Mladički Labradoodle naprodaj v Sydneyju: 5 najboljših rejcev! (2022)

Mladički Labradoodle za prodajo v Sydneyju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete vzreditelje s mladiči Labradoodle za prodajo v Sydneyju. Labradoodle ali Labradoodle je križanec med labradorcem in pudljem. Ta pasma psov je bila prvotno vzrejena kot križanec med standardnim pudljem in labradorcem, da bi združili najboljše lastnosti obeh pasem.

Izvor labradoodla je fascinanten. Vse se je začelo v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je slepa Havajka želela psa vodnika, a je imel njen mož alergije. Kasneje so miniaturne pudlje uporabili za vzrejo manjših labradoodlov.

Stopila je v stik z vzrediteljem psov v Avstraliji in prosila za psa z nizko linjanjem s temperamentom psa vodnika. In tako se je rodil Labradoodle. Ostalo je, kot pravijo, zgodovina. Od takrat so Labradoodles postali priljubljeni po vsem svetu.

Ne samo to, ampak so odprli tudi vrata drugim hibridnim pasmam z nizkim izpadanjem, kot sta Goldendoodles in Sheepadoodles. Ker je podedoval najboljše od obeh staršev, je Labradoodle zelo ljubeč, igriv in inteligenten pes ter odličen za družine z otroki. Je eden najbolj priljubljenih psov v Avstraliji.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev z mladički Labradoodle za prodajo v Sydneyju, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Sydneyju in Najboljši rejci pudljev v Sydneyju.

Mladički Labradoodle za prodajo v Sydneyju

Mladički Labradoodle za prodajo v Sydneyju

Tukaj je seznam najboljših rejcev Labradoodle v Sydneyju.

Priporočila za izdelke Labradoodle: Najboljši šampon za kodraste pse in Najboljša pasja krtača za zaplete.

1. Krakajak Labradoodles

Krakajski labradoodles

Sara Humphries je ponosna lastnica Krakajak Labradoodles. Skupaj z možem vodita Krakajak Labradoodles. Sara se že vse življenje ukvarja z živalmi, vendar ima v svojem srcu posebno mesto za pse. Kot mlado dekle, ki je reševalo potepuške, se je vedno počutila povezano s psi.

Cilj Krakajak Labradoodles je vzreja vrhunskih Labradoodles z dobrim temperamentom, ki nimajo zdravstvenih težav. Vzrejajo večgeneracijske labradoodle, ki se razlikujejo po velikosti od miniaturnih, srednjih in standardnih.

Če ste zainteresirani za nakup mladička Labradoodle pri tem rejcu hišnih ljubljenčkov v Sydneyju, potem morate vedeti naslednje:

 • Vsi psi so pred prodajo mikročipirani in deseksualizirani.
 • So cepljeni in razglisteni.
 • Njihovi starši so bili genetsko testirani in opravili različne zdravstvene teste, da bi zagotovili, da so zdravi.
 • Mladičkov ne morete obiskati, dokler niso stari sedem tednov in so bili prvič cepljeni.
 • Če želite obiskati objekt, se morate najprej dogovoriti za termin.
 • Čakalna doba se uradno odpre, ko je nosečnost potrjena, ki se bo pojavila v rubriki Novice spletne strani ali njihovi Facebook strani.
 • Nato lahko pošljete e-pošto rejcu, ki bo upošteval vašo zahtevo. Če bo sprejeto, bo vaše ime dodano na čakalni seznam. V tem trenutku boste morali plačati depozit.
 • Ko se leglo skoti in mladički dosežejo pet do šest tednov, boste obveščeni.

Krakajak Labradoodles Podrobnosti

2. Camden Valley Groodles in Labradoodles

Camden Valley Groodles in Labradoodles

Camden Valley Groodles and Labradoodles je vzreditelj mladičev v sydneyskih pasmah Labradoodle & Groodle (Goldendoodle) mladički. Camden Valley je ponosen na to, da ima Labradoodles svetovnega razreda, ki imajo odličen temperament in jih je enostavno trenirati.

Njihove pasje starše hranijo v skrbniških domovih, kjer jim dajejo veliko ljubezni in skrbi. Njihovi mladički so rojeni doma in ne v psarni. Vsaka starša hišnega ljubljenčka ima dovoljeno imeti le tri legla, po tem pa se odstranijo iz spola in še naprej živijo v skrbniških domovih do konca življenja.

Če vas zanima nakup pri Camden Valley Groodles in Labradoodles, potem morate vedeti naslednje:

 • Čakalni seznam začnejo šele, ko je nosečnost potrjena in ne prej.
 • Če ste zainteresirani za nakup od tega vzreditelja mladičev v Sydneyju, boste morali položiti 500 USD nepovratnega pologa.
 • Ko si zagotovite svoje mesto na čakalni listi, boste prejeli skupinske fotografije mladičkov.
 • Vzreditelj objavi slike vsakega mladička v leglu po 4. tednu. Zato boste morali biti potrpežljivi. Ko bodo fotografije objavljene, boste lahko izbrali mladička.
 • Za več informacij obiščite njihovo Postopek nakupa stran na njihovem spletnem mestu.

Podrobnosti o izdelkih iz Camden Valley Groodles in Labradoodles

3. Cottage Canines Avstralija

Cottage Canines Avstralija

Cottage Canines Australia je še en vzreditelj z zdravimi mladiči labradorja za prodajo v Sydneyju. Pri prodaji svojih psov imajo oseben pristop; njihov slogan pove vse: ‘Spoznajte hišo psov, kjer so vaši psi tudi naši psi.’ Imajo celo stran, posvečeno Labradoodle, kjer si lahko ogledate slike njihovih mladičkov Labradoodle z njihovimi novimi družinami.

Če želite kupiti mladička Labradoodle pri Cottage Canines Australia, lahko obiščete njihovo stran za načrtovano parjenje, kjer so navedeni načrtovani paritve. Tukaj lahko preverite in preverite, ali se pričakujejo legla Labradoodle. Lahko izpolnite prijavnico, v kateri navedete, katero leglo vas zanima, in jo nato pošljete rejcu.

Odgovorili vam bodo in tudi če parjenje Labradoodle ni načrtovano, vas lahko obvestijo, če se pojavi. Po prihodu legla boste morali položiti depozit, ko mladiček dopolni šest do osem tednov starosti in opravi vse zdravstvene teste.

Cottage Canines Australia Podrobnosti

4. Kings Labradoodles

Kings Labradoodles

Kings Labradors so rejci večgeneracijskih avstralskih labradoodlov in imajo mladičke labradoodle naprodaj v Sydneyju skoraj vsako pomlad. Na svojem spletnem mestu imajo odlično razlago razlike med labradoodli, avstralskimi labradoodli in generacijskimi labradoodli, ki lahko koristijo potencialnim staršem hišnih ljubljenčkov.

Kings Labradoodles imajo večgeneracijske Labradoodle, kar pomeni, da prodajajo Labradoodle, ki se razlikujejo po številu let rojstva od prvotnega para.

Če vas zanima nakup pri Kings Labradors, potem morate slediti tem postopku nakupa iz tedna v teden:

 • Kontaktirajte Kings Labradoodles, če želite izvedeti, kaj je na voljo ali bo na voljo po telefonu.
 • Vaše ime bo na “čakalni seznam brez obveznosti”.
 • Ko se bo parjenje začelo, vas bodo kontaktirali, da ugotovimo, ali ste še zainteresirani za nakup mladička.
 • Ko bo nosečnost potrjena, bo e-poštno sporočilo s prijavnico poslano vsem, katerih ime je na seznamu brez obveznosti. Če bo v razpoložljivem leglu prijavljenih več kot mladičkov, bo šlo po sistemu prvi pride, prvi melje.
 • Obrazci za prijavo bodo nato pregledani in potekala bodo posvetovanja s potencialnimi kupci, da bi se dobro ujemali.
 • Ko se mladički skotijo, bo v prvem tednu dana ponudba na končni seznam prijavljenih, ti pa bodo imeli 48 ur, da sprejmejo ponudbo in položijo depozit.
 • Dokler mladički ne bodo stari šest tednov, na Facebooku in Instagramu legla ne bodo objavljene slike.
 • Po šestih tednih bodo mladički dodeljeni imetnikom depozita.
 • V sedmem tednu bodo vsi imetniki depozita plačali preostanek, v osmem tednu pa bodo mladički odšli v nove domove.

Podrobnosti o Kings Labradoodles

5. Avstralski labradoodles Lane’s End

Avstralski labradoodles Lane's End

Zadnji na seznamu rejcev z mladički Labradoodle, ki so naprodaj v Sydneyju, je “Avstralski labradoodles Lane’s End.” Če iščete zakonitega vzreditelja mladičkov Labradoodle, ki pri prodaji svojih mladičkov uporablja domač pristop, potem je Lane’s End za vas.

So mali rejci, ki se ukvarjajo s hobiji in se nahajajo na osrednji obali NSW. Njihovi psi so registrirani pri Svetovnem avstralskem združenju labradoodlov (WALA). Vzrejajo overjene, registrirane večgeneracijske avstralske labradoodle.

Registracija rodovnika in uradni dokumenti bodo priloženi vašemu mladičku, ko jih kupite. Lane’s End močno pristopa k zdravju in temperamentu mladičkov. Svoje mladičke zgodaj v domu družijo, da zagotovijo, da razvijejo prilagodljive in prijazne osebnosti.

Če vas zanima ta mali vzreditelj, ki prodaja mladičke Labradoodle za prodajo v Sydneyju, potem morate vedeti naslednje:

 • V nobenem trenutku nimajo več kot dveh pasem.
 • Vsi diagnostični testi pred vzrejo se izvajajo za proizvodnjo mladičev ALD.
 • Za šolanje vseh mladičkov na Lane’s End se upošteva protokol za mladiče.
 • Lane’s End prevzema osebno odgovornost, da zagotovi, da je vsak mladiček združljiv z ustrezno družino.
 • Našli boste Prijavni obrazec za desno šapo na njihovi spletni strani. Ko izpolnite obrazec, boste prejeli telefonski klic iz Lane’s End.
 • Obrazec za prijavo Right Paw potrjuje, da je Lane’s End veterinarsko certificiran vzreditelj, ki je opravil različne teste in certifikate.

Podrobnosti o avstralskih labradoodlesih Lane’s End

Kako izbrati mladičke Labradoodle za prodajo v Sydneyju

Kako izbrati mladičke Labradoodle za prodajo v Sydneyju

Če želite kupiti mladičke Labradoodle v Sydneyju, je dobro, da pred nakupom svojega mladiča opravite tržno raziskavo. Mladički Labradoodle so hibridna pasma, zato je za zagotovitev zdravja nujno, da se genetsko testiranje opravi pri obeh starših.

Ko iščete mladička Labradoodle, se prepričajte, da dobite dokumente o rodovniku vašega mladička. Prav tako morate osebno obiskati lokacijo rejca.

Vodniki za labradoodle: Kaj je Micro Labradoodle in Kaj je angleški labradoodle?

Zaključek za “Labradoodle mladičke za prodajo v Sydneyju”

Zaključek Za mladičke Labradoodle naprodaj v Sydneyju

Dobiti hišnega ljubljenčka je zelo vznemirljivo, vendar je tudi velika odgovornost. Hišni ljubljenčki potrebujejo ljubezen, skrb in pozornost kot človeške družine; zato dobro premislite, preden kupite mladička.

Najpomembneje je, da poskrbite, da boste mladičke dobili od registriranega, licenciranega in dobro oskrbljenega vzreditelja. Našteli smo 5 najboljših rejcev, ki vzrejajo mladiče labradorcev v Sydneyju in okolici, ki slovijo po kakovosti storitev.

Čeprav smo podatke še enkrat preverili, vam predlagamo, da obiščete vsakega rejca na seznamu, da zadovoljite svoja vprašanja. Danes lahko najdete svojega čudovitega Labradoodla.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Labradoodle, ki so naprodaj v Sydneyju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Labradoodle od vzreditelja v Sydneyju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov Labradoodle” spodaj: