Mladički Vizsla Massachusetts – 4 najboljši rejci (2022)

Predloga Vizsla-Puppies-Massachusetts-Top-Breeders-Top

Vizsla je pasma lovskih psov, ki pa je zelo dobra z otroki, drugimi hišnimi ljubljenčki in tujci. So srednje veliki psi, ki tehtajo od 32 funtov do približno 65 funtov. Odlični so pri lovljenju zaradi svoje močne zgradbe, ki jih lahko v polnem šprintu požene do 40 milj na uro.

Ti impresivni podvigi imajo ceno zelo visoke ravni energije. Zaradi tega je Vizsla zahtevna pasma za manj aktivne posameznike, tako da lahko hitro zaidejo v težave, če niste pripravljeni prevzeti odgovornosti za porabo njihove energije. Vizsla potrebuje veliko vadbe, da ohrani enakomeren temperament.

Vizsla je bila uradno priznana kot pasma s strani AKC leta 1960 in je znano, da veliko izgubi. Če imate alergije na krzno, se zavedajte, da lahko ta pasma povzroči pomembne alergijske reakcije.

Kar zadeva mladiče Vizsla v Massachusettsu, so tukaj 4 najboljši rejci, med katerimi lahko izbirate.

Drugi članki, ki bi jih želeli: 150+ imen psov Vizsla.

Mladički Vizsla naprodaj v Massachusettsu

Dodajanje mladička v svojo družino je velika odločitev, ki bo zahtevala vašo pozornost več kot desetletje. Če ste kos izzivu in želite srednje velikega psa, potem je mladiček Vizsla odlična izbira za vas.

1. Bellina pasma – Acushnet, Massachusetts

Bellina pasma - Acushnet, Massachusetts

Prva na seznamu rejcev mladičev Vizsla je Bella’s Breed, ki jo vodi Rebecca Gomes in se nahaja v Acushnetu v Massachusettsu. Ta vzrediteljica posluje že več kot 20 let, sodeluje pa tudi v programih reševanja psov.

Glede zdravstvenih testov, ki jih opravlja svojim AKC standardnim mladičkom Vizsla, je:

 • Izvaja teste OFA za boke
 • OFA test za oči
 • OFA test za ščitnico

Ti testi se izvajajo na vseh njenih plemenskih psih.

Rebecca posluje iz svojega doma, ki se nahaja na kmetiji 11 hektarjev. Ta velika parcela zagotavlja, da imajo energični mladički Vizsla prostor za izgorevanje odvečne energije, kar jim omogoča, da razvijejo bolj enakomeren temperament. Konec koncev, pes, ki lahko teče 40 milj na uro, preprosto rad čuti veter na svojem kožuhu, ko lovi v različnih smereh.

Bella je šla skozi in poskrbela za lepoto veliko količino informacij o navodilih glede skrbi za njene mladičke. Če ste novi lastnik mladička Vizsla, se boste morda želeli sklicati na to stran, če želite zagotoviti najboljšo nego svojega kosmatega prijatelja.

Informacije o vzreditelju Vizsla:

2. Pacheco Kennels – Raynham, Massachusetts

Psarne Pacheco - Raynham, Massachusetts

Naslednji je Pacheco Kennels, v lasti Georgea, Joan in Kevina Pacheca, ki se nahaja v Raynhamu v Massachusettsu. Ti trije so bili v plemenski igri že več kot 50 let, prvič so odprli trgovino davnega leta 1972. Poslujejo iz svojega doma, ki se nahaja na 10 hektarjih velikem zemljišču. Še enkrat, ker je ta pasma tako energična, to pomeni, da je to pomembno – potrebujejo prostor, da porabijo svojo energijo.

Eno dejstvo, ki ga Pacheco Kennels ponosno prikazuje na svoji spletni strani, je, da zavetišča za živali v stiski podarijo 1000 funtov pasje in mačje hrane. To je res prijazno od njih, saj jim tega pravzaprav ni treba početi – želijo le zagotoviti, da bodo mladiči v zavetiščih lahko pojedli dovolj hrane, dokler si ne bodo lahko našli nove domove.

Pravzaprav so znani po zagotavljanju odličnih storitev strankam in odlični skrbi za njihove mladičke. Vzrejajo tudi labradorce po standardu AKC, če bi vas zanimala druga vrsta psa.

Informacije o vzreditelju Vizsla:

Preverite za več: Najboljši rejci Vizsla v Združenem kraljestvu! in najboljši rejci Vizsla v Ohiu!

3. Forest King Vizslas – Northfield, Massachusetts

Forest King Vizslas - Northfield, Massachusetts

Z imenom, kot je Forest King Vizslas, kot je njihov posel, ste lahko prepričani, da ima ta vzreditelj izostren smisel za poimenovanje. Kar skotali se z jezika, kajne? Forest King Vizslas vodi par, Kim in Mike Barry, v Northfieldu v Massachusettsu. Svoje Vizslas vzgajajo z mislijo na lov, na drugem mestu je druženje.

Ukvarjajo se z lovom na ptice in izvajajo terenske poskuse in lovske teste s psi. Zanimivo dejstvo o tej družini rejcev je, da je Kim diplomirala iz živalstva, njen mož pa je diplomirala iz gozdarstva. Kim je tudi certificirana veterinarska tehnika, kar jo kvalificira, da skrbi za svoje mladičke na način, ki ga ne more trditi veliko rejcev.

Nekaj ​​njihovih psov je močnih tekmecev na lovskih dogodkih, kot je dogodek Vizsla Open Gun Dog 2014, kjer je Rogue pristal na 7. mestu. Še en od njihovih psov, Zoom, je dejansko končal na prvem mestu na istem dogodku, v več kategorijah. Ni treba posebej poudarjati, da če se ukvarjate z lovom, je ta vzreditelj morda najboljši na tem seznamu mladičev Vizsla.

Informacije o vzreditelju Vizsla:

4. Kutya Kennels – Plymouth, Massachusetts

Kutya Kennels - Plymouth, Massachusetts

Nenazadnje na našem seznamu za “Vizsla Puppies Massachusetts – Vrhunski vzreditelji” je Kutya Kennels, ki se nahaja v Plymouthu v Massachusettsu. To psarno vodi Judy Erikson in glede na informacije, ki jih najdemo na njeni spletni strani in Facebooku, zelo skrbi za svoje mladičke.

Psarna Kutya je dobila ime po njenem dejanskem psu Vizsla – tistem, ki ga uporablja za vzrejo. Zavedajte se, da če nameravate dobiti mladička iz Kutya Kennels, ga boste morali prevzeti, ker ne pošiljajo mladičkov. Od tega vzreditelja bodo mladičke držali osem tednov, preden jih bodo predali novim družinam.

To je pomemben korak za mladičke, saj se morajo navaditi na svetovni vrvež z mamo ob strani. Zanje je pomemben korak, da razvijejo socialne veščine z drugimi psi, otroki in tujci.

Informacije o vzreditelju Vizsla:

Koliko lahko pričakujete, da boste porabili za mladička Vizsla?

Če želite kupiti mladička Vizsla zase, pričakujte, da boste porabili približno 1000 $. Cena se nekoliko razlikuje, odvisno od vzreditelja, ki ga izberete, vendar ga je mogoče dobiti že za 500 $ ali celo do 1.700 $.

Zaradi tega Vizsla spada v cenejšo kategorijo za pse, kar je daleč od premium stroškov pasem, kot je Yorkie, ki lahko stane tudi 10.000 $!

Če namesto tega razmišljate o posvojitvi te pasme, pričakujte, da boste plačali približno 300 $.

Skrb za vašega mladička Vizsla

Mladički Vizsla Massachusetts – 4 najboljši rejci (2022)

Vizsla je velika odgovornost, saj imajo veliko energije. Torej, če iščete bolj mehkega najboljšega prijatelja, potem ta pasma ni dobra izbira, ker imajo neomejene zaloge energije.

Obstaja nekaj zdravstvenih težav, na katere boste morali biti pozorni, če jih vzreditelj že ne diagnosticira –

 • Hipotiroidizem
 • Pritlikavost
 • Trajni desni aortni lok
 • Displazija trikuspidnega ventila
 • Progresivna atrofija mrežnice
 • Limfosarkom
 • Displazija pasjih kolkov
 • epilepsija

Čeprav so ta stanja zelo redka, se pri tej pasmi pojavljajo pogosteje kot pri drugih. Priporočamo, da vaš kosmati prijatelj redno obiskuje veterinarja, da zagotovite najboljšo možno oskrbo in zgodnjo diagnozo teh stanj, da boste vedeli, kaj vas čaka.

Zaključek za mladiče Vizsla Massachusetts – vrhunski vzreditelji

Vizsla-Puppies-Massachusetts-zaključek

Če ste se odločili, da svoji družini dodate mladička Vizsla, upamo, da so bile informacije v tem članku zadostne, da potešite vašo radovednost o pasmi. Seveda je o določeni pasmi vedno treba izvedeti več za posebne nianse. Priporočamo, da si ogledate Uradna stran AKC o pasmi Vizsla spoznati te lastnosti.

So ti rejci predaleč za vas? Oglejte si nekaj teh drugih rejcev v bližnjih državah: