Mladički Labradoodle za prodajo na Aljaski: 6 najboljših rejcev! (2022)

Predloga Best-Labradoodle-Puppies-For-Sale-in-Alaska-Top-Breeders-template

Iskanje najboljših mladičkov Labradoodle za prodajo na Aljaski je lahko izjemno, saj obstaja veliko možnosti, med katerimi lahko izbirate. Ko izberete pravega vzreditelja, morate upoštevati marsikaj, kot sta zaupanje vzreditelja in stanje, v katerem so bili mladiči vzgojeni.

Ta pasma psov ima nežno osebnost, družinam prijazen odnos in hipoalergeno dlako, v teh lastnostih pa lahko uživate le, če jih kupite od zaupanja vrednih in uglednih rejcev.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev z mladički Labradoodle za prodajo na Aljaski, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši vrtci za pse v Anchorageu na Aljaski.

Mladički Labradoodle za prodajo na Aljaski

Mladički Labradoodle za prodajo na Aljaski

Da bi odpravili težave pri iskanju najboljših rejcev, smo izvedli obsežno raziskavo in uvrstili najboljše rejce na Aljaski.

Priporočila za izdelke Labradoodle: Najboljši priboljški za Labradoodles in Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za labradoodle.

1. Labradoodles PuppySpot za Aljasko

PuppySpot's Labradoodles za Aljasko

Ker iščete vzreditelje z mladički Labradoodle za Aljasko, je vredno poskusiti PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po mladičkih Labradoodle iz udobja svojega doma na Aljaski.

Lahko ste prepričani, da bo vaš mladiček Labradoodle varno poslan k vam, ker morajo vsi rejci opraviti strog postopek presejanja. Preden nadaljujete z iskanjem mladičkov Labradoodle za prodajo na Aljaski, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Labradoodle Lazy Mountain

Labradoodle Lazy Mountain

Lazy Mountain Labradoodle je eden najboljših rejcev psov na Aljaski. LML je prvi rejec in družina, ki ponuja večgeneracijske čistokrvne avstralske labradoodle v tej državi. Zagotavljajo vrhunsko skrb za svoje vzrejne starše in mladičke, s čimer jim pomagajo izstopati od drugih rejcev.

To podjetje vzreja kakovostne mladičke in jih nekaj dni po rojstvu vzgaja skozi biosenzorični proces. Ta vzreditelj se osredotoča tudi na socializacijske veščine svojih mladičkov. V manj kot osmih tednih nege so ti mladički izpostavljeni drugim psom, otrokom, hrupu v gospodinjstvu in obiskovalcem.

Prav tako mladičke v nekaj tednih izpostavijo šolanju za kahlico. LML ponuja popust na tečaje šolanja mladičkov Baxter in Bella, da lahko nadaljujete s šolanjem svojega novega krznenega prijatelja doma. Čistopasemski mladički tega rejca so na višjem cenovnem področju, vendar so vredni.

Posvojitvena cena zajema tudi več stvari, kot so cepljenje, dehelmintizacija, mikročipiranje, kopija rodovnika, veterinarski pregled in 2-letna zdravstvena garancija. Poleg tega imajo mladički tega rejca komplet Go Home.

Komplet vsebuje igračo, vzorec hrane za mladička, ročno izdelan povodec in ovratnico, nasilno kost ter informacije o skrbi za to pasmo psa. To podjetje ne vzreja in ne trenira svojih mladičkov v psarnah. Vse mladičke skoti in vzgaja v njihovem domu celotna družina.

Vzrejni psi tega podjetja izpolnjujejo in presegajo zahteve testiranja ALAA. Preizkušali so doze za EIC, PRA, displazijo kolkov in komolcev, genetsko dedne bolezni, von Willebrandovo bolezen in drugo. Garancija zajema tudi redno razčiščevanje in ažurna cepljenja.

Zagotavljajo tudi doživljenjsko podporo, saj jih lahko pokličete, kadar koli potrebujete pomoč. Poleg tega so predani zaščiti te pasme psov z izobraževanjem, odgovorno vzrejo, ljubeznijo in integriteto.

Podrobnosti o Labradoodle Lazy Mountain

3. Labradoodles severa

Labradoodles severa

Labradoodles of the North se nahaja v kraju Whitehorse, Yukon, nedaleč od Aljaske. Ker ta vzreditelj ni v središču Aljaske, ponujajo pošiljanje z Air North. Cena posvojitve vključuje let iz Whitehorsa. Mladičke hitro pošljejo v Calgary, Vancouver, Edmonton, Ottawa, Yellowknife in Kelowna.

Prav tako lahko odletite v Whitehorse in se vrnete domov s svojim novim krznenim prijateljem v koči. Ponujajo osebno dostavo, vi pa se lahko odpeljete na lokacijo, da prevzamete svojega kužka. Zahvaljujoč svoji edinstveni in strastni vzreji ta rejec zagotavlja izjemne storitve.

Vsi njihovi rejci so iz najboljših linij večgeneracijskih avstralskih labradoodlov. Svoje mladičke vzgajajo za družinske člane in jim dajejo ljubezen in skrb, ki jih potrebujejo. Psi živijo z njimi v njihovem domu in drugih ljubečih skrbniških družinah.

Ta vzreditelj je član Ameriškega združenja avstralskih labradoodlov (ALAA) in se držijo vseh svojih etičnih kodeksov. Labradoodles s severa izvajajo več zdravstvenih testov na svoji plemenski živali, vključno s kardiološkim pregledom, CERF, prcd-PRA očmi, OFA komolci, OFA boki in Pennhip.

Te mladičke začnejo skrbeti in vzgajati že od prvega dne. Ta vzreditelj izobražuje in gradi socializacijske veščine svojih mladičkov, preden jih odda. Ti mladički so deležni tudi najboljše možne veterinarske oskrbe.

Cena posvojitve vključuje dobro socializiranega mladička, razglistenje, mikročipiranje, rodovnik, ovratnico in igračo za mladička, testiranje temperamenta, zdravstvene kartoteke, doživljenjsko svetovanje in podporo, dvoletno genetsko zdravstveno garancijo, Labradoodles of the North Education in še več. .

Labradoodles of the North Podrobnosti

4. Mountain View Labradoodles

Labradoodles Mountain View

Mountain View Labradoodles je priznan rejec v Oregonu, ki je na dosegu ljudi na Aljaski. MVL je namenjen izboljšanju krvnih linij njihovih avstralskih labradoodlov z vzrejo socializiranih, zdravih mladičkov z vrhunskim temperamentom in potrditev.

Vzrejni starši tega rejca so oskrbovani v skrbniških domovih in se vrnejo k vzreditelju, preden dobijo leglo. Mladički so testirani na genetsko dedne bolezni oči in kolkov.

Imajo tudi potrdilo o testiranju, ki vsebuje rezultate vseh testov, ki so jih opravili. Ta vzreditelj se osredotoča na vzrejo mladičkov z mehkim, umirjenim temperamentom, čudovito dlako iz nelinjajočega, svilnato mehkega flisa in kockastim telesom.

MVL že od leta 2002 prideluje zdrave in srečne mladičke, njihovi psi pa so v skoraj vseh zveznih državah ZDA. Zagotavljajo izjemno veterinarsko oskrbo in preverjajo izboljšano zdravje in nego, vključno z nego zob, popolnimi fizičnimi pregledi, ščetkanjem dlake, striženjem nohtov, prvim kopanjem, cepljenjem itd.

Poleg vzgoje zdravih mladičkov MVL pomaga graditi socialne veščine njihovih psov. Psi so veseli, igrivi, zlahka trenirani, atletski in zelo inteligentni. Vzreditelj vam in vašemu novemu pasjemu prijatelju ponuja tudi življenjsko zavezo.

Ena fascinantna stvar tega rejca je, da vam ni treba položiti nobenega depozita, preden se obrnete nanj s kakršnimi koli vprašanji. Lahko se obrnete nanje in se pozanimate pred prvim depozitom. Vedno jih lahko kontaktirate za napotke in podporo.

Podrobnosti o labradoodlesih Mountain View

5. Doodles UpNorth

Doodles UpNorth

UpNorth Doodles je eden najbolj izkušenih rejcev v tej državi. Od svojega nastanka leta 2008 vzgajajo kakovostne, zdrave mladičke. Sledijo industrijskim standardom in izpolnjujejo vse zahteve ALAA.

Ta vzreditelj je zelo znan na Aljaski in ljudje prihajajo iz različnih krajev, da bi kupili svoje mladičke. Svoje mladičke vzrejajo in vzgajajo v skrbnem in ljubečem domačem okolju. Poleg tega, da vam nudimo zdravega in srečnega kužka, vam to podjetje nudi doživljenjsko podporo psa.

UpNorth Doodles tudi začne trenirati svojega kužka nekaj dni po rojstvu. V nekaj tednih po porodu so ti mladički opremljeni z osnovnimi socializacijskimi veščinami in usposabljanjem.

Zelo so predani zdravju svojih mladičkov, tudi po tem, ko jih oddajo. To podjetje ne izda svojih mladičkov, dokler ne prejmejo popolnega pregleda, prvega cepiva, razglistenega in mikročipiranega. Vsi mladički imajo tudi dveletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o logotipih UpNorth

6. AK Mountain Doodles

AK Mountain Doodles

Zadnji na seznamu rejcev z mladički Labradoodle, ki so naprodaj na Aljaski, je “AK Mountain Doodles.” AK Mountain Doodles je še ena odlična možnost, ki jo morate upoštevati, ko iščete najboljše mladičke Labradoodle na Aljaski.

Pri tem rejcu lahko kupite vse vrste doodlejev. Zagotavljajo kakovostno oskrbo za svoje mladičke in poskrbijo, da s svojim pasjim prijateljem ne boste imeli zdravstvenih težav. Svoje pse genetsko testirajo na dedne bolezni.

Ta vzreditelj tudi svoje mladiče cepi in veterinarsko pregleda, preden jih odda. Zagotavljajo zgodnje usposabljanje za te pse in zagotovijo, da imajo vso osnovno usposabljanje, preden jih pošljejo v njihov novi dom.

Ustvarjajo osnovo, ki vam bo olajšala usposabljanje. Mladički AK Mountain Doodles so socialno usposobljeni, inteligentni in se odlično družijo z otroki.

Poleg tega imajo preprost postopek posvojitve – naredite depozit, ki ga ni mogoče vplačati, izberite mladička, ki ga želite, in počakajte, da se dogovorijo za sestanek z vami. Njihovi mladički imajo zdravstveno garancijo, vendar boste podpisali pogodbo o sterilizaciji.

AK Mountain Doodles Podrobnosti

Zaključek za “Labradoodle mladičke za prodajo na Aljaski”

Najboljši mladički labradoodla za prodajo na Aljaski - vrhunski rejci [2022]

Ko iščete najboljše mladiče Labradoodle za prodajo na Aljaski, morate upoštevati vzrediteljevo integriteto, zanesljivost in zanesljivost. Medtem ko je veliko rejcev na trgu samo zaradi dobička, so nekateri rejci zavezani k pridelavi zdravih in srečnih mladičkov.

V tem članku so pregledani nekateri najboljši rejci Labradoodle na Aljaski. Izdelujejo zdrave mladičke, nudijo zdravstvena jamstva in zagotavljajo doživljenjsko podporo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Labradoodle, ki so naprodaj na Aljaski, si lahko ogledate:

Preden prinesete domov labradoodla od vzreditelja na Aljaski, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Labradoodle” spodaj: