Mladički Shih Tzu v Arizoni: 4 najboljši rejci! (2022)

Predloga za mladičke ši-tzu za prodajo v Arizoni

Shih Tzu je priljubljena pasma majhnih psov, ki je splošno znana po svojih veselih in živahnih temperamentih. Radi so v bližini ljudi, so izjemno prijazni do drugih psov in so odlični z otroki. Vedeti morate, če iščete vzreditelje s mladiči Shih Tzu za prodajo v Arizoni.

Po podatkih AKC ni čudno, da je 20. najbolj priljubljena pasma. Do neznancev so nekoliko bolj previdni, a le dokler ne vidijo, da je oseba v redu, se hitro spoprijateljijo z novimi obrazi.

Vendar pa vas bodo hitro opozorili, če bodo v hrupnem, drobnem pasjem lajeju zaslišali zvoke ali zavohali kaj neznanega. Omeniti moramo, da so majhni psi precej energični, vendar ne pretirano, kot so navadno nekateri drobni psi. Shih Tzu je lahko precej glasen o tem, kako se počuti ali stvari, ki jih želi.

Kljub dolgi dlaki ne izpadajo veliko, če sploh, čeprav potrebujejo veliko nego, da ohranijo vse te lase v redu. Če se lahko spopadete s potrebami po negovanju tega psa, je to odlična pasma za prve lastnike psov. Vsaj ob predpostavki, da si ga lahko privoščite.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči Shih Tzu, ki so naprodaj v Arizoni, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci psov v Arizoni in Najboljši rejci Corgijev v Arizoni.

Koliko lahko pričakujete, da boste porabili za Shih Tzu iz Arizone

Koliko lahko pričakujete, da boste porabili za Shih Tzu iz Arizone

Povprečna cena mladička Shih Tzu pri uglednem vzreditelju je okoli 1200 $, a če je rod tega psa šampionske kakovosti, ni nič nenavadnega, da se cena dvigne tudi do 3000 $. Mladičke Shih Tzuja najdete za veliko manj (že 250 $), če ste pripravljeni nakupovati pri enkratnih rejcih na Craigslist ali GoodDog.

Če greste po tej drugi poti, boste verjetno morali veliko plačati, da opravite osnovne zdravstvene preglede pri veterinarju, da pregleda morebitne težave, ki jih ima mladiček. Nazadnje, če izberete pot posvojitve, pričakujte, da boste porabili približno 300 $, kar je standard za pomoč pri plačilu hrane za pse in drugih stroškov, kot so obiski veterinarja, ki jih je center za posvojitev zagotovil psu, medtem ko je bil v njihovi oskrbi.

Povezano: Najboljši rejci Shih Tzuja v Združenih državah.

Rejci Shih Tzuja v Arizoni

Rejci Shih Tzuja v Arizoni

Če ste pripravljeni dodati mladička svoji družini v Arizoni, ne iščite dlje od našega seznama najboljših rejcev Shih Tzu mladičkov v Arizoni.

Priporočila za izdelke Shih Tzu: Najboljše škarje za nego Shih Tzuja in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. Arizona Shih Tzu

Arizona Shih Tzu

Prvo na našem seznamu je Arizona Shih Tzu, podjetje, ki ga vodi družina, ki obožuje pse, friziranje in izdelovanje finega nakita. Zgradili so celo svoj dom iz slamnatih bal, tako da se ne bojijo, da bi se lotili posla, da bi opravili stvari.

Vsi psi in mladički so registrirani v AKC, jim je namenjena 24/7 pozornost, saj oba delata od doma in sta standardna (9/11 lbs) in imperialne (4-9 lbs) velikosti.

Zanimivo je to “cesarski” velikost izhaja iz kitajskega izvora, kot Jackson in Jeri navdušeno razlagata na svoji strani o nas. Vzreditelj navaja, da so psi vzrejeni kot hišni ljubljenčki, ne razstavni psi ali plemenska živina.

Arizona Shih Tzu tudi omenja, da se cena mladičkov razlikuje glede na:

 • rodovnik,
 • barva,
 • potrditev,
 • spol,
 • In Velikost

Vsem mladičkom Shih Tzu tega vzreditelja so odstranili kremplje za zaščito psov pred poškodbami. Prav tako so razglisteni, obveščeni o vseh cepljenjih in redno obiskujejo veterinarja na zdravstvenih pregledih. Skratka, njihova skrb za mladičke je prinesla Arizoni Shih Tzu prvo mesto na tem seznamu.

Podrobnosti o Arizoni Shih Tzu

2. Puppy Love Shih Tzu – Mesa, Arizona

Puppy Love Shih Tzu - Mesa, Arizona

Drugi na tem seznamu je močan kandidat, ki ga vodi Shirley, Puppy Love Shih Tzu. Očitno je “Puppy Love” akronim, ki pomeni:

 • Čistokrven, AKC.
 • Nenavaden “IMPERIAL” (pod 10 funtov)
 • Popolni, igrivi kužki
 • Osebna storitev
 • Japi NE!!!
 • Ljubki psi v naročju
 • Naš dom do vašega doma
 • Zelo mirni, zelo tihi psi
 • Izjemna garancija

Kakorkoli že, Puppy Love se ukvarja samo z mladički Imperial Teacup Shih Tzu, kar pomeni, da bodo ti mladički dosegli le 3-5 funtov, ko bodo popolnoma zrasli in so v igri za vzrejo že skoraj 30 let. Zaradi tega izrednega časa je ta vzreditelj zbral veliko pričevanj preteklih strank. Mislim, da je to dovolj pametno, vendar kaže, da ima Shirly smisel za humor, če ne drugega.

Za vse pse, ki jih vzreja ta vzreditelj, veljajo stroge smernice AKC, čeprav Shirley trdi, da niso rejci, saj so »Ljubitelji Shih Tzuja, ki želijo ljubezen deliti z drugimi.” To je nedvomno marketinška špica, a dokler so psi vzrejeni in vzgojeni v dobri oskrbi, ni pomembno, kaj imenuje vzreditelj.

Puppy Love Shih Tzu Podrobnosti

3. Palača Paw – Tucson, Arizona

Palača Paw - Tucson, Arizona

Tretja na našem seznamu je The Paw Palace, ki je v lasti Karie, vzrediteljice, ki se ukvarja z več pasmami, vključno s Shih Tzu. Paw Palace posluje od leta 2010, kar pomeni, da so njihove vzrejne izkušnje od leta 2022 na 12 let. Ena od stvari, s katerimi se ta rejec ponaša, je, da so registrirani pri Better Business Bureau v Arizoni, kjer imajo A+ ocena.

Vsi mladički iz The Paw Palace imajo aktualne posnetke, mikročipiranje, razglisteni in rodovniški papir. Poleg tega ima vsak mladiček brezplačen veterinarski pregled, preden gre z vami domov. Če se izkaže, da je kuža bolan, ima tudi garancijo za vračilo denarja v 48 urah, če ga preveri veterinar z licenco. Vse, kar presega to dvodnevno obdobje, ne bo vrnjeno ali sprejeto za vračilo.

Ko kupite mladička pri tem rejcu, sprejemajo več načinov plačila:

 1. gotovina
 2. Kredit/bremenitev
 3. PayPal
 4. Financiranje
 5. Plačilni načrti
 6. Druge možnosti depozita

Če želite kupiti mladička Shih Tzu, je The Paw Palace odličen kraj za ogled.

Podrobnosti o palači Paw

4. Arizona Sunrise Shih Tzus and Poos – Goodyear, Arizona

Arizona Sunrise Shih Tzus and Poos – Goodyear, Arizona

Zadnji na seznamu rejcev s mladiči Shih Tzuja v Arizoni za prodajo je “Arizona Sunrise Shih Tzus in Poos.” Ta rejec je specializiran za Shih Tzus in ponuja dveletno jamstvo za genetsko zdravje. Vsi mladički so vzgojeni v vzrediteljevem domu in njihovi družini, ne v psarni.

To pomeni, da je vsak mladiček, ki ga vzredi ta vzreditelj, izpostavljen veliko skrbi in pozornosti, ki je večje ustanove ne morejo ponuditi. Po drugi strani pa se seveda ne morejo razmnoževati tako pogosto, zato boste morda morali na naslednje leglo čakati do eno leto.

Vsi odrasli psi so testirani na DNK z uporabo DNK Coat/Trait Panel, Full Embark Panel. To zagotavlja, da so psi gensko čistokrvni in varni pred morebitnimi genetskimi napakami, ki lahko povzročijo bolezen. Ta vrzel je zato, da zagotovi zdravje staršev in materi omogoči prepotreben počitek od hranjenja mladičev.

Arizona Sunrise Shih Tzus in Poos Podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce Shih Tzuja v Arizoni”

Zaključek za The "Najboljši rejci Shih Tzuja v Arizoni"

Shih Tzuji so zelo enostavni za vzgojo psa kot družinskega hišnega ljubljenčka. Če ste pripravljeni kupiti enega od teh energičnih mladičkov, bodo vaši za vedno prijatelji. Sploh ne izpadajo veliko, zato so odlični za tiste, ki trpijo za alergijami na lase in se redko slinijo.

Edina stvar, ki jo boste morali storiti, je redno krtačiti dlako, saj je dolga dlaka nagnjena k tvorbi preprog, če je zanjo neustrezna.

Upamo, da boste v svojem novem prijatelju našli ljubezen. Redno kopanje vašega novega psička Shih Tzu lahko pomaga ohranjati zdravo dlako, igranje s svojim psičkom pa bo pomagalo, da ostane mehak in srečen. So ti rejci predaleč za vas?

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s Shih Tzu mladiči v Arizoni za prodajo, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov spremljevalca Shih Tzuja od vzreditelja v Arizoni, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov Shih Tzu” spodaj: