Mladički Maltipoo za prodajo v Montani: 5 najboljših rejcev! (2022)

Mladički Maltipoo za prodajo v Montani

Ste se znašli sredi svoje poti za rejce s mladiči Maltipoo, ki so naprodaj v Montani? Se bojite, da vas bodo mladički mlini prevarali? Če je temu tako, ste lahko prepričani, ker smo za vas raziskali in naredili seznam najboljših rejcev Maltipooja v Montani.

Vsi ti rejci so se izkazali za odgovorno in etično vzrejo. S križanjem maltežanca s pudljem nastane ta priljubljena pasma, znana kot maltipoos. So zelo ljubeča in zabavna sorta mladičkov. Vendar pa lahko pridobitev mladička pri napačnem vzreditelju povzroči veliko stiske.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči Maltipoo, ki so naprodaj v Montani, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Bernedoodle v Montani in Najboljši rejci Cavapoo v Montani.

Rejci Maltipoo v Montani

Rejci Maltipoo v Montani

Pripeljanje kužka domov ni odločitev, ki bi jo želeli sprejeti brez skrbnega premisleka. Vzemite si nekaj časa, da spoznate pasmo in spoznate rejce, da zagotovite, da vlagate na pravem mestu.

Oglejte si naš seznam najbolj impresivnih in zanesljivih rejcev Maltipoo, ki jih lahko najdete v Montani. Ne pozabite prebrati njihovega opisa, da se seznanite z njihovimi politikami posvojitve in naborom storitev, ki jih ponujajo.

Priporočila za izdelke Maltipoo: Najboljše tihe škarje za pse in Najboljši pasji koraki za avtomobile.

1. PuppySpot’s Maltipoos za Montano

PuppySpot's Maltipoos za Montano

Ker iščete vzreditelje s mladiči Maltipoo za prodajo v Montani, priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot ni posamezen vzreditelj Maltipoo, ampak ogromna platforma, kjer lahko brskate po številnih razpoložljivih pasmah psov v Montani iz udobja svojega doma.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci Maltipoo na tej platformi opraviti strog postopek presejanja, tako da vam ni treba preveč skrbeti, da bo vaš spremljevalec prišel na vaš prag v Montani. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Maltipoo za prodajo v Montani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Taylor’s Puppy Tails

Taylor's Puppy Tails

Taylor’s Puppy Tails se nahaja v majhnem mestu, domači vzreditelj, ki ponuja izjemno kakovostne mladičke Maltipoo za prodajo v Montani. Od leta 2012 uspešno vzrejajo pse odličnega zdravja in temperamenta. Vsi psi so v družinskem okolju, kjer komunicirajo z družinskimi člani in se navadijo na hrup skupnega gospodinjstva.

To omogoča psom, da se prilagodijo novim družinam in nemoteno preidejo v svoje nove domove. To okolje spodbuja tudi socializacijo, kar je glavni razlog za neverjetno ljubečo naravo teh mladičkov. Ker je Taylor’s Puppy Tails precej priljubljen v lokalni skupnosti, se njihovi mladički hitro posvojijo.

Prav tako pričakujejo, da bodo zainteresirane družine plačale varščino, če želijo rezervirati mladička zase. Če želite to storiti tudi vi, jih čim prej kontaktirajte prek spodaj navedenih podrobnosti. Lahko pa tudi osebno obiščete njihov objekt, če vam je to ljubše. Njihov delovni čas je od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure.

Podrobnosti o Taylorjevih repih kužka

3. Moj Doodle Maltipoos

Moj Doodle Maltipoos

Ekipa rejcev pri My Doodle Maltipoos si prizadeva proizvesti najbolj zdrave Maltipoos tako, da jih neguje s svojo ljubeznijo in pozornostjo. Njihov cilj je omogočiti družinam izkušnjo zlatega standarda, ko poskušajo izbrati svojega novega mladička. Poleg tega, da so strokovni rejci, so tudi profesionalni trenerji.

Zato lahko pričakujete, da vam bodo dali pomemben vpogled v vedenje vsakega psa in vam pomagali izbrati najboljšega spremljevalca za vašo družino. Rejci pri My Doodle Maltipoos začnejo z zgodnjo nevrološko stimulacijo kmalu po rojstvu mladičkov, da bi izboljšali njihovo inteligenco mladičkov.

Izkazalo se je tudi, da to izboljšuje imuniteto skozi vse življenje mladiča. Vsak mladiček Maltipoo ima 10-letno dedno zdravstveno garancijo. Mladički so cepljeni, večkrat razglisteni in mikročipirani, preden jih pošljejo v nov dom. Test sposobnosti mladiča (PAT) se izvede tudi, ko mladiček dopolni šest tednov. Poročilo PDF o tem testu je zagotovljeno posvojiteljski družini.

Zahtevajo 300 $ kot varščino za mladička, ki bi jo kasneje dodali skupni ceni nakupa mladička. Poleg tega boste morali izpolniti tudi spletno prijavo za posvojitev. Če si želite ogledati njihova razpoložljiva ali prihajajoča legla, obiščite spodnje povezave. Na žalost se nahajajo v Utahu, 13 ur vožnje od Montane! Ne skrbi; pošiljajo mladičke po vsej državi za dodatnih 850 $.

Moji Doodle Maltipoos podrobnosti

4. Mladički Maltipoo n Več

Mladički Maltipoo n Več

Ekipa rejcev Maltipoo Puppies n More trdo dela, da bi vzgojila najbolj kakovostne mladičke Maltipoo, kar jih lahko najdete. Posebno skrbijo za svoje mladiče, da zagotovijo ustrezno rast in razvoj njihovega fizičnega in čustvenega zdravja. Vsi mladički, ki so navedeni za prodajo, so testirani na genetske zdravstvene bolezni in so prejeli najnovejša cepljenja.

Vsak kupec dobi popolno zdravstveno in cepljeno kartoteko kužka. Poleg tega je podan še enoletno genetsko zdravstveno zavarovanje in brezplačno 30-dnevno zdravstveno zavarovanje pri Trupanionu. Poleg tega je družinam na voljo paket za nego mladičkov, ki olajša proces prehoda in olajša tako mladička kot posvojiteljsko družino.

Ta paket vključuje ovratnico za mladička, povodec, odejo z vonjem po pasji materi in vzorec formule hrane za pse Royal Canine Dog za “Srednji mladiček.” Vsak mladiček, kupljen pri Maltipoo Puppies n More, je pred pošiljanjem domov cepljen, mikročipiran in razglisten. Obiščete lahko njihovo spletno stran in si ogledate vse mladičke, ki so trenutno na voljo.

Ko izberete, katerega želite kupiti, boste morali nakazati znesek v višini 500 $, da si zagotovite svoj položaj na čakalnem seznamu. Ta depozit je nepovraten in se kasneje prišteje k skupnim stroškom kužka. Ko je nakazilo opravljeno, boste morali podpisati spletno pogodbo. Predlogo te pogodbe si lahko ogledate tako, da sledite navedeni povezavi.

Imajo tudi 10-odstotni popust za ljudi, ki služijo vojsko. Ob nakupu mladička je priložena tudi knjižica z vsemi pomembnimi informacijami, ki bi jih družine morda morale vedeti o pasmi maltipoo. Poleg tega Maltipoo Puppies n More nudijo pomoč in podporo posvojiteljem za celotno življenje mladiča.

Maltipoo Puppies n More se nahaja v Oklahomi, vendar svoje mladičke pošiljajo po vsej državi. Najbolje je kupiti zdravega Maltipooja pri vzreditelju v drugi državi kot nezdravega psa od nepreverjenega vzreditelja v vaši bližini. V primeru dodatnih vprašanj jih lahko kontaktirate preko naslednjih kontaktnih podatkov.

Mladički Maltipoo n Več podrobnosti

5. Družina iHeart

iHeart Family Maltipoo Montana

Zadnji na seznamu rejcev z mladički Maltipoo, ki so naprodaj v Montani, je “Družina iHeart.” Pri iHeart Family lahko dobite dobro socializirane in zdrave mladičke Maltipoo za prodajo v Montani. To je psarna v družinski lasti in upravljanju z neprekosljivo storitvijo. Njihov glavni poudarek je ohranjanje in nenehno izboljševanje zdravstvenih standardov svojih mladičkov.

Svojim kužkom zagotavljajo negovalno in ljubeče vzdušje, da zagotovijo, da razvijejo veselo naravnanost. Vsi mladički pri iHeart Family so rodovniško registrirani. S tem poslom se ukvarjajo zadnjih osem let in se ponašajo izključno z vzrejo psov s preverjenimi rodovniki. Program zgodnje stimulacije izvajajo kmalu po rojstvu mladičkov.

Znano je, da to izboljša imuniteto in toleranco na stresne situacije, s katerimi se lahko soočijo. Vsak mladiček je pri starosti 2, 4, 6 in 8 tednov prejel najnovejša cepljenja in je razglisten. Za razliko od drugih rejcev Maltipoo v Montani, družina iHeart zagotavlja 5-letno dedno zdravstveno jamstvo za svoje mladičke.

Poleg tega družinam nudijo podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, tudi potem, ko mladičke vzamejo s seboj domov. Skupni strošek nakupa mladička Maltipoo prek iHeart Family je 700 $ in je enak za vsakega mladiča, ne glede na spol, barvo ali velikost. Če želite izvedeti več o njihovi politiki nakupa mladičev, obiščite njihovo spletno mesto na spodnji povezavi.

iHeart družinske podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja Maltipoo v Montani

Kako izbrati vzreditelja Maltipoo v Montani

Pri izbiri pravega vzreditelja Maltipooja morate upoštevati več. Najprej morate opraviti raziskavo in preveriti ozadje rejca, preden mu zaupate tako veliko naložbo. Najlažji način za to je, da se sami povežete z rejcem, da izveste več o njih in njihovih vrednotah. Etičen vzreditelj bi bil dobro obveščen o pasmi svojih mladičkov.

Ti rejci so običajno zelo blizu mladičkom, ki jih vzgajajo. Zato so dobro vajeni temperamenta vsakega mladička in bi lahko vsakemu mladičku dali tudi vzdevek. Poleg tega se nikoli ne zanašajte samo na besede rejca o njihovem delu. Osebno obiščite vzrejno ustanovo in preverite, ali so mladički deležni potrebne oskrbe.

Drugič, poskrbite, da bodo hišni ljubljenčki čisti, varni in dovolj udobni, da lahko ustrezno uspevajo. Najbolj očiten znak nepoštenega vzreditelja je, da mladičke hranijo v nehigienskem in prenaseljenem prostoru. Zato mladički, kupljeni v mlinih za mladiče, nosijo s seboj veliko bolezni.

Povezano: Maltipoo prednosti in slabosti in Maltipoo proti samici.

Zaključek za “Maltipoo mladičke za prodajo v Montani”

Zaključek Za mladičke Maltipoo za prodajo v Montani

Ta članek vam bo pomagal pri iskanju najboljših mladičkov Maltipoo v Montani. V zgornjem članku so omenjeni štirje najbolj ugledni rejci. Vsi so registrirani in dobili dovoljenje za vzrejo s strani ustreznih organov.

Lahko se obrnete tudi neposredno nanje in jih zahtevate, da vam zagotovijo preverljive reference. Priporočamo tudi osebni obisk njihove vzrejne ustanove ali psarno. To vam bo omogočilo, da bolje razumete temperament mladičkov in vam bo pomagalo pri pametnejši izbiri.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Maltipoo, ki so naprodaj v Montani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete maltipoo domov od vzreditelja v Montani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme psov Maltipoo” spodaj: