne rejce mladičev italijanskih hrtov v Ohiu, ki vam lahko pomagajo imeti najboljšega spremljevalca za vaš dom in družino.

Priporočila izdelkov za italijanski hrt: Najboljše šok ovratnice za lajajoče pse in Najboljši šamponi za italijanske hrte.

1. Wahl v Wahl Iggy’s

Wahl v Wahl Iggy's

Na vrhu našega seznama je Wahl to Wahl Iggy’s z na stotine nakupov. V lasti je ljubke družine, sestavljene iz več članov, ki si prizadevajo zagotoviti, da bodo v Ohiu vzrejali najboljše mladiče italijanskih hrtov.

Pričevanja o posvojitvi na njihovi uradni spletni strani dokazujejo, da lahko tej psarni zaupate, da vam bo dala zdravega in čudovitega kužka italijanskega hrta.

Vse njihove mladiče italijanskih hrtov pregleda certificiran veterinar, ki jim daje tudi prve injekcije in zdravila za razglistenje. Svoje mladičke tudi prijavijo na AKC in zagotovijo letni obisk veterinarja na pregled.

Za razliko od drugih rejcev, ki izvajajo krutost in izolacijo, Wahl in Wahl Iggy poskrbita, da se njihovi mladiči družijo z ljudmi in drugimi psi.

Vsak mladiček italijanskega hrta ima enoletno zdravstveno garancijo in ima vsaj osem tednov, preden ga je mogoče prodati (ta starostna skupina je v skladu z živalskimi zakoni Ohia). Sprejemajo tudi depozite, da bi zagotovili, da lastništvo italijanskega hrta ne posega globoko v finance.

Podrobnosti od Wahla do Wahla Iggyja

2. Yeshua italijanski hrti

Yeshua italijanski hrti

Priljubljeni med domačini Ohia so italijanski hrti Yeshua. Upravlja, je v lasti in upravlja Carol Moore, veliko njenih italijanskih hrtov je tekmovalo v konformacijskih obročkih in dosegla ne eno, ampak veliko zmag.

V zadnjih nekaj letih vzreje mladičkov italijanskega hrta v Ohiu je ustvarila prvake v vseh oblikah tekmovanja in se ji zdi to nagrajujoče in izpolnjujoče.

Njene pasme so znane po hitrosti, vzdržljivosti, odločnosti, agilnosti in kar je najpomembnejše, po sposobnosti doslednega sledenja ukazom. Usposobila je široko paleto italijanskih hrtov, da so vredni tekmovanja, in je uspešno pripravila zmagovalce v Futurity Games in BOS National Sweepstake.

Zaradi njenega uspeha je postala najboljši vir za mladičke italijanskih hrtov v Ohiu. Je tudi članica združenj, povezanih z italijanskimi hrti, kot sta Italijanski klub hrtov Amerike in Huron Italian Greyhound Club.

Podrobnosti o italijanskih hrtih Yeshua

3. Štirje italijanski hrti

Štirje italijanski hrti

Izgovarja se kot Four-IG (Italijanski hrti se skrajšajo na IG) so navdihnili štirje ljubljenčki italijanskih hrtov Marilyn E. Rice in štiri tekmovanja, na katerih so sodelovali.

FourIG Italian Greyhound se nahaja v jugozahodnem delu Ohia, v bližini Daytona. Marilyn ima v lasti Iggyies od leta 1991 in je v športnih dejavnostih vzredila široko paleto italijanskih hrtov.

Na tekmovanju, ki ga sestavljajo dogodki, kot so agility, konformacija in poslušnost, je Marilyn uspešno vzgojila zmagovalce na dogodkih UKC in AKC.

V Ohiu ima za prodajo več mladičev italijanskih hrtov, njen cilj pa je vzrejati zdrave pse z odličnim obnašanjem. Opravlja zdravstvene teste, da zagotovi, da njene pasme nimajo takšnih zdravstvenih stanj.

Njenim strankam zagotavljajo najbolj zdrave mladičke s popolnim temperamentom, kar jim omogoča nemoteno sobivanje z družinami. Ne samo, da vam bodo zagotovili lepo vzgojenega kužka, ampak vam bodo ponudili tudi atletskega in okretnega kužka iz vrste zmagovalcev.

Podrobnosti o italijanskih hrtih FourIG

4. Kmetija bočnih vetrov

Kmetija bočnih vetrov

Crosswinds Farm je majhna vzrejna kmetija v Ohiu, zasnovana za vzrejo samo kakovostnih italijanskih hrtov. Zadnjih dvajset let so vzgajali to pasmo in imeli veliko zadovoljnih strank.

V Ohiu nenehno ponujajo v prodajo mladičke italijanskega hrta. Z njihovimi kužki se od rojstva ravna izjemno skrbno in jih usposobi za primerno druženje z ljudmi in drugimi psi ter jih usposobi za prijaznost do doma. Na kmetiji Crosswinds se psi obravnavajo kot del njihove družine.

Zato si rejci svoje domove delijo s svojimi psi in ustrezno skrbijo za mladičke. Po daljšem igranju in telovadbi zunaj, psi radi dremajo; včasih na kavču. Crkljata se za telesno toploto.

Podrobnosti kmetije Crosswinds

5. Italijanski hrti Satori

Italijanski hrti Satori

Zadnji na seznamu rejcev s mladiči italijanskega hrta v Ohiu za prodajo je italijanski hrt Satori. Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami pri vzreji italijanskih hrtov so dosledno vzrejali mladiče z odličnim temperamentom in socialnimi veščinami.

Njihove pasme so bile vključene v delo v agencijah v Združenem kraljestvu in Združenih državah Amerike, ki so zaradi svojih sposobnosti prevzele odmevne položaje.

Njihovi mladički so tudi šolani v steljišču, kar njihovim bodočim lastnikom omogoča, da se osredotočijo na učenje drugih veščin. Mladički italijanskih hrtov so tudi razglisteni in cepljeni.

Mladički iz te psarne so tudi prvaki AKC in UKC z dolgo vrsto zmag, zaradi česar so izvrstni vzreditelji italijanskih hrtov z najboljšim obnašanjem in lepoto.

Podrobnosti o italijanskih hrtih Satori

Kako izbrati vzreditelja mladičev italijanskih hrtov v Ohiu

Kako izbrati vzreditelja mladičev italijanskih hrtov v Ohiu

Prepričajte se, da izberete vzreditelja Italijanski hrt mladiči v Ohiu, ki imajo pravi ugled in ocene. Preden se odločite za vzreditelja, vedno upoštevajte naslednje dejavnike, ki vam bodo pomagali pri pametni izbiri.

 • Preverite njihovo spletno prisotnost. Dober vzreditelj mora imeti spletno stran, ki prikazuje vrsto mladičev italijanskih hrtov, ki jih ponujajo, in njihove kontaktne podatke.
 • Preverite ocene in pričevanja preteklih kupcev na spletu. Veliko pove o njih.
 • Opravite preverjanje preteklosti o letih izkušenj, ki jih ima vzreditelj, saj vam lahko pomaga dobiti dobrega mladička v odličnem stanju.
 • Preverite, ali vzreditelj daje prednost zdravju svojih mladičkov pred denarnimi dobički.
 • Poskrbite, da vaš izbrani vzreditelj ustrezno skrbi za svoje mladičke, tako da jih razgliste, cepite in vzrejate v okolju, ki podpira rast njihovih mladičkov.
 • Prepričajte se, da je vzreditelj registriran pri potrebnem vzrejnem združenju in da je mladiček registriran pri AKC ali CKC.
 • Mladičkov ne smete vzeti iz njihovega doma, dokler niso stari 8 tednov.
 • Pred nakupom se prepričajte, da obiščete rejca, da se prepričate, da boste dobili tisto, kar ste naročili. Nekateri rejci na svojih spletnih mestih in na straneh družbenih medijev uporabljajo fotografije, ki so bile fotografirane.
 • Rejec ne bi smel svojih storitev omejiti le na predprodajo. Ponuditi bi morali tudi poprodajne storitve.
 • Vzreditelja bi moralo zelo zanimati, kako bo za mladička poskrbljeno v hiši bodočega lastnika.
 • Preverite tudi razpoložljivost vzreditelja. Je vzreditelj zlahka dosegljiv? Ali je njihova storitev za pomoč strankam na voljo in ali nudijo podrobne rešitve za katero od vaših perečih vprašanj?

Več informacij o vzrediteljih s mladiči italijanskih hrtov v Ohiu

Več informacij o vzrediteljih s mladiči italijanskih hrtov v Ohiu

Ta seznam rejcev italijanskih hrtov v Ohiu je bil sestavljen po natančni raziskavi različnih rejcev IG. Na našem seznamu smo opazovali med različnimi rejci in skrbno izbranimi rejci z dovolj izkušnjami in ki ustvarjajo ugodno okolje za svoje pse.

Toplo vam svetujemo, da psarno obiščete osebno, da se prepričate, da dobite pravega mladička iz dobre psarne. Kar nekaj rejcev psov na svojih družbenih omrežjih in spletnih mestih objavlja fotošopane slike.

Več rejcev iz Ohia: Najboljši rejci avstralskih labradoodlov v Ohiu in Najboljši rejci šnodljev v Ohiu.

Zaključek za “najboljše rejce mladičev italijanskih hrtov v Ohiu”

Zaključek za The

Izbira pravih rejcev med številnimi je težka, saj ima vsak rejec lastnosti in ponuja donosne posle. Vendar pa je najbolje, da izbirate med kvalificiranimi rejci z dolgoletno evidenco prodaje, množico ocen in pričevanj drugih strank, kot ste vi.

V Ohiu je naprodaj veliko mladičev italijanskih hrtov različnih rejcev. Ta vodnik izbere pet najboljših rejcev mladičev italijanskih hrtov v Ohiu z njihovimi kontaktnimi podatki, da zagotovite, da boste dobili mladička v odličnem stanju.

Italijanski hrti so znani po tem, da so energični, igrivi, zvesti in vedno napolnjeni z energijo. Zagotovili ste najboljšega prijatelja in spremljevalca v enem. Izberite mladička, ki vam topi srce in uživajte v ljubezni, ki jo lahko prinesejo mladički.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči italijanskega hrta v Ohiu za prodajo, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička italijanskega hrta od vzreditelja v Ohiu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Prednosti in slabosti lastništva italijanskega hrta” spodaj: