Mladički Shih Poo v Washingtonu: 4 najboljši rejci! (2022)

Mladički Shih Poo v Washingtonu

Iskanje najboljših rejcev s mladiči Shih Poo v Washingtonu za prodajo je lahko zastrašujoča naloga, saj jih ni veliko in se je težko osredotočiti na enega. Na vašo srečo, smo raziskali in sestavili seznam najboljših rejcev te pasme v Washingtonu.

Shih Poo je mešana pasma dveh srčkanih in puhastih pasem – Shi Tzu in Miniature Pudle. Zaradi njihovih skupnih lastnosti je Shih Poo najboljši družinski pes, saj se radi igrajo in crkljajo s svojimi lastniki. Zaradi svoje majhne strukture ne potrebujejo veliko prostora, zato so najboljši za stanovanja in majhne hiše.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči Shih Poo v Washingtonu za prodajo, si oglejte ta druga priporočila rejcev: Najboljši rejci avstralskih labradoodlov v Washingtonu in Najboljši rejci Aussiedoodle v Washingtonu.

Rejci Shih Poo v Washingtonu

Rejci Shih Poo v Washingtonu

Čeprav v tej državi ni veliko rejcev mladičkov Shih Poo, naj vas ne odvrača od nakupa tega oblikovalskega psa. Spodnji seznam vam bo pomagal najti najboljše mladičke Shih Poo za prodajo v Washingtonu.

Priporočila izdelkov Shih Poo: Najboljša pasja hrana za Shih Poo in Najboljše šok ovratnice za lajajoče pse.

1. PuppySpot’s Shih Poos For Washington

PuppySpot's Shih Poos za Washington

Ker iščete vzreditelje s mladiči Shih Poo v Washingtonu za prodajo, toplo priporočamo ogled spletne strani PuppySpot. PuppySpot ni posamezen vzreditelj, temveč celoten trg, namenjen pomoči številnim ljudem pri iskanju mladičkov Shih Poo in mnogih drugih pasem psov.

Vsi rejci s mladiči Shih Poo, navedenimi na PuppySpotu, morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Washingtonu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Shih Poo za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kmetija hrastov Windsor

Kmetija hrastov Windsor

Windsor Oak Farm se nahaja v Marylandu in deluje že desetletja. Ta vzreditelj mladičkov Shih Poo v Washingtonu ima izjemen ugled, kar je razvidno iz množice mnenj prejšnjih kupcev.

Ta psarna tesno sodeluje z veterinarji, ki izvajajo redne zdravstvene preglede in zagotavljajo, da so mladiči cepljeni in razglisteni.

DNK testi na starševskih psih zagotavljajo, da se genetske bolezni ne prenašajo naprej. Mladiči imajo dovolj prostora za igro, telovadbo in druženje z ljudmi in okoljem, kar omogoča enostaven prehod.

Na splošno so zanje zelo dobro poskrbljeno, tako da odrastejo v čudovitega spremljevalca, o katerem ste sanjali. Na spletni strani vzreditelja morate izpolniti prijavnico z vsemi svojimi podatki. Pokličite ali pišite vnaprej, da se dogovorite za obisk.

Podrobnosti kmetije Windsor Oak

3. Psarne Howdee

Psarne Howdee

Howdee Kennels je v družinski lasti in se nahaja dve uri severno od Seattla. Psarna le redko nalaga slike svojih mladičkov na svojo spletno stran, saj jih prodajajo pred rojstvom. Torej, če želite pri njih kupiti mladička Shih Poo, bolje rezervirajte vnaprej.

Howdee Kennels ponuja 2-letno zdravstveno garancijo za vse svoje mladičke Shih Poo. In preden jih pošljejo domov z lastnikom, poskrbijo, da so cepljeni, razglisteni in pregledani od repa do glave.

Ponujajo fleksibilen plačilni sistem, kjer morate izdati nepovratno kavcijo v višini 300 $, da vam lahko po rojstvu obdržijo mladička. Če želite, da vam dostavijo vašega mladička, morate plačati 400 $, kar pokrije vse potrebe po prevozu vašega mladička.

Če obiščete njihov oddelek za preglede, boste ugotovili, da so prejšnji kupci navdušeni nad svojimi mladički. Obiščete lahko tudi njihove kanale v družbenih omrežjih in si ogledate njihove mladičke z novimi lastniki.

Podrobnosti o psarnah Howdee

4. Prijetni domači kužki

Prijetni domači mladički

Zadnji na seznamu rejcev Shih Poo v Washingtonu je Pleasant Home Puppies, družinska psarna, ki se nahaja v jugovzhodni Iowi. Jordan in Julia vodita psarno in sta večinoma specializirana za mladičke Cavapoochon in Shih Poo. Skupaj imata več kot 15 let vzrejnih izkušenj.

Njihov glavni cilj je vzrejati zdrave, srečne in osupljive mladičke. Svojim mladičkom zagotavljajo ustrezno prehrano ter skrbijo za njihovo socializacijo in šolanje. To jim pomaga, da z lahkoto preidejo v svoje nove domove.

Zagotavljajo, da so starši DNK testirani za več kot 200 genetskih bolezni in lastnosti. Vsak od naših mladičkov ima redne zdravstvene preglede s strani usposobljenega veterinarja za optimalno zdravje. Ob nakupu vam Pleasant Home Puppies nudijo 1-letno zdravstveno garancijo.

Opremijo vas tudi z vsemi potrebnimi informacijami, ki jih boste potrebovali glede usposabljanja in prilagajanja kot prvega lastnika hišnega ljubljenčka. Za informacije o naših razpoložljivih hišnih ljubljenčkih lahko obiščete našo spletno stran ali kanale družbenih medijev. Obiščete nas lahko tudi osebno.

Podrobnosti o prijetnih domačih kužkih

Kako izbrati vzreditelja Shih Poo v Washingtonu

Kako izbrati vzreditelja Shih Poo v Washingtonu

Če želite kupiti najboljšega mladička Shih Poo v Washingtonu, morate skrbno izbrati svojega vzreditelja, da se izognete goljufanju ali nakupu mladička z zdravstvenimi težavami. Tukaj so nasveti, ki jih morate uporabiti pri izbiri vzreditelja Shih Poo v Washingtonu.

 • Preverite, ali je vzreditelj registriran pri CKC in American Kennel Club (AKC)
 • Ugotovite, ali ima žlahtnitelj licenco
 • Koliko let so rejci v praksi
 • Vzreditelj mora imeti evidenco o genetskem testiranju staršev, da zagotovi, da mladiči nimajo tveganja za razvoj genetskih motenj
 • Mladičkom je treba zagotoviti veliko prostora za igro in vadbo
 • Ali ima njihova notranja stanovanja zaradi vremenskih sprememb ogrevalne in hladilne naprave
 • Ali so njihovi mladički usposobljeni za kahlico in avto
 • Mladičke je treba tudi socializirati z ljudmi in okoljem, da jim olajšajo prehod
 • Mladički morajo biti aktualni z vsemi cepljenimi in cepljenji
 • Prav tako morajo opraviti celoten pregled telesa, preden kužka pošljejo domov z lastnikom.
 • Rejec mora ponuditi prilagodljive načine plačila
 • Vzreditelj mora zagotoviti več možnosti dostave
 • Preverite ocene na njihovem spletnem mestu in straneh družbenih medijev
 • Vzreditelj mora biti pripravljen obravnavati vse vaše skrbi

Več informacij o rejcih Shih Poo v Washingtonu

Več informacij o rejcih Shih Poo v Washingtonu

Iskanje rejcev Shih Poo v Washingtonu je kot iskanje igle v kopici sena. Tako je ta seznam rejcev Shih Poo sestavljen iz rejcev v Washingtonu in sosednjih državah.

Pomembno je omeniti, da je večina rejcev registriranih na uglednih spletnih straneh kot npr Priden pes ker nimajo osebnih spletnih mest.

Prav tako bi bilo pametno preveriti njihove strani v družbenih omrežjih, saj večina objavlja fotografije in videoposnetke. To vam bo pomagalo tudi oceniti njihovo storitev za stranke glede na to, kako sodelujejo s svojimi strankami in bodočimi strankami v komentarjih.

Povezano: Najboljši reševalci Shih Poo v Združenih državah.

Zaključek za “Najboljše gojitelje Shih Poo v Washingtonu”

Zaključek za najboljše rejce Shih Poo v Washingtonu

Ta članek navaja najboljše rejce Shih Poo v Washingtonu in sosednjih državah, kar vam olajša izbiro mladička za svojo družino.

Ne zanašajte se samo na tisto, kar je objavljeno na spletnih mestih; posvetite se obisku psarn. Prav tako vam pomaga vzpostaviti odnos z vzrediteljem, da bolje razumete vaše potrebe in vas povežete z najboljšim mladičkom Shih Poo.

Ko se odločite za določenega rejca, si preberite kupoprodajno pogodbo, da se v prihodnosti izognete neprijetnim presenečenjem.

Upamo, da vam bo ta seznam olajšal iskanje mladičkov Shih Poo za prodajo v Washingtonu. Zabavajte se z iskanjem puhastega spremljevalca za svojo družino.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Shih Poo v Washingtonu, ki so naprodaj, si lahko ogledate:

Preden kupite mladička Shih Poo pri vzreditelju v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Shih Poo – najboljši vodnik za lastnike” spodaj: