Mladički šnavcerja naprodaj v državi Washington: 4 najboljši rejci! (2022)

Mladički šnavcerja naprodaj v državi Washington

Če iščete rejce s mladiči šnavcerja za prodajo v državi Washington, je ta vodnik za vas. S svojimi košatimi obrvmi in brado, ki se lahko upre prisrčnemu šnavcerju. Standardni šnavcer je pes popolne velikosti, ne prevelik ne premajhen, medtem ko je miniaturni šnavcer v velikosti igrače.

Zanimivo pa je, da so različne velikosti šnavcerja v resnici tri različne pasme, torej miniaturni, standardni in velikanski. Šnaucer naj bi izviral iz Nemčije, kjer so ga uporabljali kot kmečkega psa za opravljanje različnih funkcij za kmeta.

Njegovi debeli brki so psa varovali pred vsemi škodljivci, ki jih je lovil na kmetiji. Šnavcerji so prišli v Združene države s priseljenci in popotniki v 1900-ih. Mnogi, ki so odpotovali v Nemčijo, so jih pripeljali s seboj.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči šnavcerja za prodajo v državi Washington, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci psov v Washingtonu in Najboljši rejci čivave v Washingtonu.

Rejci šnavcerjev v državi Washington

Rejci šnavcerjev v državi Washington

Šnavcerji so odlični psi spremljevalci. Obožujejo družinske člane, tudi otroke. So zelo prijazni in potrpežljivi, zato so dobra izbira za psa, če imate majhne otroke. Poglejmo si nekaj rejcev šnavcerjev v državi Washington.

Priporočila za izdelke šnavcerja: Najboljša krema za tace za pse in Najboljši komplet za nego psov.

1. Šnavcerji PuppySpot za zvezno državo Washington

Šnavcerji PuppySpot za zvezno državo Washington

Ker iščete vzreditelje s mladiči šnavcerja za prodajo v zvezni državi Washington, priporočamo brskanje po spletnem mestu PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kar pomeni, da lahko brskate iz zvezne države Washington in iščete primernega spremljevalca.

Vsi rejci šnavcerjev na PuppySpotu morajo iti skozi strog postopek presejanja, kar pomeni, da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš mladiček varno prispel v zvezno državo Washington. Preden nadaljujete z iskanjem mladička šnavcerja za prodajo v zvezni državi Washington, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Pomladni miniaturni šnavcerji

Spomladanski miniaturni šnavcerji

Spomladanski miniaturni šnavcer vzreja miniaturnih šnavcerjev. Vendar so njihovi psi neregistrirani, zaradi česar je cena ugodnejša. Če želi nekdo registrirati svojega kužka, lahko to olajša. Kljub neregistriranim psom so priznani rejci šnavcerjev v Washingtonu. Njihovi psi so izključno psi spremljevalci in se ne uporabljajo za razstavne namene.

Če vas zanima nakup od spomladanskih miniaturnih šnavcerjev, boste prejeli mladička, ki ima naslednje:

 • Prvi niz posnetkov
 • Razglisteno
 • Repi kupirani
 • Krempljasta rosa
 • 30-dnevna zdravstvena garancija

Za nakup mladička boste morali plačati 200 USD nepovratnega pologa. Skupni strošek mladička je 1500 $. Vsi mladički so čistokrvni, vendar niso American Kennel Club (AKC) registrirano. Trenutno imajo na voljo mladičke, kot je navedeno na domači strani njihove spletne strani.

Če vas zanima, se obrnite na njih prej kot slej, saj gredo hitro. Zaradi COVID-19 nakup mladičev poteka po postopku brez stika. Za več informacij lahko pokličete vzreditelja.

Pomladni miniaturni šnavcerji

3. Walkers Miniaturni Šnavcerji

Walkers Miniaturni Šnavcerji

Walkers Miniature Schnavzers je vzreditelj šnavcerjev v zvezni državi Washington, ki vzreja miniaturne šnavcerje in ima leglo kmalu aprila. Na svoji strani imajo nekaj odličnih slik svojih mladičkov, ki si jih lahko ogledate.

Njihovi mladički so registrirani v AKC. Mladički imajo hipoalergeno dlako, ki se ne izgublja. Posebno skrbijo za svoje kužke in skrbijo, da so vzgojeni v ljubečem domu, v bližini ljudi in otrok.

Vsi mladički so:

 • Cepljen
 • Razglisteno
 • Repi kupirani
 • Kremplji odstranjeni

Ker so njihovi mladički registrirani v AKC, bo cena na mladička verjetno višja kot pri nekaterih rejcih, ki smo jih navedli. So pa dobra izbira, če iščete mladička, ki ga lahko sčasoma pokažete in uporabite v profesionalne namene.

Podrobnosti o miniaturnih šnavcerjih Walkers

4. Ovesons Toy Šnavcer

Ovesons igrače šnavcerji

Ovesons Toy Schnauzers ima precej preprosto spletno mesto in na svoji domači strani prikazuje večino svojih pomembnih informacij. Dobro bi bilo, da obiščete tega rejca, če nimate sreče z drugimi rejci na območju Washingtona.

Nahajajo se v Utahu, približno petnajst ur vožnje od Washingtona. Vendar pa ponujajo dostavo po vsej državi. Vzrejajo igrače šnavcerjev in trenutno imajo dva mladička, stara osem tednov, ki sta na voljo za prodajo. Vsi njihovi mladički imajo omejeno registracijo AKC ali popolno registracijo AKC.

Svoje mladičke prodajajo po principu prvi pride, prvi melje za tiste, ki so plačali varščino. Za kupce, ki ne položijo pologa, ne bodo imeli mladičkov. Kužka lahko pošljejo na katero koli letališče na kateri koli lokaciji v Združenih državah za plačilo 350 $.

Vsi mladički so priloženi:

 • Repi kupirani
 • Odstranjeni kremplji rose
 • Prvi niz strelov

Njihova prodajna pogodba je vključena na to spletno mesto, če želite več informacij o tem, kaj je vključeno pri nakupu pri njih. Vsi mladički imajo zdravstveno garancijo za sedem dni od nakupa in enoletno genetsko zdravstveno garancijo. Če morate mladička vrniti, jih mora pregledati pooblaščeni veterinar tri dni po nakupu.

Ko podpišete njihovo pogodbo, se strinjate z:

 • Če pride do težave s kužkom, mora veterinar z licenco predložiti podrobno poročilo o pregledu v treh dneh po prodaji mladička.
 • V primeru genetske okvare se psa zamenja s psom enake vrednosti.
 • Če morate psa predati, boste lastniku dali prvo izbiro, da mladička vzame nazaj.
 • Mladiček bo imel omejeno registracijo v AKC.
 • Mladiček bo prišel s prvim cepljenjem, vendar je kupec dolžan nadaljevati s cepljenjem psa.

Podrobnosti o igračah šnavcerja Ovesons

5. Wilsonovi šnavcerji

Wilsonovi šnavcerji

Zadnji na seznamu rejcev s mladiči šnavcerja za prodajo v zvezni državi Washington je »Wilsonovi šnavcerji.” Wilsons Schnauzers je v lasti para, ki je zaljubljen v pse. The O nas razdelek njihove spletne strani daje dobro predstavo o njihovi zgodovini s šnavcerji.

So kmečka družina, ki ljubi živali. Poleg psov imajo izkušnje tudi z oskrbo konj. Trenutno vzrejajo mini šnavcerje in imajo več kot 35 let izkušenj z živalmi.

Če iščete mladičke šnavcerja za prodajo v državi Washington, morate preveriti tega vzreditelja. Imajo domače okolje za skrb za svoje mladičke. V domu hranijo matere in dojenčke.

Ko kupite mladička pri Wilsonovih, boste prejeli mladička, ki je:

 • Popolnoma registriran v AKC
 • Njegovi starši so v prostorih, tako da jih lahko obiščete
 • Mladički, ki imajo blag temperament
 • Enoletna zdravstvena garancija
 • Repi kupirani in kremplji odstranjeni
 • Razglisteno in opravljeno prvo cepljenje
 • Nove slike mladička bodo posnete in objavljene, preden boste svojega mladička odpeljali domov.

Svojim mladičkom ponujajo vrhunsko formulo za mladiče, vključno s formulo za male ugrize za mladiče Science Diet, ko mladiči dojijo. Menijo, da lahko mladički med dojenjem dobijo drisko, če jih hranijo z drugimi predmeti, kot so ostanki mize.

S formulo začnejo zgodaj po nasvetu svojega veterinarja, da se prepričajo, da so mladičevi želodci v redu in zdravi. Mladičke je možno prevažati po zraku, vse stroške pa krije kupec. Stroški pošiljanja vključujejo zaboj, hrano, vodo, dokumentacijo in letalsko vozovnico.

Cena mladička je 2000 $, za držanje mladička na svoje ime pa bo treba položiti 100 $ depozita. Čeprav je na dragem koncu, je Wilson odlična izbira za rejce šnavcerjev v zvezni državi Washington, zato jih morate preveriti.

Podrobnosti o Wilsonovih šnavcerjih

Kako izbrati rejca šnavcerja iz zvezne države Washington

Kako izbrati rejce šnavcerjev v Washingtonu

Ko iščete mladičke šnavcerja v državi Washington, se želite prepričati, da boste našli zanesljivega in odgovornega vzreditelja. Želite se prepričati, da vaš mladiček prihaja iz ljubečega doma in ne iz mlina za mladiče, ki ga vodijo samo zaradi dobička.

Ena od stvari, na katere morate biti pozorni, je ozadje rejca. Če lahko raziščete rejca, vam bo to olajšalo delo. Če ne, je vedno pomembno, da postavite nekaj vprašanj, ki vam bodo pomagala ugotoviti, ali je to zakoniti vzreditelj.

Druge točke, ki jih je treba upoštevati, so:

 • Zakoniti rejci bodo z veseljem preživeli čas v pogovoru z vami in bodo poznali pasmo.
 • Prijetno jim bo, če jih boste obiskali.
 • V redu bodo, če jih boste srečali večkrat.
 • Pokazali vam bodo lahko vse licence, ki jih imajo, in dokumentacijo starševskih psov.

Zaključek za “Prodaja mladičkov šnavcerja v državi Washington”

Zaključek Za mladičke šnavcerja naprodaj v državi Washington

Dali smo vam nekaj odličnih izbir, da najdete vzreditelja šnavcerjev v Washingtonu. Zapomnite si, da je pridobivanje hišnega ljubljenčka velika odgovornost in vi in ​​vaša družina bi morali biti pripravljeni porabiti čas za skrb zanj.

Ko se boste odločili, boste svojega novega kužka hitro spravili domov s tem odličnim vodnikom Šnavcer rejci. Niti vam ni treba čakati, da danes prinesete domov tega čudovitega šnavcerja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči šnavcerja za prodajo v državi Washington, si lahko ogledate:

Preden prinesete domov šnavcerja od rejca v državi Washington, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov miniaturnega šnavcerja” spodaj: